- 28 Şubat 2019
- 4.676
- 11.168
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana verecegim en iyi tavsiye bol limonlu az naneli nane limon yap bana cok iyi gelmisti hemen kesmisti canim ama limonu baya koymuştumArkadaşlar grip icin önerebileceginiz bisey varmi?? 3 gundur kafami kaldiramyrm.. Efervesan tablet kullanmamda bi sakinca olurmu acaba?
Valla bana kalsa hamile kalmadan önce günde iki defa supurge aciyordum bende ikinci çocuk bahanesiyle doğum hediyesi alacak birine aldıracagim ya esim ya kayinvalidem ya annemler piyango kime vurusaa en azından işime yarayan bisry olsun diyeceğim supurmeye bide silmeye vakit bulana kadar dönsün dursun o istiyorum cocukla supur aynı gün sil cok.zorYaaa süpersin tamam canım benimde dyson total animal tahmin edersin nasıl yapıştığınıaslında tüm aparatları vardı da taşınırken elemanlar depoyu boşaltırken atmışlar hepsini olmazsa alirxptesten alayım parçasını, Allah razı olsun kuzum yaa dua edicem inan sana
dyson şarjlı bende düşünmedim değil hangi serisini aldın peki , robottan sa dyson şarjlı daha iyi olmuş pratik elinin altında
![]()
Ben canımKızlar siz de bu haftalarda baş dönmesi gibi şeyler hissediyor musunuz?
Benim arada bir içim kayıyor sanki.
Bir anda kafamın bir yeri karıncalanıyor bı tuhaf hissediyorum.
İmzamda da olabilir demiş.
Merak ettim yaşayan var mı?
Senin nedense içimde erkek olacak.gibi bi his var sanki döner mi diye bile bekliyorumBenim ramzi erkek diodu kiz cıktıcin ve rus takvimi kiz diodu
![]()
Liv hastanesine mi gidiyorsunuz acaba? benim doktorumun ismi de Bülent acaba aynı olabilir mi :)Surekli limon dilimli su iciyorum fayda etmedi. Bide zencefilli bal.. Bugun portakal aldirayim esime. Cok tesekkur ederim canim
Çok sağol canim yaaNane limon filan icemedim, nanenin malum riski oldugundan. Çok dinlendikcede başim dahada ağriyor. İns gecer, dr a sordum az once bunu yazms
İlginç.Ben canım
Erkek bebisi cnm rabbim gönlünden geceni nasip etsinKizlar anlayanlar bi benimkine de bakabilir mivajinal bu arada.
Söyle ki genelde ilişkiye adetin 10. Günü baslayin diyor doktor ben hamile kalmadan önce oyle demisti ama bende 8. Günde yumurtlama akıntısı oldu mesela 10 dan sonra bekliyorlar yumurtayi ki benim beklemedi bile ona yorarak anladim bende erken yumurtlama olduğunu eğer senin aşılamadan önceyse yumurtlaman çatlaması yani o sekilde olabilir belkiCanım aşılama olduğum gün adetimin 10. Günüydü işte tabii ki gidişata bakacağız
Cok komikti hali ellerini dayamış bi yere bisiklet sürer gibi ayaklarını cirpiyor zıplıyor ellerini cirpiyor resmen maraton koştu içeride yavrumMantıklı aslında.
Ben evden çıkmadan bitter hastanede de kruvasan yiyeyim çocuk boks yapsın güleyim azıcık![]()
Amin canım hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah. 10 gün sonra gideceğim dr a bakalim söyleyecek mi cinsiyetErkek bebisi cnm rabbim gönlünden geceni nasip etsin
Bende kimsenin hevesini kırmak istemiyorum ama gerçekten değişebilir bazılarının demi sonuçta tahmin degil mi daha 12. HaftalarSenin nedense içimde erkek olacak.gibi bi his var sanki döner mi diye bile bekliyorum![]()
Masallah hayirla sağlıkla gelsin prensesin cnmKarnımdaki zıpır meğerse kızmııııııışşşşş![]()
Masallah cnm hayirla sağlıkla gelsin prensesinSelam kızlar. Aramıza bir kız bebiş katılıyor doktor %70 kız dedi12+1 iz bugun. Cuma günü ikili tarama testi için perinatologa gidecegiz nasip kısmet olursa. Hep kız hissediyordum doktor senin kızın olcak dicek diyordum. Çin takvimi tuttu. Ama ramzi teorisi fln hic anladigim seyler degil zaten.
Kac haftalik oluyorsun cnm söyleyebilir belki doktorunAmin canım hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah. 10 gün sonra gideceğim dr a bakalim söyleyecek mi cinsiyet![]()
Ben kendimden bile bekliyorum açıkçası hala ortadayim hic bisey almadımBende kimsenin hevesini kırmak istemiyorum ama gerçekten değişebilir bazılarının demi sonuçta tahmin degil mi daha 12. Haftalar
Hic bilmiyorumki canım 10+3uz burda bu fotoyu yorumlamisti arkadas.herkes erkek hissediyordu kız dedi muhtemel 13+0da drKuzum ramziye göre senin bebek ne taraftaydı fotoda peki ?
Peki detaylı ultrasonda bile değişen var nasıl oluyor o cnm, acaba kordonu pipi mi sanıyor bazı doktorlar 20 haftaya kadarBen kendimden bile bekliyorum açıkçası hala ortadayim hic bisey almadımhaftaya cumartesi kontrolüm o zaman alacağım belli olacak kesinlesecek artık
Haha benim de aklima gelmiyor değil esimde ayni seyi dediSenin nedense içimde erkek olacak.gibi bi his var sanki döner mi diye bile bekliyorum![]()
Canim halsizlik devam esimde askerde oldugu icin araba falan ben kullanıyorum mecbur cok sukur o zaman basım falan dönmüyor arada oluyorİlginç.
Bir sebebi var demek ki.
Benim arkadasima doguma kadar erkek dedi kiz doğum yapinca bir de ne görsün kiz cok şaşırmışlardı hep mavileri giydirdi kizPeki detaylı ultrasonda bile değişen var nasıl oluyor o cnm, acaba kordonu pipi mi sanıyor bazı doktorlar 20 haftaya kadar