• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ya hayirla gelsin cnm oğluşun 😍ilk cocukmus cnm insllah ikinciye kizin olur 😊
Süpriz kaçtı desene 🙈neyse balon patladirken bilmememzlikten gelin🤭Bu erkek bebisler cok acik oluyorlar bizimkide gosterd💙i açıkça kizlar nazıydı gec öğrenmiştim 😁Hepimizde sağlıkla kucaklarimiza alalim minnoslarimizi inşllah 🤲🤲
Teşekkür ederim canım sanada hayırlı olsun kızlardan sonra ne iyi gelmiştir . Evet sürpriz i kaçırdı resmen bacak arasini gözümüze soktu😂 zaten kimseye de söylemedik herkes heyecanlı bekliyor cumartesi gününü 🤣Amin hepimiz sağlıklı kucağımıza alalım 🙏 oğluşum demekte tuhaf geliyor şu anda bebeğim diye seviyorum ilk çocuk olduğu için 😀

Maşaallah cok guzel canim. Yas riski normalde bence. Benim ikili risk 1/281 cikmisti. O deger 200 lerde olunca düşündürüyor doktorları cok arastirdim ben. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Benm nifty de persembe cikcak sanirim bekliyoruz.
Canım nıfty sonucun temiz mi çıkmıştı. Benim de yaş riski çıktı da 1:544 diğerleri normal

Kızlar ikili testte yaş riski çıktı 1:544 diğer değerlerim normal. Sizce endişelenmeli miyim. Fetal dna önerdi
geçen gün bende buna endişelendim canım benimde 1:459 çıktı burdan bir arkadaşın 1/500 küsür çıkmış benden 1 yaş küçük o sanırım yaş ilerledikçe artıyor. bende kendimden 1 yaş büyük arkadaşımın testine baktım 1:413 yaş arttıkça bu değer böyle oluyormuş ikna oldum. Ki onun değerleri benimkinden biraz daha yüksek olmasına rağmen dr u orun yok demiş. Ben fetal dna yaptırdım ama benim geçmişte farklı bir öyküm var o yüzden

geçen gün bende buna endişelendim canım benimde 1:459 çıktı burdan bir arkadaşın 1/500 küsür çıkmış benden 1 yaş küçük o sanırım yaş ilerledikçe artıyor. bende kendimden 1 yaş büyük arkadaşımın testine baktım 1:413 yaş arttıkça bu değer böyle oluyormuş ikna oldum. Ki onun değerleri benimkinden biraz daha yüksek olmasına rağmen dr u orun yok demiş. Ben fetal dna yaptırdım ama benim geçmişte farklı bir öyküm var o yüzden
Anladım canım ozaman bunu hiç sorun etmeyim çünkü diğer herşey normal. 35 yaş altına risk 250 ise fetal dna istiyorlarmış ben 33 üm ama sinir bozmaya yetiyorlar.

Anladım canım ozaman bunu hiç sorun etmeyim çünkü diğer herşey normal. 35 yaş altına risk 250 ise fetal dna istiyorlarmış ben 33 üm ama sinir bozmaya yetiyorlar.
İçin rahat etsin diye başka bir dr a da danışabilirsin canım benim dr um bana geçmiş öykünü bilmesem her şey normal der gönderirim seni dedi. O yüzden sıkıntı etmemeye çalışıyorum.

İçin rahat etsin diye başka bir dr a da danışabilirsin canım benim dr um bana geçmiş öykünü bilmesem her şey normal der gönderirim seni dedi. O yüzden sıkıntı etmemeye çalışıyorum.
Canım korkma sen de. Senin de sadece yaş riski mi çıktı şuan. İnşallah sağlıklı bebekler dünyaya getiririz 🥰

yok cnm testte denk getiriyordum yumurtlamada oluyordu :KK70: ama stresten olmuyordu galiba birde benim sonlandırmam olmuştu rahim filmi çekildim onun üstüne tuttu :)
Sonlandırma derken kürtaj durumu mu olmuştu canım ? Stres herşeyin başı bence klişe oldu ama doğru 😃☺️

Canım korkma sen de. Senin de sadece yaş riski mi çıktı şuan. İnşallah sağlıklı bebekler dünyaya getiririz 🥰
1:459 canım benimki de ama diğer değerlerim çok şükür 1000 in üzerinde. bende geçen yıl kistik higroma olduğu için fetal dna yaptırdım tedbir bizden takdir Allahtan artık

1:459 canım benimki de ama diğer değerlerim çok şükür 1000 in üzerinde. bende geçen yıl kistik higroma olduğu için fetal dna yaptırdım tedbir bizden takdir Allahtan artık
Öyle tabi canım ben aslında yaş riskine çok takılmıyorum ama doktorun tavrı sanki bu çok riskli birşeymiş yönündeydi o yüzden size sormak istedim

Back
X