2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Dayı ve akrabalara ben bile buradan çok gıcık oldum. Gelmezseniz gelmeyin deseydiniz keşke. Bir de altın takmayız diye tehdit ediyorlar. Çok sabırlıymışsınız.

Hep de erkek tarafındaki isimler kıymetli oluyor

Benim eşimin babanesi (yaşlı kendisi baya) tutundu erkek olursa ismini ben koycam diye !!! Yaa sana noluyoo diyemiyosun bir de öenerdiği isimleri duysanız şoka girersiniz yazamıyorum burdan belli etmiyim kendimi diye , makul bi isim önerse hadi kırmıyim dersin göbek adı falan yaparsında yani yıl olmuş 2022 Allahtan eşimle kendimiz belirledik hem kız hem erkek Te işte insanın siniri bozuluo. Torununun çocuğuna isim koymak ne demek kendi çocuklarına koymuşsun torununa bile koymuş bide kalkmış bize karışıyo. Eşim de he de geç dio işte valla bilmiyorum nasıl olcak bi de bunlarla uğraşıyoruzz yaa

Bizde de ismi Allah izin verirse eşim koyacak bu sefer kızımda benim istediğim isim olmuştu bu sefer müdahil olamicam bu konuya

Benim annemde der ölmüş bir yakınımızın ismini vermeyi uygun bulmuyorum diye..

Bizde de ismi Allah izin verirse eşim koyacak bu sefer kızımda benim istediğim isim olmuştu bu sefer müdahil olamicam bu konuya
Biz çok şükür ikisine de beraber karar verdik hiç kararsızlık yaşamadık ama tabi belli olmaz yol uzun İnşallah sevceğiniz bi isim koyar Benim babam anneme hiç sormamış gitmiş üçümüzün ismini de kendi almış

Sorma gereğide duymuyorlar siz ne düşündünüz diye..Önerilen isimleri tahmin edebiliyorum cnm..Bende aynı sorunlarla karşılaştım..Safiye,nafiye ve türevleri...

Sorma gereğide duymuyorlar siz ne düşündünüz diye..Önerilen isimleri tahmin edebiliyorum cnm..Bende aynı sorunlarla karşılaştım..Safiye,nafiye ve türevleri...
Allahım hepimize yardım etsin klasik türk tipi aile yapısı işte Allahtan benim eşimin babası da kendisi de gayet mantıklı düşündükleri için gülüp geçiyolar

Kızım olursa Nehir ismi düşünüyorum kızlar. Ama erkek olursa hiç düşünmedik. Yazalım aklımızdaki isimleri fikir olur birbirimize
Bizim de kız olursa tanem düşünüyoruz erkek için selçuk, ayaz ismilerni severimde eşim kafasına koymuş bi tane bakalım

Biz de Ömer düşünüyoruz kızlar sevgili olduğumuzdan beri cok severiz hep Ömerimiz Elifimiz olucak derdik, Elifimiz cennete gitti, rabbim inşallah Ömerimizle sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Bi maşallah demiyorlar kem gözlüler dünden beri gene yatıştayım inşlh geçer .bizimde biraz sosyalleşmeye hakkımız yok mu ya
Valla aynı durumdayım dinlenemedim resmen gece kusmaktan bununla 3 gün yatarım bende sonra bidaha ne zaman geçecek bi geçseydi

Ya o kadar kişi karışınca olur mu yani gerçekten gecen bi liste yapmıştım 10 tane isim var rahat içinde biz eşimle bile seçerken sadece bir iki tanesi kaldı geri kalanı eledik kimseyi memnun edemeyiz ki bu konuda keşke rahat bıraksalar anne babayı

Hepinizin isimleri çok güzel adlarıyla yaşasınlar inşallah. Keşke bende bulabilsem. .
İsim önerileri olursa sevinirim (kız bebek icin)
Bizimki de kız biz de araştırıyoruz cinsiyet öğrendiğimizden beri
Rana
Melis
Serin
Saye
Sade
Aklımıza bunlar geldi ilk etapta ama daha çok vakit var elbet bulacağız

Bu kadar çok seçenek olması kafayı karıştırıyor ya zaten
Masal ismine bayılırım, hatta ekledim listeme. Masal adındaki kızlar hep çok güzel olurlar benim gözlemlediğim ,teşekkür ederim
Kızımın adı Kumsal kız kardeşi olsaydı Masal en düşündüklerim arasındaydı
al o takacağın altını bi tarafına sok diyeceksin böylelerine aslında da işte neyse.. birde eşin değil birşey değil karışan, yok dayısıymış yok osuymuş busuymuş size ne halbuki ya. Eğer bana eşimin ailesi koy deseydi birde emrivaki yapsaylardı inada bindirip asla koymazdım ama eşim çok istiyor bende onun babasının ismi yanına da kendi istediğimi koyup gönlünü hoş ediyorum. Ama sana yapılan bana yapılsaydı koymazdım ben ki benzerini kızımda yaşadım kayınvalidemin adını koymadım 3 ay küs kaldı ve doğumuma gelmedi umrumda bile olmadı sonra tıpış tıpış kendi ayaklarıyla geldi barıştı ve en sevdiği torunu benim kızım ilk torun zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…