Teşekkür ederim canım sanada hayırlı olsun kızlardan sonra ne iyi gelmiştir . Evet sürpriz i kaçırdı resmen bacak arasini gözümüze soktuYa hayirla gelsin cnm oğluşunilk cocukmus cnm insllah ikinciye kizin olur
Süpriz kaçtı deseneneyse balon patladirken bilmememzlikten gelin Bu erkek bebisler cok acik oluyorlar bizimkide gosterd i açıkça kizlar nazıydı gec öğrenmiştim Hepimizde sağlıkla kucaklarimiza alalim minnoslarimizi inşllah
Bence o testler stres yaratıyor ve işi ruhsuzlaştırıyor, görevmiş gibio ovulasyon testleri bende de ters tepti 5 ay kullandım sonra bıraktım bıraktığım ay tuttu
benim de bat günü çok silik çizgi battan sonra net çizgi gördüm bebeğimin cinsiyeti erkek canım
yok cnm testte denk getiriyordum yumurtlamada oluyorduBence o testler stres yaratıyor ve işi ruhsuzlaştırıyor, görevmiş gibi5 ay da hiç denk gelmemiş o da ilginç
Canım nıfty sonucun temiz mi çıkmıştı. Benim de yaş riski çıktı da 1:544 diğerleri normalMaşaallah cok guzel canim. Yas riski normalde bence. Benim ikili risk 1/281 cikmisti. O deger 200 lerde olunca düşündürüyor doktorları cok arastirdim ben. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Benm nifty de persembe cikcak sanirim bekliyoruz.
geçen gün bende buna endişelendim canım benimde 1:459 çıktı burdan bir arkadaşın 1/500 küsür çıkmış benden 1 yaş küçük o sanırım yaş ilerledikçe artıyor. bende kendimden 1 yaş büyük arkadaşımın testine baktım 1:413 yaş arttıkça bu değer böyle oluyormuş ikna oldum. Ki onun değerleri benimkinden biraz daha yüksek olmasına rağmen dr u orun yok demiş. Ben fetal dna yaptırdım ama benim geçmişte farklı bir öyküm var o yüzdenKızlar ikili testte yaş riski çıktı 1:544 diğer değerlerim normal. Sizce endişelenmeli miyim. Fetal dna önerdi
Birde fetal dna yı artık tüm dr lar öneriyor tedbir amaçlı bir uygulama olmaya başlamış.Kızlar ikili testte yaş riski çıktı 1:544 diğer değerlerim normal. Sizce endişelenmeli miyim. Fetal dna önerdi
Anladım canım ozaman bunu hiç sorun etmeyim çünkü diğer herşey normal. 35 yaş altına risk 250 ise fetal dna istiyorlarmış ben 33 üm ama sinir bozmaya yetiyorlar.geçen gün bende buna endişelendim canım benimde 1:459 çıktı burdan bir arkadaşın 1/500 küsür çıkmış benden 1 yaş küçük o sanırım yaş ilerledikçe artıyor. bende kendimden 1 yaş büyük arkadaşımın testine baktım 1:413 yaş arttıkça bu değer böyle oluyormuş ikna oldum. Ki onun değerleri benimkinden biraz daha yüksek olmasına rağmen dr u orun yok demiş. Ben fetal dna yaptırdım ama benim geçmişte farklı bir öyküm var o yüzden
İçin rahat etsin diye başka bir dr a da danışabilirsin canım benim dr um bana geçmiş öykünü bilmesem her şey normal der gönderirim seni dedi. O yüzden sıkıntı etmemeye çalışıyorum.Anladım canım ozaman bunu hiç sorun etmeyim çünkü diğer herşey normal. 35 yaş altına risk 250 ise fetal dna istiyorlarmış ben 33 üm ama sinir bozmaya yetiyorlar.
Canım korkma sen de. Senin de sadece yaş riski mi çıktı şuan. İnşallah sağlıklı bebekler dünyaya getiririzİçin rahat etsin diye başka bir dr a da danışabilirsin canım benim dr um bana geçmiş öykünü bilmesem her şey normal der gönderirim seni dedi. O yüzden sıkıntı etmemeye çalışıyorum.
Sonlandırma derken kürtaj durumu mu olmuştu canım ? Stres herşeyin başı bence klişe oldu ama doğruyok cnm testte denk getiriyordum yumurtlamada oluyorduama stresten olmuyordu galiba birde benim sonlandırmam olmuştu rahim filmi çekildim onun üstüne tuttu :)
Aynı yaştayız canım, benim de 1/480 ve doktorum normal dedi herhangi bir risk görmedi..zaten 1/250 sınır değil mi ? Evham yapma benceKızlar ikili testte yaş riski çıktı 1:544 diğer değerlerim normal. Sizce endişelenmeli miyim. Fetal dna önerdi
O zaman bekleyişim boşa gibi duruyorMaviSasa234 benim de battan 3-4 gün önce normal kaset testle, çok silik çizgiyle belli oldu ilk ama erkek
Erkek mi istiyorsun ?O zaman bekleyişim boşa gibi duruyor
1:459 canım benimki de ama diğer değerlerim çok şükür 1000 in üzerinde. bende geçen yıl kistik higroma olduğu için fetal dna yaptırdım tedbir bizden takdir Allahtan artıkCanım korkma sen de. Senin de sadece yaş riski mi çıktı şuan. İnşallah sağlıklı bebekler dünyaya getiririz
İçimi rahatlattın canım. Malesef her doktor bir olmuyor kimisi moral bozuyor bana o denk geldiAynı yaştayız canım, benim de 1/480 ve doktorum normal dedi herhangi bir risk görmedi..zaten 1/250 sınır değil mi ? Evham yapma bence
Evet canim. Benim ikili riskim yuksekti. Hamd olsun nift temiz cikti.Canım nıfty sonucun temiz mi çıkmıştı. Benim de yaş riski çıktı da 1:544 diğerleri normal
Öyle tabi canım ben aslında yaş riskine çok takılmıyorum ama doktorun tavrı sanki bu çok riskli birşeymiş yönündeydi o yüzden size sormak istedim1:459 canım benimki de ama diğer değerlerim çok şükür 1000 in üzerinde. bende geçen yıl kistik higroma olduğu için fetal dna yaptırdım tedbir bizden takdir Allahtan artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?