Çok sğol cnm amin inşallah..Yavrum benim ya kıyamam annesi ne kadar üzülmüştür Allah yardımcıları olsun erken fsrkedilmemesi gercekten cok kotu olmuş inşallah bundan sonra halledilir de bidaha hic yaşamaz böyle şeyler
Ben henüz yapmadım canım. Elimde olan ürünlerin gebelikte kullanılıp kullanılmadığını bilmiyorum Dr la görüşcdm bu konuyu gittiğimde. Zeytinyağlı sabun dışında yüzüme şu an bir şey sürmğyorum temizlemek için ama ihtiyacım varKızlar iyi akşamlar yine bir sorum olacaktıBenim sorularımda hep kozmetik üzerine oluyo ama fikir almak için iyi oluyo Cildinize kil maskesi veya kozmetik herhangi bir maske, peeling yapıyor musunuz ? Vücuda da kese , peeling falan yapabiliomuyuz kafam de deli sorular
Yapıyorum hatta 2 gün önce dip boya yaptırdım .Kızlar iyi akşamlar yine bir sorum olacaktıBenim sorularımda hep kozmetik üzerine oluyo ama fikir almak için iyi oluyo Cildinize kil maskesi veya kozmetik herhangi bir maske, peeling yapıyor musunuz ? Vücuda da kese , peeling falan yapabiliomuyuz kafam de deli sorular
Yapıyorum hatta 2 gün önce dip boya yaptırdım .
Normal boya kullandık ama kaliteli bir boya.kuaförüm eve geliyor benim.evimde balkonda yaptık.hiç kokusuda yoktu.Günaydinlar
Normal boyayla mi yaptirdiniz, organik özel bir sey mi tercih ettiniz?
Benim de diplerim fena halde, ama endiselerim var cesaret edemedim
Yaaaa bana da 12. Haftadan sonra boyatabilirsin dedi çok fena durumdaYapıyorum hatta 2 gün önce dip boya yaptırdım .
Normal boya kullandık ama kaliteli bir boya.kuaförüm eve geliyor benim.evimde balkonda yaptık.hiç kokusuda yoktu.
Zaten uzmanlar kokuyu solumayın diyor.
Saçınıza sürdüğünüz şey deriden çocuğa geçmez diyor.eğer saç diplerinizde yara varsa kanayan açık yara gibi o zmn kana karışcağı için boyamamalısınız diyor.
Sonuçta şampuanlarda kimyasal hergün yıkanıyorz.ben ilk oğlumda hiç boyatmadım çingene gibi gezdim.şimdikinde daha tecrübeli oluyorsun tabi yersiz bir kuruntuymuş
Ay ne tatlısınYaaa benim doktorum tatildeymiş başka doktor bakmıştı naptınız deyip durdu yahu odada görümcem var kaynanam var anam var ilişkiye girdik denilir mibirde 1 saat önce hep birlikte oturuyorduk uykum geldi deyip kalkmıştım yanlarından halbuki evde alem yapıyorduk öyle böyle derken 3 ay yattım işte burnumdan geldi daha da tövbeliyim arada şeytan dürtüyor de get başıma iş açma diye kovalıyorum gözüm korktu çok
Canim kimyasal sampuan kullanmasan ne güzel olur. Organik cok guzel sampuanlar var artıkNormal boya kullandık ama kaliteli bir boya.kuaförüm eve geliyor benim.evimde balkonda yaptık.hiç kokusuda yoktu.
Zaten uzmanlar kokuyu solumayın diyor.
Saçınıza sürdüğünüz şey deriden çocuğa geçmez diyor.eğer saç diplerinizde yara varsa kanayan açık yara gibi o zmn kana karışcağı için boyamamalısınız diyor.
Sonuçta şampuanlarda kimyasal hergün yıkanıyorz.ben ilk oğlumda hiç boyatmadım çingene gibi gezdim.şimdikinde daha tecrübeli oluyorsun tabi yersiz bir kuruntuymuş
Neyseki saçlarım henüz beyazlamadı , genlerim sağolsun , böyle bir derdim yokYapıyorum hatta 2 gün önce dip boya yaptırdım .
Organik hangi şampuanlar var ?Canim kimyasal sampuan kullanmasan ne güzel olur. Organik cok guzel sampuanlar var artık
Allah kavuştursun sağ salim inşallah. ramzi teorisi ne oluyor acaba nasıl belli oluyor ona göre :)Kizimda bulantı olmamıştı bunda yoğun var cnm, kizimda eksi tuzlu istiyodum hep bunda bulantim varken bile tatlı yiyesim geldi hep, bide karnim daha değişik büyüdü bunda.. Bu arada ramzi teorisi tuttu
Benim zaten diplerim geç çıkıyo 2 sefer daha boyatırım biri doğumdan önce olacak şekilde.fazlada abartmadan halletmiş oluruz.kendimizi güzel hissettimekte önemliEvet bir cok kimyasala maruz kaliyoruz zaten, dogru söylüyorsunuz.
Aklımda yine de diplere degdirmeden kendi rengine boyatip bir sure boya isine ara vermek var.
Evet 14.hatfamdayım.organik değildiYaaaa bana da 12. Haftadan sonra boyatabilirsin dedi çok fena durumdaOrganik boya ile mi yaptırdınız ??
fiyat bilgin var mı acabaKosuyolu goruntuleme merkezi aysenur hanım iki kizimda da kendisine gittim isinin ehli cok iyi bir doktor
Banada hayat en çok bu konuda gülmüş saçlarım doğuştan röfleliNeyseki saçlarım henüz beyazlamadı , genlerim sağolsun , böyle bir derdim yokombre vardı, o da dip gerektirmiyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?