2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Aslında olsa bi Almanya ile bağlantı falan biz oradan aldık onların parasıyla bin TL gibi ucuz Türkiye parasıyla 3.600 tl 🙈burada herşey ateş pahası ya el yakıyor herşey. Paramızın zerre değeri yok
Aynen canım ya valla herşey pahali.abim surekli yurt dışına gider ona derim olmadı ama yinede euro tr de fazla yine ayni hesaba gelir😏

Lohusalığında gümüş kalkan kullanan var mı?
Ben philips’in şu modelini kullanmıştım, duruyor hala 😃 4 senede ne çok şey değişmiş, gümüş altın gerek var mı bilemedim 😄☺️ Daha hijyenik diye mi gümüş düşündün , kaynatırım bakteri oluşmaz diye mi ?

Eklentiler

• A5DDA046-FD70-4F17-B1A5-6EA96ED5F460.png
    A5DDA046-FD70-4F17-B1A5-6EA96ED5F460.png
    421,7 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar şimdiden bebek bezi stoğu yapın, en fazla zam onlara geliyor. İlk bebeklerini kucaklarına alacak annelere tavsiye : en iyisi prima premium care. Hiç pişik sorunu yaşamadım ben kızımda, bezi bıraktırmaya yakın komili’nin zeytinyağlı bezini kullanmıştım, o da güzeldi 👍🏻😉
bez işi çok sıkıntı bence. stok yapamayacagım tek şey. premiumcare bize gecmeyen pişik yaptı yirmi gün yandı cocuum yenidoğdugunda

Kızımın arabası duruyor travel sistemdi bu defa katlanınca minicik olan uçaklara elinde sokabildiğin hem portatif hem konforlu bişey aldık. Küvetimiz kırıldı kızım kırmıştı onu su doldurup oynuyordu içinde hep 😂 mama sandalyemizde kırıldı onu da yeni alacağız odasını almaya gittiğimizde bakıcam artık onlara en sona kalsın onlar hevesimi aldım onlardan ya bakmıyorum hiç araştırmıyorum bile 😂 bende bu defa masraf açmayayım diyorum ama valla çıkıyor düşündükçe eksikleri ya
Yaa bizim 7 yıl oldu beşik, hamak ve bir kaç parça battaniye dışında hiçbir şeyimiz yok :D masrafları şu an düşünmek bile istemiyorum :halay:

Evet öyle gerçekten hayır zaten yazın başından beri ağlıyordu deniz deniz diye görüyor camdan balkondan sokmuyorduk. Dün basiretim bağlandı resmen eşim yazık çocuğa denize girsin diyince. Ayaklarım geri geri gitti resmen hiç gitmek istememiştim yazmıştım burayada. Ne bileyim olacağı varmış demek ki keşke olmasaydı ama çok yıprandı yavrum geceden beri maf oldu 😔
canım çol geçmiş olsun. bugun biz de etraftan duyduk deniz çok pis girmeyin dediler.

Ben kızımda kullandığım bebek arabasını kullanacağım , chicco’nun urban care modelini almıştım , taş gibi hala ☺️ Küvetimiz de duruyor, sen hepsini birine mi verdin ondan mı yeni alıyorsun canım..Mama sandalyesinden tut oto koltuğuna kadar hiç eksiğim yok benim neredeyse 😄☺️
bu ben 😁bebek arabası anne yanı beşiği otokoltugu mama sandalyesi yatak yorgan süt sağma pompası herşey var sadece giyim ve kişisel bakım ları alıcam

Bende kızımda 3 ay yatmıştım 5 aydan 8 aya kadar, geçecek tabiki hepsi içimdeki duygusal iniş çıkışlar beni farklı farklı düşüncelere itiyor sürekli ortaya da böyle bir durum çıkıyor sonucunda. Ama tedirginliğim içimdeki korku karnımdaki bebek için değil kızım içinmiş denizden sonra çok kötü hastalandı gece 2 den beri kusuyor. Ateşi var 😔 su dışında hiçbirşey sürmüyor ağzına doktora da götürdük iğne yaptılar ama düzelme yok henüz.. Ana yüreği işte daha olmadan hissediyorsun yüreğinde bazı şeyleri ya gitmek istemiyorsun ya ruhun daralıyor.. Allah miniğime şifa versin banada güç kuvvet..
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim acil şifalar versin İnşallah. Havalar sıcak,yasaklar esnetildi diye herkes sokaklara denizlere döküldü salgın olması çok normal. Yaşadığım şehirde deniz yok ama bu aralar çocuklar da bulantı ve kusma haf safhada,hastaneler dolu. Salgın olduğunu söylüyorlar.

