O bile olamıyor bazen ya ben cocugu erken uyutuyorum diye seviniyordum mesela meğer aksam boyunca uyutmak için uğraşıyor yarım saat uyuyormuş sonrada saat 10 dan sonra tekrar uyanıyor sürekli emzirmeye gidiyormusum bu ayrıntıyı cok gec farkettikYanı 5 dkda Beşiktaş mi oluyor o zaman
Canım çok şükür oğlum doğduktan sonra da hiç sekteye uğramadı hamileliğimde düzenli ilişki oldu bi tehlike arz etmediği için oğlumda da doğuma kadar beraberliğimiz olmuştu tani abartmamak şartı ile
Evet canım bu yazdıklarının hepsini 2 yaşındayken yalnız yatsın diye araştırdığım bir internet sayfasında görmüştüm ama o zamanlar kıyamadım ağladığında, daha küçük dedim vsCanım aslında bi uyku eğitimi var ama çok uzun buradan yazmam çok zor belki vardır internette 1 ay sürüyor bir kaç gün önce söylemeye başlıyorsun yakında sen uyumadan gideceğim diye fikir kafasına yatsın diye sonra bir kaç gün yanına yatmak yerine oturuyorsun yine kitap okuyorsun sonra yanına değil ama yatağın yanına oturuyorsun bu arada uyumadan çıkmıyorsun bi süre sonra da yanına bi sandalye koyup çok temas ermeden oturuyorsun yine kitap oku sandalyede otururken arada ben bi mutfağa gidip geleyim diyip mesela çıkıp hemen geri geliyorsun bu arada hergün bu çıkıp gelme süresini uzatıyorsun 20 gün sonra falan alışıyor yatakta yanlız kalmaya sonra sen uyumaya çalış benim kışa bi işim var diyip çıkıyorsun arada odaya girip çocukla pek muhattap olmadan belki dolabından bişi alıyordu yada bişi düzeltiyorsun falan 1 ay sonra genelde kitap okuyup çıkıyorsun ve kendi uykuya dalıyor ayrıntıları kesin vardır ama internette ben çocuk gelişimciyim derste gördüklerim umarım düzgün anlaytabilmişimdir öğrencilerimde çok işe yaradı bu arada bi uyku arkadaşı edinebilir atıcım gibi
Valla o yorgunlukla zor olur bide demi hele ilk aylar alışana kadarO bile olamıyor bazen ya ben cocugu erken uyutuyorum diye seviniyordum mesela meğer aksam boyunca uyutmak için uğraşıyor yarım saat uyuyormuş sonrada saat 10 dan sonra tekrar uyanıyor sürekli emzirmeye gidiyormusum bu ayrıntıyı cok gec farkettik
Bence düşük tehlikesi yoksa doğuma kadar haftada 2 idealBiz tüp bebek sürecinden beri bacı kardeş gibiyiz2 hafta önceki kontrolümde eşim tembihledi, doktora mutlaka sor bu konuyu dedi, ben bebemi görünce heyecandan hiçbişey sormadan çıktım haftaya cuma kontrolüm var inşallah, eşim her gün hatırlatıyor doktora sor mutlaka diyor. Bana kalsa 40ı çıkana kadar sırt sırta yatarım annelik duygusu sanırım, aklıma hiç gelmiyor, bi kere rüyamda gördüm, sabah kasıklarım ağrıyarak uyandım yalnız
2 3 mü, bir kere olsa bile bayram edecek adamcağızBence düşük tehlikesi yoksa doğuma kadar haftada 2 idealbelki bazen de 3 Sonuçta bizim de arzularımız var, hormonlar falan ki evlenince alışkanlık mıdır nedir bünye istiyor yani bir yerden sonra… sen sor onu canım mutlaka, benim doktorum bebeği kesede gördüğümüz gün kendisi söyledi cinsellik serbest diye, başka şeyleri anlatırken bunu da araya sıkıştırmıştı
