• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Çok iyi anlıyorum ama dediğim gibi inşallah bir sıkıntı olmaz.
Okumuştum, burda arkadaşlar ilişki sırasında çok kanama yaşayıp gitmişler mesela bir sorun olmamış ya da kova dolduracak kadar çok kanamam oluyordu ama gayet sağlıklı doğum yaptım diyen birisini de okumuştum.
İnsan korkuyor çok haklısınız ama iyiymiş bebişler bakın Allah'ın izniyle iyi de olacaklar 😊
Amin canım inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi

Hastaneye giderken hiç umudum yoktu o kadar kanama üzerine. En azından kalp atışlarını duydum ve oradalar. Ama o kadar çok kanama oldu ki hâlâ korkuyorum. Bacaklarımdan falan aktı şiddetini umarım aktarabiliyorum.
Çok geçmiş olsun. Sebebini söyledi mi doktor? Burada çok okudum kanama ile acil hastaneye gidip sonrasında sağlıklı doğum yapan . Önemli olan kanamanın durmuş olması. Çok dikkat et bol bol dinlen bırak ev isi kalsın.

Çok geçmiş olsun. Sebebini söyledi mi doktor? Burada çok okudum kanama ile acil hastaneye gidip sonrasında sağlıklı doğum yapan . Önemli olan kanamanın durmuş olması. Çok dikkat et bol bol dinlen bırak ev isi kalsın.
Teşekkürler. Neden olduğunu söylemedi.ilişki yok,yorucu iş yok anlayamadık. Corasprin kullanıyordum onu bıraktırdı.

Günaydın. Dün gece durmayan bir kanama başladı bende. O kadar yoğun ki yarım saatte 3 4 ped doldurdum. Hastaneye giderken her yerden fışkırdırdı. Kanama alanı oluşmuş. Çok şükür bebeklerim iyi. Progestan fitil ve iğnelere başladım. İlaçlara rağmen yoğun olmasa da devam ediyor. Bu şekilde çok kanama yaşayıp olumlu sunuçlanan var mı?
Canim içini ferah tut bak kalp atışlarını duymuşsun. Bol bol dinlen stres yapma daha kötü etkiler seni.herkesin dedigi gibi hamileliğin basindan doguma kadar kanamasi olup saglikla bebislerinin dogdugunu biliyorum ben sen sadece sakin kal ilaclarini kullan

Kızlar günaydın. Dün 16.15 de biontech aşımı olmustum cok şükür sadece kol agrim ve halsizlik var dr cok agrim olursa parol icebilecegimi söyledi ama ona gerek bile kalmadi cok şükür bir iyi yanida cok guzel uyumusum😅 aşı olmayi dusunenlere duyrulur suanlik bir sikintim yok cok şükür 🙏

Günaydın. Dün gece durmayan bir kanama başladı bende. O kadar yoğun ki yarım saatte 3 4 ped doldurdum. Hastaneye giderken her yerden fışkırdırdı. Kanama alanı oluşmuş. Çok şükür bebeklerim iyi. Progestan fitil ve iğnelere başladım. İlaçlara rağmen yoğun olmasa da devam ediyor. Bu şekilde çok kanama yaşayıp olumlu sunuçlanan var mı?
canım çok geçmiş olsun tedirginliğin de haklısın bende de olsa bende tedirgin olurdum rabbim bebeğini sana bağışlasın sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin... Benimde çevremde her ay adet olur gibi kanaması olan arkadaşlarım vardı hepsi vaktiyle ve zmaanında doğum yaptılar çocukların bi tanesi şuan 10 yaşında diğeri 12 gayet sağlıklılar... rabbim evlatlarını sana bağışlasın.. ve bir çok tanıdığımda hiç bir problemi yokken bir gecede bebeğini kaybetti.. Siz içinizi ferah tutun rabbim inşallah bebeklerinizi size bağışlayacak

