• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Alla alla doktorlar imkansiz diyor normalde sasirdim canim🙄
Doktorlara kalsa herşey imkansız ben eminim hissettiğime hem büyüdüler artık küçük degillerki bide zayıf olunca bence hissetmek çok normal mesela diğer bebekelerimin karnimda döndüğünü hiç hissetmemiştim bunu resmen hissediyorum

Bende hissetmek cok istiyorum ama hic bise hissetmiyom😔 ilk gebeligimde 19 da hissetmistim.

Doktorlara kalsa herşey imkansız ben eminim hissettiğime hem büyüdüler artık küçük degillerki bide zayıf olunca bence hissetmek çok normal mesela diğer bebekelerimin karnimda döndüğünü hiç hissetmemiştim bunu resmen hissediyorum
Bende hissediyorum 11den beri ilkinde hissediyormuydum hatırlamıyorum özellikle aksamlari yattığımda cok hareket ediyor oğlumda 19 da hissetmiştim ilk belli belirsiz bu baya ısrarcı 😂 hamileliğin en belkide tek sevdiğim kısmı bu hareketler zaten

Ablam da bade güzel dedi bilemedim eşim ne der bazı isimlere değişik yorumları olabiliyor askerde oldugu icinde soramiyorum😅 naz ismide kulağıma hoş geldi yada lara ama bilemedim ben 🙄
Naz koyacaksan iyi düşün kuzenim naz gerçekten tam bir naz cok etkiliyor bence 😂

Amin canim sağlıkla hayirla gelsin kuzucuklar tabi gönlümüzdeki olursa daha bir güzel olur cnm😍🤲💙
Sende bugun mü gittin cnm kontrole 🥰
Evet cnm, korkuyodum idrar yolu enfeksiyonu bebeğimi etkilemiştir diye ama cok şükür iyiymis, suyu arttır dedi doktorum, bizim ilk bebeğimiz olucak ya cinsiyet önemli değil ama bi kac kez cok tatlı bi erkek bebek gördüm cok etkilendim💙

Ben kızımda 18-20.haftalarda ancak hissetmiştim, pıt pıt diye 2 tane vurmuştu içeriden ve genelde yemek yedikten sonra olurdu ☺️😃 özlemişim valla o günleri…☺️ 4-5 sene oldu ama 40 sene geçmiş gibi hissediyorum..😆
Ins bende 18 de hissederim ya zaten hic vakit geçmiyor nedense 😏

Canim ben normalde göğüs gobekten ibaretim vucut yapim oyle bacaklar ince o yuzden hemen hissedemem kesin😏

Oyle valla cocuk canlı kanlı erkek doğunca ikna olduk 😂 bu zamanda olmaz artık derken
Bana kalsa ogrendigim gun hemen kiz kiyafetleri alacaktım esim tuttu beni bi kesinlessin diye söz de verdim askerdeyken sakin alma dedi kesinlesmeden el mahkum bekliyorum kesinleşmesini 😒

Tecrubeli anneler e bebekten baska hangi sitelerden alışveriş yapılabilir ben yeğenime hep ordan yapıyordum kız kiyafeti cok cesitli oluyor baska iyi kaliteli siteler var mi alabileceğim? Benim 1 tane yigenim var ilkti o o yuzden ablamin beta 49 cikti ben hemen bez ve hastane çıkışı almıştım 😅kendimde iyi dayanıyorum 😂

Bana kalsa ogrendigim gun hemen kiz kiyafetleri alacaktım esim tuttu beni bi kesinlessin diye söz de verdim askerdeyken sakin alma dedi kesinlesmeden el mahkum bekliyorum kesinleşmesini 😒
Bekle canım daha küçükler gercekten cabuk söyledi doktorlar nedense bende heyecanliyim ama sonra dönerse üzülürüz 😂

Tecrubeli anneler e bebekten baska hangi sitelerden alışveriş yapılabilir ben yeğenime hep ordan yapıyordum kız kiyafeti cok cesitli oluyor baska iyi kaliteli siteler var mi alabileceğim
Lcw defacto alıyorum bazen genelde lcw alıyorum defactonun bedenleri cok büyük oluyor aklınızda olsun lcw tam oluyor

Bekle canım daha küçükler gercekten cabuk söyledi doktorlar nedense bende heyecanliyim ama sonra dönerse üzülürüz 😂
Ben kendimi hep erkeğe odaklamıştım ablamda cok kiz istedik erkek oldu benimde erkek olur diyodum doktor kız deyince kıza yeni yeni alışıyorum 😅

Evet cnm, korkuyodum idrar yolu enfeksiyonu bebeğimi etkilemiştir diye ama cok şükür iyiymis, suyu arttır dedi doktorum, bizim ilk bebeğimiz olucak ya cinsiyet önemli değil ama bi kac kez cok tatlı bi erkek bebek gördüm cok etkilendim💙
Şükür cnm birsey çıkmamış bol bol.su ic benimde kasikta kramp tarzi birseyler oluyordu doktor suyu fazlastir dedi yine devam ederse bir idrar tahlili ver dedi
Ilk olunca cinsiyet aranmiyor😊insllah rüyanda gibi bir oğlusun olur ozaman kuzum🤲💙

Lcw ye de bakim ben sagol canim
H&M’e bak bir de , ben kızıma genelde hep oradan alırım. Çok kaliteli oluyor baskıları ve farklı, eğlenceli. İndirim bölümünü takip et 😉 kızım doğduğunda soobe diye bir marka vardı 4 sene önce o markanın 3’lü tulumlarını 19.90 tl ‘ye alırdım, inanılmaz uygun ve güzel ürünleri oluyordu, şimdi fiyatlar bu kadar uygun değildir ama yine de ona da bak ☺️

Canım benm bebişte 11 haftalıkken full uyuyordu. Bi türlü uyandıramadı. Bu çocuk tembel galiba dedi doktorum 😂😂 sonra kıpır kıpır oynadı durduramadık alındı öyle dediğiniz için dedim😂 ama yine de cinsiyetini göstermemişt. 13.haftamda gittim o zaman net belli oldu erkek oldugu 😊

yaa gerçekten mii 😂😂 hayırlı olsun canıım sağlıkla gelsin inşallah paşa💙 12+4 üz bizde ama uykucu bebiş asla uyanmadı 😂 1 ay sonra gidicez yine o zamana kadar sabretcem artık 😇

H&M’e bak bir de , ben kızıma genelde hep oradan alırım. Çok kaliteli oluyor baskıları ve farklı, eğlenceli. İndirim bölümünü takip et 😉 kızım doğduğunda soobe diye bir marka vardı 4 sene önce o markanın 3’lü tulumlarını 19.90 tl ‘ye alırdım, inanılmaz uygun ve güzel ürünleri oluyordu, şimdi fiyatlar bu kadar uygun değildir ama yine de ona da bak ☺️
Tamam canım bakayım uye olup favorileri seçeyim 😅

Back