- 18 Kasım 2015
- 13.551
- 17.023
- 298
- 35
BendensinCinsel yaşantı mı? O da nee?Daha hic siftahımız yok,22 haftaya kadar kesinlikle yasakmis
abi kardeş gibi yatıyoruz, yeter ki güzelce kucağıma alayım da geçici bi süreç neticede.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BendensinCinsel yaşantı mı? O da nee?Daha hic siftahımız yok,22 haftaya kadar kesinlikle yasakmis
abi kardeş gibi yatıyoruz, yeter ki güzelce kucağıma alayım da geçici bi süreç neticede.
Allah yardimcisi olsun insallah bende dogudayim d.bakirda ünlü bir peritanolog var ona gittim oglumda sirf yarim damaksa ogrenelim diye şükür degildi bu bebektede gitmeyi düşünüyorumGenetik değil canım.Anne tam 3.ayın içinde düşük tehlikesi geçirdi kanaması başladı .2 hafta falan yatış verdiler hastanede dr tam damak gelişimin yaşandığı bu süreçte bu olay gerçekleştiği için olabilir ya da stres kaynaklı olabilir demiş eğer genetik değilse.Biz inanki daha önce böyle birşey duymamıştık yaşayınca öğrendik..
Yavrum benim ya kıyamam annesi ne kadar üzülmüştür Allah yardımcıları olsun erken fsrkedilmemesi gercekten cok kotu olmuş inşallah bundan sonra halledilir de bidaha hic yaşamaz böyle şeylerMaalesef cnm doğuda ki devlet hastanelerinin durumu malum bebek doğdu ve memeyi ağzına almadı meğersem vakumluyamadığı için alamıyormuş.Sürekli çocuk dr götürdüler dr sürekli kovdu bunları pandemi var sen çocuğu besliyemiyosun alıp geliyorsun buraya.En son çocuk yine büyük ihtimalle açlıktan ağlama krizlerine giriyor ve ilçedeki sağlık ocağına götürüyorlar bir çare ordaki hemşire fark ediyor bebeğin damağı yarık diyor.Sonra 2 hafta falan yoğun bakım..Yoğun bakım dr şaşırmıştı bu çocuk ölmeden 40 gün nasıl idare etmiş..Sonra 9 aylıkken ameliyat oldu tabi yine pandemi yüzünden hastanede yatış fazla vermediler eve çıkardılar evde de ateş falan o ateşle dikişler tekrar koptu..Özel biberonlar ile beslendi şimdi çok şükür daha iyi ama damaktan tekrar operasyon gerekli..
O iş yaşBendensinbizde malesef korkuyoruz belki saçma ama doğuma kadar olmaz, bizde öyle diyoruz dogumdan sonra kutlarız
![]()
Yengeç dansıO iş yaşhazır çocuk yokken al bütün hevesini valla canim daha yengeç dansına başlamadan viyaklamaya başlıyor cocuklar bizde sensör var zannedersem hissediyorlar
![]()
Canım çok şükür oğlum doğduktan sonra da hiç sekteye uğramadı hamileliğimde düzenli ilişki oldu bi tehlike arz etmediği için oğlumda da doğuma kadar beraberliğimiz olmuştu tabi abartmamak şartı ileKızlar GünaydınSize bir şey soracağım ?
