• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim yaptirdigim firmada sadece 13-18-21 testlerine bakildi sanirim. Keske bende bu firmaya yaptirsaymisim 🤔
Aynısı bana da ninila 5 yapacağız dedi.Zaten sonucu dr gösteririm eğer eksik yapılan birşey varsa ozaman hesaplaşırız.Ama adam kapsamlı yapılacak emin olun falan dedi çünkü iki test arasında fiyat farkı vardı.Olmuşken iyisi olsun dedik.

Aynısı bana da ninila 5 yapacağız dedi.Zaten sonucu dr gösteririm eğer eksik yapılan birşey varsa ozaman hesaplaşırız.Ama adam kapsamlı yapılacak emin olun falan dedi çünkü iki test arasında fiyat farkı vardı.Olmuşken iyisi olsun dedik.
bu cevabı Berilyumm Berilyumm ya yazmıştım yanlışlık oldu:)

sana attığım ninilia 5 miş canım adam merak etmeyin dedi senin de için rahat olsun. benimki de hafta sonuna kadar çıkar inşallah.

Benim yaptirdigim firmada sadece 13-18-21 testlerine bakildi sanirim. Keske bende bu firmaya yaptirsaymisim 🤔
Paket peket vardı cnm riskim 56'da 1 çıkınca adam anladı endişemi büyük olasılıkla.Kapsamlıyı önerdi.Şu durumda da para düşünecek halim yoktu açıkçası.Sen de ne risk çıktı.

Allah razi olsun canim benim hafif kolum ağrıyor nereye carptiysam bilmiyorum onunla atpattik cnm.cocuklar falan yanimdaydi hem onlar icin hemde karnimdaki icin korktum
Rabbim.kimseye yasatmasin cnm
Cok gecmis olsun canım Allah korusun

2 Li test sonucum.herşey normalmiş karşılaştırma yapmam isteyen arkadaşlar için ekliyorum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    94,7 KB · Görüntüleme: 53
Allah razi olsun canim benim hafif kolum ağrıyor nereye carptiysam bilmiyorum onunla atpattik cnm.cocuklar falan yanimdaydi hem onlar icin hemde karnimdaki icin korktum
Rabbim.kimseye yasatmasin cnm
Rabbim korumuş cnm ya Allah beterinden saklasın..

Back
X