- 7 Haziran 2015
- 347
- 323
- 103
- 31
Tamam Pazartesi gel dedi o zaman gidince sorarım hatta kendi doktoruma sorcam tırstım birazSonucun yarın çıkar bence sor canım erken değil mi diye. Sorun olmasın sonra belki haftanı yanlış anlamıştır.
Canım benim değil ama yaş dışında bir arkadaşımın sonuçları böyle gelmiş dr u normal demiş hiçbir şey önermemiş fetal dna falan bende kızın aklına bir şey sokmadım onun yaş 1:413 tü ama diğerleri senin gibiydi hatta daha düşüktü
Allah yerini en güzel şekilde doldursun canim cok üzgünümKızlar dün 15 haftalık bebeğim suni sancı ile tahliye edildi.. sonuç ta çıktı trizomi 21 maalesef..ense kalınlığı 10 hafta 4 günlükken 2.2 mm 13 haftalıkken 3.5 mm idi ilk öyle başladı sonrasında bir dr nazal kemiği göremeyince nifty testi verdim sonuç maalesef trizomi 21… yaşadığım boşluğu ve öncesinde yaşadığım tarifsiz acıyı anlatmama gerek yok..
Bu kararına cok sevindim bebeginle eşinin yanına gideceğine inşallah her şey gönlünce olur beraberken büyütmek daha keyifli olacak inşallah sizeCanim esim askerde hatta bugün nereye verecekleri belli olacak neresi olursa ben oraya gidicem evimden baya uzaklasicam bebis 6aya kadar kullansa kafi evime geçince oda yapmayi dusunuyorum oyun parkı büyük gittigim yerde 1+1esyali ev tutucam malum onlar da genis olmuyor. Bu baktigim beşiğin videoları yorumlari var herkes cok beğenmiş
Hepimiz enfeksiyon var mı diye korkup duruyorduk zaten iyi olmuş canım demek ki ilgili doktorun ve hemsiren irtibatı koparma mutlaka fikirlerini al farklı bakış açısı cok iyi oluyor dogumdan sonraBerilyumm B Birmuhendisinruyasi P Poouh
Kızçeler şimdi sağlık ocağından geldim de idrarı herhangi bir enfeksiyon var mı diye bakıyolarmış benim de en cok kafama takılan konuyduBir de tetanoz aşısı yapıcam dedi sonuçları almaya gelince
Ay inşallah cnm gece sabaha kadar rüyalarıma girdi sürekli ağlayarak uyandım..Allahım hayırlara çevirsin.Canım benim değil ama yaş dışında bir arkadaşımın sonuçları böyle gelmiş dr u normal demiş hiçbir şey önermemiş fetal dna falan bende kızın aklına bir şey sokmadım onun yaş 1:413 tü ama diğerleri senin gibiydi hatta daha düşüktü
Ben de dün Biontech 2. dozumu oldum. İlkinde hafif ateş ve halsizlik olmuştu. Bunda kas ağrısı daha fazla. İlk dozdan sonra muayene olmuştum, bebekte bir sıkıntı yok. Hatta dün gece tekmelerini hissettim.Günaydın kızlar. 13+2yim bugün. Dün sinovac oldum hafif basimda sızı var. Ası olanlar var mı bir sıkıntı yasadınız mı? Asıdan sonra muayene olup bebeginde Allah korusun sıkıntı yasayan oldu mu?herkesi opuyorum
Gogus pompası almak mantıklı bence Benim etrafımda malesef hic yok öyle yakın bebek sahibi olan oyle ihtimal varsa değerlendir canimKızlar çevrenizden kullanılmış bebek ürünleri alacak mısınız? Görümcemle kardeş gibiyiz bebegin küvetini kullanmıyorum göğüs pompasını falan veririm sana dedi bizde onlara bebek arabası falan almıştık yardımlaşma olur hep aramızda. Ufak tefek şeyleri alsam mı sıfır mı alcaksınız herşeyi
Ablam diyorki benim vereceklerim yerine bebise şıkır şıkır kiyafetler al mantikli geldi banaDaha cok var tabi alışverişe ama hani ufaktan birşeyler alırsak olanı almam diye bakim dedimbencede ya alsak nolcak ki pompayı falan kaç ay kullanıcaz sanki boşuna masraf
