- 25 Ağustos 2020
- 274
- 507
Bana 3000lerde görünür demişti doktorum 800lerde hiç görünmedi
Evet perşembe yada cuma duymak için gideceğiz insallah cok heyecanliyim bulantıniz var mi acabaKızlarr benim gibi kalp atışı için bekleyen varmı5+5 iz şuanda
Yaaa benim idrar yollarim yanmaya basladi bende diyorum neden boyle oldu cok teşekkürler.Evet canım hormonlarin etkisiyle olabiliyor bol bol su iç ve idrarın sikismadan cikmalisin tuvalete enfeksiyona cok açık oluyor vücut bu dönemde
Çok normal . 2800 değeriyle vajinalda anca gördü doktorum kesemi. Karından 6 binden önce görülmezyok ultrasonla baktı
Hayır hiç bulantım yok. Arada bir oluyor geçiyor sizin nasıl? Hayırlı olsun insallah duyulur sağlıklaEvet perşembe yada cuma duymak için gideceğiz insallah cok heyecanliyim bulantıniz var mi acaba
Ben geçen hafta kesemi gördüm 5+0 iken.Bugün gittim keseyi gördüm. 17sinde de kalp atışı için çağırdı doktorsen ne zaman gidiyosun?
Çok normal . 2800 değeriyle vajinalda anca gördü doktorum kesemi. Karından 6 binden önce görülmez
2328 idi degerim karindan gördü bugun doktor ama minnacik bişeydiÇok normal . 2800 değeriyle vajinalda anca gördü doktorum kesemi. Karından 6 binden önce görülmez
Canım döngün nasıl bilmiyorum ama normalde adet günün tam 4 haftalık oluyor yani 3 gün geciktiyse 4+3 sün google a doğum tarihi hesapla yazınca çıkıyor son adet tarihini yazıyorsun haftası doğum tarihi falan çıkıyorArkadaslar degerim 772 cikti normal sartlarda bugun reglimin 3. Gunu. Normalmi sizce birde kese ne zaman gorunur ne zaman doktora gitmeliyim. Birde suan kac haftalik oluyor 3+3 mu acaba?
Hemen bakacagim teşekkürlerCanım döngün nasıl bilmiyorum ama normalde adet günün tam 4 haftalık oluyor yani 3 gün geciktiyse 4+3 sün google a doğum tarihi hesapla yazınca çıkıyor son adet tarihini yazıyorsun haftası doğum tarihi falan çıkıyor
Ne olması gerekiyordu annesi minnacık olacak tabii2328 idi degerim karindan gördü bugun doktor ama minnacik bişeydi
Ayneen cnm :)Ne olması gerekiyordu annesi minnacık olacak tabii
Canim karindan gorebildimi doktor keseyi. Son degerin kacti acaba?Ayneen cnm :)
Normal kese şeklinde görmesi için 6 bini bulması gerekiyor :) ben vajinal baktırdım 2800 değer ile o haliyle bile ufaktı . En sağlıklısı vajinal ultrason bence herşeyi net görüyor2328 idi degerim karindan gördü bugun doktor ama minnacik bişeydi
Evet canım rahatla tabii ki daha cok kücük insallah tekrar gittiğinde sıkışıp git daha net görüröyle mi hayırlı olsun canım sanada rabbim sağlıkla ilerletsin inşaallah hamileliklerimizi hepiminizinÇok mutlu oldum çok rahatlattın içimi çok teşekkürler
Gördü 2300lu bi değerdi cnmCanim karindan gorebildimi doktor keseyi. Son degerin kacti acaba?
Cnm vajinal hic ama hic istemem ilk doğumdan kotu anilarim.var. zaten kanama alani varmis vajinal ultrason dan bakinca sakinxa olabilirdi.Normal kese şeklinde görmesi için 6 bini bulması gerekiyor :) ben vajinal baktırdım 2800 değer ile o haliyle bile ufaktı . En sağlıklısı vajinal ultrason bence herşeyi net görüyor
Normal kese şeklinde görmesi için 6 bini bulması gerekiyor :) ben vajinal baktırdım 2800 değer ile o haliyle bile ufaktı . En sağlıklısı vajinal ultrason bence herşeyi net görüyor
Kimiside diyorki vajinal ulturason gebelikte riskli etkileniyorum hemen ya bende ctesi gidecegim kismet olursa.Normal kese şeklinde görmesi için 6 bini bulması gerekiyor :) ben vajinal baktırdım 2800 değer ile o haliyle bile ufaktı . En sağlıklısı vajinal ultrason bence herşeyi net görüyor