• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bence artık aganigi naganigi :halay: :KK48: Hamilelikte seks faydalı bir şeymiş kadını doğuma hazırlarmış. Tabi riskli gebelikler hariç. Bir de bu işlerin dengesi şaşınca eşler için de zor oluyor sonra. Erkek bir süre sonra eşinden beklentisini minimuma çeke çeke bakış açısını değiştirebiliyor ki bu çok tehlikeli:KK43: Eşlerin birbirini her zaman kadın ve erkek olarak görmesi lazım, çocuğun anne baba olarak görmesi lazım. Rica ediyorum sevişin :KK48::halay::KK48:
Sevişin sevişinde ben kızımda 20. Haftalıkken bardaktan boşalırcasına kanama geçirdim doktorlar sebebini bulamadı ama ben biliyorum bu bir sırdı eşimle aramızda (ilişki sırasında oldu) tabi kan revan olup hastaneye kaldırılınca aileler başımıza üşüşünce biz ansızın olmuş gibi yaptık 😂 doktora da sessiz sedasız çıtlatamadım panikten bi oda dolusu akraba vardı içerde doktorda çıkın demedi 😂 neyse sırrımı ilk bilen sizsiniz arkadaşlar bu kadar kalabalık bi kitleye sırrımı haykırmak iyi geldi 😂😂 bu sır işte beni 3 ay yatırdı tedbir amaçlı yazım bitti o sır yüzünden 😂

Kızlar iyi akşamlar yine bir sorum olacaktı ☺️ Benim sorularımda hep kozmetik üzerine oluyo ama fikir almak için iyi oluyo 😅 Cildinize kil maskesi veya kozmetik herhangi bir maske, peeling yapıyor musunuz ? Vücuda da kese , peeling falan yapabiliomuyuz kafam de deli sorular ☺️

Bana da bir kere oldu, soğuk soğuk terledim, sonra gözüm karardı kendimi koltuğa zor attım, hamileliğin başlarındaydı. Sıcaktan sanırım tansiyonum düştü, bi daha da olmadı zaten. Aman dikkat et canım, aç kalma, Allah korusun düşebilirdin de😔
Haklısın canım, buzdolabının sapına tutundum sonra aklıma ya ordan tutacak mecalim kalmaz da başımı yere çarparak bayılırsam düşüncesi geçti, hemen yere çöktüm , buzdolabı açık, ocakta soğan kavruluyorken 😣 Allahım ne olur bayılmayayım diye dua ettim sadece, 4 yaşındaki kızım içeride tv izliyordu, mutfakta yangın çıkarsa diye de korktum ocak açık olduğu için 😥 hamileliğimin başında , ilk başıma geldiği zamandı ve ondan eşim evdeydi, seslenmiştim hemen..bunda tek başıma olduğum için çok korktum…😓

Sevişin sevişinde ben kızımda 20. Haftalıkken bardaktan boşalırcasına kanama geçirdim doktorlar sebebini bulamadı ama ben biliyorum bu bir sırdı eşimle aramızda (ilişki sırasında oldu) tabi kan revan olup hastaneye kaldırılınca aileler başımıza üşüşünce biz ansızın olmuş gibi yaptık 😂 doktora da sessiz sedasız çıtlatamadım panikten bi oda dolusu akraba vardı içerde doktorda çıkın demedi 😂 neyse sırrımı ilk bilen sizsiniz arkadaşlar bu kadar kalabalık bi kitleye sırrımı haykırmak iyi geldi 😂😂 bu sır işte beni 3 ay yatırdı tedbir amaçlı yazım bitti o sır yüzünden 😂
Bende de aynı şey oldu korkutmak istemiyorum ama risk geçti diye tatile gitmistik tabiki tatil onsuz olmaz dönüşte gördük sonuclarini bende senin gibi bide hafta büyük olunca direk erken doğum riski diyorlar yine yasağa donmustuk sonra hatta yine aynı haftalar yaklaştığı için tedirginim aslında Buda benim sirrim😉😂😂

Bende de bir kere oldu, dediğin gibi oturmsaydim bayilacaktim. Isyerinde oldu bide, o sabah da acele gitmiştim işe uykusuzdum tansiyondan kaynaklıdır, telaş yapma 😇
Tamam canım çok sağol, sana da çok geçmiş olsun 😔 benim tansiyonum düşük genelde 9’a 5 , 10’a 6 falan…muhtemelen acıkınca daha da düştü, iş de yapmıştım yemek işine geçmeden önce, ondan oldu sanırım 😕

