• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar ben bu gün iki test kontrolüne gittim. Doktor gelmeden önce bir parça çikolata ye demişti. Ben 6 kare kadar yedim (6parça yani :) Başlarda sakindi sonra bir coştu 🤣 Tepişti tepişti en sonunda başladı dönmeye 🤣 Doktor dakikalarca uğraştı bir yeri yakalamaya çalışıyodu. En sonunda elindeki ultrasonun ucuyla pıtpıtpıt karnıma vurdu 🤣 Çocuğu şaşırttık da durdu biraz 🤣🤣🤣🤣 Cinsiyet için de %60 tahminde bulunabilirim amcak dedi ama krsinleşene kadar duymak istemedik. Kendimi şartlarsam ve değişirse kendimle başa çıkamam🤣🤣🤣
Siz bebeğe resmen maraton koşma fırsatı sunmuşsunuz 😂😂 ben hep öğleden sonra 1 gibiyse randevu alıyorum kahvaltı sonrası gidiyorum benimkide resmen dans ediyor oluyor kollar ve bacaklarla ama ben asıl ilerleyen dönemlerdeki duruşunu merak ediyorum kızım hep eli yüzünde olurdu usg de doğdu 3 ay hep usg deki gibi eli yüzünde uyurdu 🥰🥰

Evet mide boşken de var göbek, su içtikçe daha çok şişiyor😂 senin yaptığın şekilde yatacam bakalım ben de hissedecek miyim hareketlerini🙏🏻 Sırt üstü yatıp ayakları uzatarak dinleyim bakim bi kendimi🥰
Sık sık tekrarla inşallah hissedersin ama sanırım sen henüz 10 haftadasin dimi az daha sabret biraz erken sanki senin bebenin hareket etmesi😊

Ben kendi doktorum izinde olduğu için devlete gittim zaten devlet olduğu için söylemez dedim ama ben sorunca hocam cinsiyeti ne diye baktı baktı göremedi malesef artık kendi doktoruma gidene kadar çatlarım meraktan😁 inşallah kendi doktorum görürde yazarım hemen buraya büyük ihtimalle bu hafta değilde sonraki hafta giderim bakayım duruma göre
Senin oğlun vardı galiba canım , inşallah kızın olur bu sefer 😍 haftalarımız aynı , benimki erkekmiş, bir kızım vardı güzel oldu, iki duyguyu da tatmış olacağım inşallah 🤲🏻☺️😃 Ayy bir dahaki haftaya nasıl dayancaksın 🤣 belli olur seninki de yakında 👍🏻 Ne hissediyorsun ?

Ben de küçük bir kare çikolata yemiştim gitmeden, muayenede benimki de taklalar dönmeler kıpır kıpırdı, çok hareketli demişti, senin hesap doktor da cihazı benim karnıma 2 tık tık yaptı dursun diye, korktu herhalde durdu kuzum 😄🥺 sonra da pipisini gördük teyzesiii 🙃 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🧿🧿🧿💜💜💜💜💜
Kızlar ben bu gün iki test kontrolüne gittim. Doktor gelmeden önce bir parça çikolata ye demişti. Ben 6 kare kadar yedim (6parça yani :) Başlarda sakindi sonra bir coştu 🤣 Tepişti tepişti en sonunda başladı dönmeye 🤣 Doktor dakikalarca uğraştı bir yeri yakalamaya çalışıyodu. En sonunda elindeki ultrasonun ucuyla pıtpıtpıt karnıma vurdu 🤣 Çocuğu şaşırttık da durdu biraz 🤣🤣🤣🤣 Cinsiyet için de %60 tahminde bulunabilirim amcak dedi ama krsinleşene kadar duymak istemedik. Kendimi şartlarsam ve değişirse kendimle başa çıkamam🤣🤣🤣

Selam kızlar tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum 27 temmuz 520
29 temmuz 1070
31 temmuz 2050
Hcg artışı nasıl acaba illa tam 2 kattan fazla mı olmalı 3. Tam 2 kat olmamış 😊

