- 23 Kasım 2017
- 69
- 33
- 34
Hayırlı olsun ben sağlık ocağında vermiştim kanı 2 hafta sonra ultrasona git dedi doktorGebelik haftamız aynı, benim de 10 şubat tahmini doğumbugün benim de beta belli oldu , 482 doktor keseyi gördü mü canım, kalp atışı için ne zaman çağırdı ?
Onunla hiç alakası yok. Benm kanamam olmuştu durdu. Ultrasona girdim vajinal olarak. Kanamam hiç olmadı korktum hatta kanama tekrar baslar diye. Ağrımda olmadı çok şükür :)Kimiside diyorki vajinal ulturason gebelikte riskli etkileniyorum hemen ya bende ctesi gidecegim kismet olursa.
Haklısın kendince tabi canım. Doğumdakiyle aynı olmaz ama, çok ince ufak bir cihaz sokuyor. İleri ittirmiyor cihazı . Doğumdaki vajinaller çok farklı kötü oluyor haklsınCnm vajinal hic ama hic istemem ilk doğumdan kotu anilarim.var. zaten kanama alani varmis vajinal ultrason dan bakinca sakinxa olabilirdi.
Merhaba benim değerim 1830 du bugun. İdrara sıkışık mı gitmeliyiz? 3 gün sonra gitmeyi düşünüyorum. Görünür mü kese 5000 bine yaklaşır değerim o zaman çünkü son iki gidişimde 2 günde bir 2 kattan fazla yükselmiştiEvet canım rahatla tabii ki daha cok kücük insallah tekrar gittiğinde sıkışıp git daha net görür
Hemen tahlil ver canım asm ye gitsen yapıyorlar bende de oldu farketmem uzun sürdü hamilelikten ağrıyor saniyordum simdi antibiyotik kullanıyorum rahatlayamadim halaYaaa benim idrar yollarim yanmaya basladi bende diyorum neden boyle oldu cok teşekkürler.
2 gündür yemeklerden önce sonra aşırı bulanıyor bugün özellikle hic rahatlayamadim insallah boyle devam eder sizin de olmaz hicHayır hiç bulantım yok. Arada bir oluyor geçiyor sizin nasıl? Hayırlı olsun insallah duyulur sağlıkla
Ilk hamileligimde vajinal usg yaptirmistim . Rabbim düşürmesin, çatalı gorsem tuylerim diken diken..Haklısın kendince tabi canım. Doğumdakiyle aynı olmaz ama, çok ince ufak bir cihaz sokuyor. İleri ittirmiyor cihazı . Doğumdaki vajinaller çok farklı kötü oluyor haklsın
Bende riskli değil diye biliyorum ama ilk gebeligimde vajinal ultrasondan sonra kanamam oldu o yüzden o psikolojiyle her ihtimale üzülüyordum keşke şunu yapmasam olmazdı gibi gibi galiba doğacağı varsa duruyor bu cocuklarKimiside diyorki vajinal ulturason gebelikte riskli etkileniyorum hemen ya bende ctesi gidecegim kismet olursa.
Evet görünür çok sıkışın patlayacak gibi şekilde o zaman cook net görünüyor karından. Vajinal olacaksa sıkışmaya gerek yok :)Merhaba benim değerim 1830 du bugun. İdrara sıkışık mı gitmeliyiz? 3 gün sonra gitmeyi düşünüyorum. Görünür mü kese 5000 bine yaklaşır değerim o zaman çünkü son iki gidişimde 2 günde bir 2 kattan fazla yükselmişti
Valla ben bekliyorum bi bulantı iştah kayıplığı ama hiç bişey yok acaba bulantısızmı geçecek diyorum. Belkide 6.haftadan sonra baslar bilmiyorum. Su içemicek halde olmasın suyu içip öğüren bile var maalesef2 gündür yemeklerden önce sonra aşırı bulanıyor bugün özellikle hic rahatlayamadim insallah boyle devam eder sizin de olmaz hic
Ben defalarca yattım o çatalaIlk hamileligimde vajinal usg yaptirmistim . Rabbim düşürmesin, çatalı gorsem tuylerim diken diken..
İlk hamileliginiz mi benim ilki öyleydi midemde yiyecek durmuyordu serum alıyordum 3 güne bir 9. Haftada cok kötü artmıştı kusacak kadar değil ama sürekli arka planda rahatsiz eden bir bulanti ya ne güzel olmayacak başlamadı diyordum geliyor galiba aValla ben bekliyorum bi bulantı iştah kayıplığı ama hiç bişey yok acaba bulantısızmı geçecek diyorum. Belkide 6.haftadan sonra baslar bilmiyorum. Su içemicek halde olmasın suyu içip öğüren bile var maalesef
2.gebeliğim. biri dış gebelikle sonuclandı midem de yanma çoktu. Bu gebeliğim ilk defa 6.haftaya gireceğim. hiç bulantım yok gayet rahat yiiyp içiyorum hatta böyle beklemiyordumİlk hamileliginiz mi benim ilki öyleydi midemde yiyecek durmuyordu serum alıyordum 3 güne bir 9. Haftada cok kötü artmıştı kusacak kadar değil ama sürekli arka planda rahatsiz eden bir bulanti ya ne güzel olmayacak başlamadı diyordum geliyor galiba a
Insallah olmaz senin de o şanslı kesimden olursun.gecmis olsun bu arada Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine2.gebeliğim. biri dış gebelikle sonuclandı midem de yanma çoktu. Bu gebeliğim ilk defa 6.haftaya gireceğim. hiç bulantım yok gayet rahat yiiyp içiyorum hatta böyle beklemiyorduminsallah fazla artmaz bulantınız
Amin canım hepimizin insallahInsallah olmaz senin de o şanslı kesimden olursun.gecmis olsun bu arada Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine
Aman aman öyle verme kilo bosverAmin canım hepimizin insallahbiraz kilom var aslında iştahım biraz gitse hafif bulantım olsa en azından ilk 3 ay kilo almasam diyordum da. Herhalde baya kötü zorluyor. Sonra diyorum ki bosver kiloyu doğumdan sonra bi şekilde verilir
Kaç kg’sun canım ? Valla zor şeyler atlatmışsın, inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın tatlımAmin canım hepimizin insallahbiraz kilom var aslında iştahım biraz gitse hafif bulantım olsa en azından ilk 3 ay kilo almasam diyordum da. Herhalde baya kötü zorluyor. Sonra diyorum ki bosver kiloyu doğumdan sonra bi şekilde verilir
Bulantılarım baslamazsa gidicem canımAman aman öyle verme kilo bosverdiyetisyen desteğiyle kilo almayabilirsin aslında
Amin canım benım cok sağolKaç kg’sun canım ? Valla zor şeyler atlatmışsın, inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın tatlım