2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yavrum benim ya kıyamam annesi ne kadar üzülmüştür Allah yardımcıları olsun erken fsrkedilmemesi gercekten cok kotu olmuş inşallah bundan sonra halledilir de bidaha hic yaşamaz böyle şeyler
Çok sğol cnm amin inşallah..

Ben henüz yapmadım canım. Elimde olan ürünlerin gebelikte kullanılıp kullanılmadığını bilmiyorum Dr la görüşcdm bu konuyu gittiğimde. Zeytinyağlı sabun dışında yüzüme şu an bir şey sürmğyorum temizlemek için ama ihtiyacım var kullanamazsın derse hepsini atıp yeni şeyler alıcam. Vücuda da yine z.yağlı sabunla kese yapıyorum çok bastırmadan

Yapıyorum hatta 2 gün önce dip boya yaptırdım .

4-5 gündür kendimi çok iyi hissediyordum.çarşamba günü oğlumun doğumgünüydü üzülüyor diye bahçede ona kutlama yaptık.ben farkında olmadan çok koşturdum sanırım.azcık iyi olunca dağları deliyorum
Dün mahvoldum gene bütün gün kustum ağzıma acı acı sular doldu kendinizi biraz iyi hissedince hemen ayaklanmayın kızlar pusuda bekliyor kusma bulantı

Günaydinlar

Normal boyayla mi yaptirdiniz, organik özel bir sey mi tercih ettiniz?
Benim de diplerim fena halde, ama endiselerim var cesaret edemedim
Normal boya kullandık ama kaliteli bir boya.kuaförüm eve geliyor benim.evimde balkonda yaptık.hiç kokusuda yoktu.
Zaten uzmanlar kokuyu solumayın diyor.
Saçınıza sürdüğünüz şey deriden çocuğa geçmez diyor.eğer saç diplerinizde yara varsa kanayan açık yara gibi o zmn kana karışcağı için boyamamalısınız diyor.
Sonuçta şampuanlarda kimyasal hergün yıkanıyorz.ben ilk oğlumda hiç boyatmadım çingene gibi gezdim.şimdikinde daha tecrübeli oluyorsun tabi yersiz bir kuruntuymuş

Evet bir cok kimyasala maruz kaliyoruz zaten, dogru söylüyorsunuz.
Aklımda yine de diplere degdirmeden kendi rengine boyatip bir sure boya isine ara vermek var.

Ay ne tatlısın

Canim kimyasal sampuan kullanmasan ne güzel olur. Organik cok guzel sampuanlar var artık

Kizimda bulantı olmamıştı bunda yoğun var cnm, kizimda eksi tuzlu istiyodum hep bunda bulantim varken bile tatlı yiyesim geldi hep, bide karnim daha değişik büyüdü bunda.. Bu arada ramzi teorisi tuttu
Allah kavuştursun sağ salim inşallah. ramzi teorisi ne oluyor acaba nasıl belli oluyor ona göre :)

Evet bir cok kimyasala maruz kaliyoruz zaten, dogru söylüyorsunuz.
Aklımda yine de diplere degdirmeden kendi rengine boyatip bir sure boya isine ara vermek var.
Benim zaten diplerim geç çıkıyo 2 sefer daha boyatırım biri doğumdan önce olacak şekilde.fazlada abartmadan halletmiş oluruz.kendimizi güzel hissettimekte önemli

TurkuaZveMoR beni neden alıntıladınız, ne yazdım ki?? Ay tövbeler olsun benim bu topikte işim ne ben defteri kapadım, şok oldum bildirimi görünce . bulamadım da ne yazmışım hatunlar hepinize sağlıklı gebelikler, sağlık sıhhat içinde kucağınıza alıp mutluluk ve kolaylıkla büyüteceğiniz yavrular nasip olsun. Hepinizi Allah kurtarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…