- 5 Ocak 2013
- 2.783
- 4.638
- 333
B
Birmuhendisinruyasi
canım cıktın mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha giremedimki hala dr gelmedi canım 2.bir ameliyata girmis acildeB Birmuhendisinruyasi canım cıktın mı?
ben oldum cnm dr 1 hafta travazol kullan dedi sabah akşam .Bir gün kullanmam yetti.Çok şükür..Bende beyaz akıntıda vardı.Peynirimsi.idrarda yanma ve vajinal kaşıntı yaşayan kimse var mı aranızda tam düzeliyorum tekrar başlıyor bu rahatsızlık![]()
bende trvazol kullanıyorum dediğin gibi akıntıda gelmeye başladı inşallah geçer çok zor yaben oldum cnm dr 1 hafta travazol kullan dedi sabah akşam .Bir gün kullanmam yetti.Çok şükür..Bende beyaz akıntıda vardı.Peynirimsi.
Gözün aydın canım sevindimKızlar ben çıktım dr kesin kiz dedi herseyi iyiymis 2li test sonucum kalp atışımdr aşı ol dedi biontech olabilir miyim dedim evet dedi.simdi aşı olcam sıramı bekliyorum. Bacak agrisi akinti kasik agrisi icin koku ve kaşıntı var mi dedi yok dedim o zaman fitil vermicem onlar olsaydi fitil verirdim dedi. Normalmis ağrılar. Bol jol su ic dedi kizlar suya abanin
detayli icinde 3 hafta sonra gel o zaman anlaticam dedi.
Hadi gözün aydın canımKızlar ben çıktım dr kesin kiz dedi herseyi iyiymis 2li test sonucum kalp atışımdr aşı ol dedi biontech olabilir miyim dedim evet dedi.simdi aşı olcam sıramı bekliyorum. Bacak agrisi akinti kasik agrisi icin koku ve kaşıntı var mi dedi yok dedim o zaman fitil vermicem onlar olsaydi fitil verirdim dedi. Normalmis ağrılar. Bol jol su ic dedi kizlar suya abanin
Ya 2li test sorunsuz çıkınca 3lüye 4lüye gerek var mı sizce? Aynı stresi yine mi yaşıycaz, ben sadece detaylı ultrasona gireyim diyorum 3lüyü yaptırmadan, siz ne diyorsunuz kızlar?Dr.knt müz vardı 2 li testin sonucunu değerlendirdi herşey normal şükür 2 hafta sonra 3 şü teste çağırdı :) cinsiyet hala erkek ama 2 hafta sonra artık net erkek diyebilirim dedi
Evet ayrı ayrı bakıyorlar canımAmin canim inssanirim artik bas popo mesafesine degil de baska turlu olculuyor boyu
![]()
Ya evhamlinin alasıyım canımGözün aydın canım sevindimkorkuların boşaymış bak
demek prenses olduğu kesinleşti ne güzel
şimdi keyfine bak, evham yapma artık dinleme kendini sürekli
![]()
Ahahah aynen sepete almistim canım hepsini satin alicam eve geçinceHadi gözün aydın canımçok sevindim her şeyin yolunda olmasına, artık pembelere saldırabilirsin
![]()
Yani bence de, bi de her seferinde bi stres sonucu beklerken, bebeğe de zarar yazıkeğer aldırma gibi bir düşünceniz yoksa gerek varmı testlere ki :)
bir de kızlar covit aşısı oldunuz mu ? olanlar nasıllar ve hangi aşıyı odu olmayanlar ne düşünüyorlar olup olmama konusunda 12. hafta geldi çattı bi karar vermek lazım ben hala emin değilim aşı konusunda...
Canım kızımda ikili test iyi gelince Dr um o zaman 3 lüyü yaptırmadı 4 lü testi yaptık sadece detaylıyı bile kendi ultrasonun da yapmıştı şimdi düşünüyorum kafam rahat olunca araştırmamışım şu an elli tane şey geçiyor saat başı kafamdanYa 2li test sorunsuz çıkınca 3lüye 4lüye gerek var mı sizce? Aynı stresi yine mi yaşıycaz, ben sadece detaylı ultrasona gireyim diyorum 3lüyü yaptırmadan, siz ne diyorsunuz kızlar?![]()
Canım gözün aydın ne güzel yavrun iyiymiş.Kızlar ben çıktım dr kesin kiz dedi herseyi iyiymis 2li test sonucum kalp atışımdr aşı ol dedi biontech olabilir miyim dedim evet dedi.simdi aşı olcam sıramı bekliyorum. Bacak agrisi akinti kasik agrisi icin koku ve kaşıntı var mi dedi yok dedim o zaman fitil vermicem onlar olsaydi fitil verirdim dedi. Normalmis ağrılar. Bol jol su ic dedi kizlar suya abanin
cnm perinoloji (asla doğru yazamıyorum :) doktorun asistanı aradı cumartesine randevu verdi kendi dr sordum test için kan verdiysen gitmene gerek yok dedi. Sence şimdi inşallah Allahın izniyle sonucumuz güzel gelirse 3 lü 4lü testlere girmeye tekrar gerek var mı ki?Canım kızımda ikili test iyi gelince Dr um o zaman 3 lüyü yaptırmadı 4 lü testi yaptık sadece detaylıyı bile kendi ultrasonun da yapmıştı şimdi düşünüyorum kafam rahat olunca araştırmamışım şu an elli tane şey geçiyor saat başı kafamdan![]()
Ne güzel bir haber darısı bizlerin başına inşallah.Kızlar ben çıktım dr kesin kiz dedi herseyi iyiymis 2li test sonucum kalp atışımdr aşı ol dedi biontech olabilir miyim dedim evet dedi.simdi aşı olcam sıramı bekliyorum. Bacak agrisi akinti kasik agrisi icin koku ve kaşıntı var mi dedi yok dedim o zaman fitil vermicem onlar olsaydi fitil verirdim dedi. Normalmis ağrılar. Bol jol su ic dedi kizlar suya abanin
Canım evde çay ağacı yağı ve hindistan cevizi yağı bulundur 9 aylık süreçte mantar enfeksiyon sık yaşayabiliriz kremler kimyasal içerikli ben yağ ile iyileştim doktora bile demedim canım 2 3 günde geçti kaşıntım tabi sirke ile yıkadım arada bir deidrarda yanma ve vajinal kaşıntı yaşayan kimse var mı aranızda tam düzeliyorum tekrar başlıyor bu rahatsızlık![]()