- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Aynen ya bir de devlet hastanesinde yaptırdım 3 hafta sonra belli olur dediler gidip özele mi yaptirsam diyorumİnşallah iyi gelir, insan stres oluyor ister istemez.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ya bir de devlet hastanesinde yaptırdım 3 hafta sonra belli olur dediler gidip özele mi yaptirsam diyorumİnşallah iyi gelir, insan stres oluyor ister istemez.
Her hastalık için farklı güvenilirlik oranları var. Benim risk oranım yüksek gözü ile bakılıyor. Son 2 hamileliğimde de kromozom anomalisi var o nedenle delesyonlara falan da bakmak istiyorlar sanırım.Nifty %99.9 deniyor benim bildiğim kadarıyla. Çünkü bende fetal dna yaptırdım. Ama sonuç beklemek gerçekten çok zor çok.
Bende az once sağ kasigimda kalp atışı gibi iki kere attı bebis mi dedim ama daha cok erkenKızlar az önce göbek deliğimin sol tarafında bir kasılma pıt pıtlar hissettim çok heyecanlandım
Ama sonra bağırsak hareketi olduğuna kanaat getirdim.
Yine de güzel bir heyecandi![]()
Aynen ben de araştırdım aslında 12. Haftada başlıyormuş tekmeler. Bazı anneler hissedebiliyormuş.Bende az once sağ kasigimda kalp atışı gibi iki kere attı bebis mi dedim ama daha cok erken![]()
Doğru söylüyosunuz olabilir. 1/365 benim ki ikinci çocuğum. Bi sıkıntı yaşamadım ilkinde düşüğümde yok bilemiyorum. İnşaAllah iyi sonuçlar alırız. Anne karnı Gaybdır. Rabbimden başka kimse bilemez.Her hastalık için farklı güvenilirlik oranları var. Benim risk oranım yüksek gözü ile bakılıyor. Son 2 hamileliğimde de kromozom anomalisi var o nedenle delesyonlara falan da bakmak istiyorlar sanırım.
Aynen ben de araştırdım aslında 12. Haftada başlıyormuş tekmeler. Bazı anneler hissedebiliyormuş.
Ama benimki tekmeden ziyade kafes dövüşü, boks vuruşu gibi olunca gözlerim büyüdü noluyor be diye
Meğer bağırsak hareketiymiş
Yaa bir an önce hissetmek istiyorum![]()
Yok yok benim de ilk. O yüzden ben de olmayacağına emin oldumilk gebelikte 18 ile 24 haftalar arasinda hissedilmeye baslaniyormus
benim ilk oldugu icin hissetmem imkansız canim senin 2.falansa bebis olabilir
bende hissetmek istiyorum biran önce yoksa acaba iyi mi diye merak ediyorum surekli
Aynen kuzumErkek gibi tahmin etti sanırımhadi bakalım hayırla sağlıkla gelsin inşallah canım
![]()
Amin canim sağlıkla hayirla gelsin kuzucuklar tabi gönlümüzdeki olursa daha bir güzel olur cnmBenim doktorum da su haftalarda yanılma payı yüksek dedi cok bişey söylemek istemedi ama önce erkek olabilir dedi sonra da belli Olmaz falan dedi. Kizimda da bu haftada kiz olduğunu ima etmişti, bende erkek hissediyorum bakalım nasip, İnş sağlıklı olsun da Yavrularımiz hepimiz sağlıkla kavuşalım ins![]()
Bi ortak isim bulursunuz ya anlaşırsınız elbet bi isimde daha çoookk isim bulursunuz önümüzde uzun bi yol varKuzey adını ben de çok seviyorum ama soyadımızla birleşince komik oluyor. Karadeniz soyadımız. Önce eşim sıcak bakıyordu sonra okulda dalga geçerler dedi falanArel de güzelmiş
benimki klasik seviyor genelde ama işte antin kuntin isimlerden hoşlanmıyor
ben de modern farklı severim ama işte
![]()
Aynen ben şimdi 16 agustosa yer açılmış hemen randevu aldım dr bana şu gün gel demedi nasilsaYok yok benim de ilk. O yüzden ben de olmayacağına emin oldum
Acaba nasıl bir his
Ah değil mi ya. İnsan kontrolleri dört gözle bekliyor![]()
İyi yapmışsınAynen ben şimdi 16 agustosa yer açılmış hemen randevu aldım dr bana şu gün gel demedi nasilsa![]()
Evet canim devlete basladim yeni begenmeseydim ozelde baska bi doktor deneyecektim ama begendim doktoru birde hastane ozel gibi aynı şaşırdım bi baktim hem doktorun hem benim karsimda ekran var rahat rahat bebeği gördümİyi yapmışsın
Benim de ikili tarama için gitmem gerekiyor. 12 ağustosa aldım.
Öncesinde çikolata yesem hareket ettiğini de görür müyüm acaba
Sen de devlete gidiyorsun dimi
Ben dedim evetBirde dün kız dedi emin olmak için iyice inceledi bidaha baktı filan ama yanılma payını hesaba katarak kendimi kaptırmıyim diyorum
İsimlere bile geçmişiz valla ne güzel bi enerji doldum mesajları okuyuncaa
Kızım olursa Ayza, Lina ve Alin favorilerim.
Erkek ismi hiç düşünmedim hiç biri içime sinmiyordu ama az önce biri Arel demiş aşık oldum bu isme ilk görüşte![]()
Canım ben ilk oğlumu 13 te hissetmiştim ikincide o haftalardaydi ve ben şuan bu bebeğimi hissediyorum yaklaşık dört beş gündür bir pit vurup kayboluyor bide sırt üstü uzanip bacaklarımı da uzatınca karnımın içinde yani kasık bölgesinde resmen bebeğin döndüğünü hissediyorumilk gebelikte 18 ile 24 haftalar arasinda hissedilmeye baslaniyormus
bende hissetmek istiyorum biran önce yoksa acaba iyi mi diye merak ediyorum surekli
Alla alla doktorlar imkansiz diyor normalde sasirdim canimCanım ben ilk oğlumu 13 te hissetmiştim ikincide o haftalardaydi ve ben şuan bu bebeğimi hissediyorum yaklaşık dört beş gündür bir pit vurup kayboluyor bide sırt üstü uzanip bacaklarımı da uzatınca karnımın içinde yani kasık bölgesinde resmen bebeğin döndüğünü hissediyorum
Ben de ilk gebelikte daha erken hissedilir diye umuyordumilk gebelikte 18 ile 24 haftalar arasinda hissedilmeye baslaniyormus
Yok canim bizzat kaan kocatepenin dediklerini aktarıyorumBen de ilk gebelikte daha erken hissedilir diye umuyordumrahim yeni genişleyecek ya, yeri dar diye hareketleri hissederim diyodum
![]()
Ben kızımda 18-20.haftalarda ancak hissetmiştim, pıt pıt diye 2 tane vurmuştu içeriden ve genelde yemek yedikten sonra olurduAlla alla doktorlar imkansiz diyor normalde sasirdim canim![]()