2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım bebisinin o kadarlik omru varmış oyle düşünme sakın kendi kadin dogum doktoruna guven ve serbest diyorsa kendini neden zorlayasin kurt falan dusurmeyin bazi drlari da anlamakta gucluk cekiyorum
Ne bilim canım bunu duyup kaybımida hatirlayinca bir tedirgin oldum ama doktor sonuçta neden öyle birşey söylesin valla kafam çok karıştı yaa hakliisn ama gerçekten zor doktorları anlamak

işe gelmesem bende bırakıcam..Ama zararlı olsa dr niye versin ki..
Evet şu son yıllarda tüm hamileler kullanıyor zaten bu ilacı hem kanser hastalarının kullandığı zofram yaza zofer bile daha tehlikeli icmedigim gün prilam Dr yi kusuyorum ben ya bazen içtiğim halde kusuyorum ama en azından her gün kusmayı engelliyor

Yok canim ben hic ağrı yaşamadım ki ben normalde iliskide zorlanan biriyim kasıyorum kendimi. Rahat ol stresli olduysan ondan olabilir bebege bisey olur mu acaba diye insan endişeleniyor ama rahat olmak lazim
Çok sağol canım ilişki hiç olmadı orgazm olunca çok ağrım oldu. Belki orgazm olmasam ağrım olmayacaktı. Önce onu bi deneyeyim sonra yine ağrım olursa doktoruma danışırım 😊

Normal yani bu şekilde değer değil mi 🥰 sizin nasil artiyordu
Canim duzensiz artmasi pek istenmez ama seninki duzensiz artmamis onemli olan bundan sonrasi iki gun sonra ayni yer ve saatte tekrar olctur iki kat arttiysa sıkıntı etme guzel dusun guzel olsun🙏🤗

Bende sinir oldum zaten sanki o benden cok düşünücek bebeğimi, Sıkıntılarımız var normalde kaynanamla zaten şuan eşimin gözüne girmek için iyi anneyi oynuyor yoksa kizimda hamileyken iştahım baya yerindeydi, bi kere biseu yapmasını istedim yaptı ama zor yapmış elinden kötü olmuş falan bahane buldu durdu, şimdi canım istese de söylemem zaten, sorma bende herkese sinir oluyorum sıcak bi yandan bulanti bi yandan bide böyle sacma yorumlarla uğraşmak zor geliyor valla
Valla sıkıntım olmasa da batıyor gözüme bide 1 ay beraberdik cok bunalttı beni anneme bile dayanamıyorum 1 ay esim farkında durumumun o alttan alıyor allahtan ama ben kendimden nefret ediyorum bu halim yüzünden kimseye tahammül edemiyorum boğuluyorum gibi bide herkes tavsiye veriyor ayak üstü gobegimi ellemeye çalışıyor sinirleniyorum böyle şeylere ben

Ne bilim canım bunu duyup kaybımida hatirlayinca bir tedirgin oldum ama doktor sonuçta neden öyle birşey söylesin valla kafam çok karıştı yaa hakliisn ama gerçekten zor doktorları anlamak
Sen kendi doktoruna guven gerisini bosver ki burda birsuru arkadaş içiyor demekki doktorlar veriyor o kadar dr yanlis yapiyor olamaz

Merhaba hanımlar biz de bugün 9 haftalık olduk pek bişey yiyip içemiyorum 2 kilo vermişim sizler neler yiyip içiyorsunuz?
bende aynı durumdayım -2 yle devam ediyorum bulantı cok var bende ne hayallerle bekledim hamılelığı herseyi yiycem dedim ama hiçbişey yiyemiyorum 😥😥😥

Selam kızlar ben de hamileyim ama kalp atışı duymadan kendimi hamile ilan etmek istemiyorum en son betam 2050 çıktı ve kan vermeyi bıraktım sanırım 5 haftalık falan oluyor aşılamayla oldu hamileliğim sizler kalp atışını ne zaman duydunuz yardımcu olursanız çok sevinirim

