Aynen canım doktordan çok çoğu şeyi sizlerin yazdıklarından öğreniyorum. Bazen de bilmediğim çok şey var diye panik oluyorum anlamsızcaBenim de ilk gebeliğimburada çok şey öğreniyoruz birbirimizden, herkes iyi ki var Ense kalınlığı ve burun kemiğine 12. Haftada usg ile bakılıyor 5 10 dk da bakıyor doktor. fetal dna ile de down sendromu dahil 5 6 tane daha kromozomsal hastalığa bakılıyor, ayrıca cinsiyet de yazıyor, türkiyede cinsiyet söyleniyor mu bilmiyorum, benim testimde yazıyordu
Kan negatif 0.359Test hatalı değilse canim var gibi benim de ilk boyle cikti gidip beta baktirdigimda 69 çıkmıştı. Adetin bitip yumurtlaman olmustur adetin bittiginde hemen iliski olduysa hayirli olsun hamilesin ins
Evet, herkesin hikâyesi kendine özel, heyecanı ayrı ama eminim ki hep çok büyük çok güzelValla benimde iki ama tüp bebek çok emek verdik şükür rabbim nasip etti kaç olursa olsun heyecandan ölüyorsun oğlum 15 yaşında bende 20 yaşında anne olmuştum hiç anlamadım hamilelik yaşamadım normal hayatımda devam ettim heyecanlı. Bile değildim şimdi daha çok anlamlı herşey
Canim kendi doktorunda bakabiliyor. Ama perinatoloji doktorunun bakması daha iyi olur tabi. Ama doktorunun bu dalda egitimi var ise oda bakabiliyor yani.Ben de direkt fetal dna düşünüyorum. Burun kemiği ve ense kalınlığına nasıl bakılıyor. İlk gebeliğim çok bilgim yok bu konularda
Canım ben ilk gebeliğimde aktardan %100 katkısız kakao yağı almıştım sıvıydı yağ kovanındaydı kahverengi ama ben kokusundan rahatsız olduğum İçin kullanamadım hiç kokulara hassas değilsen kolaylıkla kullanırsınKakao yagi kati oluyor degil mi, sivi formda degil. Tereyag ya da kati sabuna benziyordu googleda gördüklerim. Kullanimi kolay mi acaba? Parca koparip mi sürüyoruz bilginiz var mi?
Cinsellik konusu değilde sana tavsiyem kizini bi an önce eşinin uyutmasina alıştır canim cocuk doğduğunda cok rahatlarsın bizimde öyleydi benimle uyurdu sürekli hatta yanımda yatağına geçtik 1 aydır yatağında yatıyor çoğunluk eşime diyorum uyut diye alışması için çünkü karnım büyüdükçe yanına yatıp uyumak çok zorlaşıyorKızlar GünaydınSize bir şey soracağım ? Cinsel yaşantınız nasıl gidiyor eşinizle hamilelikle birlikte ? Bende bir üşengeçlik oluştu, eşim şakayla karışık ihmal ediyorsun beni falan diyor bazen Açıkçası kızım 4 yaşında, uyuması etmesi bazen gece 12’yi buluyor çocuktaki enerji bitmiyor, dün akşam yemekten sonra parka da götürdük, gelince banyo da yaptırdık, bir çocuk yorulup uyumaz mı hemen , yok arkadaş. Saat 12 olmuştu uyuduğunda ve o saatten sonra bende de hal kalmadı ( hala ben uyutuyorum, yanına yatıyorum uyuyana kadar, sırt kaşıma , kitap okuma vs) ve sonra kendi yatağıma gelip ben de uyumuşum hemen…Kızım gündüz de asla uyumaz, 2 yaşına kadar emzirdim, emzirdikten sonra uyuyakalırdı memede , yatırırdım 1 saat uyurdu en azından öğlenleri … 2 yaşından beri öğlen uykusu da yok. Şimdi de uyanmış , Anne bir yanıma gelir misin diye yanına çağırıyor
Yani eşim kadar istekli değilim son haftalarda cinsellik konusunda ve yorgunluk da buna etkili..doğal mı sizce , ben de mi sorun var bilemedimHaftada 2 ya da 3 ‘tür bizim mesela 1 olsa sorun etmeyeceğim gibiyim
Kordon olabilir mi canim anlık cekiyor ya fotoğrafıEki Görüntüle 2900312
kızlar doktor kiz dedi evet ama bu çıkıntı ne öyle baya baya erkek değil mı bana mı öyle geliyor?
O aslında ayrıntılı da belli olmuyor mu çok tehlikeli diye biliyorum beslenmesi açısından arkadasimin bebeğini doğar doğmaz ameliyata almışlardı belki farklı evrede veya durumdadır ama şaşırdım yaYarık damak testi varmıymış cnm.Benim geçen yıl yeğenim maalesef bu şekilde doğdu..Ve drların bunu anlaması tam 40 gün sürdü..
