• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Amin canim benim 🥰büyük kizim havalara uçuyor erkek kardes geliyor diye küçük fazla anlamiyor😁
Aynen kuzum cok şükür rabbim sanada tattirsin insllah 💙🤲sende guzel haberler alalim 🥰sen nezaman gideceksin kontrole
Ultrason görüntüsü varda oyle net degil cnm.ama gordum doktor bakarken gösterdi bak annesi gördünmü diye🤭
Ah canlarım ya onlar bile anlıyorlar kızçelerim, abla yada kıZkardeşelri olduğu için bi de erkek kardeşleri olmasını istiyorlar canlarım😍 Allahım sağ selamet kavuştursun nazarlardan saklasın inşallah . Benerse randevu bulamadım bi türlü bu hafta ,nasipse haftaya Cuma’ya gidicem muhakkak yazarım inşallah canım dua edin bize de hayırlısyla 🙏🏻😍💙

İçimi rahatlattın canım. Malesef her doktor bir olmuyor kimisi moral bozuyor bana o denk geldi
Hiç bozulmasın moralin canım 😉🤗 benim doktorum doçent ve gerçekten çok başarılı bir doktor, için daha da rahat olsun. Tabikii milyonda 1 ihtimal her zaman vardır ama Allah korusun, güzel düşünelim güzel olsun 👍🏻😉🙏

Herseyin hayırlısı canim.ben zaten stresli bir insanim o testler hep stres yapiyordu catlamadan itibaren 8.gun gebelik testi yapiyordum iyice psikopata baglamistim😂😂 bundada dr olmayacak diyince umidimi yitirmistim annemler gelmisti gezmistik kafam dağılmıştı annemlerin gidecegi gun ultra erken gebelik testi yaptim cikmadi nasil agladim annemler varken sonra bi cizgi belirmis ablama dedim ki ben mi goruyorum yoksa var mi diye evet bende görüyorum dedi ama ben dedim bu kuruma cizgisodir kesin. Sonra annemler gitti oglenden sonra ovu testi yaptim baktim pik adetime kalmis 4 gun falan esime diyorumki yine degerlendirelim bari napalim.sonra icime kurt dustu ovu ile gebelik ogrenenleri duymustum elimde 2 tane normal kaset test vardi birini yaptim ama diyorumki erkende cikmadi bunda mi cikacak neyse koydum onu köşeye umidim sıfır unutmusum hatta tvye bakarken 5 dk sonra bi baktim cizgi ve ben sok dedim test mi hatali digerini de yaptim ondada cikti esimi cagirdim hemen kan verdom 69 cikti cok sukur ya simdi hatirladikca yine cok mutlu oluyorum🤗
Ben aslında Eylül 2021 annesi olacaktım. Kızıma kardeş düşündüğümüz ilk ay hamile kaldım aralıkta…ama kimyasal gebelikle sonuçlandı 😢 üzüldüm tabii…nisanda da ovu test denedim bende ters tepti 😅 başlarım ovu testine dedim, mayısta kendimce otomatik hesaplamaya bakarak değerlendirdik ve tuttu 😁 yine şubat annesi olmam gerekiyormuş ☺️ Kızım da 2017 şubat doğumlu 🥰

Kızlar ikili testte yaş riski çıktı 1:544 diğer değerlerim normal. Sizce endişelenmeli miyim. Fetal dna önerdi
Bak canim benimkilerde boyle 31 kusur yaşındayım o yas seysi normal yani ben bu degerleri gorunce dr a bile gerek duymadim iyi geldi diye zaten pazartesi dr a gittigimde ikili testinde güzel cıkmış dedi bana endise etme yani

