2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Tabiki canım iyi düşünmek lazım çok sağol

ben 55 kilo oldum doktorum normal dedi kilom için dışardan bakan hiç kimse anlamıyor kilo aldığımı sadece yanakların çıkmış diyor seni otobüste görsek yer vermeyiz karnın çok belli değil diyorlar eşimle yanyana gelince de nişanlı mısınız sevgilimisiniz diyorlar evliyiz diyorum ama bebeği söylemiyorum nazardan korkuyorum

Aynen öyle oldu sanırım 4-5 gündür kızımı tek başına yatmaya alıştırmaya çalışıyorum, uykusuzum seninki uyuyor muydu kendi başına canım ?
Allah kolaylık versin canım zor günleri anlatmışsın bundan sonra daha güzel olur inşallah bir haftadan sonra rahatladım ben

Hamile kaldigimdan beri tek duam çevremde gördüğüm bütün bebek isteyenleri sayıyorum o kadar kıymetli ki hiç kimsenin kucağı boş kalmasın istiyorum doğuma kadar da edeceğim duami benim Allah aratmıyor ama onun sızısı cok farklı olur anlayabiliyorum en yakinlarimda gördükçe

Selam kızlar baya konuşmuşsunuz ikili testte yaş riski sanirim normal benim 469 çıktı doktorum iyi hadi. Ben 65le hamile kaldım 63e düştüm bi haftadır eskiye oranla bişeyler yiyebiliyorum cok şükür çıkmışım hemen 64 e zor seyler atlatıp hamile kalanlar var, ben 6 yıllık evliyim, ilk 4 yıla yakın vajinismus yasadik, evlenmeden 8 ay önce babam vefat etti cok zor günler geçirdik antidepresan kullandım, doktor doktor hoca hoca gezdik evlenince.. Sonra atamam oldu uzak kaldık bi sure.. Sonra cok şükür vajinismusu yendik üzerine düşünce.. İlk bi sene içinde hamile kaldım cok şükür tedavisiz ama erken doğumla kaybettim elifimicok şükür Rabbim yine nasip etti 6 ay sonra, bu kez inşallah sağlıkla kucağıma alırım oğlumuher kontrolde içim gidiyor kötü bişey duycam diye.. Rabbim korktuklarimiza uğratmasın, sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin yavrularımızi inşallah

Kızlar ikili testte yaş riski çıktı 1:544 diğer değerlerim normal. Sizce endişelenmeli miyim. Fetal dna önerdi
Kızlar ikili testte yaş riski çıktı 1:544 diğer değerlerim normal. Sizce endişelenmeli miyim. Fetal dna önerdi
Canim yaş riski herkesde ayni cikan bisey diye biliyorum. 544 kotu bir deger degil. Beni ikili riskim 281 cikmasina ragmen perinatoloji doktorum ulturasonun guzel hicbirsey yaptirmana gerek yok dedi. Kendi doktorum ise icin rahat edecekse 3 lu 4 lu yapariz dedi. Benimde fetal dna cok düşündüğüm biseydi hatta fiyat bile almistim. Rahatlamak adina yaptirdim. Karar senin tabi ama uzmanlar risk 200 lerdeyde sıkıntı olabilir diyor baya arastirdim ben.

Kesinlikle katılıyorum buna ya yesinler diye her yemek önlerinde daha bide peşinden koşturuyoruz her şeyleri var mahrum değiller hiç biseyden bazen salmak lazım aciktiginda da uykusu geldiğinde de paşa paşa gelebilsin diye

Allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin canım. Yaşadıkların zor olmuş inşallah bir daha kötü günler görmezsin

Valla bende ilkinde 16 kilo aldım ama yaş 20 di :) şimdi 36 67 kiloyum 80 görürüm diyorum kesin

Benimde bir kaç isim var biliyorum ama asla konuşmam o konuyu hep dua ederim kendimle onlara da

Ben 70le başladım öyle gidiyo, hiç almadım daha, 4 ay bitecek yakında çoğumuzun ne kadar yavaş alsak o kadar iyi, gerçi annem yanımda acık şunu ye acık şunu da ye o çocuk nasıl büyüyecek sen yemezsen diye baskı da baskı, ama normal düzenimi bozmamaya çalışıyorum direniyorum

Ben kilo konusunda çok kötüyüm kızlar ya cok üzgünüm hatta diyetisyene de gidemiyorum çünkü yediğim şeyler hep kilo yapacak şeyler ve bulantima tek iyi gelen onlar 5 veya 6 kilo almış görünüyorum ilk aylar için hiç almamistim ilkinde eylülde gideceğim bakalım ne verecek inşallah bi iki kilo verebilirim gidince

Düşünme canım şimdi bunu önce bir kendini topla. Belki diyetisyene gidince mide bulantına iyi gelecek şeyler verir rahatlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…