Canım merhaba merhaba benimde papp-a 0,30 doktor down riski var dedi banada fetal dna yaptırdım sonuç bekliyorum.Kızlar merhaba dün ikili test sonucum için doktoruma gittim akrabam zaten ultrason ölçümleri iyi ense kalınlığı 0.8 burun kemiğide var fakat papp-a düzeltilmiş Mom 0,27 çıktı Free beta normal yaş riski 1:779 bunlar iyi dedi doktorum papp-a çok düşük olduğu için riskide etkilemiştir yaşında 28 olduğu içim böyle çıkmıştır iyi dedi ama papp-a düşüklüğü için bebek ilerki haftalarda beslenemez yüksek tansiyon yaşayabilirsin erken doğum olabilir dedi sadece bunlar bir ihtimal tedbir amaçlı tedavi başlıycaz dedi coraspin ve oksapar iğne başladı başına böyle birşey gelen varmı acaba aynısını yaşayan varsa bilgi edinmek isterim
Aynen canım eşimle konustum yalovaya dusmus valla cok sevindim ablam ve abim izmitte 40 dakika yakinlik baya iyi oldu bana cok şükür yaBu kararına cok sevindim bebeginle eşinin yanına gideceğine inşallah her şey gönlünce olur beraberken büyütmek daha keyifli olacak inşallah size
Hepimiz enfeksiyon var mı diye korkup duruyorduk zaten iyi olmuş canım demek ki ilgili doktorun ve hemsiren irtibatı koparma mutlaka fikirlerini al farklı bakış açısı cok iyi oluyor dogumdan sonra
Sadece papp-a sonucuna göre down sendromu riski var denmez diğer sonuçlarınız nasıldı ultrason ölçümünüz free beta yüksek çıkarsa sorunmuş o benim normal çıktı o yüzden risk görmüyorum dedi doktorum sadece plesenta yetmezliği var dediCanım merhaba merhaba benimde papp-a 0,30 doktor down riski var dedi banada fetal dna yaptırdım sonuç bekliyorum.
Aynen öyle herşey ateş pahası zaten kâr kârdırAblam diyorki benim vereceklerim yerine bebise şıkır şıkır kiyafetler al mantikli geldi bana
Amin canim aminAynen öyle herşey ateş pahası zaten kâr kârdırAh ah şu aylar geçse de şıkır şıkır alışverişler başlasa hayırlısıyla ya Allahım nasip et hepimize Yarabbim
Ya cok guzel şehir çok sevindim valla hemen al çantanı kacAynen canım eşimle konustum yalovaya dusmus valla cok sevindim ablam ve abim izmitte 40 dakika yakinlik baya iyi oldu bana cok şükür yaoralarda olan varmi ki iyi bir doktor bulup dogumuda onunla yapmayi dusunuyorum
Cumartesi abimle ablama gidicez gecicem ev bulana kadar ablamda kalcam iyi oldu bana cok şükür rabbimeYa cok guzel şehir çok sevindim valla hemen al çantanı kac
yukarda sonucumu ekledim bi sayfa önce falan .Yaşım 37 ama bu çok büyük bir risk değil dedi pap-a sonucum kötü çıktı ense kalınlığı normal burun kemiği var.İlk 3 ayda papp-a düşüklüğü down sendromu için önemli bir belirtiymiş.Sadece papp-a sonucuna göre down sendromu riski var denmez diğer sonuçlarınız nasıldı ultrason ölçümünüz free beta yüksek çıkarsa sorunmuş o benim normal çıktı o yüzden risk görmüyorum dedi doktorum sadece plesenta yetmezliği var dedi
Okuduğum bir makaleden.Sadece papp-a sonucuna göre down sendromu riski var denmez diğer sonuçlarınız nasıldı ultrason ölçümünüz free beta yüksek çıkarsa sorunmuş o benim normal çıktı o yüzden risk görmüyorum dedi doktorum sadece plesenta yetmezliği var dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?