Eklentiler

• Screenshot_20210818-105407_Gallery.webp
    Screenshot_20210818-105407_Gallery.webp
    54,4 KB · Görüntüleme: 42
Erkek çocuk anne aşığı oluyor 🥰 babasından seni kıskanıyor. Hele yaşına bakmadan beni omzuna yatırması 🥰 çok farklı🙏 İnşallah dediğin gibi bir tane prensesim olur 🤲💕
Ya ne güzel anlatmışsın cnm 🥰bir an gözümde canlanırdım içimde kelebekler uçuştu 🙈sağlıkla kucağıma alirimda insllah o gunleride görürüm 🤲
Amin amin cnm insallah bir minik cadin gelir🤲

Herseyin hayırlısı canim.ben zaten stresli bir insanim o testler hep stres yapiyordu catlamadan itibaren 8.gun gebelik testi yapiyordum iyice psikopata baglamistim😂😂 bundada dr olmayacak diyince umidimi yitirmistim annemler gelmisti gezmistik kafam dağılmıştı annemlerin gidecegi gun ultra erken gebelik testi yaptim cikmadi nasil agladim annemler varken sonra bi cizgi belirmis ablama dedim ki ben mi goruyorum yoksa var mi diye evet bende görüyorum dedi ama ben dedim bu kuruma cizgisodir kesin. Sonra annemler gitti oglenden sonra ovu testi yaptim baktim pik adetime kalmis 4 gun falan esime diyorumki yine degerlendirelim bari napalim.sonra icime kurt dustu ovu ile gebelik ogrenenleri duymustum elimde 2 tane normal kaset test vardi birini yaptim ama diyorumki erkende cikmadi bunda mi cikacak neyse koydum onu köşeye umidim sıfır unutmusum hatta tvye bakarken 5 dk sonra bi baktim cizgi ve ben sok dedim test mi hatali digerini de yaptim ondada cikti esimi cagirdim hemen kan verdom 69 cikti cok sukur ya simdi hatirladikca yine cok mutlu oluyorum🤗
Ayyy ne güzel olmuş yaaa ben bile okurken heyecanlandım 😃☺️☺️😍😍 maşallah canım, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 👍🏻💙💙💙 ben de bat’a 4 gün kala çok silik çizgiyle öğrendim, sabırsız olduğumdan bat gününü bekleyemedim….😃 çoook silik bir çizgiydi , bat’a 1 gün kala bir tane daha test patlattım 😁😁 daha net bir çizgiydi sonra bat 6 mayıstı, 7 mayısta kan verdim, değerim 482 idi 😃☺️😍🥰🧿💛💛💛

Kızlar ikili testte yaş riski çıktı 1:544 diğer değerlerim normal. Sizce endişelenmeli miyim. Fetal dna önerdi
Canim benimde yas 600 kusur cikmis doktorum normal dedi bence endiselenme insllah Allahin izniyle saglikli kucagimiza aliriz bebeklerimii

Ayyy ne güzel olmuş yaaa ben bile okurken heyecanlandım 😃☺️☺️😍😍 maşallah canım, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 👍🏻💙💙💙 ben de bat’a 4 gün kala çok silik çizgiyle öğrendim, sabırsız olduğumdan bat gününü bekleyemedim….😃 çoook silik bir çizgiydi , bat’a 1 gün kala bir tane daha test patlattım 😁😁 daha net bir çizgiydi sonra bat 6 mayıstı, 7 mayısta kan verdim, değerim 482 idi 😃☺️😍🥰🧿💛💛💛
Ya hepimiz hemen hemen ayni yoldan geçmişiz 😁bende ovulasyonla denedim ve tuttu şükür🤲💙 bende ekimde boş gebelik subatta kimyasal geçirirdim genetik teste pihlisamaya yatkinlik olunca nisanda doktorum klomen kullanalim.dedi 3 tane yumurtam oldugu halde hamile kalamadim mayista ovülasyon yaptim yumurtlama günü ile hamile kaldim cok şükür insllah hepimiz canim sağlıkla kucagimiza aliriz yavru kuşlarimizi🤲🥰🥰

