Ya bak iştekızımda hediye gelmişti bana. Boş yere yer kaplıyor bence. Kokuyu da kesmiyordu. İkinci kızımda hiç kullanmayı düşünmüyorum. Çıkan bezleri çöpe atsınlar diye gelenin gidenin eline tutuştururum
Canım balkon yoksa şart bence ben balkona atıyordum ayrı poşete biriktirmiyor çöpe koyuyorduk öyle kolaydıKızlar bisey soracağım size korbel bez kovaları hakkında dusunceniz ne çok pişmanım ilkinde almadigima 50 liraydi o zaman normal çöp kovası yeter diye düşünmüştüm ama 2 sene o banyonun kokusundan tiksindim resmen şimdi alsam diyorum baktım fiyati uçmuş bide çöp torbaları özel oluyor galiba yani bu fiyata değer sanki ama içim de acır mı bi kovaya 150 lira verirken diye düşünmüyor değilim
Bide simdi her şeyi alırken bunu düşünerek alıyorum çünkü bir kişi daha geliyor eve ve bu yeni bir oda demek bi süre sonra hamile yastigindan sonra nereye koyacağım diyerek vazgeçtim mesela kriter bu su anda bide hiç olmadı letgoyla satarım diyorum ama ya kaza olursa 3. Olursa nolacak bilmiyorum her şeyi saklansam eve asla sigamiycazBen herhangi birini almayı düşünmüyorum canım. Normal büzgülü parfümlü çöp torbaları a koyup attırırım kızımda da öyle yapmıştım. Birde sonra onu koyacak yer bulamıcam ruhum sıkılacak gibi geliyor
Balkon hic aklıma gelmedi mutfakta olunca sanırım ama o çöpü toparlayip çıkarırken bile her çöp kovası almadığım güne lanet ettim icimden bunun koku gelmeden çıkarma ihtimalide var sanırım birdeben alıcam sanırım canım ilkinde almadım. balkonum vardı sorun da olmadı. şimdiki evim balkonsuz evin içinde o kokuyu çekemem
Yani varya gerçekten bisey diyeceğim şimdi ne kadar sorumsuzluk ya ağlamak istiyorum şöyle insanlarla muhatap olunca bizim sitedekilerde aynı mantikta bıktım ben bunlar yüzünden böyle düşünmekten bende sürekli tedirgin oluyorum böyle karşılaşınca ama üzülme canım açık hava güneş varsa korur diyorlar ben hatırlarsan babamlarla temas etmiştim anlık evde babamla kapidan karşılaştık sadece ev içinde bide yakın değildik gecmedi bize yinede vitaminlerine ağırlık ver önlem olsunKizlar gecen gün sitede oynuyordu oğlum komsu geldi kizida hastaydi dedi dondurma yedi hasta olmus.
Dün yine indik site bahcesine bu sefer komsu yine geldi laf arasinda esimde gitti covid testi vericek hasta.
Aninda kaçtım yanindan ama onceki gun beraberdik.
Esinin testi pozitif cıkmış. Acik alanda bulasmaz dimi hemen baya tedirginim.
Canım masken var miydi ve karsi tarafin maskesi varmiydi? Eger delta varyantiysa bulas orani daha yüksek oluyor. Ne kadar yaninda kaldin o da onemli icini ferah tut ins bir sıkıntı çıkmaz evham yapma streste yapma. Bu insanlar cidden garip ne işin var dışarda cahillik baska hicbirsey değilKizlar gecen gün sitede oynuyordu oğlum komsu geldi kizida hastaydi dedi dondurma yedi hasta olmus.
Dün yine indik site bahcesine bu sefer komsu yine geldi laf arasinda esimde gitti covid testi vericek hasta.
Canim bugun bende sorucam dr a ne ol derse olucam hatta hastaneye gitmisken olmayi düşünüyorum dr un sana sinovac mi önerdi? Oyle olunca bekletiyorlar miAn itibariyle sinovac aşımı oldum,hamile oldugum icin 15 dk müşahede altındayım. Doktoruma güvendim, umarım sorunsuz atlatırım. Oğlum var 1. sınıfa başlayacak, taşıyıcı olabilir bundan korkuyorum açıkçası.
