• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
İnşaallah canim artik evimin isini Yapmak istiyorum kendinle ilgilenmek istiyorum. Sadece isyerine gidecek enerji bulabiliyorum oda Allah tarafından diyorum artik zorunda oldugum icin Rabbim yardim ediyor.
Çok iyi anlıyorum seni ilaçtan bikaç hafta sonra kendine gelirsin. Birde calisiyomussun Allah kolaylık versin

Ya eşim de hamile olduğumu öğrendiğinden beri erkek hissediyor ve o kadar emin gibi ki, ben de kız olursa üzülür diye üzülüyorum, üzülmem tabi ki sadece öyle hissediyorum diyo ama erkek isimleri falan öneriyor devamlı 🙈🙈
Yok ya neden üzülsün ki hayırlısı neyse o olsun.dusun biz daha ortada fol yok yumurta yok erkek olursa dağhan koyalım demistik esimin adi gökhan çünkü 😅 ama nasip kızmış ben kız cocuklarini ayri bi seviyorum zaten😅 birde ilk benim zaten farketmiyor senin ilk cocuk mu

Burda bi arkadas diş eti kanamam var diyordu sanki benimde vardi paradontax dis macunu kullandim 3.gun artik kanamadi bi deneyin belki işe yarar

Yok ya neden üzülsün ki hayırlısı neyse o olsun.dusun biz daha ortada fol yok yumurta yok erkek olursa dağhan koyalım demistik esimin adi gökhan çünkü 😅 ama nasip kızmış ben kız cocuklarini ayri bi seviyorum zaten😅 birde ilk benim zaten farketmiyor senin ilk cocuk mu
Evet ilk benim için de hiç farketmez ikisinden de yok nasılsa 😂😂 hatta ben biraz ilk çocuk kız olsunculardanım ama hayırlısı neyse o olsun yeter ki sağlıklı olsun bebişlerimiz ☺️☺️❤️

Ya benim de karnım büyüdü, ben de zayıfım, geçen haftadan beri eşimle bu şişliğin kabızlıktan olduğunu düşünüyorduk, çok şükür öyle bir durumum kalmadı ama karnım hala aynı🤗 2 gün önce ablam gördü karnın büyümüş sindirim sisteminle ilgisi yok deyince uyandık😂
Sabahlarida muhtemelen göbek var zaten öyle degilmi insan o şekilde anlıyor ne kadar büyüdüğünü akşama kadar dahada büyüyor 😄 bugünlerde hava sıcak diye sanırım bide bulantı yüzünden tabi aşırı istahsizim birşeyde yiyemiyorum ona rağmen masallah gobus baya belli artık

Senin cinsiyet belli oldu mu ? 🙂
Ben kendi doktorum izinde olduğu için devlete gittim zaten devlet olduğu için söylemez dedim ama ben sorunca hocam cinsiyeti ne diye baktı baktı göremedi malesef artık kendi doktoruma gidene kadar çatlarım meraktan😁 inşallah kendi doktorum görürde yazarım hemen buraya büyük ihtimalle bu hafta değilde sonraki hafta giderim bakayım duruma göre

Sabahlarida muhtemelen göbek var zaten öyle degilmi insan o şekilde anlıyor ne kadar büyüdüğünü akşama kadar dahada büyüyor 😄 bugünlerde hava sıcak diye sanırım bide bulantı yüzünden tabi aşırı istahsizim birşeyde yiyemiyorum ona rağmen masallah gobus baya belli artık
Evet mide boşken de var göbek, su içtikçe daha çok şişiyor😂 senin yaptığın şekilde yatacam bakalım ben de hissedecek miyim hareketlerini🙏🏻 Sırt üstü yatıp ayakları uzatarak dinleyim bakim bi kendimi🥰

Ben kendi doktorum izinde olduğu için devlete gittim zaten devlet olduğu için söylemez dedim ama ben sorunca hocam cinsiyeti ne diye baktı baktı göremedi malesef artık kendi doktoruma gidene kadar çatlarım meraktan😁 inşallah kendi doktorum görürde yazarım hemen buraya büyük ihtimalle bu hafta değilde sonraki hafta giderim bakayım duruma göre
Pembişli olsun bu sefer 💕 sağlıklı bir kız gelsin sana🥰🙏🏻