Geçmiş olsun. Hamilelikte bol su alımına ve aç kalmamaya dikkat etmek gerekiyor. İlkinde bir şey olmamıştı ama bunda aç kalsam yada az su içsem deli gibi başım ağrıyor. Muhtemelen açlıktan tansiyon düşmüştür sizin de.Kızlar akşamüstü çok değişik bir şey oldu, tam yemek yapıyordum, buzdolabından salça alacaktım, kafamı rafa doğru kaldırdım, sağ kulağım bir anda çınladı ve başım döndü, ayakta dengemi zor sağladım, sağa sola gidip geldim ve gözlerim karardı gibi oldu, midem bulandı , hemen yere çöktüm düşmemek için, bayılmaktan korktum çokkızım da tv izliyordu , korkmasın diye seslenmek istemedim. Yemek yapmadan önce karnım guruldamıştı, biraz acıkmıştım ama yemeği yapayım da sonra atarım ağzıma bir şeyler dedim, erteledim. Tansiyonum düşmüş galiba di mi ? Sizin de hiç böyle oldu mu ? Bu bebeğime hamile kaldığım ay da başıma geldi bu sefer wc’deydim hamilelikten mi sizce yoksa tansiyon mu düşmüş ? Kızıma hamileyken hiç böyle şeyler yaşamamıştım garip geliyor o yüzden. Daha önce hiç de başıma gelmedi böyle bir şey
Tansiyonun düşmüştür canım ac kalmamak lazımKızlar akşamüstü çok değişik bir şey oldu, tam yemek yapıyordum, buzdolabından salça alacaktım, kafamı rafa doğru kaldırdım, sağ kulağım bir anda çınladı ve başım döndü, ayakta dengemi zor sağladım, sağa sola gidip geldim ve gözlerim karardı gibi oldu, midem bulandı , hemen yere çöktüm düşmemek için, bayılmaktan korktum çokkızım da tv izliyordu , korkmasın diye seslenmek istemedim. Yemek yapmadan önce karnım guruldamıştı, biraz acıkmıştım ama yemeği yapayım da sonra atarım ağzıma bir şeyler dedim, erteledim. Tansiyonum düşmüş galiba di mi ? Sizin de hiç böyle oldu mu ? Bu bebeğime hamile kaldığım ay da başıma geldi bu sefer wc’deydim hamilelikten mi sizce yoksa tansiyon mu düşmüş ? Kızıma hamileyken hiç böyle şeyler yaşamamıştım garip geliyor o yüzden. Daha önce hiç de başıma gelmedi böyle bir şey
Masallah canımBence düşük tehlikesi yoksa doğuma kadar haftada 2 idealbelki bazen de 3 Sonuçta bizim de arzularımız var, hormonlar falan ki evlenince alışkanlık mıdır nedir bünye istiyor yani bir yerden sonra… sen sor onu canım mutlaka, benim doktorum bebeği kesede gördüğümüz gün kendisi söyledi cinsellik serbest diye, başka şeyleri anlatırken bunu da araya sıkıştırmıştı
Geçmiş olsun cnm benimde bi kac sefer başıma geldi, diğer arkadaşların dediği gibi ac kalmaktan olabilir tansiyon düşmüştür yada kan şekeriKızlar akşamüstü çok değişik bir şey oldu, tam yemek yapıyordum, buzdolabından salça alacaktım, kafamı rafa doğru kaldırdım, sağ kulağım bir anda çınladı ve başım döndü, ayakta dengemi zor sağladım, sağa sola gidip geldim ve gözlerim karardı gibi oldu, midem bulandı , hemen yere çöktüm düşmemek için, bayılmaktan korktum çokkızım da tv izliyordu , korkmasın diye seslenmek istemedim. Yemek yapmadan önce karnım guruldamıştı, biraz acıkmıştım ama yemeği yapayım da sonra atarım ağzıma bir şeyler dedim, erteledim. Tansiyonum düşmüş galiba di mi ? Sizin de hiç böyle oldu mu ? Bu bebeğime hamile kaldığım ay da başıma geldi bu sefer wc’deydim hamilelikten mi sizce yoksa tansiyon mu düşmüş ? Kızıma hamileyken hiç böyle şeyler yaşamamıştım garip geliyor o yüzden. Daha önce hiç de başıma gelmedi böyle bir şey
