2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Evet canım hormonlarin etkisiyle olabiliyor bol bol su iç ve idrarın sikismadan cikmalisin tuvalete enfeksiyona cok açık oluyor vücut bu dönemde
Yaaa benim idrar yollarim yanmaya basladi bende diyorum neden boyle oldu cok teşekkürler.

Evet perşembe yada cuma duymak için gideceğiz insallah cok heyecanliyim bulantıniz var mi acaba
Hayır hiç bulantım yok. Arada bir oluyor geçiyor sizin nasıl? Hayırlı olsun insallah duyulur sağlıkla

Bugün gittim keseyi gördüm. 17sinde de kalp atışı için çağırdı doktor sen ne zaman gidiyosun?
Ben geçen hafta kesemi gördüm 5+0 iken.
Bu perşembe çağırdı doktorum 6+0 oluyor bakalım görebilcezmi kalp atışını

Arkadaslar degerim 772 cikti normal sartlarda bugun reglimin 3. Gunu. Normalmi sizce birde kese ne zaman gorunur ne zaman doktora gitmeliyim. Birde suan kac haftalik oluyor 3+3 mu acaba?

Merhaba güzel anneler
Yarın için ilk randevumu aldım gitmişken kalp atışını da duyabilir miyim acaba merak ediyorum
Bende aşırı halsizlik var yerimden kalkmak istemiyorum aynı durumu yaşayan var mı kızlar?

Arkadaslar degerim 772 cikti normal sartlarda bugun reglimin 3. Gunu. Normalmi sizce birde kese ne zaman gorunur ne zaman doktora gitmeliyim. Birde suan kac haftalik oluyor 3+3 mu acaba?
Canım döngün nasıl bilmiyorum ama normalde adet günün tam 4 haftalık oluyor yani 3 gün geciktiyse 4+3 sün google a doğum tarihi hesapla yazınca çıkıyor son adet tarihini yazıyorsun haftası doğum tarihi falan çıkıyor

Hemen bakacagim teşekkürler

2328 idi degerim karindan gördü bugun doktor ama minnacik bişeydi
Normal kese şeklinde görmesi için 6 bini bulması gerekiyor :) ben vajinal baktırdım 2800 değer ile o haliyle bile ufaktı . En sağlıklısı vajinal ultrason bence herşeyi net görüyor

öyle mi hayırlı olsun canım sanada rabbim sağlıkla ilerletsin inşaallah hamileliklerimizi hepiminizin Çok mutlu oldum çok rahatlattın içimi çok teşekkürler
Evet canım rahatla tabii ki daha cok kücük insallah tekrar gittiğinde sıkışıp git daha net görür

Normal kese şeklinde görmesi için 6 bini bulması gerekiyor :) ben vajinal baktırdım 2800 değer ile o haliyle bile ufaktı . En sağlıklısı vajinal ultrason bence herşeyi net görüyor
Cnm vajinal hic ama hic istemem ilk doğumdan kotu anilarim.var. zaten kanama alani varmis vajinal ultrason dan bakinca sakinxa olabilirdi.

Kimiside diyorki vajinal ulturason gebelikte riskli etkileniyorum hemen ya bende ctesi gidecegim kismet olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…