Bende kızımda 3 ay yatmıştım 5 aydan 8 aya kadar, geçecek tabiki hepsi içimdeki duygusal iniş çıkışlar beni farklı farklı düşüncelere itiyor sürekli ortaya da böyle bir durum çıkıyor sonucunda. Ama tedirginliğim içimdeki korku karnımdaki bebek için değil kızım içinmiş denizden sonra çok kötü hastalandı gece 2 den beri kusuyor. Ateşi var 😔 su dışında hiçbirşey sürmüyor ağzına doktora da götürdük iğne yaptılar ama düzelme yok henüz.. Ana yüreği işte daha olmadan hissediyorsun yüreğinde bazı şeyleri ya gitmek istemiyorsun ya ruhun daralıyor.. Allah miniğime şifa versin banada güç kuvvet..
Geçmiş olsun canim Allah sifa versin ins biran once🙏

Trendyolda çok güzel takımlar buldum ben de. Penguenli, civcivli, arılı , filli çok hoşuma gittiler renkleride güzeldi. Benim bebiş erkek olacak, mavi istemiyorum cok klasik geliyor :) Netten almayı düşünüyorum. E- bebek uygun diyorlar birde.
Kesinlikle senin gibi düşünüyordum oğlum rengarenk giydirdim hep kirmizilar yeşiller turuncular cok guzel oluyor kiz olsa da aynı şeyi düşünüyorum tek mavi tek pembe boğuyor beni gerçekten renkli renkli ne güzel oluyor cıvıl cıvıl

Kesinlikle senin gibi düşünüyordum oğlum rengarenk giydirdim hep kirmizilar yeşiller turuncular cok guzel oluyor kiz olsa da aynı şeyi düşünüyorum tek mavi tek pembe boğuyor beni gerçekten renkli renkli ne güzel oluyor cıvıl cıvıl
Şimdikinin cinsiyeti ne canım 😊 maşallah evet erkeklere de renkli renkli çok yakısıyor

Benim bütün beyaz eşyalarım vs Miele. Alman markasını teknolojide tek geçerim. Süpürgem de miele ama robot model değil, bir bakayım dedim Miele’nin robotlarına, 10 bin civarı 🥺 çok pahalı geldi valla…bir de mobilyalar hep ayaklı olmalı, yere sıfır mobilyaların arkasını temizleyemez sonuçta ve ne kadar iyi temizler ki diğer yerleri de , bilemedim 🙃
Benim de koltuklar yüksek değil ama onun dışında kalan yerleri çok güzel temizliyor.
Ben philips’in şu modelini kullanmıştım, duruyor hala 😃 4 senede ne çok şey değişmiş, gümüş altın gerek var mı bilemedim 😄☺️ Daha hijyenik diye mi gümüş düşündün , kaynatırım bakteri oluşmaz diye mi ?
Ben de onu kullanmıştım. Çok çektim ama yaradan, ne kremler neler neler kullandım. Belki gümüş kapak iyi geliyordur dedim, herkes çok övüyor.
kız kardeşim yeni doğum yaptı o kullandı memnun kaldı yara olmadı. sanırım bluz vs değmesini engellediği ve yapışmadığı için tahrişten korudu
Sadece tahrişten koruyorsa avent kalkan da yeterli olur

Ben de kızımda 3 yaşına kadar genelde hep maviler yeşiller sarılar turuncular, o şekilde giydirdim ama 3 yaşında artık beğenileri, zevkleri oluşuyor ve şimdi daha çok pembeyi seviyor, kız çocuğu işte 😄😍

En iyisi roborock markasına ait olanlar fiyat olarak diğerlerine göre daha pahalı ama ben almışken roborock alacağım kısmet olursa. Eylül - ekim gibi almayı planlıyorum ev iki katlı tek çocukla sorun yoktu şimdi hem hamileyim hem evde bi çocuk hem alt kat üst kat temizliği mümkün değil başa çıkamam. Almayı düşünenler bi roborocka bakın isterseniz 😊
Evet arkadaşım da onu söyledi canim aklimda o marka var benimde gerçekten sana daha büyük faydası olur iki kata ayrı haritalanadirma yapılıyormuş zaten

Benim de koltuklar yüksek değil ama onun dışında kalan yerleri çok güzel temizliyor.

Ben de onu kullanmıştım. Çok çektim ama yaradan, ne kremler neler neler kullandım. Belki gümüş kapak iyi geliyordur dedim, herkes çok övüyor.

Sadece tahrişten koruyorsa avent kalkan da yeterli olur
Bu yarayla ilgili çok önemli bir bilgi öğrendim, emzirirken kahverengi bölgeyi tamamen ağzına almalı bebek ve emzirme bitince anne sütünü bir damla meme ucuna yedirip lansinoh’un meme ucu kremini sürmek gerekiyormuş. Meme ucu yarasını bana sor sen, ağlayarak acı içinde emziriyordum , ilk 3-4 ay berbattı…inşallah bu sefer öyle olmaz 🥺

Simdi kizlar ven nor.alde gecen hafta bugun ozel doktoruma gittim hani dedim nolur nolmaz devletede kayit actirayim diye bugun gittim. Ozeldeki doktoruma 10 gun sonra gel cinsiyeti net söyleyeyim dedi. 2 gun sonra 10 gün olmus olacak ust uste usg olmus oluyor gitsem mi bilemedim. Gidip kontrol hakkimi kulllanjp sonrasında 1 ay sonra giderim die düşündüm ama bebege zarari olurmuki
Zararı olmaz canım ben şimdiye kadar kanamam olmasına riskim olmasına rağmen her hafta gittim bazen iki gun üst üste girdim hastanede yattığımda

Zararı olmaz canım ben şimdiye kadar kanamam olmasına riskim olmasına rağmen her hafta gittim bazen iki gun üst üste girdim hastanede yattığımda
Insallah cnm.. düşündüm de gitmicrm doktora bi 3 hafta daha beklicem oglumun bu haftalarinda kiz demislerdi 3 hafta kiz die sevmistim :) 16 da gideyim de nrt olsun insallah

Back