2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
KIzlar bu tarama testler dna testler vs yaptırıcak mısınız yani down sendromu falan olursa ve testlerde çıkarsa nasıl bi yol izleniyor
Gecen yildan kotu bir tecrubem var benim. Sonuc 45x0 geldi. Dediler ki 16. haftada amniyosentez yapip sonucu kontrol edecegiz, bu sonucun hata payi var. down sendromu icin hata payini bilmiyorum cunku testlerin her hastalik icin hata paylari birbirinden farkli. Nitekim benim o hamileligim extra bir tetkige ihtiyac duymaran kendiliginden sonlandi. Ama nipt sonucunun kotu gelmesi en son tetkik degil. Sonrasinda amniyosenteze yonlendiriliyor.

Kızlar ben evde yattığım ya da oturduğu yerden aniden kalkınca bir ağrı giriyor anlık..2.gebeliğim bu, ilkinde böyle olduğumu çok hatırlamıyorum , ilk doğumum sezaryendi, acaba ondan mı..😒
Evde 4 yaşında bir çocuk olunca bir anlık yapma kızım diye kalkmak gerekebiliyor 😄
Yazını okurken nefesim kesildi.. Ani kalkışta bir sancı giriyor iki büklüm kalıyorum bir kaç saniye sonra geçiyor ama o bir kaç saniye nefes alamıyorum rahim bağları geriliyor kızımda da olurdu ani hareketlerimde. Çok olağan bişey ani oturup kalkmalar yerine daha sakin olsak olmaz ama dediğin gibi başka çocuk olunca olmuyor 🙃

Bende de tam aksi canım tatlı kelimesi bile midemi kaldırıyor.Daha hiç şekerli birşey yiyemedim bir kere lmonlu dondurma istedi canım onuda çıkardım tuzlu ve ekşi birde yediğim yemekler soğuk olacak sıcakta iyi gelmiyor.Senin cinsiyeti bellimi canım.
Ben de sizin gibiyim, oğlum çikolata yiyor karşımda benim midem bulanıyor. Tatlı namına bişey yiyemiyorum. Mide bulantımı da çekirdek ve cips gideriyo 🤭🤣🤣

Bende bunu merak eidyodum, cok iğrendim bazı şeylerden, geçiyor mu acaba diye demek gecmeyebiliyor..
Çoğu şey geçiyor... Bir o salata kaldı. Kızımda etten nefret ediyordum yediğimde perişan oluyordum.bunda da tam tersi et yiyorum... Ama o salata aynı... Onu en zor donemlerimde yediğim için sanırım.. işte o meşhur salata;

Geleneksel Salata
Beyaz peynir, ceviz, roka, salatalık, kırmızıbiber, iceberg marul, cherry domates, zeytinyağı

Tam olarak bunu bulantı dönemimde yedim ve tiksindim😣evdede kendim yapip dolaba atıyordum gidip gelip yiyordum

Çoğu şey geçiyor... Bir o salata kaldı. Kızımda etten nefret ediyordum yediğimde perişan oluyordum.bunda da tam tersi et yiyorum... Ama o salata aynı... Onu en zor donemlerimde yediğim için sanırım.. işte o meşhur salata;

Geleneksel Salata
Beyaz peynir, ceviz, roka, salatalık, kırmızıbiber, iceberg marul, cherry domates, zeytinyağı

Tam olarak bunu bulantı dönemimde yedim ve tiksindim😣evdede kendim yapip dolaba atıyordum gidip gelip yiyordum
Bende şuan öyleyim cnm aşırı bulantilarimin olduğu zamanlarda yediğim şeylerden suan aşırı tiksindim, ismini bile duyunca öğürmeye başlıyorum

Bende şuan öyleyim cnm aşırı bulantilarimin olduğu zamanlarda yediğim şeylerden suan aşırı tiksindim, ismini bile duyunca öğürmeye başlıyorum
Benim mide bulantim oyle olmamasina ragmen et ve maydonoz kokusu duydugum an öğürmeye başlıyorum kofte cok seven ben kusacak gibi oluyorum yiyemiyorum et falan

Benim mide bulantim oyle olmamasina ragmen et ve maydonoz kokusu duydugum an öğürmeye başlıyorum kofte cok seven ben kusacak gibi oluyorum yiyemiyorum et falan
Allah yardımcımız olsun cnm hepimizin gerçekten zor, bugün kahvaltı tarzı yedim akşam yemeğinde biraz daha rahatım ins ondan da bıkmam, 12 hafta girince biter diye ümit eidyodum girdim ama bitmedi ya

Bez konusu olmuş. Bende önceden stok olayına karşıyım. İlk çocuğumda primayla başladık ilerledikçe evy baby ve bimin bezi ile devam ettik. 2.çocuğumda ise prima pişik yaptı evy baby ve sleepy kullandık. Göğüs ucu yarasını da iyi bilenlerdenim malesef. Uzun süre silikon ile emzirdim. Lansinoh fayda etmemişti bana inşallah bunda yaşamam o acıyı. Birde büyük oğlum dişi çıkmaya başladığında ısırıyordu tümden kabusa dönüyordu emzirmek🥺

