2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben bariz ihtiyac hissediyorum vitaminlere cok halsizim ama 20 den önce başlamayı dusunmuyirum cok bulantim var hala 3 tane prilam almadan yiyip içemiyorum
Gerçekten mi yaa bende mide bulantıların geçmiştir diye düşünüyodum ey analık sen nelere kadirsin 😟 bana doktor başla dedi ama bu wc sorunu yüzünden bende korkuyorum🤔

Canim ben demir ve d vit başladım bir sıkıntı yaşamadım. Kabızlık icin diyeceğim sey bol su içmeniz ve cok öğün yemeniz ben ara ogunlerle 6yi bulur yemek yemem midem cok bulanmadigi icin avantaj ara ogunlerde meyve yiyorum dut kurusu falan iyi geliyor.muz yemeye basladigim halde kabızlık yok bol su içmeli
Bence çok meyve yemek kabızlığı önlüyor ben onu keşfettim bide yaz meyveleri hep kabızlığı engel kavun Armut şeftali tercih etmek lazım ama şekeri de düşünmemiz lazım

Cinsiyet tahmin edicek olan birisi var mıı 🥰

Eklentiler

• 60203A40-6870-4C41-BD95-8F51C20926DE.jpeg
    60203A40-6870-4C41-BD95-8F51C20926DE.jpeg
    93,1 KB · Görüntüleme: 60
Ya bende de vardı boyun duzlesmesi sirtimda fıtık ben niye bunu kullanamadım verimiyle😊 bir de değil iki tane hemde biz biraz aramızda inada çevirdik bu işi o yüzden almıyor esim şaka bi yana o yüzden kendi yöntemlerimle halletmek istiyorum illaki oyun istiyor😂😂
Benim esim bana aciyor ya bi evi süpürdum belim tutuldu kambur kaldım valla ondan sonra hep o süpürdü hatta bazen isim oldugunda siliyor sagolsun hic sevmez normalde ama napim gucum yetmiyor 😅

Gerçekten mi yaa bende mide bulantıların geçmiştir diye düşünüyodum ey analık sen nelere kadirsin 😟 bana doktor başla dedi ama bu wc sorunu yüzünden bende korkuyorum🤔
Malesef canim yediklerim sınırlı hala suyu artık içebiliyorum tek umudum 16 sonrada 20. Haftadan

Bence çok meyve yemek kabızlığı önlüyor ben onu keşfettim bide yaz meyveleri hep kabızlığı engel kavun Armut şeftali tercih etmek lazım ama şekeri de düşünmemiz lazım
Ya ben meyvesiz duramıyorum ama oyle tatli yemiyorum baska sadece meyve uzun sureden beri ilk deda cikolata yedim bugun onu da ac karnima yedim midem bulandi rahatsiz etti beni daha da yemem😏

Benim esim bana aciyor ya bi evi süpürdum belim tutuldu kambur kaldım valla ondan sonra hep o süpürdü hatta bazen isim oldugunda siliyor sagolsun hic sevmez normalde ama napim gucum yetmiyor 😅
Ya hamile kaldigimdan beri hiç yapmıyorum ama öncesinde söz konusu böle değildi yardım eder ama beraber temizlik yapmaz ufak tefek şeyler balkon yıkar hafta sonu kahvaltilari hazırlar camasir katlar o kadar 😂 simdi kadın ayarladım o gelecek 10 güne bir silmeye temizliğe oyle devam edeceğim

Canim ben demir ve d vit başladım bir sıkıntı yaşamadım. Kabızlık icin diyeceğim sey bol su içmeniz ve cok öğün yemeniz ben ara ogunlerle 6yi bulur yemek yemem midem cok bulanmadigi icin avantaj ara ogunlerde meyve yiyorum dut kurusu falan iyi geliyor.muz yemeye basladigim halde kabızlık yok bol su içmeli
Haklısın 3 lt den fazla su içiyorum sık sık yiyorum yine de bağırsaklar bi tiriplerde. Gelmişsin işte çık da rahatlayalım ya illa uğraştırcak😤

Ya hamile kaldigimdan beri hiç yapmıyorum ama öncesinde söz konusu böle değildi yardım eder ama beraber temizlik yapmaz ufak tefek şeyler balkon yıkar hafta sonu kahvaltilari hazırlar camasir katlar o kadar 😂 simdi kadın ayarladım o gelecek 10 güne bir silmeye temizliğe oyle devam edeceğim
Bizimki ölse mutfaga girip yemek hazırlamaz tek yapabildigi tost😂

Haklısın 3 lt den fazla su içiyorum sık sık yiyorum yine de bağırsaklar bi tiriplerde. Gelmişsin işte çık da rahatlayalım ya illa uğraştırcak😤
Allah yardimcin olsun canim.sunu deneyebilirsin ac karnina elma yiyip ustune su ic cok guzel bagirsak çalıştırıyor hamilelikte de sıkıntı olmaz diye düşünüyorum sonucta meyve

Ben 12. hafta bitince biontech yaptırdım. Doktorum da öyle önermişti. Neden tek doz demiş o doktor anlamadım. Tek dozun koruyuculuğu az. İki doz olunca daha zararlı diye de bir şey yok.