Sanırım tansiyondu canım..😔 ama bir an çok korktum, hayatımda hiç bayılmadım çünkü…kızım 4 yaşında ve evde tektim, beni öyle görsün istemedim, ocakta da soğan kavruluyordu, çok tehlikeliydi..
Tansiyondur canim açlıktan şeker de olabilir cok normal

Kızlar iyi akşamlar yine bir sorum olacaktı ☺️ Benim sorularımda hep kozmetik üzerine oluyo ama fikir almak için iyi oluyo 😅 Cildinize kil maskesi veya kozmetik herhangi bir maske, peeling yapıyor musunuz ? Vücuda da kese , peeling falan yapabiliomuyuz kafam de deli sorular ☺️
Canım türkkahvesi peelingi yapıyorum ben 🤗 bir de arada 1 burun bandı kullanıyorum tonik olarak da gül suyu 😊

Tansiyonun düşmüştür canım ac kalmamak lazım

Geçmiş olsun cnm benimde bi kac sefer başıma geldi, diğer arkadaşların dediği gibi ac kalmaktan olabilir tansiyon düşmüştür yada kan şekeri
Haklısınız kızlar, daha dikkatli olacağım, mutfak süpürdüm, sildim mopla, öğlen de düzgün yemedim cips vs geçiştirdim, ev işinden sonra da yemeğe geçtim derken bunlar geldi başıma…çok şükür bayılmadım, niyeyse bilinçsiz kalmaktan korkuyorum çok ve kızımın beni öyle görmesini istemem..😔

Geçmiş olsun. Hamilelikte bol su alımına ve aç kalmamaya dikkat etmek gerekiyor. İlkinde bir şey olmamıştı ama bunda aç kalsam yada az su içsem deli gibi başım ağrıyor. Muhtemelen açlıktan tansiyon düşmüştür sizin de.
Evet sanırım öyle oldu, teşekkür ederim 😍 bu bana ders oldu dikkat edeceğim 👍🏻

Masallah canım 😂😂 valla biz esime cocuk icin gun aşırı degerlendirdik iki ay valla cinsellikten soğumuştum 😂😂 16 mayısta en son yumurtlama catlama gordum o gunu degerlendirmistik ondan sonra 2kere mi ne yani o da esim gidecek diye acımıştım o bebege bisey olur diye korkuyor bende, oyle olunca insan hiçbirşey anlamıyor 😄😅
Haklısın canım 😄😄 biz ovulasyon günlerini değerlendirdik sadece ama hangi gün yumurtlayacağımı kesin bilmiyorduk, netteki otomatik hesaplamaya göre tahminde bulunduk, o bile beni sıkmıştı, görev gibi olunca yavan oluyor ☺️

Kötü olmuş ama anlatımınız güldürdü 🙈😂
Valla ben hepsini yapıyorum. Peeling, nem maskesi, detox maskesi, kese, manikür, pedikür….

Bende de aynı şey oldu korkutmak istemiyorum ama risk geçti diye tatile gitmistik tabiki tatil onsuz olmaz dönüşte gördük sonuclarini bende senin gibi bide hafta büyük olunca direk erken doğum riski diyorlar yine yasağa donmustuk sonra hatta yine aynı haftalar yaklaştığı için tedirginim aslında Buda benim sirrim😉😂😂
Yaaaa hahahah 😂😂 demek bu konuda kader ortağıyız tamam senin sırrın benim sırrım 🤭😂
Ama çok kötü değil mi ya açıklayamıyorsun, utanıyorsun, anlatamıyorsun hatırladıkça bile kötü oluyorum 😂 3 ay yatış verdi bana doktor ya erken doğum riski diye şimdi desem ilişkiden oldu nasıl bi ilişkide bu kovadan boşalırcasına akıyor demezler mi adama 😂

Ayyy çok geçmiş olsun canım, aklımızda bulunsun bu tecrüben de 😕 o kadar mı kan aktı gerçekten çok şaşırdım 🥺 Yumuşak ve hassas sevişelim 😅☺️☺️

