• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Allahım hepimize yardım etsin klasik türk tipi aile yapısı işte Allahtan benim eşimin babası da kendisi de gayet mantıklı düşündükleri için gülüp geçiyolar 😅

Kızımın adı Kumsal kız kardeşi olsaydı Masal en düşündüklerim arasındaydı 🤗

al o takacağın altını bi tarafına sok diyeceksin böylelerine aslında da işte neyse.. birde eşin değil birşey değil karışan, yok dayısıymış yok osuymuş busuymuş size ne halbuki ya. Eğer bana eşimin ailesi koy deseydi birde emrivaki yapsaylardı inada bindirip asla koymazdım ama eşim çok istiyor bende onun babasının ismi yanına da kendi istediğimi koyup gönlünü hoş ediyorum. Ama sana yapılan bana yapılsaydı koymazdım ben ki benzerini kızımda yaşadım kayınvalidemin adını koymadım 3 ay küs kaldı ve doğumuma gelmedi umrumda bile olmadı sonra tıpış tıpış kendi ayaklarıyla geldi barıştı ve en sevdiği torunu benim kızım ilk torun zaten 😂
Bide kendi adlarını koymalarını talep etmeleri ..Benim arakadaşımada kayınvalidesi zorla kendi adını verdirdi.Bu nasıl bir pskoloji anlamak mümkün değil resmen narsist..

Ya
Bide kendi adlarını koymalarını talep etmeleri ..Benim arakadaşımada kayınvalidesi zorla kendi adını verdirdi.Bu nasıl bir pskoloji anlamak mümkün değil resmen narsist..
Ne tuhaf insanlar varmış Allah'tan bizde illa büyük adı koyun diye bı geri düşünceli kimse yok çok şükür diyeyim🤭

E işte koymıcan koyunca birde kıymetli olmuyorsun 😂 ben koymadım eşimde sağ olsun hiç koy demedi 🥰 ama şimdi en kıymetli benim, oğlumuz olacağını duyduğundan beri kıpır kıpır ama hiç dile getiremiyor dedesinin ismini koyacak mısınız diyemiyor kıvranıp duruyor bende hiç bozuntuya vermiyorum doğduğunda öğrenirler o zamana kadar meraktan çatlasın 🤭😂 o kadın gitti resmen melek kesildi bana karşı demek ki koymayacakmışsın ki kıymetli olacakmışsın 🥰😂

Bende bilime inanan biri olarak size tavsiye verdim ama inanmadiginizi söylediniz. Dün grupta paylastim amerika da yapilan bir arastirmada triklosan ve butil paraben adli kimyasallar bir cok sampuan deterjan ve kisisel bakim ürünlerinde mevcut bu urunleri kullanan hamile kadinlarin yuzde 85 inin cocugunda boy kısalığı ve gelisim geriliği yaşadığı tespit edilmis. Piyasa da bu kimyasallarin olmadığı bir cok ürün var bunlari kullanmamiz ve bulmamiz zor olmasa gerek daha sağlıklı bir gelecek için ❤
Tavsiyeniz için teşekkür ederim

Şuan yazılanlar beni hayrete düşürüyor ne demek ya yahu onlara ne kime ne bana boyle biseyle ne benim tarafim ne esimin tarafi gelemez bana gelirse ağzınin payini alırlar açıkçası hangi devirde yaşıyoruz Allah aşkına. Benle esim karar vericez daha dogrusu ben ona sunuyorum o yorum yapiyor kimseyi ilgilendirmez benim cocugumun ismi 😅

Bizim de kız olursa tanem düşünüyoruz 🥰 erkek için selçuk, ayaz ismilerni severimde eşim kafasına koymuş bi tane bakalım 😂
Ben kızımda Tanem adını düşünmüştüm, sonra isimde aitlik eki olduğu için soğudum, herkesin Tanem’i olacak diye 😄 saçma gelecek ama öyle düşündüm o zaman…Lisede falan erkekler art niyetli moralini bozar çocuğun dedim 😂😂 Aslında anlamı çok güzel…siz siz olun bir de ismi doğuma yakın söyleyin anne babalarınıza, erken söyleyince karışıyorlar, moral bozuyorlar vs . 👍🏻

