2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
O zaman bence kız seni diğer gruptan da hatırlıyorum sanki. Zor süreçler geçirdik. sağlıklı olsun da önemli olan o. Ama yine de çok merak ediyor insan

O zaman bence kız seni diğer gruptan da hatırlıyorum sanki. Zor süreçler geçirdik. sağlıklı olsun da önemli olan o. Ama yine de çok merak ediyor insan
Canımm evet konuşuyorduk mayıs grubundan Allahım boşa çıkarmasın emeklerimizii hala iğneler onlar bunlarla uğraşıyoruz çoğumuz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Kizlar biraz temizlik yaptim , sütlaç yaptim ogluma bende yedim sonra uzandım kitap okuyordum tık tık vurmaya basldi birileri resmen bu kadar net hissetim cok şükür, bu duyguyu o kadar ozlemisim ki. ❤
Oğlum da 17 hafta bitince hissetmeye başlamıştım bu kadar net .

isimlere karışan insanlara sinir oluyorum Allahdan bizde ilk çocukda olmadı ikinci muhtemel erkek bunda yaparlarmı bilmiyorum ama kvdem anne baba hakkı siz sorulacaksınız isimden dediği için sanmıyorum pek benim gönlümde bir yusufhan yatıyor birde uras ama geçen yolda bir dede gördüm muhammed dedi neydi ne dediğildi bilemedm kafamda deli sorular muhammed yusuf mu olsa diyorum

İsimleri belli olan bütün bebişler adlarıyla yaşasınlar inşallah hayırlı uğurlu olsun
Biz Alya koymaya karar verdik inşallah kazasız belasız, çok kibar geliyor bana
Alya❤❤ Ayy çok severim bu ismi adıyla yaşasın çok kibar bir kız olacağı isminden belli🏵

Kızlar bacak ağrım ve alt karnimda sızı var boyle olan var mi enfeksiyon mu acaba yesil pernir kesigi akintim da oluyor o kadar doktora dedim akintim var diye bana simdi onun ilacini da icme dedi burda limonlu su mu iyi oluyor demisti suyuma limon damlatıp icmeye basladim

Muhtemelen enfeksiyondur canim bol su iç benimde bacaklarım ağrıyor enfeksiyon olunca

Alt karında sizi varsa enfeksiyondur. Dün aynı şikayetle gittim,doktor enfeksiyon dedi ama tahlil sonuçları temiz çıktı. Yine de tek kullanımlık şase verdi, bugün daha rahatım. Bol bol su iç mesanen yıkansın cnm gecmiş olsun.

Ya bende kesin var diyorum dr beni kaaleye almadi sanki ben bana ilac mi ver diom tahlil istiyorum neyse pazartesi randevum var not aldim bu sefer tüm sorularımı sorucam.sagol canim

Bende tam onu sorucaktim hisseden var mi diye ne güzel ya darısı basimizabende bi kac kez kıpırdama hissettim gibi ama galiba hareket değil bu, heyecanla bekliyorum bende

Bende tam onu sorucaktim hisseden var mi diye ne güzel ya darısı basimizabende bi kac kez kıpırdama hissettim gibi ama galiba hareket değil bu, heyecanla bekliyorum bende
Ben hareket hiç hissetmedim, zaten ilk çocukta geç hissediliyormuş sanırım, ama sırtüstü yattığımda göbebek deliğimin bir iki parmak altında portakal gibi bi şişlik sertlik oluyo elimi gezdirince, ama dışardan belli olmuyo içerde sertlik, o zaman çok duygulanıyorum heyecanlanıyorum, keşke biran önce büyüseler de iyice hissetsek dışardan

Benimde bacaklarım ağrıyor ve az ayakta olayım kasıklarım ağrıyor dün evde temizlik vardı geceye kadar ütü yaptım peşlerinde dolandım vallahi gece ağrıdan uyuyamadım benimde akıntım var bazen beyaz bazen sarımsı bazen yeşilimsi kafasına göre takılıyor doktora gitmeme de daha 2 hafta var

Ya doktor sallamadi bende bacak ve karın ağrısı yoktu bir iki gündür var ya ben gece bile kac kere uyanip su içen insanım acaba şeker mi var diyorum kafamda deli sorular ozel de olsa aninda test isterler

Evet ya bende heyecanla bekliyorum, benim kaybım olduğu için doktorum sık çağırıyordu, artık büyüdü 1 ay sonra gel dedi nasıl durucam bilmiyorum diyorum hareketlerini hissetsem biraz rahatlarım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…