2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
örtü mis gibi her yere kolayca şekil alıyor dün gece ben döndüm o döndü

Bende de aynı böyle canım dur bakim benimde kafam karıştı ben tam kapsamlı değil ama 2. paketi istemiştim bana çok ileri boyuta gerek yok dedi hatta bir firma ile görüşeyim

Oyku_2022 canım şimdi firma ile görüştüm o yan taraftaki kutucıklardan birisi cinsiyet için diğeri 5 ayrı gen e bakılıyor dedi yani sadece trizomiler için değilmiş

Oyku_2022 canım şimdi firma ile görüştüm o yan taraftaki kutucıklardan birisi cinsiyet için diğeri 5 ayrı gen e bakılıyor dedi yani sadece trizomiler için değilmiş
Ayy canım sağolasın adamda beni sabahtan beri ikna etmeye çalışıyor ama işin içine para girince hep şüpheciyim.Teşekkür ederim.Senin sonucun ne zaman gelecek.

2 li de değilde canım fetal dna testinde direkt cinsiyet kromozomuna bakılıyor bakalım dr um erkeğe benziyor ama değişebilir demişti o yüzden bende net konuşamıyorum şu an :)
detaylı doktorum net olmamakla beraber erkek dedi ama kendi doktorum büyük ihtimalle kesin erkek daha değişmez ama her geldiğinde için rahat etsin teyit etmek amaçlı cinsyetini bildircem dedi... bakalım hayırlısı olsun kısmet sağlıklı olsunlarda

Ayy canım sağolasın adamda beni sabahtan beri ikna etmeye çalışıyor ama işin içine para girince hep şüpheciyim.Teşekkür ederim.Senin sonucun ne zaman gelecek.
Sıkma kendini canım bende sabah baktığımda dikkatimi çekti sen söyleyince aradım sonuç geldiğinde eksik bir şey görürsem söylerim diye düşünüyordum bende

Elleri ayakları düzgün sağ salim doğsunlar da canım cinsiyet öğrenme hep meraktan

Canim dun trafik kazasiz yaptik şükür bizde birsey yok bebek icin endişelendim doktora geldik bebiste iyimis şükür cok korkmuştum
Cok geçmiş olsun cnm, cok sukur bebeğin iyiymiş sizde iyiymissiniz, rabbim beterinden korusun

Cok geçmiş olsun cnm, cok sukur bebeğin iyiymiş sizde iyiymissiniz, rabbim beterinden korusun
Allah razi olsun canim benim hafif kolum ağrıyor nereye carptiysam bilmiyorum onunla atpattik cnm.cocuklar falan yanimdaydi hem onlar icin hemde karnimdaki icin korktum
Rabbim.kimseye yasatmasin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…