- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Canim hangisini aldin bu u gibi olan var ama onun fiyati 200 tl seninki hangisi link yada foto atabilir misinBen e bebekten aldım 109 TL idi harika bir şey
Canım ben bir sorun olduğunu sanmıyorum ya içini ferah tut inşallah herşey yoluna girecektir sıkma canını bol bol dua et bende senin için edecegimKızlar hiç iyi değilim sürekli ağlarken buluyorum kendimi psikolojim baya bozuldu sonra kendime geliyorum ne gerekirse yapacaksın güçlü ol diyorum Perşembe nifty sonucu açıklanacak ama burun kemiği yok ense kalınlığı 3.5 mm başka dr 2.9 mm ölçtü ama ikisi de burun kemiğini göremedi ..bilemiyorum..
Benimki böyle canım2li testi risksiz çıkan arkadaşlar papp a ve bhcg değerleriniz kaç çıkmıştı acaba
Canım inan dualarım seninle, ne gelirse Allah'tan bişey diyemeyiz ama bi de şöyle düşün ya hiç bi sorun yoksa o zaman bu kadar üzülmen boşuna bebişine zarar veriyo olabilir, ben inanıyorum ki sen sağ salim sapasağlam alacaksın yavrunu kucağına, annelik zaten başlı başına güçlü olmak değil mi, nolur kendini yıpratma çok fazla, kalbimiz seninleKızlar hiç iyi değilim sürekli ağlarken buluyorum kendimi psikolojim baya bozuldu sonra kendime geliyorum ne gerekirse yapacaksın güçlü ol diyorum Perşembe nifty sonucu açıklanacak ama burun kemiği yok ense kalınlığı 3.5 mm başka dr 2.9 mm ölçtü ama ikisi de burun kemiğini göremedi ..bilemiyorum..
Bende öğretmenim cnm meslek lisesindeyim 40 kişilik sınıflar, e temas olmadan konu anlatmak cok zor bide maskeyle, benim eşim de özel sektörde çalışıyor, cok şükür her hafta test yapiyolar, grip olanlara bile rapor veriyorlar o konuda ben rahatımİnşallah canım. Ben eşimle aynı yerde çalışıyorum ve insan sirkülasyonu çok fazla olan bir yer ben evde olsam da eşim dışarda kızım okula gidecek yani anlayacağın işe gitmeseöde evdekiler dışarda olunca bir problemde olmazsa çalışırım diye düşünüyorum bakalım kısmet
Cnm üzülme demek cok zor Allahın izniyle inşallah iyi cikar sonucun, ense kalınlığı zamanla azalabiliyor, burun kemiği de belki gec olusucaktir, iyi düşünelim iyi olsun insallah dua edelim bol bol..Kızlar hiç iyi değilim sürekli ağlarken buluyorum kendimi psikolojim baya bozuldu sonra kendime geliyorum ne gerekirse yapacaksın güçlü ol diyorum Perşembe nifty sonucu açıklanacak ama burun kemiği yok ense kalınlığı 3.5 mm başka dr 2.9 mm ölçtü ama ikisi de burun kemiğini göremedi ..bilemiyorum..
Canım inş çok güzel sonuçlar alırsın üzme canını bebekte etkilenir bu durumdan hepimiz dua edelim senin içinKızlar hiç iyi değilim sürekli ağlarken buluyorum kendimi psikolojim baya bozuldu sonra kendime geliyorum ne gerekirse yapacaksın güçlü ol diyorum Perşembe nifty sonucu açıklanacak ama burun kemiği yok ense kalınlığı 3.5 mm başka dr 2.9 mm ölçtü ama ikisi de burun kemiğini göremedi ..bilemiyorum..
