• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kizlar 11+5 olduk bugun. 1 ay once kanim dusuk cikmisti doktor 3 aydan sonra ilac vercem demisti. Az once dışarı ciktik ztn hic halim yok zar zor yürüdüm birden kötü oldum bayilma hissi. Kustum kustum rahatladim sonra eve döndük. İlkkez kustum hamileligim boyunca. Neden boyle oldu anlamadim. Ne zaman eski gücümüz yerine gelecek bakalim.

Evet canim devlete basladim yeni begenmeseydim ozelde baska bi doktor deneyecektim ama begendim doktoru birde hastane ozel gibi aynı şaşırdım bi baktim hem doktorun hem benim karsimda ekran var rahat rahat bebeği gördüm 😅 ikili test verdim belki o zamana da belli olur bir umut bakalim.benim bebis ben cikolata falan yememistim cok da tok degildim ama taklalar atıyordu dr da cok hareketli bebegin dedi😅
Yaa ne güzel maşallah 😍

Ben henüz hareketli halini göremedim 😁

İnşallah çıkar sonuçlar en güzel şekilde. ☺️

Bende hissediyorum 11den beri ilkinde hissediyormuydum hatırlamıyorum özellikle aksamlari yattığımda cok hareket ediyor oğlumda 19 da hissetmiştim ilk belli belirsiz bu baya ısrarcı 😂 hamileliğin en belkide tek sevdiğim kısmı bu hareketler zaten
Aynen öyle canım birlikte hissetmeye başlamışiz zaten burada yazanlarda vardı hissediyorum diye tarifi imkansız bir his her hareketinde bı mutluluk sarıyor ben her uzandigimda mutlaka hissediyorum Allah'ım daha güçlü hareketlerinide hissetmeyi nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bu arada bende nette hep 11de hissediyorum diyenlere inanmıyor saçmalık diyordum kendim de hissedince haklilarmis dedim😄

Canim ben normalde göğüs gobekten ibaretim vucut yapim oyle bacaklar ince o yuzden hemen hissedemem kesin😏
Ben 56yla hamile kalip 52ye düştüm göbek bendede vardı fazla olmasa da bide biraz karnimda büyüdü ama kasik bölgemde çok net hissediyorum bakalım inşallah sizde erkenden hissedersiniz az kaldı merak etme😉

Ben 56yla hamile kalip 52ye düştüm göbek bendede vardı fazla olmasa da bide biraz karnimda büyüdü ama kasik bölgemde çok net hissediyorum bakalım inşallah sizde erkenden hissedersiniz az kaldı merak etme😉
Ins canim bugun sol kasikta iki kere pit pit bisi atti ama anlamlandiramadim ins erkenden baslar😅

Kizlar 11+5 olduk bugun. 1 ay once kanim dusuk cikmisti doktor 3 aydan sonra ilac vercem demisti. Az once dışarı ciktik ztn hic halim yok zar zor yürüdüm birden kötü oldum bayilma hissi. Kustum kustum rahatladim sonra eve döndük. İlkkez kustum hamileligim boyunca. Neden boyle oldu anlamadim. Ne zaman eski gücümüz yerine gelecek bakalim.
Tansiyonun düşmüş olabilir bende beş dakika ayakta kalayım basım dönüyor halsizlik hala hat safhada zaten sürekli bı uyku hali devamlı uzanmak zorunda kalıyorum oturuncada belim ve sırtım çok ağrıyor bu hamileliğim beni çok zorlayacak şimdiden belli Allah yar ve yardımcımız olsun yavrularımız iyi olsunda zaman zaten su gibi akıp geçiyor tabi şuan bana durmuş gibi gelsede geçiyor 😊

Ben kendimi hep erkeğe odaklamıştım ablamda cok kiz istedik erkek oldu benimde erkek olur diyodum doktor kız deyince kıza yeni yeni alışıyorum 😅
Ya bende ilk günden erkek hissediyordum 12 haftalıkken kız dedi doktorum kesin değişmez 14 de baktı pipi yok dedi daha gitmedim de ama hala diyorum acaba erkek olur mu rüyamda hep erkek görüyorum 🙈

Ya bende ilk günden erkek hissediyordum 12 haftalıkken kız dedi doktorum kesin değişmez 14 de baktı pipi yok dedi daha gitmedim de ama hala diyorum acaba erkek olur mu rüyamda hep erkek görüyorum 🙈
Benim dr da muhtemel kız dedi 13+0da devlet hastanesi diye soylemez diyodum ama yok pat diye oyle dedi 16 agustosta 15+4 olucam o zaman kesin mi diye sorcam😂 cunku etrafimdaki herkes de dahil erkek hissedioduk😅 ihtimalde yüksekti aslında ama hayırlısı kıza alışıyorum simdide gidince erkek diyomus😂

