Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim arkadaşımın anne karnında öldü bebeği.Tüm belirtilerim kaybolmuştu demişti.Mide bulantısı göğüs hassaiyeti vs.Ins canımkalbi falan dursa yine de kanama olur dimi
Ben hiç anlamam ama ben erkeğe benzettim gerçekten o çıkıntı pipi iseEki Görüntüle 2900312
kızlar doktor kiz dedi evet ama bu çıkıntı ne öyle baya baya erkek değil mı bana mı öyle geliyor?
Sağol canımTabi ki olur. 3 ayı atlattık artık organları oluştu çok riskli zamanlar geçti içini ferah tut.
Ben kendimi daha iyi hissettigim icin oyle düşünüyorum iste artik 2.triesterdan mi bilemiyorumBenim arkadaşımın anne karnında öldü bebeği.Tüm belirtilerim kaybolmuştu demişti.Mide bulantısı göğüs hassaiyeti vs.
Şu an hissetmemek çok normal daha çok küçükler bir elma kadarlar daha..O yüzden vesveseye kapılma
Günaydınlar canım. Ben bunları değil ama hip in hamilelikte kullanılan yağı ve kremini kullanıyorum şimdilik memnunum ciltte yağlı his bırakmıyor hemen emiliyor. Bir araştırabilirsin istersen. Jojoba ve badem yağı içeriyor.
Yarık damak testi yapacağız 16 da dedi doktor sanırım üçlünün yerine artık onu yapiyorlarİkili üçlü test hakkında bilginiz var mı? Sizler yaptırdınız mı? Bir de bunları yaptırmak yerinde direkt fetal dna yaptırılabilir mi? Yaptıranlar varsa süreç ve fiyatı hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim![]()
Ben hiç anlamam ama ben erkeğe benzettim gerçekten o çıkıntı pipi ise![]()
Olabilir canım.İyi düşün iyi olsun..Ben kendimi daha iyi hissettigim icin oyle düşünüyorum iste artik 2.triesterdan mi bilemiyorum
Yarık damak testi varmıymış cnm.Benim geçen yıl yeğenim maalesef bu şekilde doğdu..Ve drların bunu anlaması tam 40 gün sürdü..Yarık damak testi yapacağız 16 da dedi doktor sanırım üçlünün yerine artık onu yapiyorlar
ısrarla kız diyor doktor acaba kabarık mi oluyo kız bebeğin o haftalarda diyorum ama bariz erkek yani bu
![]()
Bence bariz çıkıntı var ve erkek. Sağlıklı ve gönlündeki olsun inşallahEki Görüntüle 2900312
kızlar doktor kiz dedi evet ama bu çıkıntı ne öyle baya baya erkek değil mı bana mı öyle geliyor?
Aynen, hiç umrumda değil, eşim de sağolsun yeter ki siz sağlıklı olun da diyo, açıkçası ben biraz da korkuyorum bişey olur diye, insan 10 sene sonra ilk çocuğu olunca başka şey gözü görmüyoBedenim ve ruhum öyle bir halde ki şu ara en son düşündüğüm şey cinsel hayatım Eki Görüntüle 2900232
Canimm pipi o kadar büyük olamaz kordondur o büyük ihtimal kordon ve pipi cok karistirliyor usg görüntülerindeEki Görüntüle 2900312
Cnm ilk defa duydum yarim damak testi dedi ayrintili bakma filan mi .Yarık damak testi yapacağız 16 da dedi doktor sanırım üçlünün yerine artık onu yapiyorlar
Ayy çok mutlu oldum cnm seninki bizim heyecanımızdan da başka..Sağlıkla al kucağına..Aynen, hiç umrumda değil, eşim de sağolsun yeter ki siz sağlıklı olun da diyo, açıkçası ben biraz da korkuyorum bişey olur diye, insan 10 sene sonra ilk çocuğu olunca başka şey gözü görmüyo![]()
Eşinizin konuşması nasıl ..Bizim bebek ameliyat oldu ancak ameliyat sonrası enfeksiyon kaptı ve yarık tekrar açıldı.2 yaşında tekrar gelin demiş dr.Kız çocuğu çok endişe ediyoruz nasıl olacak ilerde konuşma vs..Cnm ilk defa duydum yarim damak testi dedi ayrintili bakma filan mi .
Benim eşim yarim damak doğmuş. Oglumda baya sıkıntı yapti kalitsal gecerse diye şükür olmadi.
Olsa da artik caresi var eskisi kadae zor degil ameliaytlari
Kuzum, bugün ben de öyle kalktım, bebeğime bişey mi oldu diye düşünüp duruyorum uyandığımdan beri, göğüslerimi yokluyorum, göbeğime bakıyorum, hatta göbeğimi içime çekebildiğim için ağlayacaktımKızlar benim bir iki gundur bebisime dair hissim yok bisey mi oldu diye icim icimi kemiriyoresimde yok zaten iyice psikolojik olarak çöktüm. Pazartesi randevum var ama o zamana kadar nasil dayancam bilmem
![]()
Benim gogus ağrım falan hic yoktu belirtilerim halsizlik falandı ama o da azalinca bas ağrısı da hafifleyince sanki gobegimde büyüyeceği yere sanki küçüldü bilemiyorum ins guzel haberler alırızKuzum, bugün ben de öyle kalktım, bebeğime bişey mi oldu diye düşünüp duruyorum uyandığımdan beri, göğüslerimi yokluyorum, göbeğime bakıyorum, hatta göbeğimi içime çekebildiğim için ağlayacaktımben de haftaya cuma günü gideceğim, zaman nasıl geçecek bilmiyorum
Ben 2li yerine direk fetal dna yaptırdım, ama burun kemiğine ve ense kalınlığına bakıldı yine de, bir risk çıkmadı çok şükür, cinsiyetini de 12. Haftada öğrenmiş olduk bonus olarakİkili üçlü test hakkında bilginiz var mı? Sizler yaptırdınız mı? Bir de bunları yaptırmak yerinde direkt fetal dna yaptırılabilir mi? Yaptıranlar varsa süreç ve fiyatı hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim![]()
İnşallah canım, dua edelim bol bol. Bence biz çok hassasız bu aralar, hareketlerini hissetmeye başlayınca rahatlayacağız inşallahBenim gogus ağrım falan hic yoktu belirtilerim halsizlik falandı ama o da azalinca bas ağrısı da hafifleyince sanki gobegimde büyüyeceği yere sanki küçüldü bilemiyorum ins guzel haberler alırız![]()