Ah cnm biz grip oluyoruz test yapmaya gidemiyoruz üstüne gidelim dediğimiz zaman siz bilirsiniz işe gelmeniz bizim işimize gelir diyorlarBende öğretmenim cnm meslek lisesindeyim 40 kişilik sınıflar, e temas olmadan konu anlatmak cok zor bide maskeyle, benim eşim de özel sektörde çalışıyor, cok şükür her hafta test yapiyolar, grip olanlara bile rapor veriyorlar o konuda ben rahatım
Aslında baya fark var olcumlerinde belki iyi sonuç çıkar canim üzme kendini yıpratma lütfen çok zor biliyorum ama sadece sabretmelisin su andaKızlar hiç iyi değilim sürekli ağlarken buluyorum kendimi psikolojim baya bozuldu sonra kendime geliyorum ne gerekirse yapacaksın güçlü ol diyorum Perşembe nifty sonucu açıklanacak ama burun kemiği yok ense kalınlığı 3.5 mm başka dr 2.9 mm ölçtü ama ikisi de burun kemiğini göremedi ..bilemiyorum..
Canım ben henüz dr a göstermedim bana bu kağıt verilmedi enabızda yazan değerler papp a 818.2 ml beta 48378 ml. Çok farklı seninki ile senin e nabızda tahlillerim kısmına yazan ne canımBenimki böyle canım
E nabızda çıkmadı benim sonuçlar canım yüklenmemişti. Bende dün akşam gittiğim hastanenin acilins gidip sonuçlarımı aldım malesef hastanenin kendi sayfasında da çıkmadı rapor ektedir diyordu meraktan gittim aldımCanım ben henüz dr a göstermedim bana bu kağıt verilmedi enabızda yazan değerler papp a 818.2 ml beta 48378 ml. Çok farklı seninki ile senin e nabızda tahlillerim kısmına yazan ne canım
Eşimin is yeri cok güzel önlemler aldı ya baya içimiz rahat o konuda cok sukur, olacağı varsa elbet olur cnm ama yinede böyle dikkatli olmaları cok güzelAh cnm biz grip oluyoruz test yapmaya gidemiyoruz üstüne gidelim dediğimiz zaman siz bilirsiniz işe gelmeniz bizim işimize gelir diyorlar
Ben de çarş göstereceğim canım ama insan çokk merak ediyor ister istemez sen gösterdin mi normal demi değerlerin canımE nabızda çıkmadı benim sonuçlar canım yüklenmemişti. Bende dün akşam gittiğim hastanenin acilins gidip sonuçlarımı aldım malesef hastanenin kendi sayfasında da çıkmadı rapor ektedir diyordu meraktan gittim aldım
Allah hepimizin yardımcısı olsun canımEşimin is yeri cok güzel önlemler aldı ya baya içimiz rahat o konuda cok sukur, olacağı varsa elbet olur cnm ama yinede böyle dikkatli olmaları cok güzel
Dr um normal dedi. Ama kistik higroma öyküm olduğu için nıpt yaptırdım ben onun sonucunu da bekliyorum şimdi. Tedbir bizden bundan sonra takdir allahtan inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasipp ederBen de çarş göstereceğim canım ama insan çokk merak ediyor ister istemez sen gösterdin mi normal demi değerlerin canım
Anladım valla zor işler yaa inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza. Ben de doktor değiştirdim sürekli doğru kararlar vermek zorundayız çok zorYok hizli konusmasi degil. Kendi doktorumun dikkat ettigi bir degeri o pek onemsemedi. Doktorumda tecrubelerine dayanarak onemsemedigini ulturasonu iyi gorduyse degere takilmamistir dedi. Yoksa ben organ taramasi icin randevumu olusturmustum iptalde etmedim henuz ztn
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım…korkuların boşadırKızlar hiç iyi değilim sürekli ağlarken buluyorum kendimi psikolojim baya bozuldu sonra kendime geliyorum ne gerekirse yapacaksın güçlü ol diyorum Perşembe nifty sonucu açıklanacak ama burun kemiği yok ense kalınlığı 3.5 mm başka dr 2.9 mm ölçtü ama ikisi de burun kemiğini göremedi ..bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?