• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Evet cnm kesinleşti bu sefer pipisini gösterdi doktor yanilmaz demi🤭💙
Yanılmaz herhalde canım 😲😃☺️ P Poouh ’un sonradan erkek oldu ama seninki bu haftada pipiyse pipidir yani 😂 onunki erken söylenmiş ondan değişti sanırım, bu haftalardaki cinsiyet nettir bence 🙏💙🧿 hayırlı olsun canım, çok istiyordun bu duyguyu da tatmak, senin adına çok sevindim gerçekten, sağlıkla kucağımıza alalım, hayırlı evlatlar olsunlar inşallah 🥰🙏👍🏻

İnşallah güzel sonuçlar alırız canım 🥰🧿🙏 nifty testi neden yaptırıyorsun , 2’li riskli mi çıktı ?
Yok henüz 2li test yaptırmadım bu gittiğimde bakıcak herşeye işte ense kalınlığı vs ☺️ Doktorum yaptırın isterseniz içiniz rahat etsin dedi o yüzden aslında yaptırmak istiyorum hayırlı sonuçlar inşallah hepimize ☺🤲

emilyinpariss emilyinpariss canım nerelerdesin ☺️ Hiç yoksun ?
Görümcemler geldiler şehir dışından onlarla oturup kalkıyorum çocuklar vs de olunca girip de yazmaya hiç fırsatım olmadı canım, yokluğum fark edildi mi 😍😂 teşekkür ederim merak ettiğin için yokluğumda önemli birşey kaçırdım mı 🙃🙃

Kızlar gelir gelmez e bebekten sectigim 3 tane hastane çıkışı ve 3 tane seneye giysin diye kiyafet aldim bebise😅 bu arada hamile yastigini da aldim her halde cumaya kadar gelir siparişler cok heyecanlandim🤗
Bende Kartal yuvasından beşiktaşlı hastane çıkışı alıcam eşime sürpriz ama 2 hafta sonraki randevuyu bekliyorum geçen gidişimde bir papyonlu yazlık takım almıştım 🥰

Kızlar ben çıktım dr kesin kiz dedi herseyi iyiymis 2li test sonucum kalp atışım😅 dr aşı ol dedi biontech olabilir miyim dedim evet dedi.simdi aşı olcam sıramı bekliyorum. Bacak agrisi akinti kasik agrisi icin koku ve kaşıntı var mi dedi yok dedim o zaman fitil vermicem onlar olsaydi fitil verirdim dedi. Normalmis ağrılar. Bol jol su ic dedi kizlar suya abanin😅 detayli icinde 3 hafta sonra gel o zaman anlaticam dedi.
Gözün aydın canım 💕prenses olduğu kesinleştiyse artık senin için alışveriş vakti🥰gelsin pembiş pembiş kıyafetler 😍ne güzel yaaa 🥰

Ya 2li test sorunsuz çıkınca 3lüye 4lüye gerek var mı sizce? Aynı stresi yine mi yaşıycaz, ben sadece detaylı ultrasona gireyim diyorum 3lüyü yaptırmadan, siz ne diyorsunuz kızlar? 🤔
Ben de oğlumda 2li iyi çıkınca diğerlerine gerek duymadım. Detaylıya girdim. Bu bebeğimde de inşallah güzel sonuç alırım da diğerlerine gerek kalmaz 🤲🌸

Valla canim ablamin 18 aylik bebisi var daha yeni sayilir o cok gereksiz dedi bana 10luyu. Tulum alınabilir bence 10lu yerine
Kuzum biz kış ayında doğum yapacağımız için bir tane 10 lu bulunsa iyi olur gibi sanki. Tulumları mutlaka 6-9 ay alın ilk defa doğum yapacaklar benimle aynı hataya düşüp 0-3 ay asla almayın boydan kastırıp kızımın etiketiyle duran onlarca tulumu kaldı maalesef 😒 birde kış ayı içlerine zaten zıbınlar vs giyecekler büyük alın 💙

10lu gerçekten gereksiz. düşünsene agız mendili normalde 2 lira ama 10lı setin parçası. ilk hamilelik özenip battaniywyle takım diye alırsınız belki ama ben 5 li de almayacagım. tek tulumlar var çok şık içine zıbın ve süslü şapkalar alıcam
Ben kızımda hastane için çok güzel tulum yaptırmıştım giydirmeme izin vermedi hemşireler. Alt üst ayrı giydirin dediler fırça attılar birde. O an çocuğun heyecanında olmasam ne kavga ederdim o kızla aklıma geldikçe sinirleniyorum annelik heyecanından söylediklerini o çıktıktan sonra idrak etmiştim 😒