Geçmiş olsun canım, tansiyonun oynamış bence de, hem açlıktan bir de susuz kalmaktan da olabiliyor, bol bol su içmeye dikkat etmemiz lazım, zaten havalar sıcak şimdi ekstra ihtiyacımız var suyaKızlar akşamüstü çok değişik bir şey oldu, tam yemek yapıyordum, buzdolabından salça alacaktım, kafamı rafa doğru kaldırdım, sağ kulağım bir anda çınladı ve başım döndü, ayakta dengemi zor sağladım, sağa sola gidip geldim ve gözlerim karardı gibi oldu, midem bulandı , hemen yere çöktüm düşmemek için, bayılmaktan korktum çokkızım da tv izliyordu , korkmasın diye seslenmek istemedim. Yemek yapmadan önce karnım guruldamıştı, biraz acıkmıştım ama yemeği yapayım da sonra atarım ağzıma bir şeyler dedim, erteledim. Tansiyonum düşmüş galiba di mi ? Sizin de hiç böyle oldu mu ? Bu bebeğime hamile kaldığım ay da başıma geldi bu sefer wc’deydim hamilelikten mi sizce yoksa tansiyon mu düşmüş ? Kızıma hamileyken hiç böyle şeyler yaşamamıştım garip geliyor o yüzden. Daha önce hiç de başıma gelmedi böyle bir şey
Bu kadar büyük ve bariz görünen bir pipiyi bizlerin görüp doktorun görmemesi imkansız diye düşünüyorum bence kordondur oEki Görüntüle 2900312
kızlar doktor kiz dedi evet ama bu çıkıntı ne öyle baya baya erkek değil mı bana mı öyle geliyor?
Ben aşırı istekliyim baştan beri aslında şaşırdım hic düşünmüyorum dediğine ilişki yasaktı ama kalkar artık bizim sanırım kalkarsa yasak iyi olur benceBence düşük tehlikesi yoksa doğuma kadar haftada 2 idealbelki bazen de 3 Sonuçta bizim de arzularımız var, hormonlar falan ki evlenince alışkanlık mıdır nedir bünye istiyor yani bir yerden sonra… sen sor onu canım mutlaka, benim doktorum bebeği kesede gördüğümüz gün kendisi söyledi cinsellik serbest diye, başka şeyleri anlatırken bunu da araya sıkıştırmıştı
Tansiyondur canim açlıktan şeker de olabilir cok normalKızlar akşamüstü çok değişik bir şey oldu, tam yemek yapıyordum, buzdolabından salça alacaktım, kafamı rafa doğru kaldırdım, sağ kulağım bir anda çınladı ve başım döndü, ayakta dengemi zor sağladım, sağa sola gidip geldim ve gözlerim karardı gibi oldu, midem bulandı , hemen yere çöktüm düşmemek için, bayılmaktan korktum çokkızım da tv izliyordu , korkmasın diye seslenmek istemedim. Yemek yapmadan önce karnım guruldamıştı, biraz acıkmıştım ama yemeği yapayım da sonra atarım ağzıma bir şeyler dedim, erteledim. Tansiyonum düşmüş galiba di mi ? Sizin de hiç böyle oldu mu ? Bu bebeğime hamile kaldığım ay da başıma geldi bu sefer wc’deydim hamilelikten mi sizce yoksa tansiyon mu düşmüş ? Kızıma hamileyken hiç böyle şeyler yaşamamıştım garip geliyor o yüzden. Daha önce hiç de başıma gelmedi böyle bir şey
Benim kızım kendi kendine uyurdu odasını değiştirdik kızımı büyük odaya aldık gönlünce oynasın diye ama bu sefer de bizim odamızdan uzaklaştı sanırım bu sebeple artık tek uyumuyor hatta odasında da uyumuyor babayla benim ortamızdaBu konuda çok haklısın canım, şu an bile zorlanıyorum , uykuya dalarken ani hareketleri oluyor , karnıma ne olur ne olmaz diye yastık koyuyorum…denedim de 1 ay öncesinde babanla yat sana kitap okusun, artık ben yanına yatamıyorum annecim falan diyorum ( yatağı da montessori tarzı bayağı yer yatağından 2 tık yukarda , eğilmem sıkıntı) ama yok illa beni istiyor, ee sen hep benle mi yatacaksın diyorum ? Karnın büyüdüğünde kendi başıma yatıcam diyorçok inanasım gelmiyor ama babasıyla yatmaya alışmasındansa kendi kendine uyusun istiyorum , tavsiyelere açığım ?