Bide simdi her şeyi alırken bunu düşünerek alıyorum çünkü bir kişi daha geliyor eve ve bu yeni bir oda demek bi süre sonra hamile yastigindan sonra nereye koyacağım diyerek vazgeçtim mesela kriter bu su anda bide hiç olmadı letgoyla satarım diyorum ama ya kaza olursa 3. Olursa nolacak bilmiyorum her şeyi saklansam eve asla
Ya sorma o hamile yastığını alıp nereye koyacağımı düşüneceğime yatak örtüsünü kendime minder gibi yaptı sarılıp yatıyorumBide simdi her şeyi alırken bunu düşünerek alıyorum çünkü bir kişi daha geliyor eve ve bu yeni bir oda demek bi süre sonra hamile yastigindan sonra nereye koyacağım diyerek vazgeçtim mesela kriter bu su anda bide hiç olmadı letgoyla satarım diyorum ama ya kaza olursa 3. Olursa nolacak bilmiyorum her şeyi saklansam eve asla sigamiycaz
Canım hemen panik yapma geçen kış çalıştığımız yerde çaycısından memuruna belki on kişi covıd geçirdi ve covıd geçirenlerden birinin tansiyonunu falan ölçtüm ben ama maskem vardı ve pencereler hep açıktı bana ve maske olan arkadaşlarıma bulaşmadı. ama beraber sigara içen karşılıklı maskesiz duranlara geçti. aklına kötü bir şey getirme için rahat etmediyse test verKizlar gecen gün sitede oynuyordu oğlum komsu geldi kizida hastaydi dedi dondurma yedi hasta olmus.
hayırlı olsun canım. Bende hamile kalmadan önce bıontech olmuştum ilk doz şimdi ikinci doz için düşünüyorum dr um bana bıraktı. kızım 2. sınıfa geçti hep dışarda olacak bende zaten evde değilim inşallah sorun yaşamam. Bir arkadaşımda geçen gün 27. haftada bıontech oldu yan etki falan yapmadı. İnşallah sende sorunsuz geçirirsinAn itibariyle sinovac aşımı oldum,hamile oldugum icin 15 dk müşahede altındayım. Doktoruma güvendim, umarım sorunsuz atlatırım. Oğlum var 1. sınıfa başlayacak, taşıyıcı olabilir bundan korkuyorum açıkçası.
Niye stres oldun ki ? Bebekle ilgili mi yoksa aşı olacağım diye mi ?Kızlar 14.30da randevum var bi stres oldum nedense ilk defa. Zaman da geçmiyor daha 3.5 saat var
Canim ben de bugun gidicem dr a. 2li testimide gostercem ama sıkıntı yoktu ben yorumladim.ben d vit ,demir ilaci ve gun asiri tiroit ilaci iciyorum.bugun 4lu testi sorucam bende 15+4um bugunKIZLAR MERHABALAR
13+3 olarak yolumuza devam ediyoruz... geçen hafta cuma günü doktora gittim bana kan ilaci decavit ve d vitamini takviyesi verdi ama kalsiyum vs vermedi siz ne kullanıyorsunuz merak ettim...
2 li tarama testim iyi çıktı doktorum 3lü taramaya gerek kalmadığını söyledi. sizlerin durum nedir..?
Bebekle ilgili canim aşıyı nedense ol demesini bekliyorum. Bebek iyi mi cinsiyeti kesinlesecekmi enfeksiyin var mi kafamda bir suru soru varNiye stres oldun ki ? Bebekle ilgili mi yoksa aşı olacağım diye mi ?
sor kuzum ben 3 mi 4 mü artık kaçsa bilmiyorumCanim ben de bugun gidicem dr a. 2li testimide gostercem ama sıkıntı yoktu ben yorumladim.ben d vit ,demir ilaci ve gun asiri tiroit ilaci iciyorum.bugun 4lu testi sorucam bende 15+4um bugun
Detayliya ben de giricem canim ama daha randevu almadim devletten alamazsam özelde yaptiricam ins ins saglikla bebislerimizi dogururuzsor kuzum ben 3 mi 4 mü artık kaçsa bilmiyorumama ben taramaya değil detaylıya gireceğim 20. haftada tüm organları bakıyorlar allah korusun herhangi bi sağlık problemi olduğunda doğduğunda mudahale ediliyor...
canım 1 ay önceden al sonra bulamıyorsun ben 12. hafta için aradım bulamadım özelde bile son dk randevu olmuyor erken almakta herzaman fayda varDetayliya ben de giricem canim ama daha randevu almadim devletten alamazsam özelde yaptiricam ins ins saglikla bebislerimizi dogururuz
Merhaba canım. Bana henüz takviye vermedi 11+6 da gitmiştim. 2 li testimde sıkıntı görmedi ama ben nıpt de yaptırdım onun sonucunu bekliyorum. o da sıkıntısız gelirse inşallah detaylı ultrasona gircem 20. haftadan sonraKIZLAR MERHABALAR
13+3 olarak yolumuza devam ediyoruz... geçen hafta cuma günü doktora gittim bana kan ilaci decavit ve d vitamini takviyesi verdi ama kalsiyum vs vermedi siz ne kullanıyorsunuz merak ettim...
2 li tarama testim iyi çıktı doktorum 3lü taramaya gerek kalmadığını söyledi. sizlerin durum nedir..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?