Cinsel yaşantı mı? O da nee?Kızlar GünaydınSize bir şey soracağım ? Cinsel yaşantınız nasıl gidiyor eşinizle hamilelikle birlikte ? Bende bir üşengeçlik oluştu, eşim şakayla karışık ihmal ediyorsun beni falan diyor bazen Açıkçası kızım 4 yaşında, uyuması etmesi bazen gece 12’yi buluyor çocuktaki enerji bitmiyor, dün akşam yemekten sonra parka da götürdük, gelince banyo da yaptırdık, bir çocuk yorulup uyumaz mı hemen , yok arkadaş. Saat 12 olmuştu uyuduğunda ve o saatten sonra bende de hal kalmadı ( hala ben uyutuyorum, yanına yatıyorum uyuyana kadar, sırt kaşıma , kitap okuma vs) ve sonra kendi yatağıma gelip ben de uyumuşum hemen…Kızım gündüz de asla uyumaz, 2 yaşına kadar emzirdim, emzirdikten sonra uyuyakalırdı memede , yatırırdım 1 saat uyurdu en azından öğlenleri … 2 yaşından beri öğlen uykusu da yok. Şimdi de uyanmış , Anne bir yanıma gelir misin diye yanına çağırıyor
Yani eşim kadar istekli değilim son haftalarda cinsellik konusunda ve yorgunluk da buna etkili..doğal mı sizce , ben de mi sorun var bilemedimHaftada 2 ya da 3 ‘tür bizim mesela 1 olsa sorun etmeyeceğim gibiyim
Olabilir cnm dikkatli baktıkça pipi gibi gelmiyor iyice.Kordon olabilir mi canim anlık cekiyor ya fotoğrafı
Onu bende yapiyorum cok tatlis bebisler varGeçen hafta bende öyle hissettim bir kaç gün bir korku saldı içimi ama dün gördüm kıpır kıpırçok takmamaya çalış bence eşin yokluğuna üzüntündendir ben moralim bozulduğunda instagram da güzel bebek videolarına bakıp kendimi motive ediyorum Pozitif yüklüyor
HahahaAyy ben grupları karıştırıp ocak annelerinde insanlara cevap veriyorumbide diyorum ki bu kişiler yeni heralde isimleri hiç tanımıyorum kendimi bi anda annesini kaybetmiş çocuk gibi hissedip hemen buraya geldim
Maalesef cnm doğuda ki devlet hastanelerinin durumu malum bebek doğdu ve memeyi ağzına almadı meğersem vakumluyamadığı için alamıyormuş.Sürekli çocuk dr götürdüler dr sürekli kovdu bunları pandemi var sen çocuğu besliyemiyosun alıp geliyorsun buraya.En son çocuk yine büyük ihtimalle açlıktan ağlama krizlerine giriyor ve ilçedeki sağlık ocağına götürüyorlar bir çare ordaki hemşire fark ediyor bebeğin damağı yarık diyor.Sonra 2 hafta falan yoğun bakım..Yoğun bakım dr şaşırmıştı bu çocuk ölmeden 40 gün nasıl idare etmiş..Sonra 9 aylıkken ameliyat oldu tabi yine pandemi yüzünden hastanede yatış fazla vermediler eve çıkardılar evde de ateş falan o ateşle dikişler tekrar koptu..Özel biberonlar ile beslendi şimdi çok şükür daha iyi ama damaktan tekrar operasyon gerekli..O aslında ayrıntılı da belli olmuyor mu çok tehlikeli diye biliyorum beslenmesi açısından arkadasimin bebeğini doğar doğmaz ameliyata almışlardı belki farklı evrede veya durumdadır ama şaşırdım ya
Ayrintilida belli oluyir cnm aşamaları var hastalığın çeşit çeşit rabbim göstermesin insallah zor.O aslında ayrıntılı da belli olmuyor mu çok tehlikeli diye biliyorum beslenmesi açısından arkadasimin bebeğini doğar doğmaz ameliyata almışlardı belki farklı evrede veya durumdadır ama şaşırdım ya
Bende sık sık okuyorum ileride neler yaşayacağız öğrenmek içinHahahabende bazen oraya bakıyorum ne konuşuyorlar diye aman yanlışlıkla buraya yazmayayım diye düşünüyorum hep hatta, güldürdün beni canım vallahi sen çok yaşa emi
Cnm sizde genetik mi var mesela esimin genetik dedesinde varmis dedesinin dedesinde.Maalesef cnm doğuda ki devlet hastanelerinin durumu malum bebek doğdu ve memeyi ağzına almadı meğersem vakumluyamadığı için alamıyormuş.Sürekli çocuk dr götürdüler dr sürekli kovdu bunları pandemi var sen çocuğu besliyemiyosun alıp geliyorsun buraya.En son çocuk yine büyük ihtimalle açlıktan ağlama krizlerine giriyor ve ilçedeki sağlık ocağına götürüyorlar bir çare ordaki hemşire fark ediyor bebeğin damağı yarık diyor.Sonra 2 hafta falan yoğun bakım..Yoğun bakım dr şaşırmıştı bu çocuk ölmeden 40 gün nasıl idare etmiş..Sonra 9 aylıkken ameliyat oldu tabi yine pandemi yüzünden hastanede yatış fazla vermediler eve çıkardılar evde de ateş falan o ateşle dikişler tekrar koptu..Özel biberonlar ile beslendi şimdi çok şükür daha iyi ama damaktan tekrar operasyon gerekli..
Genetik değil canım.Anne tam 3.ayın içinde düşük tehlikesi geçirdi kanaması başladı .2 hafta falan yatış verdiler hastanede dr tam damak gelişimin yaşandığı bu süreçte bu olay gerçekleştiği için olabilir ya da stres kaynaklı olabilir demiş eğer genetik değilse.Biz inanki daha önce böyle birşey duymamıştık yaşayınca öğrendik..Cnm sizde genetik mi var mesela esimin genetik dedesinde varmis dedesinin dedesinde.
Bazende hamilelikte yanlis ilac kullanmi , radyasyondan olabiliyor.
Aslinda bebekken cok zor oluyor çünkü agliyor bebek dikisleri patlatiyor biraz daha büyüdükten sonra insallah tekrar denesinler. Bu arada esimin dogdugu an dışarıdan belli oluyormus demekki sizinki daha hafifi esime gore.
Bu kordon böyle bir resim bende de vardı ilk hamileliğim deKordon olabilir mi canim anlık cekiyor ya fotoğrafı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?