Cinsel yaşantınız nasıl gidiyor eşinizle hamilelikle birlikte ? Bende bir üşengeçlik oluştu, eşim şakayla karışık ihmal ediyorsun beni falan diyor bazen
Açıkçası kızım 4 yaşında, uyuması etmesi bazen gece 12’yi buluyor
çocuktaki enerji bitmiyor, dün akşam yemekten sonra parka da götürdük, gelince banyo da yaptırdık, bir çocuk yorulup uyumaz mı hemen , yok arkadaş. Saat 12 olmuştu uyuduğunda ve o saatten sonra bende de hal kalmadı ( hala ben uyutuyorum, yanına yatıyorum uyuyana kadar, sırt kaşıma , kitap okuma vs) ve sonra kendi yatağıma gelip ben de uyumuşum hemen…Kızım gündüz de asla uyumaz, 2 yaşına kadar emzirdim, emzirdikten sonra uyuyakalırdı memede , yatırırdım 1 saat uyurdu en azından öğlenleri …
2 yaşından beri öğlen uykusu da yok. Şimdi de uyanmış , Anne bir yanıma gelir misin diye yanına çağırıyor
Yani eşim kadar istekli değilim son haftalarda cinsellik konusunda ve yorgunluk da buna etkili..doğal mı sizce , ben de mi sorun var bilemedimHaftada 2 ya da 3 ‘tür bizim mesela 1 olsa sorun etmeyeceğim gibiyim
![]()
Bu konuda çok haklısın canım, şu an bile zorlanıyorum , uykuya dalarken ani hareketleri oluyor , karnıma ne olur ne olmaz diye yastık koyuyorum…denedim de 1 ay öncesinde babanla yat sana kitap okusun, artık ben yanına yatamıyorum annecim falan diyorum ( yatağı da montessori tarzı bayağı yer yatağından 2 tık yukarda , eğilmem sıkıntı) ama yok illa beni istiyor, ee sen hep benle mi yatacaksın diyorum ? Karnın büyüdüğünde kendi başıma yatıcam diyorCinsellik konusu değilde sana tavsiyem kizini bi an önce eşinin uyutmasina alıştır canim cocuk doğduğunda cok rahatlarsın bizimde öyleydi benimle uyurdu sürekli hatta yanımda yatağına geçtik 1 aydır yatağında yatıyor çoğunluk eşime diyorum uyut diye alışması için çünkü karnım büyüdükçe yanına yatıp uyumak çok zorlaşıyor
Biz tüp bebek sürecinden beri bacı kardeş gibiyizKızlar GünaydınSize bir şey soracağım ?
Cinsel yaşantınız nasıl gidiyor eşinizle hamilelikle birlikte ? Bende bir üşengeçlik oluştu, eşim şakayla karışık ihmal ediyorsun beni falan diyor bazen
Açıkçası kızım 4 yaşında, uyuması etmesi bazen gece 12’yi buluyor
çocuktaki enerji bitmiyor, dün akşam yemekten sonra parka da götürdük, gelince banyo da yaptırdık, bir çocuk yorulup uyumaz mı hemen , yok arkadaş. Saat 12 olmuştu uyuduğunda ve o saatten sonra bende de hal kalmadı ( hala ben uyutuyorum, yanına yatıyorum uyuyana kadar, sırt kaşıma , kitap okuma vs) ve sonra kendi yatağıma gelip ben de uyumuşum hemen…Kızım gündüz de asla uyumaz, 2 yaşına kadar emzirdim, emzirdikten sonra uyuyakalırdı memede , yatırırdım 1 saat uyurdu en azından öğlenleri …
2 yaşından beri öğlen uykusu da yok. Şimdi de uyanmış , Anne bir yanıma gelir misin diye yanına çağırıyor
Yani eşim kadar istekli değilim son haftalarda cinsellik konusunda ve yorgunluk da buna etkili..doğal mı sizce , ben de mi sorun var bilemedimHaftada 2 ya da 3 ‘tür bizim mesela 1 olsa sorun etmeyeceğim gibiyim
![]()
Amann doğumdan sonra her gün bizim bacim boşver. Biz pimpirikli insanız az ağrımız olsa adamın canına okuruzBendensinbizde malesef korkuyoruz belki saçma ama doğuma kadar olmaz, bizde öyle diyoruz dogumdan sonra kutlarız
![]()
Ay eşine çok güldümBiz tüp bebek sürecinden beri bacı kardeş gibiyiz2 hafta önceki kontrolümde eşim tembihledi, doktora mutlaka sor bu konuyu dedi, ben bebemi görünce heyecandan hiçbişey sormadan çıktım
haftaya cuma kontrolüm var inşallah, eşim her gün hatırlatıyor doktora sor mutlaka diyor. Bana kalsa 40ı çıkana kadar sırt sırta yatarım
annelik duygusu sanırım, aklıma hiç gelmiyor, bi kere rüyamda gördüm, sabah kasıklarım ağrıyarak uyandım yalnız
![]()
Merhaba 22 şubat 2022listenin en güncel halidir. Eklenmeyen varsa lütfen bana bilgi versin....
