- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Evet öyle oluyormus canim bugun dr a sorucam bakalim ne diyecekcanım 1 ay önceden al sonra bulamıyorsun ben 12. hafta için aradım bulamadım özelde bile son dk randevu olmuyor erken almakta herzaman fayda var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet öyle oluyormus canim bugun dr a sorucam bakalim ne diyecekcanım 1 ay önceden al sonra bulamıyorsun ben 12. hafta için aradım bulamadım özelde bile son dk randevu olmuyor erken almakta herzaman fayda var![]()
Doktor banada ocean mom verdi. Ama hala bir enerji gelmedi bana. D vit olarak ocean arastirdim mg mi kafami karistiriyordu. 400 var 600 var 1000 var. Bende 1000 olanini siparis edeyim eczaneden. Cok teşekkür ederimmultivitamin olarak ocean mom kullanıyorum içinde omega 3 de var
d vit ocean 1000 mg kullanıyorum
demir ilacı kullanıyoeum bir de canım ferramat
Ben aldım az önce kızlar, bi kac akşam tecrübe edeyim de yazarım sizeCanım sanırım arkadaşın aldığı bu ayni fiyat ebebegin sitesinde var gayette iyi yorumlamışlar cok uzun boylu olmamak şartıyla
Cnm geçen sene abim korona oldu, ve bi kac gün önce temasliydik hatta sarıldı bana, onda vardi maske bende yoktu, geçmedi cok şükürKizlar gecen gün sitede oynuyordu oğlum komsu geldi kizida hastaydi dedi dondurma yedi hasta olmus.
Dün yine indik site bahcesine bu sefer komsu yine geldi laf arasinda esimde gitti covid testi vericek hasta.
Aninda kaçtım yanindan ama onceki gun beraberdik.
Esinin testi pozitif cıkmış. Acik alanda bulasmaz dimi hemen baya tedirginim.
Canım bişi olmaz inş geçen cumartesi günü komşum uğradı bi yarım saat oturdu karşılıklı kanepelerde oturduk sonra gitti pazar rahatsızlanmış salı günü de pozitif çıkmış çok şükür bize bulaşmadı bende çok korktum ama bişi olmadıKizlar gecen gün sitede oynuyordu oğlum komsu geldi kizida hastaydi dedi dondurma yedi hasta olmus.
Dün yine indik site bahcesine bu sefer komsu yine geldi laf arasinda esimde gitti covid testi vericek hasta.
Aninda kaçtım yanindan ama onceki gun beraberdik.
Esinin testi pozitif cıkmış. Acik alanda bulasmaz dimi hemen baya tedirginim.
Tamam canim cok sağolBen aldım az önce kızlar, bi kac akşam tecrübe edeyim de yazarım size![]()
Cok sevindim canim darisi bana insDoktordan geliyorum , bu sefer devlete gittim kızlar. 15+4 teyizkeyifi yerindeydi bacaklarınıda uzatmış ohh
Erkek mi hala diye soramadım, yan duruyordu zatençok özlemişim yavrumu yaa
![]()
canım çok sevindim 2li tarama testinde cinsiyet tahmininde bulundu mu genelde 2li taramada görünüyor diyorlar :) bizim doktorda gördü ilk tahmini yine perinatalog doktorumuz yaptı erkek dedi... sağlıkla gelsinlerde gerisinin çok önemi yokMerhaba canım. Bana henüz takviye vermedi 11+6 da gitmiştim. 2 li testimde sıkıntı görmedi ama ben nıpt de yaptırdım onun sonucunu bekliyorum. o da sıkıntısız gelirse inşallah detaylı ultrasona gircem 20. haftadan sonra ben hamile kaldığım ay bıontech olmuştum aşı ikinci doz için daha dr ile görüşmedik bir kere isteğe bağlı olabilirsin demişti ama şimdi ne diyecek bilmiyorum.
Burdayım canımBerilyumm burdamısın cnm
2 li de değilde canım fetal dna testinde direkt cinsiyet kromozomuna bakılıyor bakalım dr um erkeğe benziyor ama değişebilir demişti o yüzden bende net konuşamıyorum şu an :)canım çok sevindim 2li tarama testinde cinsiyet tahmininde bulundu mu genelde 2li taramada görünüyor diyorlar :) bizim doktorda gördü ilk tahmini yine perinatalog doktorumuz yaptı erkek dedi... sağlıkla gelsinlerde gerisinin çok önemi yok![]()
Aminn canım benim iyi haberler al insallahCok sevindim canim darisi bana insbenimde 15+4bugun bakalim ultrasonda kac çıkacak
![]()
Canim dun trafik kazasiz yaptik şükür bizde birsey yok bebek icin endişelendim doktora geldik bebiste iyimis şükür cok korkmuştum
AAA çok geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasınCanim dun trafik kazasiz yaptik şükür bizde birsey yok bebek icin endişelendim doktora geldik bebiste iyimis şükür cok korkmuştum
Aynen bende çocuklar buyuyunceye kadar hic yerimden oynamak istemiyorum ki cocukli evde ne kadar alırsan o kadar kalabalık oluyor hiç bitmiyor ki dolap ve eşya ihtiyacı kisir döngü gibiYa sorma o hamile yastığını alıp nereye koyacağımı düşüneceğime yatak örtüsünü kendime minder gibi yaptı sarılıp yatıyorumevdeki dolapların içine çekmece falan yaptırcam sırf ekstra bir şey almayım diye evi de anca 4 sene sonra değiştirebilirim o yüzden ne kadar az eşya o kdar iyi
![]()
![]()
Canım şimdi firma geldi kan verdim.Sende eğer varsa firmanın doldurduğu form nüshası ona bakabilirmisin nereleri işaretlemiş.Annlaşma esnasınsa Ninalia 3 ve Ninalia 5 testleri olduğunu söyledi bizde kapsamlı olan 5'i yaptıralım dedik.Bu testte bonus olarak cinsiyette öğrenecekisniz dedi.Ama işaretlediği formda cinsiyet kısmını ve iilk kutucuğu işaretlediğini fark ettim.21,18 ve 13 olanlar işaretli.Bende firmayı aradım.Biz kapsamlı için anlaşmıştık dedim.Zaten öyle işaretledim falan dedi.Sende ki form elindeyse bakarmısın nereleri işaretlemiş.Burdayım canım
Amin canim insAminn canım benim iyi haberler al insallah
Benimkinin kafası 16+1 çıktı , bacak boyuda 14+4 çıktı. Tabii bu doktorun ölçüüsne göre değişiyor bide bebişin pozisyonundan kaynaklıinsallah hersey yolundadır
![]()