2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Aynen bende öyle düşünüyorum ama zaten bırakamıyorum ki kendimi sürekli çaba halindeyim bunu mu yesem iyi gelir şunu mu içsem geçer bulantim diye ki zaten evde çocuk var onunla sürekli ilgilenmeye çalışıyorum görmüyor cabami ilkinde olsa tamam derim senin gibi ama neyle uğraştığımın farkında değil görmedi bile beni bir aydır konuşuyor canımı sıkıyor

Evet canım haklısın hiç ilişki denemedik belki de ilişkide ağrım olmayacak. Orgazmda rahim kendini kastığı için ağrım oldu sanırım orgazm olmadan ilişki olacak artık. Gerçi netten araştırdım orgazmda ağrı çok normalmiş özellikle gebelikte.

4 yasinda cnm bunlarin hepsini benle yapmak ister legi oynuyoruz bizde bol bol . Neyseki yarij okula baslicak
Cok iyi olmuş senin için benimki de 3 yaşında malesef ozeller alıyor bi tek bu yaşta eşimde daha çok küçük dayanamaz diye vicdan yaptırıyor bana oyun grubuyla idare edeceğiz galiba bu yıl

Tüp bebek ile hamile kaldım, kanama alanım yoktu ama ilk 8 hafta hep kanamam vardı. Kanama olmayanlar da bile ilk 3 ay olmasın deniyor. Artık biz de bu haftadan sonra deneyelim diyoruz :)
Dr a danışarak deneyin tabi canım. Gebeliğin ilk ayları zaten aşırı bir cinsel istek oluyor

Aynen yine de sorarım ama zaten dr um önermişti canım kullanmaya devam et der kesin yarın almayım çok kötü olursam devam ederim ama iyi hissedersem bırakırım duruma göre karar veririm. Geçsin artık çok yordu beni bu bulantı hepimizi yordu

Tüp bebek ile hamile kaldım, kanama alanım yoktu ama ilk 8 hafta hep kanamam vardı. Kanama olmayanlar da bile ilk 3 ay olmasın deniyor. Artık biz de bu haftadan sonra deneyelim diyoruz :)
Benim doktorlar bu konuda cok rahatti, tup bebek doktorum da takip doktorum da 7. Haftadan sonra iliskiye ok demisti. Bi sorun da yasamadik cok sukur benim hic kanamam ve kanama alanim olmamisti basindan beri.

Öyle canım her doktor farklı düşünüyor

Dr a danışarak deneyin tabi canım. Gebeliğin ilk ayları zaten aşırı bir cinsel istek oluyor
Evet yaa tam tavan yaptı libidolar. Eşim noluyorsun diyor Eşim psikolojik olarak bebişe zarar gelecek diye tüm isteklerini sınırladı yoksa şimdiye kadar..

Benim doktorlar bu konuda cok rahatti, tup bebek doktorum da takip doktorum da 7. Haftadan sonra iliskiye ok demisti. Bi sorun da yasamadik cok sukur benim hic kanamam ve kanama alanim olmamisti basindan beri.
Anladım, ben hiç ilişkiyi sormamıştım bile kanama olduğu için. 8.haftaya kadar ara ara hep kanama oldu. Artık denemeye başlarız biz de umarım ağrım olmaz

2 gün mü büyük çıktı canım? Benimde hep 2 gün önden gidiyor usg de

bugun kontrolum vardı kızlar. herşey cok guzel. 13 artı 6 cıktı. bacagını acmadı ama yuzde 51 kız dedi. hıı dedim tamam aydınlandım ikili istemediğimi zaten söylemiştim. enseye baktı sorun yokmus. bizden haberler böyle
2 gün mü büyük çıktı canım? Benimde hep 2 gün önden gidiyor usg de
hep 1 gun cıkardı şimdi 3 gün önde çıktı canım. kızım da hep bir hafta önde çıkardı

Hanımlar merhaba , ben haftasonu dizlerimin üstüne doğru düştüm ellerimle tutundum yere . Hiç ağrım ya da kanamam olmadı. Baktım internette karın üstü düşülmediyse ve kanama yoksa sorun olmaz yazıyor hep. Randevum cuma günü biraz tedirginim .

Var mı bu tarz düşme yaşayan ?

Ben de tedaviyle hamile kaldım, bugün ense kalınlığı kontrolü vardı bugünkü kontrolde bu konuyu soracaktım ama çekindim biraz, biraz da korkuyorum açıkçası bişey olacak diye, 12. Haftadan sonra sorun olmaz diyorlar genelde ama yine de doktordan duymak daha iyi olur

Geçmiş olsun canım, dikkat etmek lazım sağlam basmak lazım Kanama ağrı yoksa tedirgin olma, bişey olmamıştır, annelik iç güdüsüyle korumuşsundur onu zaten

Bulantı ilaçları zararlı mı bilmiyorum ama gözlemimi söylemek istedim. 8 yıl önce hamileyken sadece sürekli kusan, hiç besin ve su alamayan ve hastanelik olanlara veriliyordu ilaç. Onun dışında ne kadar bulantı olsa da ilaç verilmezdi. Bu hamileliğimde bu kadar çok kullanan olunca eskiyi düşünüp şaşırmıştım.

Ağrı kanama yoksa sorun yoktur muhtemelen. Yine de doktorunuza ulaşabiliyorsanız danışabilirsiniz, içiniz rahat eder. Geçmiş olsun.

Benim de 3 gün önden çıktı biz de bugün ense kalınlığı ve burun kemiği baktırdık, sorun yokmuş çok şükür fetal dna testi yaptırdım bir de, sonucunu bekleyeceğiz. Herkes sorunsuz sıkıntısız atlatır inşallah bu muayeneleri Yüzde 51 ne yaa, bursa bile nub teorisinde ramzide daha yüksek oranlar veriyoruz birbirimize hayırlısı olsun, sağlıklı olsun en önemlisi o

Genelde erkek bebeklerde önden çıkıyormus. Bu aylarda önden çıkmasının pekte önemi yok aslında. Son aylarda önemli kilosu gelişimi açısından :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…