2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yaaa benim bebek alışverişinde alınacaklar listemin üstlerinde geliyordu korbel, tecrübeli anne olarak neden böyle dedin ki şimdi ikinci el bakabilirsin

Yaaa benim bebek alışverişinde alınacaklar listemin üstlerinde geliyordu korbel, tecrübeli anne olarak neden böyle dedin ki şimdi ikinci el bakabilirsin

kızımda hediye gelmişti bana. Boş yere yer kaplıyor bence. Kokuyu da kesmiyordu. İkinci kızımda hiç kullanmayı düşünmüyorum. Çıkan bezleri çöpe atsınlar diye gelenin gidenin eline tutuştururum

Ben kesin alırım çünkü bi arkadaşım çok tavsiye etmişti, ayrıca normal çöp torbaları da bi şekilde uyduruluyormuş sanırım anlatmıştı da o zaman hamile olmadığım için çok dikkat etmemişim öğreniriz onu da

Bugün bir yerde okumuştum. Sizin gibi burun kemiğini görememişler. Çok küçük burnu varmış meğer kuzunun ve sağlıklı doğmuş. İnşallah sizin de öyledir.

Bugün bir yerde okumuştum. Sizin gibi burun kemiğini görememişler. Çok küçük burnu varmış meğer kuzunun ve sağlıklı doğmuş. İnşallah sizin de öyledir.
Aynenn bende arkadaşa oyle yazacaktim banada ablam oyle soyledi bazen o kadar küçük burunlu oluyormuski bebis dr lar göremiyormuş

Ben herhangi birini almayı düşünmüyorum canım. Normal büzgülü parfümlü çöp torbaları a koyup attırırım kızımda da öyle yapmıştım. Birde sonra onu koyacak yer bulamıcam ruhum sıkılacak gibi geliyor

Kizlar. Multivitamin - Magnezyum - D vitamini - B12 olarak hangi markalari kullaniyorsunuz acaba.
Multivitamin Omepa VM, kalsiyum magnezyum Osteo Formula kullaniyorum. Haftadan kaynakli mi bilmiyorum ama osteo Formulaya yeni basladim ve kendimi iyi hissediyorum, uzun yuruyusler yapabiliyorum artik

Gerçekten mi
Evet ya ben de hep öyle yapıyorum unisex renkleri seçiyorum. Gerçi aldığım bir sarı battaniye var birde 2 mavi zıbın o da bime gelmişti onun harici hiçbirşey almadım daha

ben alıcam sanırım canım ilkinde almadım. balkonum vardı sorun da olmadı. şimdiki evim balkonsuz evin içinde o kokuyu çekemem

Kizlar gecen gün sitede oynuyordu oğlum komsu geldi kizida hastaydi dedi dondurma yedi hasta olmus.
Dün yine indik site bahcesine bu sefer komsu yine geldi laf arasinda esimde gitti covid testi vericek hasta.
Aninda kaçtım yanindan ama onceki gun beraberdik.
Esinin testi pozitif cıkmış. Acik alanda bulasmaz dimi hemen baya tedirginim.

Açık alanda çok zor bence bulaş olması. Yani birde bu ne rahatlık anlamıyorum. Eşi pozitif ise önüm dışarıda ne işi var? Bayram sonrası oğlum nezle oldu hafifte atlatti günlerce dışarı çıkmadık ne olur ne diye.

Kullanmadım çünkü o konuda tecrubesizim bide bazıları tamamen tesadüf mü bilmiyorum kokuyu kesmiyor diyenleri duymuştum bide şu an en masrafsız şekilde büyütme odakliyim galiba ergonomik olacak bu cocugum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…