Geçer merak etmeyin. Tedirginlik normal sizin durumunuzda. Yetemiyorum diye de düşünmeyin, olduğu kadar. Eşler de yardım edecek, hayat müşterek.

Robot süpürge candır 😁 Ben çok memnunum. Tabi dip köşe temizlik olmuyor tüm mobilyalar yüksek değilse ama günlük tozu alması süper.
Ben bu cuma biontech, ilk dozumu olacağım da herhangi bir yan etkisi oldu mu ve aşı acıtıyor mu yanma vs gibi ? Halsizlik yapıyor mu ? Biraz bilgilendirir misin canım ?

Kızlar bi kac gündür sebze yemeği yiyorum aksamlari, yerken bi rahatsızlık yok ama yedikten sonra cok rahatsız ediyor çıkartmadan duramıyorum, eskiden çıkarınca rahatliyodum şimdi o ağzımdaki tat beni cok rahatsız ediyor, özelikle bulantı yasayanlar, aksam yemeği olarak ne onerirsiniz? Corba ve patates haslamasi yiyodum ama bıktım artık onlardan da😑

valla dipköşesi eksik kalsım canım 😁 emzir uyut ötekiyle uğraş yemek ütü derken süpürgeyle yoramayacagım kendimi. 2 3 haftada bir büyük süpürge açarım yeter.
Kesinlikle 😂
Bende boyun duzlesmesi oldugu icin evi hep esim süpürüyor o kendi diyor askerden gelelim kesin robot alalim diye benden once o ıstiyor 😅 benim kuzenim de var cok memnun hem supurup hem siliyor dedi😅
Biz de süpürge işi eşimde, pek seviyor o yüzden robotu 😁
Ben bu cuma biontech, ilk dozumu olacağım da herhangi bir yan etkisi oldu mu ve aşı acıtıyor mu yanma vs gibi ? Halsizlik yapıyor mu ? Biraz bilgilendirir misin canım ?
Vururken hiç acımıyor. İlk gün biraz aşı yeri acıdı, tetanoz aşısı kadar değil ama. Ertesi gün de hafif ateş ve halsizlik oldu. Akşamına kadar toparlandım.

Kızlar bi kac gündür sebze yemeği yiyorum aksamlari, yerken bi rahatsızlık yok ama yedikten sonra cok rahatsız ediyor çıkartmadan duramıyorum, eskiden çıkarınca rahatliyodum şimdi o ağzımdaki tat beni cok rahatsız ediyor, özelikle bulantı yasayanlar, aksam yemeği olarak ne onerirsiniz? Corba ve patates haslamasi yiyodum ama bıktım artık onlardan da😑
Fırında patates yapıyorum ben canim hatta üzerine etde koydum ama sonra kokunca etler bana yiyemedim fırında tavuk deniyorum bide biraz kokuyor ama yerken sikinti olmuyor cok bu kadar benimde şimdilik

Kesinlikle 😂

Biz de süpürge işi eşimde, pek seviyor o yüzden robotu 😁

Vururken hiç acımıyor. İlk gün biraz aşı yeri acıdı, tetanoz aşısı kadar değil ama. Ertesi gün de hafif ateş ve halsizlik oldu. Akşamına kadar toparlandım.
Tabi her bünye farklı olur ama umarım benimki de seninkinin düzeyinde olur en kötü..2.doz daha sıkıntılıymış , onda nasıldı ? 😃 inşallah bebeklerimize ve kendimize ilerde bir yan etki yaratmaz 🤲🏻

Ben sebze yemeği istiyor canim ama sogan ve sarimsagi asla yiyemiyorum içinde sogan olduğu için çoğu sebze yemegini yemiyorum malesef tek bamya denedim eksi olunca yerken iyi oldu ama sonra çok bulandı midem yedikten sonrasında

Cnim bende tam bilmiyorum.ama bildigim kadariyla şöyle ki:KK66: eger vajinal bakildiysa kese sol taraftaysa kiz demektir.egerki karindan soldaysa erkek bebek tam emin olmamakla beraber soyluyorum ama benim vajinal solda cikinca kiz demislerdi oylede cikti
Hmmm Bakalım hayırlısı ozaman yaa ben de anlayamıyorum bir türlü 🤣🤣

Back