• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Nifty %99.9 deniyor benim bildiğim kadarıyla. Çünkü bende fetal dna yaptırdım. Ama sonuç beklemek gerçekten çok zor çok.
Her hastalık için farklı güvenilirlik oranları var. Benim risk oranım yüksek gözü ile bakılıyor. Son 2 hamileliğimde de kromozom anomalisi var o nedenle delesyonlara falan da bakmak istiyorlar sanırım.

Kızlar az önce göbek deliğimin sol tarafında bir kasılma pıt pıtlar hissettim çok heyecanlandım 😂😂
Ama sonra bağırsak hareketi olduğuna kanaat getirdim.
Yine de güzel bir heyecandi 😅
Bende az once sağ kasigimda kalp atışı gibi iki kere attı bebis mi dedim ama daha cok erken😅

Bende az once sağ kasigimda kalp atışı gibi iki kere attı bebis mi dedim ama daha cok erken😅
Aynen ben de araştırdım aslında 12. Haftada başlıyormuş tekmeler. Bazı anneler hissedebiliyormuş.
Ama benimki tekmeden ziyade kafes dövüşü, boks vuruşu gibi olunca gözlerim büyüdü noluyor be diye 😂😂😂
Meğer bağırsak hareketiymiş 😁
Yaa bir an önce hissetmek istiyorum 🙈

Her hastalık için farklı güvenilirlik oranları var. Benim risk oranım yüksek gözü ile bakılıyor. Son 2 hamileliğimde de kromozom anomalisi var o nedenle delesyonlara falan da bakmak istiyorlar sanırım.
Doğru söylüyosunuz olabilir. 1/365 benim ki ikinci çocuğum. Bi sıkıntı yaşamadım ilkinde düşüğümde yok bilemiyorum. İnşaAllah iyi sonuçlar alırız. Anne karnı Gaybdır. Rabbimden başka kimse bilemez.

Aynen ben de araştırdım aslında 12. Haftada başlıyormuş tekmeler. Bazı anneler hissedebiliyormuş.
Ama benimki tekmeden ziyade kafes dövüşü, boks vuruşu gibi olunca gözlerim büyüdü noluyor be diye 😂😂😂
Meğer bağırsak hareketiymiş 😁
Yaa bir an önce hissetmek istiyorum 🙈
😂ilk gebelikte 18 ile 24 haftalar arasinda hissedilmeye baslaniyormus😅 benim ilk oldugu icin hissetmem imkansız canim senin 2.falansa bebis olabilir😅bende hissetmek istiyorum biran önce yoksa acaba iyi mi diye merak ediyorum surekli

😂ilk gebelikte 18 ile 24 haftalar arasinda hissedilmeye baslaniyormus😅 benim ilk oldugu icin hissetmem imkansız canim senin 2.falansa bebis olabilir😅bende hissetmek istiyorum biran önce yoksa acaba iyi mi diye merak ediyorum surekli
Yok yok benim de ilk. O yüzden ben de olmayacağına emin oldum 😁
Acaba nasıl bir his
Ah değil mi ya. İnsan kontrolleri dört gözle bekliyor ☺️

Benim doktorum da su haftalarda yanılma payı yüksek dedi cok bişey söylemek istemedi ama önce erkek olabilir dedi sonra da belli Olmaz falan dedi. Kizimda da bu haftada kiz olduğunu ima etmişti, bende erkek hissediyorum bakalım nasip, İnş sağlıklı olsun da Yavrularımiz hepimiz sağlıkla kavuşalım ins💞
Amin canim sağlıkla hayirla gelsin kuzucuklar tabi gönlümüzdeki olursa daha bir güzel olur cnm😍🤲💙
Sende bugun mü gittin cnm kontrole 🥰

Kuzey adını ben de çok seviyorum ama soyadımızla birleşince komik oluyor. Karadeniz soyadımız. Önce eşim sıcak bakıyordu sonra okulda dalga geçerler dedi falan 😄 Arel de güzelmiş 😉 benimki klasik seviyor genelde ama işte antin kuntin isimlerden hoşlanmıyor 😃 ben de modern farklı severim ama işte ☺️
Bi ortak isim bulursunuz ya anlaşırsınız elbet bi isimde daha çoookk isim bulursunuz önümüzde uzun bi yol var 🤗

Aynen ben şimdi 16 agustosa yer açılmış hemen randevu aldım dr bana şu gün gel demedi nasilsa😂😂😂
İyi yapmışsın 😂😂
Benim de ikili tarama için gitmem gerekiyor. 12 ağustosa aldım.
Öncesinde çikolata yesem hareket ettiğini de görür müyüm acaba 🙈

Sen de devlete gidiyorsun dimi

İyi yapmışsın 😂😂
Benim de ikili tarama için gitmem gerekiyor. 12 ağustosa aldım.
Öncesinde çikolata yesem hareket ettiğini de görür müyüm acaba 🙈

Sen de devlete gidiyorsun dimi
Evet canim devlete basladim yeni begenmeseydim ozelde baska bi doktor deneyecektim ama begendim doktoru birde hastane ozel gibi aynı şaşırdım bi baktim hem doktorun hem benim karsimda ekran var rahat rahat bebeği gördüm 😅 ikili test verdim belki o zamana da belli olur bir umut bakalim.benim bebis ben cikolata falan yememistim cok da tok degildim ama taklalar atıyordu dr da cok hareketli bebegin dedi😅

Birde dün kız dedi emin olmak için iyice inceledi bidaha baktı filan ama yanılma payını hesaba katarak kendimi kaptırmıyim diyorum 😊
İsimlere bile geçmişiz valla ne güzel bi enerji doldum mesajları okuyuncaa🤗
Kızım olursa Ayza, Lina ve Alin favorilerim.
Erkek ismi hiç düşünmedim hiç biri içime sinmiyordu ama az önce biri Arel demiş aşık oldum bu isme ilk görüşte 😍😍
Ben dedim evet 😇😇 Arel çok güzel isim koyarsanız isim annesi olarak arada beni hatırlayın lütfen benim adım da Ece bi yerlerde isim annen Ece var dersiniz 😇🥰🥰🥰

Canım ben ilk oğlumu 13 te hissetmiştim ikincide o haftalardaydi ve ben şuan bu bebeğimi hissediyorum yaklaşık dört beş gündür bir pit vurup kayboluyor bide sırt üstü uzanip bacaklarımı da uzatınca karnımın içinde yani kasık bölgesinde resmen bebeğin döndüğünü hissediyorum

Canım ben ilk oğlumu 13 te hissetmiştim ikincide o haftalardaydi ve ben şuan bu bebeğimi hissediyorum yaklaşık dört beş gündür bir pit vurup kayboluyor bide sırt üstü uzanip bacaklarımı da uzatınca karnımın içinde yani kasık bölgesinde resmen bebeğin döndüğünü hissediyorum
Alla alla doktorlar imkansiz diyor normalde sasirdim canim🙄

Ben de ilk gebelikte daha erken hissedilir diye umuyordum🤭 rahim yeni genişleyecek ya, yeri dar diye hareketleri hissederim diyodum😂😂

Alla alla doktorlar imkansiz diyor normalde sasirdim canim🙄
Ben kızımda 18-20.haftalarda ancak hissetmiştim, pıt pıt diye 2 tane vurmuştu içeriden ve genelde yemek yedikten sonra olurdu ☺️😃 özlemişim valla o günleri…☺️ 4-5 sene oldu ama 40 sene geçmiş gibi hissediyorum..😆

Back