- 4 Eylül 2014
- 64
- 91
- 88
- 36
orgazm bebeğe en iyi gelen :) çünkü sen mutlusunÇok güzel süper
Pekala afedersiniz, orgazm olduğunuzda ağrınız oluyor mu? Eşim ve ben ilişkiden korktuğumuz için orgazm durumu oldu ama inanılmaz bir ağrı yaşadım. Sanırım rahim kasılıyormuş orgazm esnasında bebeği de kasıyor sanırım. Yaklasık 1 saat ağrım oldu. İlişkiden hepten korktum
Lekelenme veya ağrı olmuyorsa devamben de bugun bu konuya değinecektim. ilk bebeğimde ilk 3 ay hiç yanaşmadı eşim ama bunda hiç öyle değil :) ben progestan fitil atıyorum ilişki sonrası
Yaaaa öyle olmadı bendeorgazm bebeğe en iyi gelen :) çünkü sen mutlusun
ağrı hafif oluyor tabi bütün vücut sarsılıyor sonuçta ahhaha :) sabaha bişey kalmıyor. birde çok sıcak suyla duş almayın hiçbişicik olmaz.Lekelenme veya ağrı olmuyorsa devam
hiç olma yat dinlen sabaha uyandığında ağrı yoksa herşey yolundaYaaaa öyle olmadı bendeorgazm oldugum an rahimim kasım kasım kasılıyor. Adetmişim gibi ağrım başlıyor. Orgazmsız ilişki de nasıl olur bilmiyorum. Nette ağrı çok normal yazıyor. Ama ağrı olunca ben tedirgin oluyorum
Maşallah minik prensese sağlıkla gelsin annesi gönlündeki oldu ne mutlu sanaYaaa öğrendik cinsiyetiii, minik bir kız geliyooor, ilk bebeğim çok mutluyummm biz hep kız istiyordukkk
Aaa hiç kullanmadım bilmiyordum öyle olduğunu perşembe gidince onu yazdırayım olmadıEğer içiniz rahat etmiyorsa emedur içebilirsiniz tamamen doğal zencefilin sıkıştırılmış hap formu gibi düşünün. Ben ilk hamileliğimde onu kullanmıştım zaten içtikten sonra zencefil tadını hissediyorsunuz
Öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin .İlk gebeliğimin ilk haftalarında oldu benimde peçeleye sildikçe bi iki gün ara ara gelmişti hafif , yerleşme kanaması demişti doktor baktıktan sonra , kanama kesesi yda rahim ağzı uzunluğu fazla değilse genelde çok sorun olmuyor başlarda bi kaç ay hafif kanaması olan bile var. Şehir efsanesi değil ise eskiden bazı kadınlar doğum yapana kadar adet gibi kanama görürlermişKızlar yaaa yine sorularımla ben geldim 3 saat önce kırmızı lekem oldu peçeteye silince geldi acile gittim bir şey demedisizler bu durumu yaşadınız mı hiç devam etmiyor şimdi sadece 3 saat önce az bi şey geldi çok korkuyorum kese göründü sadece doktor bi şey demedi kaç haftalık falan tahminim 5 haftalık
Hayırlı uğurlu olsun canım prenses annesi oluyorsunYaaa öğrendik cinsiyetiii, minik bir kız geliyooor, ilk bebeğim çok mutluyummm biz hep kız istiyordukkk
Evet tuttuMaşallah minik prensese sağlıkla gelsin annesi gönlündeki oldu ne mutlu sanaramzi teorisi tuttu ozaman demi canim
Ramzi teorisine göre nasıldı duruşu bebeğin resmî var mi canımEvet tuttu
Benim 12+5 canım, ikili test yaptırdık aynen bir de detaylı ultrason baktı, direk gördü net söyledi yüzdelik vs hiç bir şey demediHayırlı uğurlu olsun canım prenses annesi oluyorsunikili test yaptırmaya gittiğinizde mi görünmüş oldu prenses , doktor yüzdelik mi verdi net mi gördü benimde 12+2 de yani cuma günü kontrolüm var görünür mü diye düşünürken sizin belli olunca heyecanlandım
Maşallah sağlıkla gelsin inşallahYaaa öğrendik cinsiyetiii, minik bir kız geliyooor, ilk bebeğim çok mutluyummm biz hep kız istiyordukkk
Bende sürekli acıkıyorum napicam bilmiyorum ya acıkınca da miğdem bulaniyor, bazen yiyince de bulanıyorSu açlık hissini napicaz kızlarusandım kendimden
Üç kontrole gittim şimdiye kadar üçünün de fotosunu ekliyorumRamzi teorisine göre nasıldı duruşu bebeğin resmî var mi canım
Ayyy çok heyecanlı yaaa maşallahBenim 12+5 canım, ikili test yaptırdık aynen bir de detaylı ultrason baktı, direk gördü net söyledi yüzdelik vs hiç bir şey demedi
Maşallah benimki de bu şekilde duruyor bakalım dr ne diyecek bu hafta cuma gidicez bizde :)Üç kontrole gittim şimdiye kadar üçünün de fotosunu ekliyorum
Özel hastane canım özel hastaneyse kesin söylerAyyy çok heyecanlı yaaa maşallahAllah hayırlısıyla tamamına erdirsin . Bende 12+2 olucam ama bebek 6 gün önde görünüyormuş muhtemelen 13+1 gibi olacak ozaman az tiyo verir inşallah . Doktorun özel hastane mi özel muayeneye mi devlet mi peki canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?