- 24 Ağustos 2016
- 3.683
- 6.172
- 158
Bu bende tuttu…kızımda yumurtlamadan önceki günlerde olmuştu, yumurtlama gününü pas geçmiştik çünkü eşimle aramız limoniydi o gün aksi gibiCanim benim bildigim 5 gune kadar yaşıyor x kromozomu taşıyan sperm y ye gore daha cok yasiyormus o yuzden yumurtlama oncesi iliskilerde kız olur derler ama bie gun onceysr erkek olabilir
Ne güzel Allahım üzmemiş sizi de tutmuş çok şükür5 yık dolunca dilekçe verip uzatiliyor. Oğlumdan sonra ancak cesaret edebildim ikinciye. Korkum bu iğnelerdi benim de
Embriyo dondurma ücreti ne kadar ?Ne güzel Allahım üzmemiş sizi de tutmuş çok şükürAllah o kuvveti veriyor diye düşünüyorum geriye iki embriyom var bakalım inşallah denicez onları da bekliyolar kuzu kuzu orda
Canım acıbadem de bizim 2500 dü galiba yıllık ücreti tam emin değilim eşim koşturuyodu ben o sırada kafam güzel gibiydi yumurta topalama işleminden sonraydı net hatırlamıyorumEmbriyo dondurma ücreti ne kadar ?
Peki neden böyle bir şeye gerek duydunuz canım, yaşın daha 30 , erken menopoz durumun falan mı var ? Özel olmazsa çok merak ettim, cevap vermek zorunda değilsinCanım acıbadem de bizim 2500 dü galiba yıllık ücreti tam emin değilim eşim koşturuyodu ben o sırada kafam güzel gibiydi yumurta topalama işleminden sonraydı net hatırlamıyorum
Hahaha dalgınlığına geldi demek kiBenim bunu karıştırmam ironik oldu ama annem tek yumurta ikizi
Aynen öyle oldu sanırımHahaha dalgınlığına geldi demek ki
Hahahaha ay çok gülesim geldi şuan çünkü kızımın odasında ayak ucunda yatıyorum şuanAynen öyle oldu sanırım4-5 gündür kızımı tek başına yatmaya alıştırmaya çalışıyorum, uykusuzum seninki uyuyor muydu kendi başına canım ?
Kuzumm benim türk toplumunda nedense hep kadında problem görülür değil miPeki neden böyle bir şeye gerek duydunuz canım, yaşın daha 30 , erken menopoz durumun falan mı var ? Özel olmazsa çok merak ettim, cevap vermek zorunda değilsinFiyat uygunmuş bu arada, böyle şeyleri hep daha pahalı tahmin ederdim, bu 2.gebeliğim olacak, defteri kapatırım artık ben ama bir kadın için özel durumlar varsa çok mantıklı bir yöntem
Seni öyle iyi anlıyorum ki.. görümcemin 11 yıl çocuğu olmamış ben son 4 senesine şahidim.. Problemi yıllarca kızda arayıp durdurlar yok yumurtaları kalitesiz yok yumurta sayısı az yok rahim yamuk.. Meğerse kocasında varikosel varmış 11 yılın sonunda eşi ameliyat oldu tabi o aşamaya kadar 8 defa tüp bebek yapıldı… Hepsi hüsran. Ameliyattan sonra hemen ardından tüp bebek yaptılar ve Aslan gibi oğlu oldu. Erkekse problem olduğu zaman çok zor, kadında olsa herşey çok daha kolay ama erkek oldukları için midir kimse konduramıyor anlamıyorumKuzumm benim türk toplumunda nedense hep kadında problem görülür değil miKeşke bende olsaydı ama maalesef erkek faktördü çok zor günler geçirdik çocuğun olmaz durumundan geldik bu günlere çok şükür. Eşime azosperm teşhisi kondu yani dışarı çıkan canlı sperm yok demek bu. Önce kabullenemedik bir kaç doktor görştük hepsi ameliyat dedi eşim olmam dedi boşan istersen dedi neler neler resmen psikolojik bir savaştı bizimki ve daha 1,5 yıllık evliydik bunu öğrendiğimizde.. sonra eşim bitkisel tedavi gördü yine olmadı bizde hiçbişey yapmadan bekledik. Sonra ben mart ayında tüp bebek doktoruna gittim tanıdıktı bizim herşey tıkır tıkır işledi eşim ameliyat oldu spermleri donduruldu, sağlıklı embriyomuz oldu donduruldu bir ay sonra da transfer de Allahım üzmeden nasip etti. Çok zor inanın ama tüp bebek yaparsın ne var diyenler var ya yaşamadan bilemez insanlar üç kere beş kere deniyo ve maddi manevi yıpratıcı süreçler ben şanslı kesimdenim ki ilk seferde oldu inşallah kucağıma alınca inanıcam Total ücret 25.000 i buldu kuzum ilaçlar iğneler bir ton para ameliyattı vs… uzun yazdım ama sanırım kendimi ifade edebildim