Ben şuan misshanın Amazon kili, toniği, aqua peelingi, nemlendiricisini kullanıyorum clinique inde göz çevresi kremini kullanıyorum. Kozmetik çok para harcatıyor bende bunlara bi dünya ödemiştim hamile olunca değiştirmedim ama bittiklerinde darphin kullanırım kızımda onun ürünlerini almıştım hamileler için gayet güvenli 👍

Ayyy çok geçmiş olsun canım, aklımızda bulunsun bu tecrüben de 😕 o kadar mı kan aktı gerçekten çok şaşırdım 🥺 Yumuşak ve hassas sevişelim 😅☺️☺️
Valla bakma gülüyorum eğleniyorum anlatırken ama ciddi anlamda öldü bebeğim diye gittim hastaneye gerçekten kovadan akarcasına bi kandı yerler yataklar yürüdüğüm indiğim merdivenler kandı hep düşünün.
Evet mümkün olduğunca hassas olmak en iyisi aman diyim dikkat lütfen 🙏😂😂

Ne halt yediniz der gibi benim doktorum anladı tabiki ay berbattı ya esim şehir dışına gitti tatilden döndük bende annemlere gittim gece
Yaaaa hahahah 😂😂 demek bu konuda kader ortağıyız tamam senin sırrın benim sırrım 🤭😂
Ama çok kötü değil mi ya açıklayamıyorsun, utanıyorsun, anlatamıyorsun hatırladıkça bile kötü oluyorum 😂 3 ay yatış verdi bana doktor ya erken doğum riski diye şimdi desem ilişkiden oldu nasıl bi ilişkide bu kovadan boşalırcasına akıyor demezler mi adama 😂
Başladı kanamam kayonvalidem götürdü bide doktora yanımda duruyor çıkmıyor ilişki yasak dedi en son doktor çıkarken rezaletti gerçekten hatırlamak istemiyorum 😂 zaten ne ilişkisi ondan sonra 8. Aya kadar kalkamadım yerimden doğru düzgün rahim ağzında kısalma başlamış demisti bide bana 😂

Ne halt yediniz der gibi benim doktorum anladı tabiki ay berbattı ya esim şehir dışına gitti tatilden döndük bende annemlere gittim gece

Başladı kanamam kayonvalidem götürdü bide doktora yanımda duruyor çıkmıyor ilişki yasak dedi en son doktor çıkarken rezaletti gerçekten hatırlamak istemiyorum 😂 zaten ne ilişkisi ondan sonra 8. Aya kadar kalkamadım yerimden doğru düzgün rahim ağzında kısalma başlamış demisti bide bana 😂
Yaaa benim doktorum tatildeymiş başka doktor bakmıştı naptınız deyip durdu yahu odada görümcem var kaynanam var anam var ilişkiye girdik denilir mi 🤦🏼‍♀️😂 birde 1 saat önce hep birlikte oturuyorduk uykum geldi deyip kalkmıştım yanlarından halbuki evde alem yapıyorduk 💃😂 öyle böyle derken 3 ay yattım işte burnumdan geldi daha da tövbeliyim arada şeytan dürtüyor de get başıma iş açma diye kovalıyorum gözüm korktu çok 😂

Haklısın canım 😄😄 biz ovulasyon günlerini değerlendirdik sadece ama hangi gün yumurtlayacağımı kesin bilmiyorduk, netteki otomatik hesaplamaya göre tahminde bulunduk, o bile beni sıkmıştı, görev gibi olunca yavan oluyor ☺️
Ya yok sperm durdukca bayatlarmış bilmem ne dedikleri icin mecbur gün aşırı oluyordu birde dusun ben pco yum gec yumurtlama oluyor bazen hic yumurtlamiyirdum o takvimler bende is gormuodu duzensiz oldugu icin ovulasyon testleriyle takip yapiyordum ben😅 o ara eşimde bende çok yoğunduk artik işkence gibi geliyordu😂😂

Günaydın,

ben yurtdışına gideceğim için biraz kışlık alışverişi yaptım. Sizlere site sormuştum. Egebe.com’dan aldım bir kaç parça ve 13 liraya etek 30 liraya kot aldım :) benim kışlık montum da dar oldugundan bir tane de mont aldım. Şu an sezon olmadığı için sanırım çok indirim var bu ürünlerde.

bir de trendyoldan luvmybelly diye bir mağazadan kışlık tayt aldım, içi tüylü. O istediğim kadar yumuşak değil ancak tok ve kaliteli, o mağazayı da tavsiye ederim :)

Back