Çok iyi anlıyorum seni ilaçtan bikaç hafta sonra kendine gelirsin. Birde calisiyomussun Allah kolaylık versinİnşaallah canim artik evimin isini Yapmak istiyorum kendinle ilgilenmek istiyorum. Sadece isyerine gidecek enerji bulabiliyorum oda Allah tarafından diyorum artik zorunda oldugum icin Rabbim yardim ediyor.
Yok ya neden üzülsün ki hayırlısı neyse o olsun.dusun biz daha ortada fol yok yumurta yok erkek olursa dağhan koyalım demistik esimin adi gökhan çünküYa eşim de hamile olduğumu öğrendiğinden beri erkek hissediyor ve o kadar emin gibi ki, ben de kız olursa üzülür diye üzülüyorum, üzülmem tabi ki sadece öyle hissediyorum diyo ama erkek isimleri falan öneriyor devamlı
Allah gönlünüze göre versin inşallah sağ Salim alalım kucaklarımıza hepimizeğer erkek derse doktor Arel ismini kesinlikle değerlendireceğim. Buraya da yazarim zaten nasip olursa isim annesi olursunuz sizde❤
Evet ilk benim için de hiç farketmez ikisinden de yok nasılsaYok ya neden üzülsün ki hayırlısı neyse o olsun.dusun biz daha ortada fol yok yumurta yok erkek olursa dağhan koyalım demistik esimin adi gökhan çünküama nasip kızmış ben kız cocuklarini ayri bi seviyorum zaten birde ilk benim zaten farketmiyor senin ilk cocuk mu
Sabahlarida muhtemelen göbek var zaten öyle degilmi insan o şekilde anlıyor ne kadar büyüdüğünü akşama kadar dahada büyüyorYa benim de karnım büyüdü, ben de zayıfım, geçen haftadan beri eşimle bu şişliğin kabızlıktan olduğunu düşünüyorduk, çok şükür öyle bir durumum kalmadı ama karnım hala aynı2 gün önce ablam gördü karnın büyümüş sindirim sisteminle ilgisi yok deyince uyandık
Ben kendi doktorum izinde olduğu için devlete gittim zaten devlet olduğu için söylemez dedim ama ben sorunca hocam cinsiyeti ne diye baktı baktı göremedi malesef artık kendi doktoruma gidene kadar çatlarım meraktanSenin cinsiyet belli oldu mu ?
Evet mide boşken de var göbek, su içtikçe daha çok şişiyorSabahlarida muhtemelen göbek var zaten öyle degilmi insan o şekilde anlıyor ne kadar büyüdüğünü akşama kadar dahada büyüyorbugünlerde hava sıcak diye sanırım bide bulantı yüzünden tabi aşırı istahsizim birşeyde yiyemiyorum ona rağmen masallah gobus baya belli artık
Pembişli olsun bu seferBen kendi doktorum izinde olduğu için devlete gittim zaten devlet olduğu için söylemez dedim ama ben sorunca hocam cinsiyeti ne diye baktı baktı göremedi malesef artık kendi doktoruma gidene kadar çatlarım meraktaninşallah kendi doktorum görürde yazarım hemen buraya büyük ihtimalle bu hafta değilde sonraki hafta giderim bakayım duruma göre
h&m in indirimleieni takip edebilirsin. bebekle ilgili indirimleri instada hesabınıbilenanne tarzı sayfalqrdan takip edebilirsin. onun dısında lc w candırTecrubeli anneler e bebekten baska hangi sitelerden alışveriş yapılabilir ben yeğenime hep ordan yapıyordum kız kiyafeti cok cesitli oluyor baska iyi kaliteli siteler var mi alabileceğim? Benim 1 tane yigenim var ilkti o o yuzden ablamin beta 49 cikti ben hemen bez ve hastane çıkışı almıştımkendimde iyi dayanıyorum
Canım bulantı ilacı alıyorsan gün içinde almamanı önerrim. Enerji veren yiyecekler ye badem fındık ceviz vs. Ve sürekli yatma canım ben daha çok dışarda geçirdim o halsizlik dönemini. Çünkü bir yatsam daha da kalkamıyordum. İnşallah senin de çabucak geçerKızlar günün altın sorusu geliyor sanırım
Halsızlıkle nasıl baş ediyorsunuz????
İlk kız bebek geldiKazen cinsiyet kız listeye ekler misin
Bende aynı şekilde 16 haftalık oldum bu hafta gidecem bakayım değişik bişi varmı ayrıntılı ultrasona kadar emin olamam benBenim dr da muhtemel kız dedi 13+0da devlet hastanesi diye soylemez diyodum ama yok pat diye oyle dedi 16 agustosta 15+4 olucam o zaman kesin mi diye sorcamcunku etrafimdaki herkes de dahil erkek hissedioduk ihtimalde yüksekti aslında ama hayırlısı kıza alışıyorum simdide gidince erkek diyomus
canım benim bulantım yok. 12den itibaren ocean balıkyaglı multivitamin ve demir ilacı kullanıyorum. ocean d vit aldım bir de henuz ulaşmadı ona da başlayacagım. multivitmain özellikle mide bulantısı arttırıyor sanırım. mide bulantısı olmayan bana bile ilk 3 gun mide bulantısı yaptı. sonra gectiKızlar ben şu an hiç bi vitamin kullanmıyorum coledan dvitamini ve regenesis vermişti doktorum ve ebe halsizlik var ama midemi daha çok bulandıracak diye korkuyorum kullananlar var mı vitaminleri var mı bulantiya etkisi
Bir erkek de bana ekleyelim o zamanİlk kız bebek geldi
Amin çok teşekkürler cümlemize inşaallah.Çok iyi anlıyorum seni ilaçtan bikaç hafta sonra kendine gelirsin. Birde calisiyomussun Allah kolaylık versin
ben de kesin degilse söylememesini isteyecegim.Kızlar ben bu gün iki test kontrolüne gittim. Doktor gelmeden önce bir parça çikolata ye demişti. Ben 6 kare kadar yedim (6parça yani :) Başlarda sakindi sonra bir coştuTepişti tepişti en sonunda başladı dönmeye Doktor dakikalarca uğraştı bir yeri yakalamaya çalışıyodu. En sonunda elindeki ultrasonun ucuyla pıtpıtpıt karnıma vurdu Çocuğu şaşırttık da durdu biraz Cinsiyet için de %60 tahminde bulunabilirim amcak dedi ama krsinleşene kadar duymak istemedik. Kendimi şartlarsam ve değişirse kendimle başa çıkamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?