2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yanı 5 dkda Beşiktaş mi oluyor o zaman
O bile olamıyor bazen ya ben cocugu erken uyutuyorum diye seviniyordum mesela meğer aksam boyunca uyutmak için uğraşıyor yarım saat uyuyormuş sonrada saat 10 dan sonra tekrar uyanıyor sürekli emzirmeye gidiyormusum bu ayrıntıyı cok gec farkettik

Bize de bir yasak yok ilişki anlamında ama ben yorgunum bu aralar, üşengeçim falan Kızımın geç yatması problem, normalde 10.30 gibi uyurdu en geç, bu aralar bu 1 saat ileri kaydı…
Evet canım bu yazdıklarının hepsini 2 yaşındayken yalnız yatsın diye araştırdığım bir internet sayfasında görmüştüm ama o zamanlar kıyamadım ağladığında, daha küçük dedim vs ama okuduğum makale tam da anlattığın gibiydi, dediğin gibi ayıcık gibi bir uyku arkadaşı ile vs. Artık bu ay 4,5 yaşında olacak, bir çok şeyi anlayabilecek yaşta, bebek değil artık…onun iyiliği için yapmalıyım en başında da, bana bağımlı büyümesini istemem, kendi kendine yetebileceğine inanmalı, kendine güvenmeli Dediklerini uygulayacağım canım, teşekkürler

Valla o yorgunlukla zor olur bide demi hele ilk aylar alışana kadar

Bence düşük tehlikesi yoksa doğuma kadar haftada 2 ideal belki bazen de 3 Sonuçta bizim de arzularımız var, hormonlar falan ki evlenince alışkanlık mıdır nedir bünye istiyor yani bir yerden sonra… sen sor onu canım mutlaka, benim doktorum bebeği kesede gördüğümüz gün kendisi söyledi cinsellik serbest diye, başka şeyleri anlatırken bunu da araya sıkıştırmıştı

Kızlar akşamüstü çok değişik bir şey oldu, tam yemek yapıyordum, buzdolabından salça alacaktım, kafamı rafa doğru kaldırdım, sağ kulağım bir anda çınladı ve başım döndü, ayakta dengemi zor sağladım, sağa sola gidip geldim ve gözlerim karardı gibi oldu, midem bulandı , hemen yere çöktüm düşmemek için, bayılmaktan korktum çok kızım da tv izliyordu , korkmasın diye seslenmek istemedim. Yemek yapmadan önce karnım guruldamıştı, biraz acıkmıştım ama yemeği yapayım da sonra atarım ağzıma bir şeyler dedim, erteledim. Tansiyonum düşmüş galiba di mi ? Sizin de hiç böyle oldu mu ? Bu bebeğime hamile kaldığım ay da başıma geldi bu sefer wc’deydim hamilelikten mi sizce yoksa tansiyon mu düşmüş ? Kızıma hamileyken hiç böyle şeyler yaşamamıştım garip geliyor o yüzden. Daha önce hiç de başıma gelmedi böyle bir şey

2 3 mü, bir kere olsa bile bayram edecek adamcağız o değil göbeğim de büyüyor her geçen gün, nasıl yapacaz bilmiyorum. Bi yoluna koyacağız haftaya sorarım doktora. Doğru diyorsun evlendikten sonra ihtiyaç haline geldi sanki

Geçmiş olsun. Hamilelikte bol su alımına ve aç kalmamaya dikkat etmek gerekiyor. İlkinde bir şey olmamıştı ama bunda aç kalsam yada az su içsem deli gibi başım ağrıyor. Muhtemelen açlıktan tansiyon düşmüştür sizin de.

Tansiyonun düşmüştür canım ac kalmamak lazım

Masallah canım valla biz esime cocuk icin gun aşırı degerlendirdik iki ay valla cinsellikten soğumuştum 16 mayısta en son yumurtlama catlama gordum o gunu degerlendirmistik ondan sonra 2kere mi ne yani o da esim gidecek diye acımıştım o bebege bisey olur diye korkuyor bende, oyle olunca insan hiçbirşey anlamıyor

Geçmiş olsun cnm benimde bi kac sefer başıma geldi, diğer arkadaşların dediği gibi ac kalmaktan olabilir tansiyon düşmüştür yada kan şekeri

Geçmiş olsun canım, tansiyonun oynamış bence de, hem açlıktan bir de susuz kalmaktan da olabiliyor, bol bol su içmeye dikkat etmemiz lazım, zaten havalar sıcak şimdi ekstra ihtiyacımız var suya

Ben aşırı istekliyim baştan beri aslında şaşırdım hic düşünmüyorum dediğine ilişki yasaktı ama kalkar artık bizim sanırım kalkarsa yasak iyi olur bence

Tansiyondur canim açlıktan şeker de olabilir cok normal

Benim kızım kendi kendine uyurdu odasını değiştirdik kızımı büyük odaya aldık gönlünce oynasın diye ama bu sefer de bizim odamızdan uzaklaştı sanırım bu sebeple artık tek uyumuyor hatta odasında da uyumuyor babayla benim ortamızda Ne yapacağız bizde şaşırdık artık kreşe vereceğim muhtemelen Eylül de o zaman belki yorulup Akşam erkenden uyur diye umut ediyorum ..

Bende de bir kere oldu, dediğin gibi oturmsaydim bayilacaktim. Isyerinde oldu bide, o sabah da acele gitmiştim işe uykusuzdum tansiyondan kaynaklıdır, telaş yapma

Bence artık aganigi naganigi Hamilelikte seks faydalı bir şeymiş kadını doğuma hazırlarmış. Tabi riskli gebelikler hariç. Bir de bu işlerin dengesi şaşınca eşler için de zor oluyor sonra. Erkek bir süre sonra eşinden beklentisini minimuma çeke çeke bakış açısını değiştirebiliyor ki bu çok tehlikeli Eşlerin birbirini her zaman kadın ve erkek olarak görmesi lazım, çocuğun anne baba olarak görmesi lazım. Rica ediyorum sevişin

Bana da bir kere oldu, soğuk soğuk terledim, sonra gözüm karardı kendimi koltuğa zor attım, hamileliğin başlarındaydı. Sıcaktan sanırım tansiyonum düştü, bi daha da olmadı zaten. Aman dikkat et canım, aç kalma, Allah korusun düşebilirdin de

Bende de bir kere oldu, dediğin gibi oturmsaydim bayilacaktim. Isyerinde oldu bide, o sabah da acele gitmiştim işe uykusuzdum tansiyondan kaynaklıdır, telaş yapma

Kızlar ben acıkınca oluyor öyle şeyler... Sanırım şekerim düşüyor... Bir şeyler yiyince kendime geliyorum...aç kalmak fobi oldu o yüzden bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…