• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canımmm iyiyiz diyelim iyi olalım inşallah bende üst üste gelen düğünler sünnetler sebebi ile giremedim malum çocuklarında yaz kursları götür getirlerleri derken fırsat bulamadım hiç , benimde başıma bişeyler geldi allah beterinden saklasın çok korktuk hala da geçmiş sayılmaz ama koşacak anlayatım. Perşembe günü ikindi saatleri tırnaklarımı keseyim törpüleyeyim diye oturdum bi baktım ayak parmağımın arasında üfleyince iktirince gitmeyen Küçücük gri gibi bişey var , tırnağımla iktirince canım acıdı üstelik , sonra kene olduğunu anladım , hemen eşimi aradım hastaneye acile gittim allahtan farketmeden kendim koparmamışım , daha yeni tutmuş ön bacakları sokmuş gözde dışarıdaydı. Orada müdahale etti çıkardı doktor , ben çok tedirgin oldum hatta ağlamaya başladım kırım Kongo varsa diye doktor bu normla ot kenesi tehlikeli kene grubunda değil ama tedbir amaçlı kan aşıcaz hemen sonucu çıkar , daha sonra 3 gün sonra enfeksiyon hassalıklarına gelin orda tekrar kan alınır dedi , ilk yarım saatteki kan temizdi . Şimdi sıra anca yarına bulabildim yarın tekrar test verimden yarın 5. Gün . İlk üç gün ateş kusma ağır halsizlik ve deri altı kanaması olurda hemen gel dediler dün 3 gün bitti . Ama günler saatler geçmedi çok korktum . Kır düğünlerinden mi çocuk parklarından mı geldi bilmiyorum İzmir’de yaşıyorum . Canlarım bi sıkıldı ama allahtan herşey bu hafta bi bebeği de görmeye gidicem kadın doğum doktoruma da anlatıcam. İnşallah bebeğe bi zararı olmaz kenenin. İnsanın aklına neler geliyor ya . Allah nerde hasta şifa bekleyen varsa hepsine şifalar versin canlarım . Sizler neler yaptınız bebişlerimiz nasıl cinsiyetler belli oldu mu
Bende hamileliğimi öğrenmeden köyde kene yapışmıştı bacağıma. Günler sonra fark ettim baya bi kaldı benimle. Kendim çıkarttım zaten şişmişti iyice. Ertesi gün ateşim çıktı sonra indi birşey olmadı çok şükür. O günde hamileliğimi öğrendim onun heyecanıyla doktora gitmemiştim unutmuştum keneyi falan. Geçmiş olsun

Bende Kartal yuvasından beşiktaşlı hastane çıkışı alıcam eşime sürpriz ama 2 hafta sonraki randevuyu bekliyorum geçen gidişimde bir papyonlu yazlık takım almıştım 🥰
Benim eşim de fanatik bursasporlu, bizde bursasporlu alicaz hastane cikisi💙

M Maviayyy oglun kesinlesmis geri mesajlari okuyamadim cok mutlu oldum saglicakla al kucagina. Ben kastamonuda ikamet ediyorum. Felaketin dibini gördük. Bircok ilcemiz zarar gördü ama bozkurt yok oldu. El birligiyle bu zorlu gunleri atlatmaya calisiyoruz. Cesetler kıyılara vuruyor. Karsilastigimiz goruntuler akla zarar Rabbim bu cehennemi kimseye yasatmasın
Cok geçmiş olsun cnm Allah beterinden korusun..

M Maviayyy oglun kesinlesmis geri mesajlari okuyamadim cok mutlu oldum saglicakla al kucagina. Ben kastamonuda ikamet ediyorum. Felaketin dibini gördük. Bircok ilcemiz zarar gördü ama bozkurt yok oldu. El birligiyle bu zorlu gunleri atlatmaya calisiyoruz. Cesetler kıyılara vuruyor. Karsilastigimiz goruntuler akla zarar Rabbim bu cehennemi kimseye yasatmasın
Cok gecmis olsun canım inşallah bi an önce yerini doldurur Allah cok zor günler geçirdiniz

Valla bende şaşırmıştım öyle deyince bana o yüzden yanımda zıbın götürmeyeceğim heralde eve gelince giydiririm, zaten eşim beşiktaşlı hastane çıkışı aldığımı gördüğünde asla başka birşey giydirmeme izin vermez gizli saklı çocuğu soyup onu bile giydirir 😂 sizde var mı fanatik eşler 😒
Bizde besiktasliyiz abiden forma kalır muhtemelen abiye yenisini alırız biraz büyüyünce başladık biz ama sporun her türlüsüne merakliyiz erkek olduğunu duyunca boş odayı cocuk odası değil futbol sahası yapmamiz lazım artık hole sigmazsiniz dedim eşime bi odaya yatak atıp diğer odayı top için bırakacak gibiyim o kadar top hastası benimkiler gelen napacak bakalım 🙄😂😂

Çok sevindim 🤗 bende de kol ağrısı oldu sadece başka bişey yok. İkinci dozları da güzel atlatalim inşallah. Benim aklımda da bıontech vardı ama doktorum ona izin vermedi, 3. dozumu doğumdan sonra bıontech ile tamamlamak istiyorum nasipse.
Amin canım ins🙏 hakkimizda hayırlısı olsun canim 🤗

Günaydın. Rüyamda bebeğimi gördüm 😍 masmavi gözleri vardı, emzirdim, öptüm ,sevdim. .. Ahh çok etkisinde kaldım. Üzerinde beyaz tulum vardı, cinsiyete dair bişey hatırlamıyorum ama😁
Ahahah rüyanda bile belli etmemiş cocuk 😂 o rüyalara bayılıyorum ya cok gerçekçi oluyor ne güzel az sevgimiz diniyor cok özledim bebek bi an önce zaman geçse de kavuşsak hepimiz