Ya hayirla gelsin cnm oğluşunEvet canım öğrendim baştan beri hissettiğim oldu erkekçıktı bende Bir kızım olsun istiyordum hep. Doktora dedik biz balon patlaticaz kağıda yazıp ver diye . Tamam dedi kağıda yazıp zımba ile kapatıp verdi ama biz eşimle ultrason da pipisini gördük bide ultrason resminde çok belliydi Hatta doktora birşeyler gördüm dedim degişirmi diye sordum değişmez dedi. İlk çocuğumuz sağlıklı olsun Allah'tan başka bir şey istemiyorum
Biz eşimle ikimiz aynı zamanda gittik doktora ikimizde kontrol olduk. Bende de olabilirdi yani inanın keşke bende olsaydı diye dua ettiğim zamanları bilirim. Bir erkeğe çocuğun olmicak denmesi kadar zor birşey düşünemiyorum ki diyorum ya yaşadık biz bunu üç yıllık evliyiz ama kırk yıllık yük kalktı üstümüzden. Olmayadabilirdi hala garantisi yok hiç bir hamileliğin yok tüp bebek normal olması önemli değilSeni öyle iyi anlıyorum ki.. görümcemin 11 yıl çocuğu olmamış ben son 4 senesine şahidim.. Problemi yıllarca kızda arayıp durdurlar yok yumurtaları kalitesiz yok yumurta sayısı az yok rahim yamuk.. Meğerse kocasında varikosel varmış 11 yılın sonunda eşi ameliyat oldu tabi o aşamaya kadar 8 defa tüp bebek yapıldı… Hepsi hüsran. Ameliyattan sonra hemen ardından tüp bebek yaptılar ve Aslan gibi oğlu oldu. Erkekse problem olduğu zaman çok zor, kadında olsa herşey çok daha kolay ama erkek oldukları için midir kimse konduramıyor anlamıyorum
Bizdeki durum önceden şöyleydi : Kızıma her gece kitap okurdum, sonra yanına yatardım , yatağı montessori tarzı 120*200 cm , tam prenses yatağı yaniHahahaha ay çok gülesim geldi şuan çünkü kızımın odasında ayak ucunda yatıyorum şuangün içindeki yorgunluğuna bağlı değişiyor dün kendi kendine uyudu şuan ayak ucundayım bir kaç ay öncesine kadar yatırırdım odasına kapısını çeker çıkardım uyurdu hep odasını değiştirdikten sonra sarpa sardı bizde herşey maalesef
Ayyy canım benim başına gelenlere çok üzüldüm ama sonu mutlu son neyseki…Kuzumm benim türk toplumunda nedense hep kadında problem görülür değil miKeşke bende olsaydı ama maalesef erkek faktördü çok zor günler geçirdik çocuğun olmaz durumundan geldik bu günlere çok şükür. Eşime azosperm teşhisi kondu yani dışarı çıkan canlı sperm yok demek bu. Önce kabullenemedik bir kaç doktor görştük hepsi ameliyat dedi eşim olmam dedi boşan istersen dedi neler neler resmen psikolojik bir savaştı bizimki ve daha 1,5 yıllık evliydik bunu öğrendiğimizde.. sonra eşim bitkisel tedavi gördü yine olmadı bizde hiçbişey yapmadan bekledik. Sonra ben mart ayında tüp bebek doktoruna gittim tanıdıktı bizim herşey tıkır tıkır işledi eşim ameliyat oldu spermleri donduruldu, sağlıklı embriyomuz oldu donduruldu bir ay sonra da transfer de Allahım üzmeden nasip etti. Çok zor inanın ama tüp bebek yaparsın ne var diyenler var ya yaşamadan bilemez insanlar üç kere beş kere deniyo ve maddi manevi yıpratıcı süreçler ben şanslı kesimdenim ki ilk seferde oldu inşallah kucağıma alınca inanıcam Total ücret 25.000 i buldu kuzum ilaçlar iğneler bir ton para ameliyattı vs… uzun yazdım ama sanırım kendimi ifade edebildim
Aminnnn aminnnn inşallahhh, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın anne-baba olmaya layık herkesin kucaklarını doldursun inşallahBiz eşimle ikimiz aynı zamanda gittik doktora ikimizde kontrol olduk. Bende de olabilirdi yani inanın keşke bende olsaydı diye dua ettiğim zamanları bilirim. Bir erkeğe çocuğun olmicak denmesi kadar zor birşey düşünemiyorum ki diyorum ya yaşadık biz bunu üç yıllık evliyiz ama kırk yıllık yük kalktı üstümüzden. Olmayadabilirdi hala garantisi yok hiç bir hamileliğin yok tüp bebek normal olması önemli değilHiç isyan etmedim Allahım üzmedi eşimi öncelikle sonra da beni… Allahım evlat isteyen herkese ama herkese nasip etsin bu yolda daraltmasın kızlar siz de dua edin hamişlerin duası kabul olur