Tecrubeli anneler e bebekten baska hangi sitelerden alışveriş yapılabilir ben yeğenime hep ordan yapıyordum kız kiyafeti cok cesitli oluyor baska iyi kaliteli siteler var mi alabileceğim? Benim 1 tane yigenim var ilkti o o yuzden ablamin beta 49 cikti ben hemen bez ve hastane çıkışı almıştım 😅kendimde iyi dayanıyorum 😂
h&m in indirimleieni takip edebilirsin. bebekle ilgili indirimleri instada hesabınıbilenanne tarzı sayfalqrdan takip edebilirsin. onun dısında lc w candır

Kızlar günün altın sorusu geliyor sanırım😵
Halsızlıkle nasıl baş ediyorsunuz????
Canım bulantı ilacı alıyorsan gün içinde almamanı önerrim. Enerji veren yiyecekler ye badem fındık ceviz vs. Ve sürekli yatma canım ben daha çok dışarda geçirdim o halsizlik dönemini. Çünkü bir yatsam daha da kalkamıyordum. İnşallah senin de çabucak geçer

Kızlar ben şu an hiç bi vitamin kullanmıyorum coledan dvitamini ve regenesis vermişti doktorum ve ebe halsizlik var ama midemi daha çok bulandıracak diye korkuyorum kullananlar var mı vitaminleri var mı bulantiya etkisi

Benim dr da muhtemel kız dedi 13+0da devlet hastanesi diye soylemez diyodum ama yok pat diye oyle dedi 16 agustosta 15+4 olucam o zaman kesin mi diye sorcam😂 cunku etrafimdaki herkes de dahil erkek hissedioduk😅 ihtimalde yüksekti aslında ama hayırlısı kıza alışıyorum simdide gidince erkek diyomus😂
Bende aynı şekilde 16 haftalık oldum bu hafta gidecem bakayım değişik bişi varmı ayrıntılı ultrasona kadar emin olamam ben 🙈😂😂

Kızlar ben şu an hiç bi vitamin kullanmıyorum coledan dvitamini ve regenesis vermişti doktorum ve ebe halsizlik var ama midemi daha çok bulandıracak diye korkuyorum kullananlar var mı vitaminleri var mı bulantiya etkisi
canım benim bulantım yok. 12den itibaren ocean balıkyaglı multivitamin ve demir ilacı kullanıyorum. ocean d vit aldım bir de henuz ulaşmadı ona da başlayacagım. multivitmain özellikle mide bulantısı arttırıyor sanırım. mide bulantısı olmayan bana bile ilk 3 gun mide bulantısı yaptı. sonra gecti

Kızlar ben bu gün iki test kontrolüne gittim. Doktor gelmeden önce bir parça çikolata ye demişti. Ben 6 kare kadar yedim (6parça yani :) Başlarda sakindi sonra bir coştu 🤣 Tepişti tepişti en sonunda başladı dönmeye 🤣 Doktor dakikalarca uğraştı bir yeri yakalamaya çalışıyodu. En sonunda elindeki ultrasonun ucuyla pıtpıtpıt karnıma vurdu 🤣 Çocuğu şaşırttık da durdu biraz 🤣🤣🤣🤣 Cinsiyet için de %60 tahminde bulunabilirim amcak dedi ama krsinleşene kadar duymak istemedik. Kendimi şartlarsam ve değişirse kendimle başa çıkamam🤣🤣🤣

Kızlar ben bu gün iki test kontrolüne gittim. Doktor gelmeden önce bir parça çikolata ye demişti. Ben 6 kare kadar yedim (6parça yani :) Başlarda sakindi sonra bir coştu 🤣 Tepişti tepişti en sonunda başladı dönmeye 🤣 Doktor dakikalarca uğraştı bir yeri yakalamaya çalışıyodu. En sonunda elindeki ultrasonun ucuyla pıtpıtpıt karnıma vurdu 🤣 Çocuğu şaşırttık da durdu biraz 🤣🤣🤣🤣 Cinsiyet için de %60 tahminde bulunabilirim amcak dedi ama krsinleşene kadar duymak istemedik. Kendimi şartlarsam ve değişirse kendimle başa çıkamam🤣🤣🤣
ben de kesin degilse söylememesini isteyecegim.
6 parça mı ben bile takla atarım😁

Back