• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar merhaba, güzel bir gün olsun inşallah hepimiz için 🥰🙏❤️ size bir soru soracağım. Biz şuanda açık mutfaklı küçük bir 1+1 evde yaşıyoruz. Evimiz 60metre kare. Taşınmak istedik ama oturduğumuz yerde 3000 TL'den aşağıda 2+1 kiralık daire bulamadık. Şimdi ilk çocuğumuz olduğu içinde oda yapmalı mıyız bilemiyoruz.
İkinci çocuğu olanlar veya tecrübesi olanlar odanın gerekli olup olmadığını söyleyebilir mi acaba? Yatak odasına küçük bir dolap yaptırıp acaba 1 sene daha idare edebilir miyiz
Canım benim evimde yer vardı ama ben 2 yaşına kadar ayırmadım beslenmesi tuvalet eğitimi vs i ittikten sonra ayırdım bir beşik bir dolap yetti

kızlar size bir şey soracağımm 10+4te ikili test olur muu :KK70: yaptıranlar kaç hafta kaç günlükken yaptırdı doktorlar ne önerdi bilgi alabilir miyim acaba ya covidim henüz karantinam bitmedi de gidip konuşamadım doktorla size danışayım dedim ön bilgi olarak
Canim gecmis olsun.iyi misin? Karantinan bitsin oyle gidersin 14.haftaya kadar yolu var beb 13+0da yaptırdım

kızlar size bir şey soracağımm 10+4te ikili test olur muu :KK70: yaptıranlar kaç hafta kaç günlükken yaptırdı doktorlar ne önerdi bilgi alabilir miyim acaba ya covidim henüz karantinam bitmedi de gidip konuşamadım doktorla size danışayım dedim ön bilgi olarak
11+0 dan sonra yapılıyor canım daha zamanın var 14+0 a kadar

Kızlar merhaba, güzel bir gün olsun inşallah hepimiz için 🥰🙏❤️ size bir soru soracağım. Biz şuanda açık mutfaklı küçük bir 1+1 evde yaşıyoruz. Evimiz 60metre kare. Taşınmak istedik ama oturduğumuz yerde 3000 TL'den aşağıda 2+1 kiralık daire bulamadık. Şimdi ilk çocuğumuz olduğu içinde oda yapmalı mıyız bilemiyoruz.
İkinci çocuğu olanlar veya tecrübesi olanlar odanın gerekli olup olmadığını söyleyebilir mi acaba? Yatak odasına küçük bir dolap yaptırıp acaba 1 sene daha idare edebilir miyiz
Kiralar ne kadar pahalıymış canım yaa…😲 bence çocuk odası şart, ya 2+1 de olsa bir ev alın, kira parası vereceğinize evinizin parasını ödersiniz daha mantıklı geldi ama bilemedim. Daha uygun bir semte geçme şansınız yok mu , istanbul’dasın galiba ?

Ya canim benim çok cok tesekkur ederim🥰buda ne güzel arkadaşlık kurmuşuz iyi ki tanimissim seni ve kizlari 🤭😍
Amin insllah canim benim bu duyguyu rabbim isteyen her kuluna yaşatsın

Amin canim rabbim kimseye yaşatmasin aynen cnm akacak kan damarda durmazmış rabbim hepimizi korusun inşllah 🤲

Teşekkürler cnm🥰 ya oylemi diyorsun🤭 insllah saglikla dogsun severiz son kesemizi🙈rabbim sanada bir prenses nasip etsin🤲💖

Çok teşekkür ederim cnm 😊

Amin Allah razi olsun canim rabbim kimseye yaşatmasin
Canım benim ben de seni iyi ki tanımışın ve diğer kızları ☺️ Valla inan seninkinin erkek olmasına benimki kadar sevindim neredeyse, sağlıklı doğarlar inşallah…🧿🧿💙💙🙏az önce uzanmıştım, bir kıpırdanma hissettim karnımda hemen açtım ve ilk defa kendi gözlerimle gördüm göbeğim yukarı çıktı indi yandan 😂😂 kızımda ilk tekmeleri hissetmem 19-20.haftayı bulmuştu, erkek demekki daha farklı dedim ya da 2.gebelik 😃☺️ Çok güzel bir duyguydu…içimde gerçekten bir canlı var gözlerim de şahit artık 😍☺️😃