Hayatta her şey bir sınav bizimde ilişkimiz bağlılığımız sınandı diyorum ben alnımızın akıyla çıktık inşallah isyan etmedenAyyy canım benim başına gelenlere çok üzüldüm ama sonu mutlu son neyseki…Eşin de gurur ve kompleks yapmış gereksiz yere, boşan istersen falan diyerek abartmış…sizde sorun olsaydı hemen boşanacaktı demekki… bayağı da pahalı olmuş ama evlat için değer tabikii…inşallah sağlıkla kucağına alırsın annesi
Haklısın canım, başıma gelmediği için bilmiyorum işte biraz eşini çabuk suçladım sanırım… başka sınavlarınız olmasın inşallah, huzurunuz ve mutluluğunuz daim olsun, doğacak bebeğinizle taçlansın inşallah diyorum o zamanHayatta her şey bir sınav bizimde ilişkimiz bağlılığımız sınandı diyorum ben alnımızın akıyla çıktık inşallah isyan etmedenEşim gururludur evet ama diyorum ya yaşamayan bilemez ilk öğrendiğinde tabiki böyle tepki verdi ben olsam bende boşan benden derdim insanın kendinde problem olduğunu hazmetmesi düşündüğünüz kadar kolay değil herkesin harcı değildir bu yükü kaldırmak… ne ben onu kırdım ne o beni kırdı bir kere hala gözümün içine bakar iğne olmaya devam ediyorum canım acıyomu diye kendini suçlar Neyse daha yazmiyim duygusal bi gece oldu benim için hatırlayınca o günleri.. amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Valla bilemiyorum kii, bende odasını değiştirdiğime pişman oldum sözde ona iyilik ettiğimizi sandık kocaman odaya geçirdik beşiğini falan da attık hamile değildim o zaman kocaman süslü püslü baza aldık görsen gelin yataklarının tek kişilik haliBizdeki durum önceden şöyleydi : Kızıma her gece kitap okurdum, sonra yanına yatardım , yatağı montessori tarzı 120*200 cm , tam prenses yatağı yaniO yüzden yanına sığabiliyorum, yanına yatardım işte kitaptan sonra gece lambasını yakıp, biraz sırtını kaşıyıp, uyuyakalmış taklidi yapardım ( diğer türlü çen çen susmuyor, yarın oynayacağımız oyundan tut, doğum günümde bana yok barbie evi yok encahtimals’tan zürafa kızı alır mısın gibi ) . Şimdi 4-5 gün önce artık ablasın büyüdün dedim, sana bir gün ben bir gün baban kitap okuyacak sonra da kendi başına yatacaksın, ben de sallanan sandalyede oturucam ama arada içeri gidip gelebilirim beni hemen çağırmayacaksın dedim Kabul etti ama zorluyor yani, kızım wc’ye gidiyorum birazdan gelicem diyorum 2 dak sonra çağırıyor vs. Bazen geceleri çağırıyor yanıma gelir misin diye vs. Umarım alışırlar, artık olmuyor böyle…. bir yandan kıyamıyorum ama kardeşi doğmadan alışsın istiyorum, bu sefer doğunca bu işi yapsam yanlış anlar, 2.plana atıldığını düşünür diye üzülüyorum…kardeşim doğdu annemi benden çaldı gibi sanmasın…
Saol canım benimm hepimizin inşallah musmutlu sağlıklı hayatlarımız olsun özellikle evlatlarımızla sınamasın Allahım hiç birimizi gerisi bir şekilde hallolurHaklısın canım, başıma gelmediği için bilmiyorum işte biraz eşini çabuk suçladım sanırım… başka sınavlarınız olmasın inşallah, huzurunuz ve mutluluğunuz daim olsun, doğacak bebeğinizle taçlansın inşallah diyorum o zaman
Erkek çocuk anne aşığı oluyorYa canim benim çok cok tesekkur ederimbuda ne güzel arkadaşlık kurmuşuz iyi ki tanimissim seni ve kizlari
Amin insllah canim benim bu duyguyu rabbim isteyen her kuluna yaşatsın
Amin canim rabbim kimseye yaşatmasin aynen cnm akacak kan damarda durmazmış rabbim hepimizi korusun inşllah
Teşekkürler cnmya oylemi diyorsun insllah saglikla dogsun severiz son kesemizi rabbim sanada bir prenses nasip etsin
Çok teşekkür ederim cnm
Amin Allah razi olsun canim rabbim kimseye yaşatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?