• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
idrarda yanma ve vajinal kaşıntı yaşayan kimse var mı aranızda tam düzeliyorum tekrar başlıyor bu rahatsızlık 😥

idrarda yanma ve vajinal kaşıntı yaşayan kimse var mı aranızda tam düzeliyorum tekrar başlıyor bu rahatsızlık 😥
ben oldum cnm dr 1 hafta travazol kullan dedi sabah akşam .Bir gün kullanmam yetti.Çok şükür..Bende beyaz akıntıda vardı.Peynirimsi.

Kızlar ben çıktım dr kesin kiz dedi herseyi iyiymis 2li test sonucum kalp atışım😅 dr aşı ol dedi biontech olabilir miyim dedim evet dedi.simdi aşı olcam sıramı bekliyorum. Bacak agrisi akinti kasik agrisi icin koku ve kaşıntı var mi dedi yok dedim o zaman fitil vermicem onlar olsaydi fitil verirdim dedi. Normalmis ağrılar. Bol jol su ic dedi kizlar suya abanin😅 detayli icinde 3 hafta sonra gel o zaman anlaticam dedi.

Kızlar ben çıktım dr kesin kiz dedi herseyi iyiymis 2li test sonucum kalp atışım😅 dr aşı ol dedi biontech olabilir miyim dedim evet dedi.simdi aşı olcam sıramı bekliyorum. Bacak agrisi akinti kasik agrisi icin koku ve kaşıntı var mi dedi yok dedim o zaman fitil vermicem onlar olsaydi fitil verirdim dedi. Normalmis ağrılar. Bol jol su ic dedi kizlar suya abanin😅 detayli icinde 3 hafta sonra gel o zaman anlaticam dedi.
Gözün aydın canım sevindim 😍 korkuların boşaymış bak 👍🏻😉demek prenses olduğu kesinleşti ne güzel 🥰 şimdi keyfine bak, evham yapma artık dinleme kendini sürekli 😃

Hadi gözün aydın canım 🤗🤗 çok sevindim her şeyin yolunda olmasına, artık pembelere saldırabilirsin 😂😂:KK200::KK200:

Dr.knt müz vardı 2 li testin sonucunu değerlendirdi herşey normal şükür 2 hafta sonra 3 şü teste çağırdı :) cinsiyet hala erkek ama 2 hafta sonra artık net erkek diyebilirim dedi
Ya 2li test sorunsuz çıkınca 3lüye 4lüye gerek var mı sizce? Aynı stresi yine mi yaşıycaz, ben sadece detaylı ultrasona gireyim diyorum 3lüyü yaptırmadan, siz ne diyorsunuz kızlar? 🤔

Gözün aydın canım sevindim 😍 korkuların boşaymış bak 👍🏻😉demek prenses olduğu kesinleşti ne güzel 🥰 şimdi keyfine bak, evham yapma artık dinleme kendini sürekli 😃
Ya evhamlinin alasıyım canım 😅 sagol canim ben 10 dk once biontech oldum hic acimadi olurken suan vi etki yasamadim her ihtimale karsi hastanede beklicem bi 20 dk daha ins oyle cok yan etkisini yaşamam hayırlısı olsun şuan korkulacak bisey yok😅

bir de kızlar covit aşısı oldunuz mu ? olanlar nasıllar ve hangi aşıyı odu olmayanlar ne düşünüyorlar olup olmama konusunda 12. hafta geldi çattı bi karar vermek lazım ben hala emin değilim aşı konusunda...

Ben bir hafta önce biontech oldum, yan etki yaşamadım kol ağrısı sadece. Okulda virüsün delta versiyonunu kapmak büyük risk olurdu benim için.

Rabbim bizi ve yavrularımızı korusun😇

Ya 2li test sorunsuz çıkınca 3lüye 4lüye gerek var mı sizce? Aynı stresi yine mi yaşıycaz, ben sadece detaylı ultrasona gireyim diyorum 3lüyü yaptırmadan, siz ne diyorsunuz kızlar? 🤔
Canım kızımda ikili test iyi gelince Dr um o zaman 3 lüyü yaptırmadı 4 lü testi yaptık sadece detaylıyı bile kendi ultrasonun da yapmıştı şimdi düşünüyorum kafam rahat olunca araştırmamışım şu an elli tane şey geçiyor saat başı kafamdan 🤦‍♀️

Canım gözün aydın ne güzel yavrun iyiymiş. ❤️ Darısı bizim görüşmelerin başına benim ki de 21’inde, gün sayıyorum hem gergin hem heyecanlıyım. ☺️

Canım kızımda ikili test iyi gelince Dr um o zaman 3 lüyü yaptırmadı 4 lü testi yaptık sadece detaylıyı bile kendi ultrasonun da yapmıştı şimdi düşünüyorum kafam rahat olunca araştırmamışım şu an elli tane şey geçiyor saat başı kafamdan 🤦‍♀️
cnm perinoloji (asla doğru yazamıyorum :) doktorun asistanı aradı cumartesine randevu verdi kendi dr sordum test için kan verdiysen gitmene gerek yok dedi. Sence şimdi inşallah Allahın izniyle sonucumuz güzel gelirse 3 lü 4lü testlere girmeye tekrar gerek var mı ki?

Ne güzel bir haber darısı bizlerin başına inşallah.

Canım evde çay ağacı yağı ve hindistan cevizi yağı bulundur 9 aylık süreçte mantar enfeksiyon sık yaşayabiliriz kremler kimyasal içerikli ben yağ ile iyileştim doktora bile demedim canım 2 3 günde geçti kaşıntım tabi sirke ile yıkadım arada bir de

Back
X