2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ya bak işte

Canım balkon yoksa şart bence ben balkona atıyordum ayrı poşete biriktirmiyor çöpe koyuyorduk öyle kolaydı

Bide simdi her şeyi alırken bunu düşünerek alıyorum çünkü bir kişi daha geliyor eve ve bu yeni bir oda demek bi süre sonra hamile yastigindan sonra nereye koyacağım diyerek vazgeçtim mesela kriter bu su anda bide hiç olmadı letgoyla satarım diyorum ama ya kaza olursa 3. Olursa nolacak bilmiyorum her şeyi saklansam eve asla sigamiycaz

ben alıcam sanırım canım ilkinde almadım. balkonum vardı sorun da olmadı. şimdiki evim balkonsuz evin içinde o kokuyu çekemem
Balkon hic aklıma gelmedi mutfakta olunca sanırım ama o çöpü toparlayip çıkarırken bile her çöp kovası almadığım güne lanet ettim icimden bunun koku gelmeden çıkarma ihtimalide var sanırım birde

Yani varya gerçekten bisey diyeceğim şimdi ne kadar sorumsuzluk ya ağlamak istiyorum şöyle insanlarla muhatap olunca bizim sitedekilerde aynı mantikta bıktım ben bunlar yüzünden böyle düşünmekten bende sürekli tedirgin oluyorum böyle karşılaşınca ama üzülme canım açık hava güneş varsa korur diyorlar ben hatırlarsan babamlarla temas etmiştim anlık evde babamla kapidan karşılaştık sadece ev içinde bide yakın değildik gecmedi bize yinede vitaminlerine ağırlık ver önlem olsun

Canım masken var miydi ve karsi tarafin maskesi varmiydi? Eger delta varyantiysa bulas orani daha yüksek oluyor. Ne kadar yaninda kaldin o da onemli icini ferah tut ins bir sıkıntı çıkmaz evham yapma streste yapma. Bu insanlar cidden garip ne işin var dışarda cahillik baska hicbirsey değil

Canim bugun bende sorucam dr a ne ol derse olucam hatta hastaneye gitmisken olmayi düşünüyorum dr un sana sinovac mi önerdi? Oyle olunca bekletiyorlar mi

Ya sorma o hamile yastığını alıp nereye koyacağımı düşüneceğime yatak örtüsünü kendime minder gibi yaptı sarılıp yatıyorum evdeki dolapların içine çekmece falan yaptırcam sırf ekstra bir şey almayım diye evi de anca 4 sene sonra değiştirebilirim o yüzden ne kadar az eşya o kdar iyi

Canım hemen panik yapma geçen kış çalıştığımız yerde çaycısından memuruna belki on kişi covıd geçirdi ve covıd geçirenlerden birinin tansiyonunu falan ölçtüm ben ama maskem vardı ve pencereler hep açıktı bana ve maske olan arkadaşlarıma bulaşmadı. ama beraber sigara içen karşılıklı maskesiz duranlara geçti. aklına kötü bir şey getirme için rahat etmediyse test ver

hayırlı olsun canım. Bende hamile kalmadan önce bıontech olmuştum ilk doz şimdi ikinci doz için düşünüyorum dr um bana bıraktı. kızım 2. sınıfa geçti hep dışarda olacak bende zaten evde değilim inşallah sorun yaşamam. Bir arkadaşımda geçen gün 27. haftada bıontech oldu yan etki falan yapmadı. İnşallah sende sorunsuz geçirirsin

KIZLAR MERHABALAR

13+3 olarak yolumuza devam ediyoruz... geçen hafta cuma günü doktora gittim bana kan ilaci decavit ve d vitamini takviyesi verdi ama kalsiyum vs vermedi siz ne kullanıyorsunuz merak ettim...

2 li tarama testim iyi çıktı doktorum 3lü taramaya gerek kalmadığını söyledi. sizlerin durum nedir..?

Canim ben de bugun gidicem dr a. 2li testimide gostercem ama sıkıntı yoktu ben yorumladim.ben d vit ,demir ilaci ve gun asiri tiroit ilaci iciyorum.bugun 4lu testi sorucam bende 15+4um bugun

bir de kızlar covit aşısı oldunuz mu ? olanlar nasıllar ve hangi aşıyı odu olmayanlar ne düşünüyorlar olup olmama konusunda 12. hafta geldi çattı bi karar vermek lazım ben hala emin değilim aşı konusunda...

Canim ben de bugun gidicem dr a. 2li testimide gostercem ama sıkıntı yoktu ben yorumladim.ben d vit ,demir ilaci ve gun asiri tiroit ilaci iciyorum.bugun 4lu testi sorucam bende 15+4um bugun
sor kuzum ben 3 mi 4 mü artık kaçsa bilmiyorum ama ben taramaya değil detaylıya gireceğim 20. haftada tüm organları bakıyorlar allah korusun herhangi bi sağlık problemi olduğunda doğduğunda mudahale ediliyor...

Detayliya ben de giricem canim ama daha randevu almadim devletten alamazsam özelde yaptiricam ins ins saglikla bebislerimizi dogururuz

Merhaba canım. Bana henüz takviye vermedi 11+6 da gitmiştim. 2 li testimde sıkıntı görmedi ama ben nıpt de yaptırdım onun sonucunu bekliyorum. o da sıkıntısız gelirse inşallah detaylı ultrasona gircem 20. haftadan sonra ben hamile kaldığım ay bıontech olmuştum aşı ikinci doz için daha dr ile görüşmedik bir kere isteğe bağlı olabilirsin demişti ama şimdi ne diyecek bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…