- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Benimki de devlet ama 13+0 da pat diye söyledi hic ummamıştımOo en sevdiğim
Ben devlete gidiyorum benim doktor da 16. Haftaya kadar söylemeyebilir belki.
Ben ne zaman öğrenirim diye de sormadım. 12 ağustosta inşallah gideceğim bakalım ne diyecek.
Esim yapiyor ama begenmiyorumAhhh ah yapmazmıyız, yapıyorum maşallah süpürgede halıya bi yapışıyo gurbetten sevdiceğime sarılır gibi sımsıkı tutuyor halıyı allahım korusun korkuyorum da yani en düşük seviyesi bide , tüm evi bi saatte bitirirdim şimdi bi oda yapıp sonra villadasını yapıyorum bilerek süpürge ile kasılmayayım dinleneyim diye . Dikkat etsek olur aslında . Robot süpürge alan arkadaşlar da öyle aman aman memnun değiliz vs dediler klasik süpürge devam
Esim ustten yapiyor sanki hergun ev süpürmek gerekiyor cocuk olunca bende mop aldim silvanin halilari kaldırdım kilim serdim mop ile hallederim insallah.Benim eşim yapıyor sağolsun cnm, mutfak toplamak için falan yardım ediyorum arada uzun girgirim var onla hallediyorum ve halı kenarlarını uzun faraşla hallediyorum eğer kendimi iyi hissedersem
Yaaa çok güzel maşallahCok komikti hali ellerini dayamış bi yere bisiklet sürer gibi ayaklarını cirpiyor zıplıyor ellerini cirpiyor resmen maraton koştu içeride yavrum
Ay inşallah ben de duyarım.Benimki de devlet ama 13+0 da pat diye söyledi hic ummamıştım
Evet canım hep anlatıyorum ya arkadaşıma doğuma 3 hafta kalana kadar kız dediler yeni doğum yaptı cocuk erkek ki göremiyorum göstermiyor diye ta 5. Ayda soyledi doktorPeki detaylı ultrasonda bile değişen var nasıl oluyor o cnm, acaba kordonu pipi mi sanıyor bazı doktorlar 20 haftaya kadar
Cok heyecanlıydı ya gözlerim falan doldu kadın sonra ne dedi hic hatırlamıyorumYaaa çok güzel maşallah
Ben daha hiç hareketli halini görmedim aşırı merak ediyorum.
Bide daha önce ultrason resmine de erkek mi demişlerdi sanki senin yanlış ki hatırlıyorum 1Haha benim de aklima gelmiyor değil esimde ayni seyi dedi
Benim ilk dr un dedigine gore gitse 12+3 olmaliydi her gittigimde 2 gun ilerde gitti oyle olunca 13 olmus bence benimki gibi hareketli olursa bir yorum yaparAy inşallah ben de duyarım.
Benim kontrol gününde de Allah'ın izniyle 13+0 olacak.
Belki bir sürpriz de bana gelir
Evet canim erkek denmişti kendimi erkege adapte etmiştim hatta e bebege girip erkek reyonlarina bakıyordumBide daha önce ultrason resmine de erkek mi demişlerdi sanki senin yanlış ki hatırlıyorum 1
Ben kız hissediyorum ama doktor daha belli değil diyo canım hayırlısıBana da öyle geldi , cinsiyetler yazıldıkça belli olacak bakalım. Senin neyin olacak canım hayırlısıyla
Kan basıncı arttığı için de oluyor olabilir canım ya da kan değerlerin düşmüştür ondan olabilir ben de şuan olmuyor ilk 3 hafta içinde aşırı başım dönüyorduKızlar siz de bu haftalarda baş dönmesi gibi şeyler hissediyor musunuz?
Benim arada bir içim kayıyor sanki.
Bir anda kafamın bir yeri karıncalanıyor bı tuhaf hissediyorum.
İmzamda da olabilir demiş.
Merak ettim yaşayan var mı?
Dosya ekle diyorum ama olmuyor, nasıl yükliycem ki canım?Seninkinin nubu görünür canim atarsan anlayan arkadaşlar vardır mutlaka
Eşim süpürüyor canım ben normalde hergün süpürürdüm şimdi 4 günde 1 süpürüyor bende mopla siliyorum. Eşim yokken de süpürdüğüm oldu tabi sadece halsizlik ve yorgunluk oluyor biraz. Çok gerekmedikçe yapma sen de canım yaparsan da ittirmeden çekerek süpürSupurge yapiyormusunuz hanimlar ? Aslinda benim sıkıntım yok ama ağırım baya.
Oglumda rahin agzina yerlesti die hicbiseye izin yoktu şükür bu sefer oyle olmamis ama oglumdaki psikolojidende çıkamadım.
Canım dosya uygulama üzerinden yüklenmiyor google üzerinden giriş yaparsan yüklenirDosya ekle diyorum ama olmuyor, nasıl yükliycem ki canım?
Bizim bi tanidigimizin başına da gelmiş, doktordan mı kaynaklanıyor acabaBenim arkadasima doguma kadar erkek dedi kiz doğum yapinca bir de ne görsün kiz cok şaşırmışlardı hep mavileri giydirdi kiz
Erkek bence canımKizlar anlayanlar bi benimkine de bakabilir mivajinal bu arada.
Evet cnm iki kizim var aminn buradan bir arkadas bakti cok net degil emin olmamakla beraber kiz dedi ramziye gorede kiz benim bakalim beklemekten baska care yok Rabbim buyuk insallah gonlumuzdekini nasip ederMaşallah sende mi iki kız var Allah bağışlasın , bende öyle , Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü gönlümüze göre evlatlar versin canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahinstada bakan bi kaç yer var nub teorisine göre , ramziye göre o daha bilimsel kalıyor iyi bir gözle bakılırsa , doktorların bi koşmak nub teorisini kullanıyor
Ben de ne tepki vereceğimi hiç bilmiyorum.Cok heyecanlıydı ya gözlerim falan doldu kadın sonra ne dedi hic hatırlamıyorum
Ben bugün sordum canım daha, ben de olmak istiyorum, bana kesin ol biontech ol ama 1 ay sonra 16. Haftada ol dedi.Kızlar ben bebisi izlerken aşıyi sormayı unuttum bugunde gittim dr 16sina kadar izinliymis geri döndüm mecbur.asiyi soran arkadaslar ne zaman ve hangisini onerdi dr unuz varsa oyle soran bana söyleyebilir mi ben aşı olmak istiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?