Kilomu söylemeyi unutmuşum şuan 62 kiloyumMerhaba 22 şubat 2022
26 yaş
İlk gebeliğim
Cinsiyet belli değil
Yanı 5 dkda Beşiktaş mi oluyor o zamanO iş yaşhazır çocuk yokken al bütün hevesini valla canim daha yengeç dansına başlamadan viyaklamaya başlıyor cocuklar bizde sensör var zannedersem hissediyorlar
![]()
Bizimki hala açılmamış besikte yatıyor ben yere yanına yatıp elini tutuyorum veya babası yatıyor yere yatağına değil besik olunca zaten sığamıyoruz bide bizimki yanına yattığımizda bi saat oyalıyor bizi bildiğin sabote ediyorBu konuda çok haklısın canım, şu an bile zorlanıyorum , uykuya dalarken ani hareketleri oluyor , karnıma ne olur ne olmaz diye yastık koyuyorum…denedim de 1 ay öncesinde babanla yat sana kitap okusun, artık ben yanına yatamıyorum annecim falan diyorum ( yatağı da montessori tarzı bayağı yer yatağından 2 tık yukarda , eğilmem sıkıntı) ama yok illa beni istiyor, ee sen hep benle mi yatacaksın diyorum ? Karnın büyüdüğünde kendi başıma yatıcam diyorçok inanasım gelmiyor ama
babasıyla yatmaya alışmasındansa kendi kendine uyusun istiyorum , tavsiyelere açığım ?
Benim eşim de benimle aynı düşünüyor cnm o yüzden sıkıntı yaşamıyoruz cok şükürAmann doğumdan sonra her gün bizim bacim boşver. Biz pimpirikli insanız az ağrımız olsa adamın canına okuruz
Ay eşine çok güldümkendileri sormaya çekiniyor tabi
![]()
Canım aslında bi uyku eğitimi var ama çok uzun buradan yazmam çok zor belki vardır internette 1 ay sürüyor bir kaç gün önce söylemeye başlıyorsun yakında sen uyumadan gideceğim diye fikir kafasına yatsın diye sonra bir kaç gün yanına yatmak yerine oturuyorsun yine kitap okuyorsun sonra yanına değil ama yatağın yanına oturuyorsun bu arada uyumadan çıkmıyorsun bi süre sonra da yanına bi sandalye koyup çok temas ermeden oturuyorsun yine kitap oku sandalyede otururken arada ben bi mutfağa gidip geleyim diyip mesela çıkıp hemen geri geliyorsun bu arada hergün bu çıkıp gelme süresini uzatıyorsun 20 gün sonra falan alışıyor yatakta yanlız kalmaya sonra sen uyumaya çalış benim kışa bi işim var diyip çıkıyorsun arada odaya girip çocukla pek muhattap olmadan belki dolabından bişi alıyordu yada bişi düzeltiyorsun falan 1 ay sonra genelde kitap okuyup çıkıyorsun ve kendi uykuya dalıyor ayrıntıları kesin vardır ama internette ben çocuk gelişimciyim derste gördüklerim umarım düzgün anlaytabilmişimdir öğrencilerimde çok işe yaradı bu arada bi uyku arkadaşı edinebilir atıcım gibiBu konuda çok haklısın canım, şu an bile zorlanıyorum , uykuya dalarken ani hareketleri oluyor , karnıma ne olur ne olmaz diye yastık koyuyorum…denedim de 1 ay öncesinde babanla yat sana kitap okusun, artık ben yanına yatamıyorum annecim falan diyorum ( yatağı da montessori tarzı bayağı yer yatağından 2 tık yukarda , eğilmem sıkıntı) ama yok illa beni istiyor, ee sen hep benle mi yatacaksın diyorum ? Karnın büyüdüğünde kendi başıma yatıcam diyorçok inanasım gelmiyor ama
babasıyla yatmaya alışmasındansa kendi kendine uyusun istiyorum , tavsiyelere açığım ?