Kuzum biz kış ayında doğum yapacağımız için bir tane 10 lu bulunsa iyi olur gibi sanki. Tulumları mutlaka 6-9 ay alın ilk defa doğum yapacaklar benimle aynı hataya düşüp 0-3 ay asla almayın boydan kastırıp kızımın etiketiyle duran onlarca tulumu kaldı maalesef 😒 birde kış ayı içlerine zaten zıbınlar vs giyecekler büyük alın 💙
Hmm ben sadece hastane çıkışlarını yenidoğan aldim canim diğerlerini 3_6 ay falan almayi dusunuyorum kış için yaz içinde 6-9 ay falan😅

Canımmm iyiyiz diyelim iyi olalım inşallah bende üst üste gelen düğünler sünnetler sebebi ile giremedim malum çocuklarında yaz kursları götür getirlerleri derken fırsat bulamadım hiç , benimde başıma bişeyler geldi allah beterinden saklasın çok korktuk hala da geçmiş sayılmaz ama koşacak anlayatım. Perşembe günü ikindi saatleri tırnaklarımı keseyim törpüleyeyim diye oturdum bi baktım ayak parmağımın arasında üfleyince iktirince gitmeyen Küçücük gri gibi bişey var , tırnağımla iktirince canım acıdı üstelik , sonra kene olduğunu anladım , hemen eşimi aradım hastaneye acile gittim allahtan farketmeden kendim koparmamışım , daha yeni tutmuş ön bacakları sokmuş gözde dışarıdaydı. Orada müdahale etti çıkardı doktor , ben çok tedirgin oldum hatta ağlamaya başladım kırım Kongo varsa diye doktor bu normla ot kenesi tehlikeli kene grubunda değil ama tedbir amaçlı kan aşıcaz hemen sonucu çıkar , daha sonra 3 gün sonra enfeksiyon hassalıklarına gelin orda tekrar kan alınır dedi , ilk yarım saatteki kan temizdi . Şimdi sıra anca yarına bulabildim yarın tekrar test verimden yarın 5. Gün . İlk üç gün ateş kusma ağır halsizlik ve deri altı kanaması olurda hemen gel dediler dün 3 gün bitti . Ama günler saatler geçmedi çok korktum . Kır düğünlerinden mi çocuk parklarından mı geldi bilmiyorum İzmir’de yaşıyorum . Canlarım bi sıkıldı ama allahtan herşey bu hafta bi bebeği de görmeye gidicem kadın doğum doktoruma da anlatıcam. İnşallah bebeğe bi zararı olmaz kenenin. İnsanın aklına neler geliyor ya . Allah nerde hasta şifa bekleyen varsa hepsine şifalar versin canlarım . Sizler neler yaptınız bebişlerimiz nasıl cinsiyetler belli oldu mu
Çok geçmiş olsun canım 🤲açık havada herşey olabiliyor. İyi ki kendin çıkartmaya çalışmamışsın. Ama doktor tehlikeli kene değil dediyse biliyordur ama sen tedbiri elden bırakma tabiki. Tekrar geçmiş olsun canım

Canim dun trafik kazasiz yaptik şükür bizde birsey yok bebek icin endişelendim doktora geldik bebiste iyimis şükür cok korkmuştum
Yaa çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın benimde aklım çıkıyor kazadan hamilelikte özellikle, sadece market manav alışverişi için kullanıyorum artık olacaksa gerçi o zamanda olur ama işte Allah korusun hepimizi 🙏

Hmm ben sadece hastane çıkışlarını yenidoğan aldim canim diğerlerini 3_6 ay falan almayi dusunuyorum kış için yaz içinde 6-9 ay falan😅
Yani yaz için 6-9 ay olmayabilir yazı görmeden almamak en iyisi bebek uzun veya iri olabiliyor 9-12 giymesi yazın çok muhtemel. Boşa masraf çıkıyor hepsini kızımda yaşadım bizzat 3-6 ay da az sayıda alın hem yıkanınca çekiyor hem kalıpları ufak olabiliyor ve gerçekten zıpçık gibi kısacık kalıyor 🙈😂

Yani yaz için 6-9 ay olmayabilir yazı görmeden almamak en iyisi bebek uzun veya iri olabiliyor 9-12 giymesi yazın çok muhtemel. Boşa masraf çıkıyor hepsini kızımda yaşadım bizzat 3-6 ay da az sayıda alın hem yıkanınca çekiyor hem kalıpları ufak olabiliyor ve gerçekten zıpçık gibi kısacık kalıyor 🙈😂
Haklisin canım 😅 ay iri bebek nasil cikar🙄 normal kiloda saglikli olur ins cunku ben zayif dogmusum benim esimde 1,5 kg doğmuş bizden iri bebek olur mu bilmiyorum ama normal olmasi cok iyi😂😂

Back
X