2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Merhaba Şubat anneleri, ikili tarama testi yaptıran oldu mu ben yaptrdm ve çok pişmanım. maalesef ikili testte 13-18 trisomy riskim 1/50 çıktı doktor cok yüksek risk var dedi Amniyosentes yapalım dedi düşük riski bildigimden kabul etmedim sonra dün nifty fetal dna testi verdim 3500 tl Amerika'dan geliyor sonuç onu elim kalbimde bekliyoruz başına gelen olduysa lütfen yazsın korku kaygı içindeyim. Sağlıkli dogumlar hepimize

Merhaba Şubat anneleri, ikili tarama testi yaptıran oldu mu ben yaptrdm ve çok pişmanım. maalesef ikili testte 13-18 trisomy riskim 1/50 çıktı doktor cok yüksek risk var dedi Amniyosentes yapalım dedi düşük riski bildigimden kabul etmedim sonra dün nifty fetal dna testi verdim 3500 tl Amerika'dan geliyor sonuç onu elim kalbimde bekliyoruz başına gelen olduysa lütfen yazsın korku kaygı içindeyim. Sağlıkli dogumlar hepimize
Canim icini fersh tut ins kotu birsey cikmaz 🙏ben de yaptirdim ama devlette sonuçlar gec çıkıyormuş bekliyorum.kacinci haftandasin canim kacinci haftaya kadar yapiliyor nifty testi

İçini ferah tut canım. Ölçümlerin yapıldı mı ense kalınlığı vs. bazen ikili tarama testleri hatalı çıkabiliyor. Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah:dua:

Canim inşaallah fetal dna testin temiz gelecek inşaallah içini ferah tut. Dünde forumda konusu gecti bu sekilde cikip saglikla dogan bircok bebek varmis. Hakkında hayirlisi olsun inşaallah.

Kizlar selam lekelenmem vardi 5. Haftadan beri. Prolaktin kullaniyorum halen fitil olarak. Doktorum 2 tane proluton igne verdi. Haftada bir vurdur bakalim lekelenmeni keser belki dedi hicbir sebebi yok leke gelmesinin cozemiyor kimse. Bu igneyi vurduran varmi yan etkisi veya can yakıyormu acaba?

Ben de pazartesi yaptırdım ama kan sonuçları özelde en erken bir haftada çıkıyormuş, ense kalınlığı ve burun kemiği normal çıktı ama ben de yaşımdan dolayı elim kalbimde bekliyorum kan sonuçlarını 😔
Sen de içini ferah tutmaya çalış canım, o kadar çok sonuçları böyle çıkıp sapasağlam bebeklerini kucaklarına alan tanıdığım var ki, benim de tahlil sıkıntılı çıksa düşünmüyorum amniyosentez, inşallah hakkımızda hayırlısı olur hepimizin 🙏

Kizlar selam lekelenmem vardi 5. Haftadan beri. Prolaktin kullaniyorum halen fitil olarak. Doktorum 2 tane proluton igne verdi. Haftada bir vurdur bakalim lekelenmeni keser belki dedi hicbir sebebi yok leke gelmesinin cozemiyor kimse. Bu igneyi vurduran varmi yan etkisi veya can yakıyormu acaba?
Canım benim kızımda 13. haftaya kadar lekelenmem oldu hiçbir sebepte yoktu. Hem progestan hem pruloton iğne yaptırmıştım. İğne biraz yakıyor vurulunca oturmamanı tavsiye ederim hareket edersen çabuk dağılıyor.

İnşallah sonuçların iyi çıkar canım, üzüldüm…ikili test ben de yaptırdım , sonuçlarım istatistiğe göre iyi çıktı ama hayat bu belli olmaz, milyonda bir ihtimal bile başımıza gelebilir. Allah korusun, hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin, yaşın da 28 neden böyle riskli çıktı bu kadar acaba, nifty testi beklemekten başka çare yok sanırım şu an, inşallah iyi çıkar , onun sonucu kesin mi oluyor ?