Günaydın. Dün gece durmayan bir kanama başladı bende. O kadar yoğun ki yarım saatte 3 4 ped doldurdum. Hastaneye giderken her yerden fışkırdırdı. Kanama alanı oluşmuş. Çok şükür bebeklerim iyi. Progestan fitil ve iğnelere başladım. İlaçlara rağmen yoğun olmasa da devam ediyor. Bu şekilde çok kanama yaşayıp olumlu sunuçlanan var mı?
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Yaklaşık 10 gün önce ben de kanamayla uyandım sizin anlattığınız kadar yoğun değildi ama kanama alanı oluşmuştu doktorum rahim yukarı çıkarken bazen bu tarz durumların oluşabileceğinden bahsetti şu an ara ara hala kahverengi lekelenmem devam ediyor ama çok şükür bebeğim gayet iyi kanama alanı da kapanmış siz de endişelenmeyin bol bol dinlenin geçecektir inşallah🙏🏻

Günaydın. Dün gece durmayan bir kanama başladı bende. O kadar yoğun ki yarım saatte 3 4 ped doldurdum. Hastaneye giderken her yerden fışkırdırdı. Kanama alanı oluşmuş. Çok şükür bebeklerim iyi. Progestan fitil ve iğnelere başladım. İlaçlara rağmen yoğun olmasa da devam ediyor. Bu şekilde çok kanama yaşayıp olumlu sunuçlanan var mı?
Canım hiç üzülme ve kafana takma ben kızımdayken 22 haftalıkken çok yoğun kanamam oldu kovalardan boşalır gibi paçadan aşağı löngür löngür akıyordu. İlaç serum iğne derken 3-4 güne toparlamıştım ama tabii hep yattım 8. Aya kadar istirahatteydim. İstirahatte kal uzunca bi süre hiçbirşey olmaz Allah’ın izniyle 🙏💙

Bizde besiktasliyiz abiden forma kalır muhtemelen abiye yenisini alırız biraz büyüyünce başladık biz ama sporun her türlüsüne merakliyiz erkek olduğunu duyunca boş odayı cocuk odası değil futbol sahası yapmamiz lazım artık hole sigmazsiniz dedim eşime bi odaya yatak atıp diğer odayı top için bırakacak gibiyim o kadar top hastası benimkiler gelen napacak bakalım 🙄😂😂
Yaa 😂 Allah yardımcın olsun ben çok sinirleniyorum pat küt pat küt top sesine zaten bide futbol odası yapsa adamı kapıya koyarım heralde 😂😂

Canım bu size bağlı, ben kızım doğmadan odasını yapmış 6 ay yanımda anne yanında yatırıp 6. Ayda kendi odasına alıştırmıştım. 6 aydan beri ayrı yatar bizden yani.. Şimdi oğluma da yapacağım ama halihazırda boş bir odam olduğu için tüm bunlar eğer olmasaydı küçük bir evde oturuyor olsaydım ve imkanlarım zorlasaydı elimden geldiğince idare etmeye çalışırdım. En azından 1 sene yanınızda idare edersiniz kıyafetleri için bir şifonyer almanız yeterli olur bence.. Zaten imkanınız el verdiğinde daha büyük bir eve geçersiniz çocuk büyütmek zaten masraflı isterseniz birde oda için sıkıştırmayın kendinizi 👍☺️

en az 6 ay zaten içiçe yaşıyorsun bebekle. bir şifonyerbir anne yanı alsan yeter. ben 2 buçuk yaşına kadar tek odada kaldım kızım ve eşimle
herşey oluyor yoluna giriyor merak etme.

