- 14 Haziran 2021
- 796
- 1.202
- 28
Allahım hepimize yardım etsin klasik türk tipi aile yapısı işte Allahtan benim eşimin babası da kendisi de gayet mantıklı düşündükleri için gülüp geçiyolar![]()
Bide kendi adlarını koymalarını talep etmeleri ..Benim arakadaşımada kayınvalidesi zorla kendi adını verdirdi.Bu nasıl bir pskoloji anlamak mümkün değil resmen narsist..Kızımın adı Kumsal kız kardeşi olsaydı Masal en düşündüklerim arasındaydı
al o takacağın altını bi tarafına sok diyeceksin böylelerine aslında da işte neyse.. birde eşin değil birşey değil karışan, yok dayısıymış yok osuymuş busuymuş size ne halbuki ya. Eğer bana eşimin ailesi koy deseydi birde emrivaki yapsaylardı inada bindirip asla koymazdım ama eşim çok istiyor bende onun babasının ismi yanına da kendi istediğimi koyup gönlünü hoş ediyorum. Ama sana yapılan bana yapılsaydı koymazdım ben ki benzerini kızımda yaşadım kayınvalidemin adını koymadım 3 ay küs kaldı ve doğumuma gelmedi umrumda bile olmadı sonra tıpış tıpış kendi ayaklarıyla geldi barıştı ve en sevdiği torunu benim kızım ilk torun zaten![]()