• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben oğluma soylemek durumunda kaldim çünkü cok fazla ani hareketleri var karnima sert vuruslar yapabilir die dusundum
Soyle oldu arkadasinin kardesini severken anne bizde artik bebek siparis verelim dedi
Bende verdik annem sipariş kışa gelecek insallah dedim.
Sonra kendisi baktım geldi karnımı öptü anneler bebekleri karninda taşır kardeşimde burda dedi.
Sabirsiz degil suan anne yaz bitsin kar yağarsa gelir diyor insallah sıkıntı olmaz.

Ay ben bide ilk cocuk heyecani ile kiyafet ayakkabi filan almistim :) gunluk tutuyordum oraya canim kizim filan yazmistim :)
Ya benim dönmedi ilkinde ama yeni yakın arkadaşım doğum yaptı 8. Aya kadar kız dediler her şeyi hazırladı doğuma 3 hafta kala erkek dediler hala onun şokundan dolayı korkuyorum galiba çok etkilendim 😂😂

Ben Barlas, Arel, Alaz, Kuzey, ve Batın isimlerini de seviyorum 🤗
Kuzey adını ben de çok seviyorum ama soyadımızla birleşince komik oluyor. Karadeniz soyadımız. Önce eşim sıcak bakıyordu sonra okulda dalga geçerler dedi falan 😄 Arel de güzelmiş 😉 benimki klasik seviyor genelde ama işte antin kuntin isimlerden hoşlanmıyor 😃 ben de modern farklı severim ama işte ☺️

Berru
Eda
Ferda
Huma
Elif
Elif gulru
Ela
Ahsen
Ecmel
Deniz
Dilara
Efnan
Gülin
Gulfem
İpek
İrem
Mehlika
Ben eski isim seviyorum şimdilik bunlar var ama hiç birine tam isinamadim birde iki isim koyacağım muhtemelen
Ablam da bade güzel dedi bilemedim eşim ne der bazı isimlere değişik yorumları olabiliyor askerde oldugu icinde soramiyorum😅 naz ismide kulağıma hoş geldi yada lara ama bilemedim ben 🙄

Back