2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlarrrr dün doktorda kontrolüm vardı çok şükür bebeğim iyi hatta okadar hareketliydiki elini ağzına götürüp duruyordu oğlum hep erkek diyor kardeşine doktor tam tersi olabilir dedi Kesin olarak haftaya söylicem diye meraktan öldürdü beni. Usg fotosunda kız diyen arkadaşlar çokkk sağolunnn inşallah kesin kızdır

Aynen canım doktordan çok çoğu şeyi sizlerin yazdıklarından öğreniyorum. Bazen de bilmediğim çok şey var diye panik oluyorum anlamsızca İyi ki varsınız

Evet, herkesin hikâyesi kendine özel, heyecanı ayrı ama eminim ki hep çok büyük çok güzel

Ben de direkt fetal dna düşünüyorum. Burun kemiği ve ense kalınlığına nasıl bakılıyor. İlk gebeliğim çok bilgim yok bu konularda
Canim kendi doktorunda bakabiliyor. Ama perinatoloji doktorunun bakması daha iyi olur tabi. Ama doktorunun bu dalda egitimi var ise oda bakabiliyor yani.

Kakao yagi kati oluyor degil mi, sivi formda degil. Tereyag ya da kati sabuna benziyordu googleda gördüklerim. Kullanimi kolay mi acaba? Parca koparip mi sürüyoruz bilginiz var mi?
Canım ben ilk gebeliğimde aktardan %100 katkısız kakao yağı almıştım sıvıydı yağ kovanındaydı kahverengi ama ben kokusundan rahatsız olduğum İçin kullanamadım hiç kokulara hassas değilsen kolaylıkla kullanırsın

Cinsellik konusu değilde sana tavsiyem kizini bi an önce eşinin uyutmasina alıştır canim cocuk doğduğunda cok rahatlarsın bizimde öyleydi benimle uyurdu sürekli hatta yanımda yatağına geçtik 1 aydır yatağında yatıyor çoğunluk eşime diyorum uyut diye alışması için çünkü karnım büyüdükçe yanına yatıp uyumak çok zorlaşıyor

Yarık damak testi varmıymış cnm.Benim geçen yıl yeğenim maalesef bu şekilde doğdu..Ve drların bunu anlaması tam 40 gün sürdü..
O aslında ayrıntılı da belli olmuyor mu çok tehlikeli diye biliyorum beslenmesi açısından arkadasimin bebeğini doğar doğmaz ameliyata almışlardı belki farklı evrede veya durumdadır ama şaşırdım ya

Cinsel yaşantı mı? O da nee? Daha hic siftahımız yok,22 haftaya kadar kesinlikle yasakmis abi kardeş gibi yatıyoruz, yeter ki güzelce kucağıma alayım da geçici bi süreç neticede.

Onu bende yapiyorum cok tatlis bebisler var

Ayy ben grupları karıştırıp ocak annelerinde insanlara cevap veriyorum bide diyorum ki bu kişiler yeni heralde isimleri hiç tanımıyorum kendimi bi anda annesini kaybetmiş çocuk gibi hissedip hemen buraya geldim
Hahaha bende bazen oraya bakıyorum ne konuşuyorlar diye aman yanlışlıkla buraya yazmayayım diye düşünüyorum hep hatta, güldürdün beni canım vallahi sen çok yaşa emi

Maalesef cnm doğuda ki devlet hastanelerinin durumu malum bebek doğdu ve memeyi ağzına almadı meğersem vakumluyamadığı için alamıyormuş.Sürekli çocuk dr götürdüler dr sürekli kovdu bunları pandemi var sen çocuğu besliyemiyosun alıp geliyorsun buraya.En son çocuk yine büyük ihtimalle açlıktan ağlama krizlerine giriyor ve ilçedeki sağlık ocağına götürüyorlar bir çare ordaki hemşire fark ediyor bebeğin damağı yarık diyor.Sonra 2 hafta falan yoğun bakım..Yoğun bakım dr şaşırmıştı bu çocuk ölmeden 40 gün nasıl idare etmiş..Sonra 9 aylıkken ameliyat oldu tabi yine pandemi yüzünden hastanede yatış fazla vermediler eve çıkardılar evde de ateş falan o ateşle dikişler tekrar koptu..Özel biberonlar ile beslendi şimdi çok şükür daha iyi ama damaktan tekrar operasyon gerekli..

Ayrintilida belli oluyir cnm aşamaları var hastalığın çeşit çeşit rabbim göstermesin insallah zor.

Hahaha bende bazen oraya bakıyorum ne konuşuyorlar diye aman yanlışlıkla buraya yazmayayım diye düşünüyorum hep hatta, güldürdün beni canım vallahi sen çok yaşa emi
Bende sık sık okuyorum ileride neler yaşayacağız öğrenmek için dikkat edelim bari

Cnm sizde genetik mi var mesela esimin genetik dedesinde varmis dedesinin dedesinde.
Bazende hamilelikte yanlis ilac kullanmi , radyasyondan olabiliyor.
Aslinda bebekken cok zor oluyor çünkü agliyor bebek dikisleri patlatiyor biraz daha büyüdükten sonra insallah tekrar denesinler. Bu arada esimin dogdugu an dışarıdan belli oluyormus demekki sizinki daha hafifi esime gore.

Genetik değil canım.Anne tam 3.ayın içinde düşük tehlikesi geçirdi kanaması başladı .2 hafta falan yatış verdiler hastanede dr tam damak gelişimin yaşandığı bu süreçte bu olay gerçekleştiği için olabilir ya da stres kaynaklı olabilir demiş eğer genetik değilse.Biz inanki daha önce böyle birşey duymamıştık yaşayınca öğrendik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…