- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Gecmis olsun canimCanim dun trafik kazasiz yaptik şükür bizde birsey yok bebek icin endişelendim doktora geldik bebiste iyimis şükür cok korkmuştum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun canimCanim dun trafik kazasiz yaptik şükür bizde birsey yok bebek icin endişelendim doktora geldik bebiste iyimis şükür cok korkmuştum
örtü mis gibi her yere kolayca şekil alıyorAynen bende çocuklar buyuyunceye kadar hic yerimden oynamak istemiyorum ki cocukli evde ne kadar alırsan o kadar kalabalık oluyor hiç bitmiyor ki dolap ve eşya ihtiyacı kisir döngü gibiben yastiklarla yapıyordum o işi örtü daha kolay şekil alır onu deneyeyim bende
Bende de aynı böyle canım dur bakim benimde kafam karıştı ben tam kapsamlı değil ama 2. paketi istemiştim bana çok ileri boyuta gerek yok dedi hatta bir firma ile görüşeyimCanım şimdi firma geldi kan verdim.Sende eğer varsa firmanın doldurduğu form nüshası ona bakabilirmisin nereleri işaretlemiş.Annlaşma esnasınsa Ninalia 3 ve Ninalia 5 testleri olduğunu söyledi bizde kapsamlı olan 5'i yaptıralım dedik.Bu testte bonus olarak cinsiyette öğrenecekisniz dedi.Ama işaretlediği formda cinsiyet kısmını ve iilk kutucuğu işaretlediğini fark ettim.21,18 ve 13 olanlar işaretli.Bende firmayı aradım.Biz kapsamlı için anlaşmıştık dedim.Zaten öyle işaretledim falan dedi.Sende ki form elindeyse bakarmısın nereleri işaretlemiş.Eki Görüntüle 2901931
Tecrubelerini bekliyoruz canim nereden aldin acabaBen aldım az önce kızlar, bi kac akşam tecrübe edeyim de yazarım size![]()
Ayy canım sağolasın adamda beni sabahtan beri ikna etmeye çalışıyor ama işin içine para girince hep şüpheciyim.Teşekkür ederim.Senin sonucun ne zaman gelecek.Oyku_2022 canım şimdi firma ile görüştüm o yan taraftaki kutucıklardan birisi cinsiyet için diğeri 5 ayrı gen e bakılıyor dedi yani sadece trizomiler için değilmiş
detaylı doktorum net olmamakla beraber erkek dedi ama kendi doktorum büyük ihtimalle kesin erkek daha değişmez ama her geldiğinde için rahat etsin teyit etmek amaçlı cinsyetini bildircem dedi... bakalım hayırlısı olsun kısmet sağlıklı olsunlarda2 li de değilde canım fetal dna testinde direkt cinsiyet kromozomuna bakılıyor bakalım dr um erkeğe benziyor ama değişebilir demişti o yüzden bende net konuşamıyorum şu an :)
Sıkma kendini canım bende sabah baktığımda dikkatimi çekti sen söyleyince aradımAyy canım sağolasın adamda beni sabahtan beri ikna etmeye çalışıyor ama işin içine para girince hep şüpheciyim.Teşekkür ederim.Senin sonucun ne zaman gelecek.
Elleri ayakları düzgün sağ salim doğsunlar da canımdetaylı doktorum net olmamakla beraber erkek dedi ama kendi doktorum büyük ihtimalle kesin erkek daha değişmez ama her geldiğinde için rahat etsin teyit etmek amaçlı cinsyetini bildircem dedi... bakalım hayırlısı olsun kısmet sağlıklı olsunlarda
Cok geçmiş olsun cnm, cok sukur bebeğin iyiymiş sizde iyiymissiniz, rabbim beterinden korusunCanim dun trafik kazasiz yaptik şükür bizde birsey yok bebek icin endişelendim doktora geldik bebiste iyimis şükür cok korkmuştum
E bebekden aldım cnm baya iyi yorumlar okumuştum inşallah memnun kalırımTecrubelerini bekliyoruz canim nereden aldin acaba
İnşallah inşallah canımHaklısın cnm cok zor gerçekten, Allah yardımcımız olsun inşallah geçicek tüm sıkıntılarımız..
Amin kuzum rabbim kimseye yasatmasinAAA çok geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasınbebekte sizde iyi olun ianşallah
Teşekkürler canim benimGecmis olsun canim
Allah korumuş canımAmin kuzum rabbim kimseye yasatmasin
Cok şükür iyiz canim bizde
Teşekkürler canim benim
Benim yaptirdigim firmada sadece 13-18-21 testlerine bakildi sanirim. Keske bende bu firmaya yaptirsaymisimOyku_2022 bak bunlara bakılıyor muş o işaretli yerler için
Allah razi olsun canim benim hafif kolum ağrıyor nereye carptiysam bilmiyorum onunla atpattik cnm.cocuklar falan yanimdaydi hem onlar icin hemde karnimdaki icin korktumCok geçmiş olsun cnm, cok sukur bebeğin iyiymiş sizde iyiymissiniz, rabbim beterinden korusun
O pakette vardı canım bu 2. paketi birde üstü var daha kapsamlı o 4500 tl diBenim yaptirdigim firmada sadece 13-18-21 testlerine bakildi sanirim. Keske bende bu firmaya yaptirsaymisim![]()
Aynen cnm ya cocuklar falan icindeydi rabbim korudu onlariAllah korumuş canımçok geçmiş olsun
![]()