2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yaaaa kızlar ramzi teorisine göre bilen oluyomus grubumuzda tahminde buluncak olur mu bu 10 haftalık ultrason görüntüsü

Eklentiler

• 44A15E64-A2F6-47F8-8C3D-75D1FB4CEC4D.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 45
  • 7FE25866-2FBF-47BE-A7E8-B70B070865C3.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 49
Ay ne güzel boyatmışsınız benim tam 4 parmak bembeyaz kendim kapkara fecaat durumdayım eşimde boyatma diyor kapalıyım diye çok üstelemiyorum 6 ay nasip olursa boyatacaktım balkon mantıklıymış

Batın ve Demir’imiz isimleriyle yaşasın inşallah grubun oğluşlarının ilk isimleri belli gibi var mı artıran? İsme karar kılan ?
Ayy böyle yazınca valla şimdi kendimin gibi heyecanlandım Kemalimiz Minamız diğer isimleri belli olan bebişlerimizin hepsi güzel isimleriyle uzun ömürlü olsunlar

ilk oğlumda isim bizim için büyük bir kaos sebebi olmuştu
bu yüzden bunda cinsiyet öğrenmiş olsam da isim aramıyorum

Bende bilime inanan biri olarak size tavsiye verdim ama inanmadiginizi söylediniz. Dün grupta paylastim amerika da yapilan bir arastirmada triklosan ve butil paraben adli kimyasallar bir cok sampuan deterjan ve kisisel bakim ürünlerinde mevcut bu urunleri kullanan hamile kadinlarin yuzde 85 inin cocugunda boy kısalığı ve gelisim geriliği yaşadığı tespit edilmis. Piyasa da bu kimyasallarin olmadığı bir cok ürün var bunlari kullanmamiz ve bulmamiz zor olmasa gerek daha sağlıklı bir gelecek için ❤

Valla helal olsun o göbekle

Hepinizin isimleri çok güzel adlarıyla yaşasınlar inşallah. Keşke bende bulabilsem. .
İsim önerileri olursa sevinirim (kız bebek icin)
Aslında kız bebek için alternatif daha çok canım , erkek bebek çok zormuş isim konusunda Hmm bir kaç öneri benden gelsin o zaman.

Birce
Aden
Lara
Mina
Meyra
Masal
Melis ya da Melisa
Nisan
Dila ya da Dilara
Buse
Begüm
Şirin

doktor önermişti, bebeğin cok yukarda
doğuma yardımcı oluyor diye

ilkinde göbeğim cok çıkmamıştı
bunda da şu an bile 5 aylık gibiyim
Evet canim dr un dedigini bende okumuştum ama ben simdi bile bisey olur diye tırsıyorum nedense benim gobegimde vardi simdi biraz daha büyüdü. Ilk cocugun erkek mi suan kiz mi bekliosun?

Biz cinsiyet ogrenmedik daha kız olursa dila koyacaz insallah esim hep soyler dila koyalım die

Bu kadar çok seçenek olması kafayı karıştırıyor ya zaten
Masal ismine bayılırım, hatta ekledim listeme. Masal adındaki kızlar hep çok güzel olurlar benim gözlemlediğim ,teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…