Bu isim konusunda eşimin teyzesi büyük ismi falan koymayı düşünüyor musunuz diye mi sormustu tam hatırlamıyorum. Konu açılır açılmaz ben herkesin yanında "ben çocuğa büyük ismi vermeyi doğru bulmuyorum her çocuğun kendi özel ismi olmalı" diyerek konuya noktayı koydum. Yani inşallah :D

Ben kızımda Tanem adını düşünmüştüm, sonra isimde aitlik eki olduğu için soğudum, herkesin Tanem’i olacak diye 😄 saçma gelecek ama öyle düşündüm o zaman…Lisede falan erkekler art niyetli moralini bozar çocuğun dedim 😂😂 Aslında anlamı çok güzel…siz siz olun bir de ismi doğuma yakın söyleyin anne babalarınıza, erken söyleyince karışıyorlar, moral bozuyorlar vs . 👍🏻
😂😂😂 valla benim eşim çok çapkınmış zamanında o yüzden kız isim sıkıntım olcağını biliyodum ☺️ ailelerimiz biliyolar sevdilerde 😂 bir tanem nar tanem nur tanem diye seviyorum benn ya içime kız doğuyo ama bakalım ☺🤷🏻‍♀️🥰

😂😂😂 valla benim eşim çok çapkınmış zamanında o yüzden kız isim sıkıntım olcağını biliyodum ☺️ ailelerimiz biliyolar sevdilerde 😂 bir tanem nar tanem nur tanem diye seviyorum benn ya içime kız doğuyo ama bakalım ☺🤷🏻‍♀️🥰

Yaaaa kızlar ramzi teorisine göre bilen oluyomus grubumuzda 🙈 tahminde buluncak olur mu bu 10 haftalık ultrason görüntüsü 😅
Cevap alabildin mi? Ben de çok araştırdım ramzi teorisini. Vajinal ve göbekten bakıldığında ultrason görüntüsü değişiyormuş. Vajinalse solda olması kız sağda olması erkekmiş. Yanlış da biliyor olabilirim ama hatırladığım kadarıyla böyleydi 😇🧿

Cevap alabildin mi? Ben de çok araştırdım ramzi teorisini. Vajinal ve göbekten bakıldığında ultrason görüntüsü değişiyormuş. Vajinalse solda olması kız sağda olması erkekmiş. Yanlış da biliyor olabilirim ama hatırladığım kadarıyla böyleydi 😇🧿
Evet doğru biliyorsun, benim vajinal usg de bebek sağdaydı erkek demekti ve erkek 😃😍

Yok canım kimse yazmadı 😂 karından bakıldı ultrason sağda gözüküo herhalde o zaman noluyo bilmiyorum hiç 😂 az kaldı öğrencez inşallah en heyecanlı kısmıda buymuş ben bide diyodum öğrenmek istemiyorum 😂😂😂🤷🏻‍♀️

Yok canım kimse yazmadı 😂 karından bakıldı ultrason sağda gözüküo herhalde o zaman noluyo bilmiyorum hiç 😂 az kaldı öğrencez inşallah en heyecanlı kısmıda buymuş ben bide diyodum öğrenmek istemiyorum 😂😂😂🤷🏻‍♀️
Canim ramzi icin 6 yada 7 haftalik utrason lazim
10.haftalarsa ise nub oluyor

Karından sağdaysa kız diye biliyorum 🥰🧿
Yaaa vallaaaa inşallah 🤲🧿🥰🌸 erkekte olsa kabulüm zaten inşallah sağlıklı olsunda hepimizin ki kız da erkekte aynı 🥰 çocuğunuz olmicak evrelerinden geldik biz bu aşamaya o yüzden cinsiyet kız erkek istiyorum demek bile bana çok büyük bişey gelio sadece şükür diyorum 🙈🤷🏻‍♀️🙏

Back