Mide eksimeleriniz başladı mi kızlar?
Ekşime mi anlayamadım ama 3 4 gecedir midem hazmetmiyor gibi yattığım anda ağzıma geliyor rennie alıyorum bazen halbuki baya önce yemeyi bırakmaya çalışıyorum yinede oluyor

Ah beni de alıştırdı eşim artık beraber izliyoruz bursa maçlarını💞minik timsahimizla izledik ilk maci eşim öyle diyor💙
Ayy evet bu hafta Fenerbahçe maçında benimki de aynı şeyi söyledi, bebişkonun ilk fener maçı diye ☺️☺️ hatta belki ligin ikinci yarısında yine ilk maçı seyrederken yanımızda olur dedik ☺️🙏

Kızlar merhaba, güzel bir gün olsun inşallah hepimiz için 🥰🙏❤️ size bir soru soracağım. Biz şuanda açık mutfaklı küçük bir 1+1 evde yaşıyoruz. Evimiz 60metre kare. Taşınmak istedik ama oturduğumuz yerde 3000 TL'den aşağıda 2+1 kiralık daire bulamadık. Şimdi ilk çocuğumuz olduğu içinde oda yapmalı mıyız bilemiyoruz.
İkinci çocuğu olanlar veya tecrübesi olanlar odanın gerekli olup olmadığını söyleyebilir mi acaba? Yatak odasına küçük bir dolap yaptırıp acaba 1 sene daha idare edebilir miyiz

Ayy evet bu hafta Fenerbahçe maçında benimki de aynı şeyi söyledi, bebişkonun ilk fener maçı diye ☺️☺️ hatta belki ligin ikinci yarısında yine ilk maçı seyrederken yanımızda olur dedik ☺️🙏
Yaa demi ne güzel Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah💞

Yanılmaz herhalde canım 😲😃☺️ P Poouh ’un sonradan erkek oldu ama seninki bu haftada pipiyse pipidir yani 😂 onunki erken söylenmiş ondan değişti sanırım, bu haftalardaki cinsiyet nettir bence 🙏💙🧿 hayırlı olsun canım, çok istiyordun bu duyguyu da tatmak, senin adına çok sevindim gerçekten, sağlıkla kucağımıza alalım, hayırlı evlatlar olsunlar inşallah 🥰🙏👍🏻
Ya canim benim çok cok tesekkur ederim🥰buda ne güzel arkadaşlık kurmuşuz iyi ki tanimissim seni ve kizlari 🤭😍
Amin insllah canim benim bu duyguyu rabbim isteyen her kuluna yaşatsın
Yaa çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın benimde aklım çıkıyor kazadan hamilelikte özellikle, sadece market manav alışverişi için kullanıyorum artık olacaksa gerçi o zamanda olur ama işte Allah korusun hepimizi 🙏
Amin canim rabbim kimseye yaşatmasin aynen cnm akacak kan damarda durmazmış rabbim hepimizi korusun inşllah 🤲
Gözün aydın canım 🦋erkek çocukları bambaşka 🥰😍
Teşekkürler cnm🥰 ya oylemi diyorsun🤭 insllah saglikla dogsun severiz son kesemizi🙈rabbim sanada bir prenses nasip etsin🤲💖
Çok geçmiş olsun Rabbim korumuş
Çok teşekkür ederim cnm 😊
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim beterinden saklasın,bir daha yaşatmasın inşallah.
Amin Allah razi olsun canim rabbim kimseye yaşatmasin

Kızlar merhaba, güzel bir gün olsun inşallah hepimiz için 🥰🙏❤️ size bir soru soracağım. Biz şuanda açık mutfaklı küçük bir 1+1 evde yaşıyoruz. Evimiz 60metre kare. Taşınmak istedik ama oturduğumuz yerde 3000 TL'den aşağıda 2+1 kiralık daire bulamadık. Şimdi ilk çocuğumuz olduğu içinde oda yapmalı mıyız bilemiyoruz.
İkinci çocuğu olanlar veya tecrübesi olanlar odanın gerekli olup olmadığını söyleyebilir mi acaba? Yatak odasına küçük bir dolap yaptırıp acaba 1 sene daha idare edebilir miyiz
Gayet rahat edersin canim ilk cocuksa doğduktan sonra yatağında bile yatmıyor ki odasına ilk aylarda emzirmeye git gel sürekli sana çok zor oluyor bir sene hiç açmadık odasını eşyalarını koyacağın bi sifonyer yeterli bence ilk bir sene için hatta 2 sene bile diye abartabilirim bizim bebek gelecek diye odasında yatıyor bundan önce yatırmaya çalışsak sabaha karşı geliyordu yanımıza yeni alışıyor daha 3 yaşında

Tabikide idare edebilirsiniz. Benim evin büyük ama ona ragmen oda yapmicam yanimda yatircam. Hic tasinma stresine girme simdiden ev bulmak cok zor.

Aynı durumdayiz... İlk cocugumda ayrı eve geçme gereği duymadık... İkinci geliyor şimdi... Geçmemiz lazim🥴ben de hamileyken ev taşimak istemiyorum kafam allak bullak

kızlar size bir şey soracağımm 10+4te ikili test olur muu :D yaptıranlar kaç hafta kaç günlükken yaptırdı doktorlar ne önerdi bilgi alabilir miyim acaba ya covidim henüz karantinam bitmedi de gidip konuşamadım doktorla size danışayım dedim ön bilgi olarak

Back
X