Allahım hepimize yardım etsin klasik türk tipi aile yapısı işte Allahtan benim eşimin babası da kendisi de gayet mantıklı düşündükleri için gülüp geçiyolar
Bide kendi adlarını koymalarını talep etmeleri ..Benim arakadaşımada kayınvalidesi zorla kendi adını verdirdi.Bu nasıl bir pskoloji anlamak mümkün değil resmen narsist..Kızımın adı Kumsal kız kardeşi olsaydı Masal en düşündüklerim arasındaydı
al o takacağın altını bi tarafına sok diyeceksin böylelerine aslında da işte neyse.. birde eşin değil birşey değil karışan, yok dayısıymış yok osuymuş busuymuş size ne halbuki ya. Eğer bana eşimin ailesi koy deseydi birde emrivaki yapsaylardı inada bindirip asla koymazdım ama eşim çok istiyor bende onun babasının ismi yanına da kendi istediğimi koyup gönlünü hoş ediyorum. Ama sana yapılan bana yapılsaydı koymazdım ben ki benzerini kızımda yaşadım kayınvalidemin adını koymadım 3 ay küs kaldı ve doğumuma gelmedi umrumda bile olmadı sonra tıpış tıpış kendi ayaklarıyla geldi barıştı ve en sevdiği torunu benim kızım ilk torun zaten
Bizde Metehan koymayı düşünüyoruz kesin gibi bakalımBatın ve Demir’imiz isimleriyle yaşasın inşallah grubun oğluşlarının ilk isimleri belli gibi var mı artıran? İsme karar kılan ?
Ne tuhaf insanlar varmış Allah'tan bizde illa büyük adı koyun diye bı geri düşünceli kimse yok çok şükür diyeyimBide kendi adlarını koymalarını talep etmeleri ..Benim arakadaşımada kayınvalidesi zorla kendi adını verdirdi.Bu nasıl bir pskoloji anlamak mümkün değil resmen narsist..
E işte koymıcan koyunca birde kıymetli olmuyorsunBide kendi adlarını koymalarını talep etmeleri ..Benim arakadaşımada kayınvalidesi zorla kendi adını verdirdi.Bu nasıl bir pskoloji anlamak mümkün değil resmen narsist..
Tavsiyeniz için teşekkür ederimBende bilime inanan biri olarak size tavsiye verdim ama inanmadiginizi söylediniz. Dün grupta paylastim amerika da yapilan bir arastirmada triklosan ve butil paraben adli kimyasallar bir cok sampuan deterjan ve kisisel bakim ürünlerinde mevcut bu urunleri kullanan hamile kadinlarin yuzde 85 inin cocugunda boy kısalığı ve gelisim geriliği yaşadığı tespit edilmis. Piyasa da bu kimyasallarin olmadığı bir cok ürün var bunlari kullanmamiz ve bulmamiz zor olmasa gerek daha sağlıklı bir gelecek için ❤
Ben kızımda Tanem adını düşünmüştüm, sonra isimde aitlik eki olduğu için soğudum, herkesin Tanem’i olacak diyeBizim de kız olursa tanem düşünüyoruzerkek için selçuk, ayaz ismilerni severimde eşim kafasına koymuş bi tane bakalım
Ben kızımda Tanem adını düşünmüştüm, sonra isimde aitlik eki olduğu için soğudum, herkesin Tanem’i olacak diyesaçma gelecek ama öyle düşündüm o zaman…Lisede falan erkekler art niyetli moralini bozar çocuğun dedim Aslında anlamı çok güzel…siz siz olun bir de ismi doğuma yakın söyleyin anne babalarınıza, erken söyleyince karışıyorlar, moral bozuyorlar vs .
Ben kızımda Tanem adını düşünmüştüm, sonra isimde aitlik eki olduğu için soğudum, herkesin Tanem’i olacak diyesaçma gelecek ama öyle düşündüm o zaman…Lisede falan erkekler art niyetli moralini bozar çocuğun dedim Aslında anlamı çok güzel…siz siz olun bir de ismi doğuma yakın söyleyin anne babalarınıza, erken söyleyince karışıyorlar, moral bozuyorlar vs .
Cevap alabildin mi? Ben de çok araştırdım ramzi teorisini. Vajinal ve göbekten bakıldığında ultrason görüntüsü değişiyormuş. Vajinalse solda olması kız sağda olması erkekmiş. Yanlış da biliyor olabilirim ama hatırladığım kadarıyla böyleydiYaaaa kızlar ramzi teorisine göre bilen oluyomus grubumuzdatahminde buluncak olur mu bu 10 haftalık ultrason görüntüsü
Evet doğru biliyorsun, benim vajinal usg de bebek sağdaydı erkek demekti ve erkekCevap alabildin mi? Ben de çok araştırdım ramzi teorisini. Vajinal ve göbekten bakıldığında ultrason görüntüsü değişiyormuş. Vajinalse solda olması kız sağda olması erkekmiş. Yanlış da biliyor olabilirim ama hatırladığım kadarıyla böyleydi
Yok canım kimse yazmadıCevap alabildin mi? Ben de çok araştırdım ramzi teorisini. Vajinal ve göbekten bakıldığında ultrason görüntüsü değişiyormuş. Vajinalse solda olması kız sağda olması erkekmiş. Yanlış da biliyor olabilirim ama hatırladığım kadarıyla böyleydi
Karından sağdaysa kız diye biliyorumYok canım kimse yazmadıkarından bakıldı ultrason sağda gözüküo herhalde o zaman noluyo bilmiyorum hiç az kaldı öğrencez inşallah en heyecanlı kısmıda buymuş ben bide diyodum öğrenmek istemiyorum
Canim ramzi icin 6 yada 7 haftalik utrason lazimYok canım kimse yazmadıkarından bakıldı ultrason sağda gözüküo herhalde o zaman noluyo bilmiyorum hiç az kaldı öğrencez inşallah en heyecanlı kısmıda buymuş ben bide diyodum öğrenmek istemiyorum
Yaaa vallaaaa inşallahKarından sağdaysa kız diye biliyorum
Yaaaa onu hiç duymadımCanim ramzi icin 6 yada 7 haftalik utrason lazim
10.haftalarsa ise nub oluyor
Rabbim gönlünüze göre versin ilk çocuk olunca kiz yada erkek farketmiyor sağlıkla gelsin kuzucukYaaaa onu hiç duymadımbakalım beklicez bir hafta daha doktorda tahmin eder bişiler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?