Kızlar günaydın. Dün 16.15 de biontech aşımı olmustum cok şükür sadece kol agrim ve halsizlik var dr cok agrim olursa parol icebilecegimi söyledi ama ona gerek bile kalmadi cok şükür bir iyi yanida cok guzel uyumusum😅 aşı olmayi dusunenlere duyrulur suanlik bir sikintim yok cok şükür 🙏
ayyy bu post çok hoşuma gitti aradığm yazı buymuş :D bende pazar günü aşı olacağım korkuyorum etkisi ne olacak nasıl olacak diye inşallah bendede bişey olmaz :) senin adına çok sevindim..

ayyy bu post çok hoşuma gitti aradığm yazı buymuş :KK70: bende pazar günü aşı olacağım korkuyorum etkisi ne olacak nasıl olacak diye inşallah bendede bişey olmaz :) senin adına çok sevindim..
Canim hic korkma herkeste farkli etki yaratabilir ama herkeste cok etki edecek birsey de yok tabiki.asiyi vuruldum anlamadim bile hatta vuran hemsireye diyorum ki bukadar mi😂😂 hic hissetmedim.saol canim olmak isteyenlerde olacaklarda hafif atlatsin ins birinci dozdan cok etki beklemiyordum beni 2. doz biraz düşündürüyor ama korona olmak cok daha fazla o yuzden aşı oldum zaten😅

Hindistan cevizini ebebekten aldım. Çay ağacı yağını farmasiden aldım canım ikisi de doğal yağ. Aktarda da vardır. İkisini karıştırıp pamuğa sürüp tampon yapılıyor ama ben tampon yapmadım gece yatmadan temiz çamaşır giyip sürdüm 3 kez yaptım tamamen geçti canım. 1çay kaşığı hindistan cevizi yağı ile 3 damla çay ağacı yağı karıştırdım
çok teşekkür ederim canım

Canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun kuzucuğun sağlıkla huzurla mutlulukla zamanında gelsin inşallah 🤲🏻💙🙏🏻🧿haftası artık küçük değil kolay kolay yanılmaz doktor canım erkektir kuzucuğun😍💐💋
Ya cok teşekkür ederim cnm😍 rabbim bu duyguyu sana ve isteyen arkadaslarimiza yasatsin insllah sende bir prens haberi aliriz cnm🤲💙🥰

Çok sevindim 🤗 bende de kol ağrısı oldu sadece başka bişey yok. İkinci dozları da güzel atlatalim inşallah. Benim aklımda da bıontech vardı ama doktorum ona izin vermedi, 3. dozumu doğumdan sonra bıontech ile tamamlamak istiyorum nasipse.

M Maviayyy oglun kesinlesmis geri mesajlari okuyamadim cok mutlu oldum saglicakla al kucagina. Ben kastamonuda ikamet ediyorum. Felaketin dibini gördük. Bircok ilcemiz zarar gördü ama bozkurt yok oldu. El birligiyle bu zorlu gunleri atlatmaya calisiyoruz. Cesetler kıyılara vuruyor. Karsilastigimiz goruntuler akla zarar Rabbim bu cehennemi kimseye yasatmasın
Çok geçmiş olsun canım…o kadar üzüldüm ki , tv’ler her şeyi göstermedi, biliyorum felaketin boyutunun daha farklı olduğunu 😥😥 Allah bir daha yaşatmasın, çok acı…Ateş düştüğü yeri yakıyor maalesef…

Çok sevindim 🤗 bende de kol ağrısı oldu sadece başka bişey yok. İkinci dozları da güzel atlatalim inşallah. Benim aklımda da bıontech vardı ama doktorum ona izin vermedi, 3. dozumu doğumdan sonra bıontech ile tamamlamak istiyorum nasipse.
Biontech’e neden izin vermedi canım ?

KelebekiM_ KelebekiM_ ayyyy başına gelenleri okudum, çok üzüldüm, gelmiş geçmiş olsun canım…😥 küçükken yazlığımızda çöpteki kedilere yemek götürürken koltuk altıma kene yapışmıştı ( tabi kedileri de severdim ☺️) annem denizden sonra banyo ettirirken fark etmişti..o zamanlar böyle tehlikeli değildi ama seninki de zararsızmış neyseki, bir daha dikkat et 👍🏻😉

Canim gecmis olsun. Fitil ve ignelerini hic ihmal etme onlar cok önemliler. Sağlıkla kucağına al inşaallah bebislerini.

Back
X