Aynen bende öyle düşünüyorum ama zaten bırakamıyorum ki kendimiEskiler ağzını yüzünü kapatıp yemek yaparlar mis benimki de böyle diyor, he deyip geçiyorum napçak sin cnm idare ediyoruz,benimki o kadar değil yine cok şükür ama onlar da bizim cok kendimizi birakmamamiz için öyle yapiyolar diye iyi düşünmeye çalışıyorum
Evet canım haklısın hiç ilişki denemedik belki de ilişkide ağrım olmayacak. Orgazmda rahim kendini kastığı için ağrım oldu sanırımCanım orgazm derken yüzeyselden bahsediyorsan olabilir onu yapma ama eşinle birleşmende ne gibi sorun olur bilmiyorum idrar yolu ya da vajinal enfeksiyon varsa ağrı olur ilişkiden sonra hamile değilken de olabiliyor çünkü
Cok iyi olmuş senin için benimki de 3 yaşında malesef ozeller alıyor bi tek bu yaşta eşimde daha çok küçük dayanamaz diye vicdan yaptırıyor bana oyun grubuyla idare edeceğiz galiba bu yıl4 yasinda cnm bunlarin hepsini benle yapmak ister legi oynuyoruz bizde bol bol . Neyseki yarij okula baslicak
Dr a danışarak deneyin tabi canım. Gebeliğin ilk ayları zaten aşırı bir cinsel istek oluyorTüp bebek ile hamile kaldım, kanama alanım yoktu ama ilk 8 hafta hep kanamam vardı. Kanama olmayanlar da bile ilk 3 ay olmasın deniyor. Artık biz de bu haftadan sonra deneyelim diyoruz :)
Aynen yine de sorarım ama zaten dr um önermişti canım kullanmaya devam et der kesin yarın almayım çok kötü olursam devam ederim ama iyi hissedersem bırakırım duruma göre karar veririm. Geçsin artık çok yordu beni bu bulantı hepimizi yorduCanim doktoruna sor bence kendi doktorunun fikrini al kullanamamak en iyisi ama bu şekilde en azında n suyumu içebiliyorum yoksa yine serum almak zorunda kalacaktim sen eğer duzeldiysen sen daha iyi bilirisn durumunu ama bende gram değişiklik yok aynı bulantı devam ediyor
Benim doktorlar bu konuda cok rahatti, tup bebek doktorum da takip doktorum da 7. Haftadan sonra iliskiye ok demisti. Bi sorun da yasamadik cok sukurTüp bebek ile hamile kaldım, kanama alanım yoktu ama ilk 8 hafta hep kanamam vardı. Kanama olmayanlar da bile ilk 3 ay olmasın deniyor. Artık biz de bu haftadan sonra deneyelim diyoruz :)
Öyle canım her doktor farklı düşünüyorbende 7. haftamdan beri kullanıyorum bazen günde 3 taen hatta. daha yeni yeni tek e düşürdüm olmasaydı ayakta duracak halde değildim. benim kayıplarım var dr um bunu göz önüne alarak ilaç verdiğini düşünüyorum. bence kafanızı yormayın. ilaçlar için farklı makaleler yayınlanıyor kimi dr iyi diyor kimi dr kötü mesela bazı dr lar bana kan sulandırıcı senin kullanmana gerek yok derken kendi dr um riske atmayalım diyor
Evet yaa tam tavan yaptı libidolar. Eşim noluyorsun diyorDr a danışarak deneyin tabi canım. Gebeliğin ilk ayları zaten aşırı bir cinsel istek oluyor
Hayirli olsun canimbugun kontrolum vardı kızlar. herşey cok guzel.13 artı 6 cıktı bacagını acmadı ama yuzde 51 kız dedi. hıı dedim tamam aydınlandımikili istemediğimi zaten söylemiştim. enseye baktı sorun yokmus. bizden haberler böyle.
Anladım, ben hiç ilişkiyi sormamıştım bile kanama olduğu için. 8.haftaya kadar ara ara hep kanama oldu. Artık denemeye başlarız biz de umarım ağrım olmazBenim doktorlar bu konuda cok rahatti, tup bebek doktorum da takip doktorum da 7. Haftadan sonra iliskiye ok demisti. Bi sorun da yasamadik cok sukurbenim hic kanamam ve kanama alanim olmamisti basindan beri.
2 gün mü büyük çıktı canım? Benimde hep 2 gün önden gidiyor usg debugun kontrolum vardı kızlar. herşey cok guzel.13 artı 6 cıktı bacagını acmadı ama yuzde 51 kız dedi. hıı dedim tamam aydınlandımikili istemediğimi zaten söylemiştim. enseye baktı sorun yokmus. bizden haberler böyle.
hep 1 gun cıkardı şimdi 3 gün önde çıktı canım. kızım da hep bir hafta önde çıkardı2 gün mü büyük çıktı canım? Benimde hep 2 gün önden gidiyor usg de
Ben de tedaviyle hamile kaldım, bugün ense kalınlığı kontrolü vardıBenim doktorlar bu konuda cok rahatti, tup bebek doktorum da takip doktorum da 7. Haftadan sonra iliskiye ok demisti. Bi sorun da yasamadik cok sukurbenim hic kanamam ve kanama alanim olmamisti basindan beri.
Geçmiş olsun canım, dikkat etmek lazım sağlam basmak lazımHanımlar merhaba , ben haftasonu dizlerimin üstüne doğru düştüm ellerimle tutundum yere . Hiç ağrım ya da kanamam olmadı. Baktım internette karın üstü düşülmediyse ve kanama yoksa sorun olmaz yazıyor hep. Randevum cuma günü biraz tedirginim .
Var mı bu tarz düşme yaşayan ?
Ağrı kanama yoksa sorun yoktur muhtemelen. Yine de doktorunuza ulaşabiliyorsanız danışabilirsiniz, içiniz rahat eder. Geçmiş olsun.Hanımlar merhaba , ben haftasonu dizlerimin üstüne doğru düştüm ellerimle tutundum yere . Hiç ağrım ya da kanamam olmadı. Baktım internette karın üstü düşülmediyse ve kanama yoksa sorun olmaz yazıyor hep. Randevum cuma günü biraz tedirginim .
Var mı bu tarz düşme yaşayan ?
Benim de 3 gün önden çıktıbugun kontrolum vardı kızlar. herşey cok guzel. 13 artı 6 cıktı. bacagını acmadı ama yuzde 51 kız dedi. hıı dedim tamam aydınlandımikili istemediğimi zaten söylemiştim. enseye baktı sorun yokmus. bizden haberler böyle
hep 1 gun cıkardı şimdi 3 gün önde çıktı canım. kızım da hep bir hafta önde çıkardı
Genelde erkek bebeklerde önden çıkıyormus. Bu aylarda önden çıkmasının pekte önemi yok aslında. Son aylarda önemli kilosu gelişimi açısından :)bugun kontrolum vardı kızlar. herşey cok guzel. 13 artı 6 cıktı. bacagını acmadı ama yuzde 51 kız dedi. hıı dedim tamam aydınlandımikili istemediğimi zaten söylemiştim. enseye baktı sorun yokmus. bizden haberler böyle
hep 1 gun cıkardı şimdi 3 gün önde çıktı canım. kızım da hep bir hafta önde çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?