Kızlar akşamüstü çok değişik bir şey oldu, tam yemek yapıyordum, buzdolabından salça alacaktım, kafamı rafa doğru kaldırdım, sağ kulağım bir anda çınladı ve başım döndü, ayakta dengemi zor sağladım, sağa sola gidip geldim ve gözlerim karardı gibi oldu, midem bulandı , hemen yere çöktüm düşmemek için, bayılmaktan korktum çokkızım da tv izliyordu , korkmasın diye seslenmek istemedim. Yemek yapmadan önce karnım guruldamıştı, biraz acıkmıştım ama yemeği yapayım da sonra atarım ağzıma bir şeyler dedim, erteledim. Tansiyonum düşmüş galiba di mi ? Sizin de hiç böyle oldu mu ? Bu bebeğime hamile kaldığım ay da başıma geldi bu sefer wc’deydim hamilelikten mi sizce yoksa tansiyon mu düşmüş ? Kızıma hamileyken hiç böyle şeyler yaşamamıştım garip geliyor o yüzden. Daha önce hiç de başıma gelmedi böyle bir şey
Muhtemelen öyledirBu kadar büyük ve bariz görünen bir pipiyi bizlerin görüp doktorun görmemesi imkansız diye düşünüyorum bence kordondur o
Biz tüp bebek sürecinden beri bacı kardeş gibiyiz2 hafta önceki kontrolümde eşim tembihledi, doktora mutlaka sor bu konuyu dedi, ben bebemi görünce heyecandan hiçbişey sormadan çıktım haftaya cuma kontrolüm var inşallah, eşim her gün hatırlatıyor doktora sor mutlaka diyor. Bana kalsa 40ı çıkana kadar sırt sırta yatarım annelik duygusu sanırım, aklıma hiç gelmiyor, bi kere rüyamda gördüm, sabah kasıklarım ağrıyarak uyandım yalnız
Bana da bir kere oldu, soğuk soğuk terledim, sonra gözüm karardı kendimi koltuğa zor attım, hamileliğin başlarındaydı. Sıcaktan sanırım tansiyonum düştü, bi daha da olmadı zaten. Aman dikkat et canım, aç kalma, Allah korusun düşebilirdin deKızlar akşamüstü çok değişik bir şey oldu, tam yemek yapıyordum, buzdolabından salça alacaktım, kafamı rafa doğru kaldırdım, sağ kulağım bir anda çınladı ve başım döndü, ayakta dengemi zor sağladım, sağa sola gidip geldim ve gözlerim karardı gibi oldu, midem bulandı , hemen yere çöktüm düşmemek için, bayılmaktan korktum çokkızım da tv izliyordu , korkmasın diye seslenmek istemedim. Yemek yapmadan önce karnım guruldamıştı, biraz acıkmıştım ama yemeği yapayım da sonra atarım ağzıma bir şeyler dedim, erteledim. Tansiyonum düşmüş galiba di mi ? Sizin de hiç böyle oldu mu ? Bu bebeğime hamile kaldığım ay da başıma geldi bu sefer wc’deydim hamilelikten mi sizce yoksa tansiyon mu düşmüş ? Kızıma hamileyken hiç böyle şeyler yaşamamıştım garip geliyor o yüzden. Daha önce hiç de başıma gelmedi böyle bir şey
Bende de bir kere oldu, dediğin gibi oturmsaydim bayilacaktim. Isyerinde oldu bide, o sabah da acele gitmiştim işe uykusuzdum tansiyondan kaynaklıdır, telaş yapma
Kızlar ben acıkınca oluyor öyle şeyler... Sanırım şekerim düşüyor... Bir şeyler yiyince kendime geliyorum...aç kalmak fobi oldu o yüzden bendeBana da bir kere oldu, soğuk soğuk terledim, sonra gözüm karardı kendimi koltuğa zor attım, hamileliğin başlarındaydı. Sıcaktan sanırım tansiyonum düştü, bi daha da olmadı zaten. Aman dikkat et canım, aç kalma, Allah korusun düşebilirdin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?