Bikaç gün önce bir rüya gördüm. Kaçtır yazayım diyorum unutuyorum. Daha önce isim mevzusu olduğunda söylemiştim kızım olursa Miray Elif koyacağız ismini diye. Neyse rüyamda bir bebek gördüm böyle yatıyor ayak ucunda da bir hemşire topuk kanı almaya çalışıyor. Soruyorum cinsiyeti ne diye kız diyor(bebek benim bu arada). Sonra bebeği kucağına alıyor Hira mısın sennn diye seviyor. Bende diyorum ki biz Miray Elif düşünmüştük 🙄 ha öyle mi pardon diyor bu sefer Mirayyy diye sevmeye başlıyor. Ardından benim kucağıma veriyor ve bak kokunu aldı sakinleşti diyor. Çok garip bir duyguydu. Sanırım kızım olması konusuna fazla kaptırdım kendimi 🙈

Kızlar ben evde yattığım ya da oturduğu yerden aniden kalkınca bir ağrı giriyor anlık..2.gebeliğim bu, ilkinde böyle olduğumu çok hatırlamıyorum , ilk doğumum sezaryendi, acaba ondan mı..😒
Evde 4 yaşında bir çocuk olunca bir anlık yapma kızım diye kalkmak gerekebiliyor 😄
Aaa aynı canım kalkmamla bir ağrı giriyor ama hep sağ tarafıma senin de mi tek taraflı ben de genelde oğluma müdahale ederken yaşıyorum bunu😁 bu arada normal doğum yaptım canım

Bugun gerçekten berbattım bide basim ağrıyordu zofer atmana rağmen hiç geçmedi bulantim nasıl olacak bilmiyorum ta kac haftayı geçirdim gecmiyor

ayyy evde de 4 yaşında bir cimcime var, yüzünü yıkatmak istemiyor, sebebi de su değdiğinde kaşları bozuluyormuş 😄😄😄😄 sabah sabah tövb 🤪 genç kız olduğunda sana hatırlatıcam bu laflarını dedim ☺️ Dışarı çıkarken allık sürerim, hanımefendi de illa sürer iki pıt, dudak nemlendiricim ortak zaten 😄 su içtikten sonra dudak nemlendiricim bozulmuş mu der ☺️ Kaş fırçam da ortak, o da kaşını tarar ☺️ Ayrı el kremi vardır mangolu, çocuklar için olandan ☺️😄 sabah hemen pijamalar çıkar, elbise seçilir , o giyilir, babası onu güzel görmeliymiş akşam 🙃 kız çocuğu işte…🥰
Ah zamane çocukları bizimki de sabah kalkar kot pantolon giymek ister sakladım pantolonu kaybolmuş dedim yoksa pişik olacaktı bu sıcakta 😁 dün yeni ayakkabı aldık malesef parka bile kot pantolon ve ayakkabısız gitmiyor babası hep öyle giyiniyormuş🥲 yeni ayakkabıları özel günlerde giysin eskileri de parkta iyice eskitsin dedik ama yenileri hep evde giymek istiyor 😏 şorttan nefret eder hep uzun bacaklı giyecek. Bu çocuklar çok garip ama huylarına gitmezsek biz zararlı çıkarız 😁 kardeş aşkı ile yanıp tutuşuyor hastenede yanımızda kalacakmış kardeşini çok özlermiş görmezse 🥰

Bugun gerçekten berbattım bide basim ağrıyordu zofer atmana rağmen hiç geçmedi bulantim nasıl olacak bilmiyorum ta kac haftayı geçirdim gecmiyor
Ah canım ben de bugün berbattım sürekli yeme ihtiyacı duydum eşim ne oldu sana diyor midem sürekli kazındı ve bulandı hala bulanıyor sanırım aşırı sıcaklardan

Ah zamane çocukları bizimki de sabah kalkar kot pantolon giymek ister sakladım pantolonu kaybolmuş dedim yoksa pişik olacaktı bu sıcakta 😁 dün yeni ayakkabı aldık malesef parka bile kot pantolon ve ayakkabısız gitmiyor babası hep öyle giyiniyormuş🥲 yeni ayakkabıları özel günlerde giysin eskileri de parkta iyice eskitsin dedik ama yenileri hep evde giymek istiyor 😏 şorttan nefret eder hep uzun bacaklı giyecek. Bu çocuklar çok garip ama huylarına gitmezsek biz zararlı çıkarız 😁 kardeş aşkı ile yanıp tutuşuyor hastenede yanımızda kalacakmış kardeşini çok özlermiş görmezse 🥰
Ay ayni yeğenim oğlunuzun kıyafet huyu 😂 yakasiz tişört gitmez ve o Kot pantolon mevzusu 😂

Ah canım ben de bugün berbattım sürekli yeme ihtiyacı duydum eşim ne oldu sana diyor midem sürekli kazındı ve bulandı hala bulanıyor sanırım aşırı sıcaklardan
Galiba canim yandım resmen bugün suda içemedim bualntidan kurudu dilim damağım nasıl olacak bilmiyorum gerçekten hasta gibiyim

Allah yardımcımız olsun cnm hepimizin gerçekten zor, bugün kahvaltı tarzı yedim akşam yemeğinde biraz daha rahatım ins ondan da bıkmam, 12 hafta girince biter diye ümit eidyodum girdim ama bitmedi ya
Yok canim ya nerde ben 13+6yim bugun giden bisey yok maalesef

Çok geçmiş olsun canım. Sıcaklar mahvediyor, İnsan ne yapacağını şaşırıyor. İnşallah tez zamanda kalıcı şifa buluruz hepimiz.

Back