2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benimde kayınpeder ikiz birde baba taraf vardı aynen Tekde olsa sağlıkla gelsin de ama içimiz de doğdu eşimde sürekli ikitane olur diye dillendirmek bende bı sevinç oldu. Yaş kaç söylemek istersen canım.

Benimde kayınpeder ikiz birde baba taraf vardı aynen Tekde olsa sağlıkla gelsin de ama içimiz de doğdu eşimde sürekli ikitane olur diye dillendirmek bende bı sevinç oldu. Yaş kaç söylemek istersen canım.
Anladım tatlım, beta yüksek çıkmıştı diyorsun belki ikizdir ama şimdiye belli olmaz mıydı kese zamanında falan..? Yaşım 33 Ablan oluyorum

Anladım tatlım, beta yüksek çıkmıştı diyorsun belki ikizdir ama şimdiye belli olmaz mıydı kese zamanında falan..? Yaşım 33 Ablan oluyorum
Maşallah olsun burda her yaştan anlattığımız oldu hep can cana dertlestigimiz yaş takıntı olmadan mantik ve aklı başında konustun mu herkesle anlaşirim aynen kesede belli olurdu nasip artık.

Ben oğluşum diyemiyorum ya dilim gitmiyor iki kız yeğen ve bi kızımdan sonra oğlum deyince sanki ağzıma yakışmıyor bunun üzerine biraz alıştırma yapayım bari

Ay ne güzel şansına miniş göstermiş kendini , saol canım bakalım birimde şanssımıza öğreniriz inşallah sağ Salim gelsinler zamanında inşallah

Ay ne güzel bir mutluluk. Anladığım kadarıyla 2 oğlunuz var benim gibi. Rabbim inşallah Hayırlı ve sağlıklı bir kız evlat da bana nasip eder. Gözünüz aydın buarada.
Hayırlı uğurlu olsun annesi , sağ Salim rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah iki oğluştan sonra bi kızçeRabbim gönlümüze göre versin inşallah b İzde böyle Yazarız cinsiyetimiz belli olunca

Ay ne güzel şansına miniş göstermiş kendini , saol canım bakalım birimde şanssımıza öğreniriz inşallah sağ Salim gelsinler zamanında inşallah
11+2 de öğrendim bende rekor bende mi acaba kızlar en erken haftasına göre şaka bi yana ben kızımı 17. Haftada öğrendim bunu bu kadar erken öğrenmek beni hala kendime getiremedi oğlum diye sevemiyorum dile getiremiyorum bile tuhaf oldum

İki üç haftada bir gideriz bizde Adaya muhakkak yakınmışız hamileliklerimiz inşallah böyle güzel geçer hayırlısıyla Bu arada çok güzel haber çok sevindim kızın bide erkek kardeşi olacak nasipse inşallah Bakalım bizim kızçelerin yanına ne gelecek çiçek mi böcek mi hayırlı sağlıklı olsun gönlümüze göre olsun inşallah 6 Ağustos cuma gisicem öğrenirsem muhakkak yazarım canım

Merhaba kızlar bayramdan beri giremiyodum bugün bi haberle geleyim dedim. Cinsiyet belli oldu Allah kısmet ederse oğlumuz olacak inşallah

Sağlıkla kucağına al oğluşunu canım darısı başımıza

maşallah canım benim de ilk gebeliğimde 11. haftada öğrenmiştim kız demişti doktor kızım oldu tahmini tuttu... sizin cinsiyet nedir sizin birde ilk çocuk mu merak ettim...

Kızlar bana dün doktor vitamin başlayalım dedi GYNO-TARDYFERON’un ve d-3 vit dama verdi kulanan var mi bunlardan yan etkisi falan oluyor mu? Bir de tiroit ilacina devam et dedi değerim 2.77 idi ilac iciyorum demistim.yalniz demir ilacinin icinde demir-folik asit yaziyor o yuzden doktora sormadim kendi folik asitimi kestim bilemedim herhalde devam et derdi ona diye

Cnm troit ilacina neden devam et dediki yeniden test gerekmez mi 2inci trismestera girince deger aralığı değişiyormuş 2.77 ise yine ilac kullanmana grrek olmaz ki. Sen bi saglik ocağında baktır istersen. Benimde 2.70 idi ve baktirdim 1.22 olmus.

Valla canim hic kan testi istemedi direk başladı ona da devam et dedi anlamadim valla zaten heyecandan soracağım herseyi unutmusum birdahakine not alip gidicem

doktorum devletten beklenmeyecek kadar ilgili yaklaştı aslında ama bu konuda eksikti. sorucam bir daha gidince sagplun kızlar
Teşekkür ederim cnm. Yaticam 24. Haftaya kadar cok hafif yürüyüş ve hafif isler disinda hersey yasak. Genelde yatarak geçecek. 24 ten sonra rahatlaniyomus.
sonraaında yaşam sınırını aşmıs olacak inşallah rahatlayacaksın. geçmii olsun canım tekrardan
mesajın mutlulıgu bize yansıdı valla çok sevindim canım
Canım cinsiyeti ben daha hiç sormadım bilmiyorum ama ultrasonu çeviriyor doktorum.
Bazı hastanelerde yapmıyorlar malesef.
Bence söylersen gösterebilir.
pazartesi gidicem sorayım canım teşekkür ederim

İnsallah cnm sagolasinsagolasi

Folik bitiyo zaten simdi demir d3 veriyolar brnim dr bunlara ek olarak OMEGA 3 te iceren bi multivitamin verdi. Multivitamin in icinde folik asitte oluyo zateb

Folik bitiyo zaten simdi demir d3 veriyolar brnim dr bunlara ek olarak OMEGA 3 te iceren bi multivitamin verdi. Multivitamin in icinde folik asitte oluyo zateb
Valla omega-3 de dedim vermedi hatta akintim cok dedim lafımı kesti simdi birde onun ilacini kullanma dedi bisey diyemedim

Valla omega-3 de dedim vermedi hatta akintim cok dedim lafımı kesti simdi birde onun ilacini kullanma dedi bisey diyemedim
Onceki gebeligimde bana da vermediler ne ozeldeki ne devlette ki. Su anki dr um kotu hikayem oldugu icin tum tedbirleri alarak ilerliyor. Verdigi multivitamin regenesis max

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…