Selam kızlar ben de hamileyim ama kalp atışı duymadan kendimi hamile ilan etmek istemiyorum en son betam 2050 çıktı ve kan vermeyi bıraktım sanırım 5 haftalık falan oluyor aşılamayla oldu hamileliğim sizler kalp atışını ne zaman duydunuz yardımcu olursanız çok sevinirim
Canim ben degerim 4000 bine yakindi kese icin gittim gördüm 8mayisti sonra 22 mayista gittim tam 7+0di kalp atisini duydum cok şükür

Ben 7+4 de duydum sanırım.
6+ larda gittiğimde duyulmamıştı. 10 günü birkaç gün geçti doktora gittim duydum o zaman.

Kızlarrr 13+4 üz şuan.
Cinsel ilişki yaşayan oldu mu? Ağrısı olan oldu mu?
Doktorumuz serbest artık dedi. Meraktayım açıkçası🙏🏻
ben varım. ağrı sanırım uzun zaman sonra olduğu için tahrişten oldu dr a söledim bol su iç geçer dedi birde travazol kullan dedi bana tahriiş geçsin diye.

Kizlar ikinciye hamileler.
Cocuklarinizla napiyorsunuz sicaklar, mide bulantilari derken gunde 2 3 saat tv izler oldu benim oğlan ben uyuyorum o izlerken.
Kreşe yazdirdim yarin baslicaz insallah kreşe alışır.
Senin oğlun kac yaşındaydı canim ben genelde parka çıkarıyorum aksam serinlikte gündüz beraber evdeyiz kahvaltıdan sonra 1 saate yakın izliyor sonra oyun oynatmaya çalışıyorum bide yeni adedanin yasa uygun kitapları var ondan aldim cok seviyor onu okuyoruz parmak boyası yada cocuk makası veriyorum eline cok zorda kalınca kağıtları kesip yapıştırıyor balkona kovayla su koyuyorum yarım saatten fazla onunla oynuyor eğer yaşları yakınsa bunlarla oyalaniyor benimki şimdilik zorda kalınca aciyorum bende çizgi film midem çok bulandiginda deniyorum onu genelde

ben varım. ağrı sanırım uzun zaman sonra olduğu için tahrişten oldu dr a söledim bol su iç geçer dedi birde travazol kullan dedi bana tahriiş geçsin diye.
Anladım, kasıklarda rahimin kasılması gibi bir ağrı olmadı sanırım? Sadece yüzeysel bir acı şeklindemi oldu. Yağlarla deneyebilirsiniz çok rahat oluyor tahrişide önler

Anladım, kasıklarda rahimin kasılması gibi bir ağrı olmadı sanırım? Sadece yüzeysel bir acı şeklindemi oldu. Yağlarla deneyebilirsiniz çok rahat oluyor tahrişide önler
yok kasıklarda rahim kasılması ağrı olmadı. ilişki sonrasında yanma oldu benim onun dışında bir şey olmadı. dr um uzun süre sonra olduğu için içte ödem yapmış olabilir dedi.

Yag denemeyin malesef ph bozuyor o bölgenin bide enfeksiyona açığız zaten şu an enfeksiyon oluşturabilir

Kızlarrr 13+4 üz şuan.
Cinsel ilişki yaşayan oldu mu? Ağrısı olan oldu mu?
Doktorumuz serbest artık dedi. Meraktayım açıkçası🙏🏻
Canım artık serbest derken kanamı alanın mı vardı. Bebeğim öğrendiğimden beri ilişkiden kaçınmadık çünkü bir problem yoksa ilişkide sakınca olmuyor. Ağrım falan olmadı hiç.

Hangi doktor söyledi cnm sana prilam zararlı diye? Bi sürü kadın doğumcu veriyor bu ilacı zararı olsa sanmıyorum vermezler, benim bi kaybım var doktorum cok hassas ilaçlar konusunda, riskli gebelik uzmanı ve doc, günde 2 3 tane içebilirsin dedi

Back