Senin oğlun vardı galiba canım , inşallah kızın olur bu sefer 😍 haftalarımız aynı , benimki erkekmiş, bir kızım vardı güzel oldu, iki duyguyu da tatmış olacağım inşallah 🤲🏻☺️😃 Ayy bir dahaki haftaya nasıl dayancaksın 🤣 belli olur seninki de yakında 👍🏻 Ne hissediyorsun ?
Evet canim iki yakısıklım var benimde çok teşekkür ederim hayırlısıyla bı öğreneyim bende çok merak ediyorum ilk zamanlar hep erkek hissettim şimdi sanki kız gibi hissediyorum 🤭 benim küçük yeğene sordum kendisi 4 yasinda karnimda kızmi erkek mi var diye hep kız kız diye ısrar etti bizde cogunlukla küçük çocukların tahmini tutar bakalım ne olacak göreceğiz bide ablam ve kardeşim sandalyenin birine bıçak koymuşlar birinide boş bırakmışlar üzerinede minder koymuşlar bende odaya girip boş olan sandalyeye oturdum kiz kardeşim kız olacak kız olacak diye çığlık atıyor tabi batıl inançlar bunlar ama bende bı heyecanlandim😁😁

ben de kesin degilse söylememesini isteyecegim.
6 parça mı ben bile takla atarım😁
Garantiye almak istedimdi🤣
Siz bebeğe resmen maraton koşma fırsatı sunmuşsunuz 😂😂 ben hep öğleden sonra 1 gibiyse randevu alıyorum kahvaltı sonrası gidiyorum benimkide resmen dans ediyor oluyor kollar ve bacaklarla ama ben asıl ilerleyen dönemlerdeki duruşunu merak ediyorum kızım hep eli yüzünde olurdu usg de doğdu 3 ay hep usg deki gibi eli yüzünde uyurdu 🥰🥰
Hep sakin sakin yatıyodu önceki ultrasonda azcık torpil geçtim🤣
Ben de küçük bir kare çikolata yemiştim gitmeden, muayenede benimki de taklalar dönmeler kıpır kıpırdı, çok hareketli demişti, senin hesap doktor da cihazı benim karnıma 2 tık tık yaptı dursun diye, korktu herhalde durdu kuzum 😄🥺 sonra da pipisini gördük teyzesiii 🙃 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🧿🧿🧿💜💜💜💜💜
Ben pür dikkat baktım kendince yorumladım ama kessssin tutmaz🤣

Niye kuduruyolar çikolata yiyince bilen var mı?🤣

Selam kızlar tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum 27 temmuz 520
29 temmuz 1070
31 temmuz 2050
Hcg artışı nasıl acaba illa tam 2 kattan fazla mı olmalı 3. Tam 2 kat olmamış 😊
Artıs normal canım biyerden sonra cok artmiyo hcg zaten. Saglicakla al kucagina insaAllah

Bu arada senide tebrik ederim çok seviniyorum sizler teker teker cinsiyet paylaşınca ama umarım yanılma olmaz benim iki ablamada hep kiz dedi Doktorlar 7. Ayında büyük ablam erkek olduğunu öğrendi diğer ablamda neredeyse doğum yapacaktı doktor erkek demiş cicili bicili kiyafetler almıştı hepsini gidip değiştirdi Allah'tan yıkayıp ütü yapmamisti elinde kalacaktı yoksa😁😁

Canım benim sağ ol sen de inşallahh.. keseye ne zaman gideyim hcg lerden doktorumun habwri yok kendim yaptırıyorum acilde
1500den sonra kesenin gorunmesi lazim diyor doktorlar ama herkesin bir olmuyor senin 2000 olmus bnce git istersen artik kese icin doktora. Karindan goremezlerse vajinal bakiyorlar ozaman muhakkak gorunuyor

