• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende tam onu sorucaktim hisseden var mi diye ne güzel ya darısı basimiza💞bende bi kac kez kıpırdama hissettim gibi ama galiba hareket değil bu, heyecanla bekliyorum bende 💙
Insallah darisi basina canim. Kipirdanmalari bende hissediyordum bugun bildiğin küçücük tekmelerdi günüm güzellesti cok şükür ❤

Kızlarr kızlarr hiç bi pantolonum olmuyo şimdiden kilo aldım bir de iğne oluyorum iyice göbeğim şiş 😂 eşim de aşırı kıskançtır karışır kıyafetlerime, ay dedim hamilelikte tayt en rahatıymış artık tayt giycem dedim hala içerden bana söylenio konuşuo çok komik ya tulum giy elbise giy dio bana Allahım bide bunla mücadele veriyorum 😂😂

Bu isim konusunda müdahil olanlara sinir oluyorum..
Çok istiyorlarsa doğursunlar bir düzine koysunlar istedikleri isimleri.
Benimde karışmışlardı onların yüzünden istediğim ismi veremedim ...Şimdi de kayınpederim kızıma benim annem öldü onun ismi torunumda yaşasın falan die söylemiş kızımda tuturdu dedemin annesinin ismi olsun başka isim koymayın sakın valla yapacak birşey yok koyamam dedim..Benim de babamın anası ölmüş.Ama hiç teklif etmiyor.
İşe bak ki erkek geliyor:)
Kaldımı hala ya insanları salın da istediği ismi çocuklarına koysun

Insallah darisi basina canim. Kipirdanmalari bende hissediyordum bugun bildiğin küçücük tekmelerdi günüm güzellesti cok şükür ❤
Ne zamandır kıpırdama oluyodu peki cnm? Diyorum ne zaman tekme aticak yakışıklı oglum💙

Kizlar biraz temizlik yaptim , sütlaç yaptim ogluma bende yedim sonra uzandım kitap okuyordum tık tık vurmaya basldi birileri resmen bu kadar net hissetim cok şükür, bu duyguyu o kadar ozlemisim ki. ❤😊
Oğlum da 17 hafta bitince hissetmeye başlamıştım bu kadar net .
Ay ne güzel bende dinliyorum ufak ufak ama yk ☺️ İkinci daha erken hissediliyormuş zaten

Kızlar bacak ağrım ve alt karnimda sızı var boyle olan var mi enfeksiyon mu acaba yesil pernir kesigi akintim da oluyor o kadar doktora dedim akintim var diye bana simdi onun ilacini da icme dedi🤦‍♀️ burda limonlu su mu iyi oluyor demisti suyuma limon damlatıp icmeye basladim
Enfeksiyon çok dikkat et mutlaka testle baktır arkadaşım şok kötü şeyler yaşadı hamileyken Allah korusun üstüne düş mutlaka

Kızlarr kızlarr hiç bi pantolonum olmuyo şimdiden kilo aldım bir de iğne oluyorum iyice göbeğim şiş 😂 eşim de aşırı kıskançtır karışır kıyafetlerime, ay dedim hamilelikte tayt en rahatıymış artık tayt giycem dedim hala içerden bana söylenio konuşuo çok komik ya tulum giy elbise giy dio bana Allahım bide bunla mücadele veriyorum 😂😂
Benimde olmuyor valla 😀 eşofmanların da lastikleri karnımı acıttı en güzeli ama elbise ya sıcakta da efsane rahat

Bende hissediyorum hareketlerini kızlar açıkçası yemek yedikten sonra uzun oturup dinlediğimde ancak duyuyorum Bayadır yapıyordum ama yine de hissetmiyordum hareketlerini iki gündür yine hissediyorum cok hoşuma gidiyor elimle dokunuyorum ama daha o kadar hissedilmiyor tabiki asıl güzel yanı sen elini koyunca altında harekete devam etmesiydi durur durur video çekerdim cok guzel zamanlar hepimiz yaşayalım o duyguyu inşallah sağlıkla

Kızlar bacak ağrım ve alt karnimda sızı var boyle olan var mi enfeksiyon mu acaba yesil pernir kesigi akintim da oluyor o kadar doktora dedim akintim var diye bana simdi onun ilacini da icme dedi🤦‍♀️ burda limonlu su mu iyi oluyor demisti suyuma limon damlatıp icmeye basladim
Karin ağrısı ve akıntı normal dedi bana doktorum cnm ama renk olarak farklıysa bi idrar tahlili ver, benim enfeksiyonum vardı az diye doktorum ilac vermedi suyu çoğalttim akıntı rengim değişti hemen, o ara limonlu su içtim bende

Biz baştan pazarlık yaptık kız olursa ben erkek olursa o koyacaktı değişmezse cinsiyet durumu karışamaz bende 😊
Benimki begenip begenmedigini söyler isimlere yorum yapar mesela ada desem yok okyanus der oyle garip yorumlari oluyor😂

Karin ağrısı ve akıntı normal dedi bana doktorum cnm ama renk olarak farklıysa bi idrar tahlili ver, benim enfeksiyonum vardı az diye doktorum ilac vermedi suyu çoğalttim akıntı rengim değişti hemen, o ara limonlu su içtim bende
Bende basladim canim ama ayagim ve karnim daha da agrimaya basladi anlamadim bugun baya da su ictim bebeğim ins iyidir cok korkuyorum. Cok fena ozellikke bacaklarım cok agriyor

Bende basladim canim ama ayagim ve karnim daha da agrimaya basladi anlamadim bugun baya da su ictim bebeğim ins iyidir cok korkuyorum. Cok fena ozellikke bacaklarım cok agriyor
Benimde ağrıyor bacaklarım cnm kotu düşünme ya iyidir bebeğin merak etme, sen yine de bi idrar tahlili ver istersen

Benimde ağrıyor bacaklarım cnm kotu düşünme ya iyidir bebeğin merak etme, sen yine de bi idrar tahlili ver istersen
Ya bi de bu zamanlarda varis mi ne oluomus acaba oyle bisey miki😏 ins canim inş hemen kotu dusunup stres yapiyorum bu daha cok etkiliyor beni pazartesi randevum var doktora soylicem

Back