İnşallah sonuçların iyi çıkar canım, üzüldüm…ikili test ben de yaptırdım , sonuçlarım istatistiğe göre iyi çıktı ama hayat bu belli olmaz, milyonda bir ihtimal bile başımıza gelebilir. Allah korusun, hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin, yaşın da 28 neden böyle riskli çıktı bu kadar acaba, nifty testi beklemekten başka çare yok sanırım şu an, inşallah iyi çıkar , onun sonucu kesin mi oluyor ?
Yüzde 99 kesin deniyor canim arkadaşım yaptirdi ordan biliyorum

Yüzde 99 kesin deniyor canim arkadaşım yaptirdi ordan biliyorum
Anladım canım…küçükken duyardım hep, sağlıklı doğsun da gerisi önemli değil derlerdi, çok boş bir laf gibi gelirdi, ağız alışkanlığı gibi gelirdi, şimdi anne olunca bu lafın ne kadar içi dolu bir laf olduğunu anladım…

Anladım canım…küçükken duyardım hep, sağlıklı doğsun da gerisi önemli değil derlerdi, çok boş bir laf gibi gelirdi, ağız alışkanlığı gibi gelirdi, şimdi anne olunca bu lafın ne kadar içi dolu bir laf olduğunu anladım…
Aynen canim eşim bana da yaptir dedi de ben ikili testi beklim dedim belki yaptirirm icim rahat etmezse tabi zamanini gecirmediysem

Ben de pazartesi yaptırdım ama kan sonuçları özelde en erken bir haftada çıkıyormuş, ense kalınlığı ve burun kemiği normal çıktı ama ben de yaşımdan dolayı elim kalbimde bekliyorum kan sonuçlarını 😔
Sen de içini ferah tutmaya çalış canım, o kadar çok sonuçları böyle çıkıp sapasağlam bebeklerini kucaklarına alan tanıdığım var ki, benim de tahlil sıkıntılı çıksa düşünmüyorum amniyosentez, inşallah hakkımızda hayırlısı olur hepimizin 🙏
O nasıl özel hastane canım yaa, ben de özelde verdim 1 gün sonra çıkmıştı sonuçlar…🤔 geç olsun da iyi olsun ama önemli olan o da, insanı strese sokuyorlar boş yere..🙄

Ben kizimda vurulmuştum yan etki yapmadı ama ilk bi kac tanesi cok acımıştı, bide vuran kişiye de bağlı

Evet anlamı güzel bir isim. Eşim şimdiden başladı zaten Hira diye. Sanırım kızımız olursa Miray yerini Hiraya bırakacak. Amin inşallah,Rabbim herkesin gönlündekini hayırlı bir şekilde nasip etsin. Sizin evladınızıda Allah bağışlasın. Azra da beğendiğim isimlerden her ne kadar çok fazlaca kullanılsa da😊
Evet biz kullanmıyoruz rüyamda gördüm diye koydum ileride seçeneği olsun birde dini anlamı güzel bi isim olsun adının yanında diye. İsmi Kumsal kızımın 😊

Canım benim kızımda 13. haftaya kadar lekelenmem oldu hiçbir sebepte yoktu. Hem progestan hem pruloton iğne yaptırmıştım. İğne biraz yakıyor vurulunca oturmamanı tavsiye ederim hareket edersen çabuk dağılıyor.
Bende progestan yazacagima prolaktin yazmisim. Gercekten sizinde 13.haftaya kadar geldimi. Bende pazartesi gunu 13 e gircem umarim benimde gecer artık. Bu fitil beni cok sersem ve gucsuz yapiyor

Düşük önleyici iğne progestan vari bir ilaç. Bende lekelenmem olmamasına rağmen içeride kanama alanı vardı 2 defa vuruldum bir sorun yaşamadım çok daha fazla vurulanlar var. Ayrıca lekelenmenizi keserse rahat edersiniz sizde bence, ben vurulduğum zaman içim rahat ediyordu sanki çocuğumu güvence altına almışım gibi hissediyordum ☺️☺️

Back