Kızlar kg durumlarınız nedir ? Ben 66 kg’yum şu ana kadar 1kg almışım…kızımda toplam 15 kg almıştım 😄🙄🤗 ama onda 63 kg ile hamile kalmıştım…acaba kapanışı kaç kg ile yapacağım, çok merak ediyorum ☺️ 8-10 kg arası olur umarım 😄

Ah canlarım ya onlar bile anlıyorlar kızçelerim, abla yada kıZkardeşelri olduğu için bi de erkek kardeşleri olmasını istiyorlar canlarım😍 Allahım sağ selamet kavuştursun nazarlardan saklasın inşallah . Benerse randevu bulamadım bi türlü bu hafta ,nasipse haftaya Cuma’ya gidicem muhakkak yazarım inşallah canım dua edin bize de hayırlısyla 🙏🏻😍💙
Amin kuzum amin rabbim dualarimizi yaşamayı nasip etsin🤲Dualarimdasin kuzum insllah guzel haber alacaksin 🥰
Tamam cnm.gidince yazarsin inşllah 💙

Ya hepimiz hemen hemen ayni yoldan geçmişiz 😁bende ovulasyonla denedim ve tuttu şükür🤲💙 bende ekimde boş gebelik subatta kimyasal geçirirdim genetik teste pihlisamaya yatkinlik olunca nisanda doktorum klomen kullanalim.dedi 3 tane yumurtam oldugu halde hamile kalamadim mayista ovülasyon yaptim yumurtlama günü ile hamile kaldim cok şükür insllah hepimiz canim sağlıkla kucagimiza aliriz yavru kuşlarimizi🤲🥰🥰
Ooo boş gebelik sıkıntılı bir durum diye duydum, bazılarının tüpleri alınıyormuş, ucuz atlatmışsın canım 👍🏻😉 evet inşallah sağlıklı doğumlarımız olur, bugün doktorumun instagramında bir bebek gördüm 4,450 gr doğmuş, erkek bebek 😃 heyy maşallah dedim ☺️ Bakalım bizimkiler kaç kg doğacak 😃

Kızlar kg durumlarınız nedir ? Ben 66 kg’yum şu ana kadar 1kg almışım…kızımda toplam 15 kg almıştım 😄🙄🤗 ama onda 63 kg ile hamile kalmıştım…acaba kapanışı kaç kg ile yapacağım, çok merak ediyorum ☺️ 8-10 kg arası olur umarım 😄
Bende +1 deyim ama bazen eski halime dönüyorum :D 8 kg ile kapatsam güzel olur diye düşünüyorum :D ama hayal olmaz inşallah :D

Ooo boş gebelik sıkıntılı bir durum diye duydum, bazılarının tüpleri alınıyormuş, ucuz atlatmışsın canım 👍🏻😉 evet inşallah sağlıklı doğumlarımız olur, bugün doktorumun instagramında bir bebek gördüm 4,450 gr doğmuş, erkek bebek 😃 heyy maşallah dedim ☺️ Bakalım bizimkiler kaç kg doğacak 😃
Aynen kuzum şükür geçti gitti cnm
Amin cnm🥰buyuk kizimi 3850kg kucuk kizim 3300kg doğdu cnm oğluş insllah buyuk ablasi gibi kilolu sağlıklı doğar 🤲buyuk kizimda cok guzel beslenmistim kucukte hicbirsey yiyememistim minikcikti😁
Ben 1 senedir 65 kiloyum ne ciktim ne dustu kilom🤭hic almamisim cnm son zamanlarda biraz daha cok aliniyor 8-10 kilo alsak iyi olur ama fazlasi duba gibi olurum diye tahmin ediyorum🤣🤣

Amin canim amin valla gec ogrenmek daha mantikliymis her iki gune bir git test ver artik acildekiler beni tanimisti😂 yok kesesiydi yok kalbiydi isin icine girince erken ogrenmemek en iyisi demistim🤗

Back
X