Yaa 😂 Allah yardımcın olsun ben çok sinirleniyorum pat küt pat küt top sesine zaten bide futbol odası yapsa adamı kapıya koyarım heralde 😂😂
Ahahaahah valla ben alıştım galiba akşamları kendimi dinlenmeye alıyorum benimle oynamıyor en azından babasıyla oynuyor uzun süre erkek çocuğunun avantajları 😂 ki esim daha 2 aylıkken ben duşa girecegimde verirdim cocugu yatırır cocugu yanında oynardı top onun göreceği şekilde cocuk o kadarlikken babasını izler dururdu 1 saat babasında o zamandan alıştım galiba bende kendi kendime kalmanın keyfine bakıyorum bi laf vardı soylemeyim de zevk almaya bakıyorum 😂😂

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Yaklaşık 10 gün önce ben de kanamayla uyandım sizin anlattığınız kadar yoğun değildi ama kanama alanı oluşmuştu doktorum rahim yukarı çıkarken bazen bu tarz durumların oluşabileceğinden bahsetti şu an ara ara hala kahverengi lekelenmem devam ediyor ama çok şükür bebeğim gayet iyi kanama alanı da kapanmış siz de endişelenmeyin bol bol dinlenin geçecektir inşallah🙏🏻

Canım hiç üzülme ve kafana takma ben kızımdayken 22 haftalıkken çok yoğun kanamam oldu kovalardan boşalır gibi paçadan aşağı löngür löngür akıyordu. İlaç serum iğne derken 3-4 güne toparlamıştım ama tabii hep yattım 8. Aya kadar istirahatteydim. İstirahatte kal uzunca bi süre hiçbirşey olmaz Allah’ın izniyle 🙏💙
Çok teşekkürler sabahtan benim de kahverengiye dönmeye başladı çok şükür. 😇

Y Yyessill aaa çok geçmiş olsun canım , dinlen bol bol ve suyu çok iç. Bebeklerim demişsin ikiz galiba ? ☺️💛🧿
Evet canım. Tüp bebek ile hamile kaldım ben. Pgt ye gitmişti 1embriyom sağlıklı geldi. O da anne karnında ikiye bölündü. İnşallah 2 sağlıklı bebişim olacak. Diğer testlerimizi yaptırmadık daha ama inşallah güzel olacak her şey. Benim için büyük şans o yüzden ekstra pimpirikliyim.

Kızlar fikirleriniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız 🥰🥰

Evet canım. Tüp bebek ile hamile kaldım ben. Pgt ye gitmişti 1embriyom sağlıklı geldi. O da anne karnında ikiye bölündü. İnşallah 2 sağlıklı bebişim olacak. Diğer testlerimizi yaptırmadık daha ama inşallah güzel olacak her şey. Benim için büyük şans o yüzden ekstra pimpirikliyim.
Cok geçmiş olsun, kac haftalık bebeklerin? Genelde ilk haftalarda oluyor kanama lekelenme, fitil ve igneler le kesiliyor

Ahahaahah valla ben alıştım galiba akşamları kendimi dinlenmeye alıyorum benimle oynamıyor en azından babasıyla oynuyor uzun süre erkek çocuğunun avantajları 😂 ki esim daha 2 aylıkken ben duşa girecegimde verirdim cocugu yatırır cocugu yanında oynardı top onun göreceği şekilde cocuk o kadarlikken babasını izler dururdu 1 saat babasında o zamandan alıştım galiba bende kendi kendime kalmanın keyfine bakıyorum bi laf vardı soylemeyim de zevk almaya bakıyorum 😂😂
İnşallah bi de 3 numaranız olur ilerde baba kız ilişkisinide görürsünüz 🥰 hadi babacım tut elimden de parka gidelim baba kız diyor benimki 😂 babasıda öyle deyince hiç kıyamıyor ne kadar yorgun olursa olsun gidiyorlar bende oğluyla ilişkisi nasıl olacak çok merak ediyorum bilmediğim için 🤷‍♀️

Back
X