Evet canim iki yakısıklım var benimde çok teşekkür ederim hayırlısıyla bı öğreneyim bende çok merak ediyorum ilk zamanlar hep erkek hissettim şimdi sanki kız gibi hissediyorum 🤭 benim küçük yeğene sordum kendisi 4 yasinda karnimda kızmi erkek mi var diye hep kız kız diye ısrar etti bizde cogunlukla küçük çocukların tahmini tutar bakalım ne olacak göreceğiz bide ablam ve kardeşim sandalyenin birine bıçak koymuşlar birinide boş bırakmışlar üzerinede minder koymuşlar bende odaya girip boş olan sandalyeye oturdum kiz kardeşim kız olacak kız olacak diye çığlık atıyor tabi batıl inançlar bunlar ama bende bı heyecanlandim😁😁
Ne değişik batıl inançlarmış ilk defa duydum 😃 biraz tehlikeliymiş ya minder kaysaydı 🤣 beni kızım 4 yaşında ve kız olmasını çok istiyordu , üzüldü biraz erkek olacağını duyunca 🥺🙃 ama sonra alıştı hemen, erkek kardeşim napıyormuş diye hep karnımı seviyor gün içinde…kızı erkeği bahane, hayırlı evlat olsunlar ve sağlıklı, en önemlisi bu 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🧿💖 inşallah gönlündeki olur ama 😉

yaa gerçekten mii 😂😂 hayırlı olsun canıım sağlıkla gelsin inşallah paşa💙 12+4 üz bizde ama uykucu bebiş asla uyanmadı 😂 1 ay sonra gidicez yine o zamana kadar sabretcem artık 😇
Aminn canım hepimiizin insallah 😍
Olsun sabır, göstericek elbet😍 benim mesela ultrasonda küçük haftalarda ramzi teorisine uydu 😊 küçük ultrason fotoların varsa tahmin yürütebilirsin 😊

Bu arada senide tebrik ederim çok seviniyorum sizler teker teker cinsiyet paylaşınca ama umarım yanılma olmaz benim iki ablamada hep kiz dedi Doktorlar 7. Ayında büyük ablam erkek olduğunu öğrendi diğer ablamda neredeyse doğum yapacaktı doktor erkek demiş cicili bicili kiyafetler almıştı hepsini gidip değiştirdi Allah'tan yıkayıp ütü yapmamisti elinde kalacaktı yoksa😁😁
Hahah iyiymiş valla 😄 teşekkürler canım…doktorum emin olmadan söylemezdi , öyle birisidir ve nokta atışıdır pek yanılmaz, çok dikkatli baktı, kızımda da 12.haftada öğrenmiştim aynı doktorla ama tabii insanlık hali olabilir ,yine de her şekilde mutlu olurum ben, detaylı ultrasona kadar kıyafet falan almam zaten ☺️ Hayırlısı olsun 🤲🏻🧿

Ne güzel bu arada 3 kız kardeşsiniz 😍😍😍😍 benim abim var sadece, 2 kardeşiz 🥺🙂 bir de ablam olsun isterdim…

Ne değişik batıl inançlarmış ilk defa duydum 😃 biraz tehlikeliymiş ya minder kaysaydı 🤣 beni kızım 4 yaşında ve kız olmasını çok istiyordu , üzüldü biraz erkek olacağını duyunca 🥺🙃 ama sonra alıştı hemen, erkek kardeşim napıyormuş diye hep karnımı seviyor gün içinde…kızı erkeği bahane, hayırlı evlat olsunlar ve sağlıklı, en önemlisi bu 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🧿💖 inşallah gönlündeki olur ama 😉
Ya sorma eskiden beri uygulanan bir sürü cinsiyet öğrenme teknikleri var aslında yüzük testi gibi aklıma gelmeyen çok test😁ama çok şanslısın bir kız bir erkek çok güzel olacak😍haklısın canım en önemlisi iyi sağlıklı olmaları dediğin gibi ikiside olsa sevineceğim yeterki doğsun minnosum hayırlısıyla 💖

Back