Ben dedim evet 😇😇 Arel çok güzel isim koyarsanız isim annesi olarak arada beni hatırlayın lütfen benim adım da Ece bi yerlerde isim annen Ece var dersiniz 😇🥰🥰🥰
😍😍 eğer erkek derse doktor Arel ismini kesinlikle değerlendireceğim. Buraya da yazarim zaten nasip olursa isim annesi olursunuz sizde❤

Tansiyonun düşmüş olabilir bende beş dakika ayakta kalayım basım dönüyor halsizlik hala hat safhada zaten sürekli bı uyku hali devamlı uzanmak zorunda kalıyorum oturuncada belim ve sırtım çok ağrıyor bu hamileliğim beni çok zorlayacak şimdiden belli Allah yar ve yardımcımız olsun yavrularımız iyi olsunda zaman zaten su gibi akıp geçiyor tabi şuan bana durmuş gibi gelsede geçiyor 😊
Doktorunuz size ilac verdimi acaba vitamin vs.

Canım aynı beni anlamışsin. Kesinlikle kansizliktan oluyor,ilk hamileligimde de aynısı oluyordu ,demir ilacı başlayınca birden enerji doldum kendime geldim. Bugün yeniden başladım demir ilacına kısa sürede depolar doluyor. Seninde depoların boşalmaya başlamış bence,ilaç içmeye başlayınca rahatlarsın.
Sicak hava asla iyi gelmiyor iyice beter oluyor insan bide çarpıntı hissi bayılma hissi oluyor. Geçecek ama merak etme.

Ya benim de karnım büyüdü, ben de zayıfım, geçen haftadan beri eşimle bu şişliğin kabızlıktan olduğunu düşünüyorduk, çok şükür öyle bir durumum kalmadı ama karnım hala aynı🤗 2 gün önce ablam gördü karnın büyümüş sindirim sisteminle ilgisi yok deyince uyandık😂

Ins canim bugun sol kasikta iki kere pit pit bisi atti ama anlamlandiramadim ins erkenden baslar😅
Dün doktora;1 haftadir pıt pıtlari duyuyorum dedim,bana güldü ,öyle şey olmaz henüz küçük dedi. Bende içimden ona güldüm 😂 baya baya hissediyorum işte ilkinde de 14 haftada duymuştum. 😍 karın bölgeniz yağlı değilse sürt üstü yatınca kendinizi dinleyin devamlı 😍

Senin cinsiyet belli oldu mu ? 🙂

Canım aynı beni anlamışsin. Kesinlikle kansizliktan oluyor,ilk hamileligimde de aynısı oluyordu ,demir ilacı başlayınca birden enerji doldum kendime geldim. Bugün yeniden başladım demir ilacına kısa sürede depolar doluyor. Seninde depoların boşalmaya başlamış bence,ilaç içmeye başlayınca rahatlarsın.
Sicak hava asla iyi gelmiyor iyice beter oluyor insan bide çarpıntı hissi bayılma hissi oluyor. Geçecek ama merak etme.
İnşaallah canim artik evimin isini Yapmak istiyorum kendinle ilgilenmek istiyorum. Sadece isyerine gidecek enerji bulabiliyorum oda Allah tarafından diyorum artik zorunda oldugum icin Rabbim yardim ediyor.

Ben kendimi hep erkeğe odaklamıştım ablamda cok kiz istedik erkek oldu benimde erkek olur diyodum doktor kız deyince kıza yeni yeni alışıyorum 😅
Ya eşim de hamile olduğumu öğrendiğinden beri erkek hissediyor ve o kadar emin gibi ki, ben de kız olursa üzülür diye üzülüyorum, üzülmem tabi ki sadece öyle hissediyorum diyo ama erkek isimleri falan öneriyor devamlı 🙈🙈

Şükür cnm birsey çıkmamış bol bol.su ic benimde kasikta kramp tarzi birseyler oluyordu doktor suyu fazlastir dedi yine devam ederse bir idrar tahlili ver dedi
Ilk olunca cinsiyet aranmiyor😊insllah rüyanda gibi bir oğlusun olur ozaman kuzum🤲💙
Migde bulantim arttı içtikçe ama mecburen cnm içiyorum, nasip bakalım cnm sağlıklı olsun da ins kiz erkek önemli değil ama ikinci de gönül elbet farklı cinsiyet ister ☺️

Dün doktora;1 haftadir pıt pıtlari duyuyorum dedim,bana güldü ,öyle şey olmaz henüz küçük dedi. Bende içimden ona güldüm 😂 baya baya hissediyorum işte ilkinde de 14 haftada duymuştum. 😍 karın bölgeniz yağlı değilse sürt üstü yatınca kendinizi dinleyin devamlı 😍
Yagli canim ya imkansız o zaman benim 🙄

Back