• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim doktorum 9. Haftada erkeğe benziyor gelişimi dedi 12+3 de kesin olarak erkek dedi o yüzden tahminleri genelde doğru oluyor 🤗🙏🏻 Hayırlısı olsun inşallah
Ya inşallah canim 🥰doktorun tahmini doğru çıkar rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin. Bizde 11+5 gunluguz 🤗

İkili test sonucum; 10000/ 1
Yaşa göre; 870/1 hangisini baz alıyorduk kızlar? Henüz doktora gösteremedim.

Kızlar benim bebe uykucu çıktı 😂 ben dans etmesini bekliyorken doktorum uyandırmaya çalıştı fakaaaat hiiiç keyfini bozmadan uyumaya devam etti sıpa 😂😂 cinsiyetini göremedik maalesef. Ama kemik yapısına göre kıza benziyor dedi doktorum 🙈 ben en başından beri erkek hissediyorum ama 1 ay sonra net belli olacak herhalde 😇😇
Canım benm bebişte 11 haftalıkken full uyuyordu. Bi türlü uyandıramadı. Bu çocuk tembel galiba dedi doktorum 😂😂 sonra kıpır kıpır oynadı durduramadık alındı öyle dediğiniz için dedim😂 ama yine de cinsiyetini göstermemişt. 13.haftamda gittim o zaman net belli oldu erkek oldugu 😊

Sanmam daha uzayacağını, en geç 10 güne çıkar bence, temiz çıksın da bekleriz sorun yok. İnşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırız bu testleri🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Son düzenleme:
Birde dün kız dedi emin olmak için iyice inceledi bidaha baktı filan ama yanılma payını hesaba katarak kendimi kaptırmıyim diyorum 😊
İsimlere bile geçmişiz valla ne güzel bi enerji doldum mesajları okuyuncaa🤗
Kızım olursa Ayza, Lina ve Alin favorilerim.
Erkek ismi hiç düşünmedim hiç biri içime sinmiyordu ama az önce biri Arel demiş aşık oldum bu isme ilk görüşte 😍😍

İki değer var zaten başka yok yaşım 30
Ben bir yerde dinlemistim sadece yaş yanıltirmis o yuzden ya,beta hcg ve papp degerlerinin kombine degeri çıkıyor sizin de ilki 1/200 mu ne olunca amniyosentez falan yapılıyormuş sizin risk kötü çıkmamış tabi doktorunuz daha iyi bilir

Aynen cnm yanilma olmamasi icin galiba net konuşmuyor neyse bekleriz o gunu bakalim sabırla 🤭😇
Benim doktorum da su haftalarda yanılma payı yüksek dedi cok bişey söylemek istemedi ama önce erkek olabilir dedi sonra da belli Olmaz falan dedi. Kizimda da bu haftada kiz olduğunu ima etmişti, bende erkek hissediyorum bakalım nasip, İnş sağlıklı olsun da Yavrularımiz hepimiz sağlıkla kavuşalım ins💞

İsimler konuşulmaya başlanmış bile ne güzel🥰💕🧿 kız isimlerinden şiir, masal, ipek hoşuma gitmiştir hep
Erkek olursa da bora ismini çok severim, ilyas, yusuf hoşuma gidiyor. Biraz klasikçiyim galiba🤷🏻‍♀️🥰

Back